Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 22:26 | Üzenet # 876 |
 Yaoista
| *Egyre jobban tetszett ez a póz, mert nagyon kényelmesen hozzád fértem és nagyon szexi voltál. Meg se lepődtem, hogy elélvezel és máris kemény vagy.* - Telhetetlen. *Suttogom a füledbe, de aztán lenyomsz. Ahogy a farkamba ülsz, elvigyorodtam. A csókod is viszonozom. Ahogy lovagolsz rajtam, nagyon tetszik.* - Szép... *Markolom a combod és én is mozogni kezdek veled együtt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.02.24, 13:16 | Üzenet # 877 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Az vagyok, ha rólad van szó akkor nagyon is.*És ez csak fokozódik.* - Örülök, hogy tetszik...*Ismét megcsókollak egy kicsit a nyakad is szívogatom, majd kiegyenesedve ismét hevesebb lesz a mozgásom, igen bevadulok. Le se veszem rólad a tekintetem és a farkadra folyton rászorítok.* - Seime...*Nyögöm kéjesen a neved és a combodba kapaszkodok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.26, 01:02 | Üzenet # 878 |
 Yaoista
| *Hagylak kibontakozni és közben hátad cirógatom. Derekadra fogok, ahogy kicsit megdőlsz és mozgok is benned. Én sem veszem le rólad a tekintetem, az már biztos. Egyik kezem végighúzom az oldaladon le a farkadra simítok. Elkezdek játszani a piercingeddel, persze közben nem egyszer végighúzom ujjaim a makkodon és a farkadon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.26, 12:48 | Üzenet # 879 |
 Yaoista
| - Imádom, ahogyan nézel.*Na nem mintha van olyan, amit mostanra nem imádnék benned. A piercingemre érzékenyebben felnyögök.* - Érzékeny ilyenkor nagyon...*Nyögöm édesen és igen csak nedves vagyok. Lehajolok és szinte éhesen tépem az ajkaid és egyre vadabbul mozgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.27, 01:04 | Üzenet # 880 |
 Yaoista
| *Nyögésedre még keményebb lettem benned.* - Veszem észre. *Tetszett, hogy milyen nedves vagy. Kicsit megemelkedem én is és csókod kiélvezem minden pillanatban. Végül nem bírom és felülök. Keményen mozgok benned én is, majd ledöntelek és megemelve a derekad mélyen beléd hatolok és gyönyörpontodra koncentrálok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.27, 13:49 | Üzenet # 881 |
 Yaoista
| - De élvezed nem?*Vigyorgok. Nem bánom, ahogyan felülsz és keményebb leszel végül alattad kötök ki.* - Ahh istenem....*Markolok a lepődőbe teljesen kész vagyok tőled.* - Túl jó vagy....*Nyögök jó hangosan. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.04, 11:33 | Üzenet # 882 |
 Yaoista
| - Még szép, hogy élvezem. *Nem volt kérdés. Hangod biztosított róla, hogy értek a dolgomhoz.* - Szexbe nincs olyan. *Vigyorgok és mélyen mozgok benned. Egyik kezemmel a farkadra simítok, kifejezetten a piercingeddel játszok.* - Milyen nedves vagy mindenhol. *Én meg kőkemény voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.04, 12:35 | Üzenet # 883 |
 Yaoista
| - Helyes.*Vigyorgok.* - Igaz..*Értek veled egyet.* - Miattad van.... de ha ott simogatsz hamar elmegyek...*Nyögöm, na nem mintha nem élvezném.* - Valahogy... most még keményebb vagy...*Húzlak le egy csókra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.04, 13:32 | Üzenet # 884 |
 Yaoista
| - És ki tart vissza? Egy menet úgy sem elég. *Nyugtázom a dolgokat és tovább simogatlak.* - Valahogy most még csábítóbb vagy. *Suttogom ajkaidra a csókunk után, ami igen van és szenvedélyes. Hirtelen kihúzódom belőled, majd elfekszek mögéd és felemelve lábad, újra beléd hatolok. Előre simítok kezemmel és tovább simogatom farkad, majd golyóid, végül bejáratod kezdem cirógatni.* - Ha fáj, szólj. *Bár már csináltam ezt veled, mégse akartam fájdalmat okozni. Lassan beléd dugtam még egy ujjam és erősen nyomkodni kezdem gyönyörpontod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.04, 14:24 | Üzenet # 885 |
 Yaoista
| - Senki.*Vigyorgok.* - Ebben egyetértünk.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Imádom amikor bókolsz nekem. Helyezkedem, ahogyan szeretnéd, majd ahogyan ismét belém hatolsz hangosan felnyögök. Elkezdek veled együtt mozogni és most se fogom vissza a hangom.* - Oké...*Bólintok és az ujjadra megremegek, kicsit kellemetlen, de ez az érzés hamar eltűnik..* - Te vagy a legjobb.*Szorítok a farkadra és hátrapillantva hajadba túrva vadul megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 00:31 | Üzenet # 886 |
 Yaoista
| *Isteni volt hallani a hangod, teljesen elvarázsoltál. Nyakad kezdem harapdálni és csókolgatni.* - Fáj? *Kérdezek rá újra és közben végig nyakad harapdálom.* - Tudom. *Vigyorodok el egy kicsit, majd ahogy hátrapillantasz, gyönyörű szemeid látom. Ajkaid csókolom és egészen mélyre hatolok benned, töbig benned vagyok.* - Isteni.. *Suttogom ajkaidra és most én csókoltalak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 15:06 | Üzenet # 887 |
 Yaoista
| - Ahhh nem, nagyon jó vagy...*Nyögöm érzékien és a mélyebb behatolásra szinte felsikkantok és minden porcikám beleremeg.* - Igen az nagyon...*Viszonozom a csókodat és az ujjadra és a farkadra szorítok.* - Tökéletes...*Harapdálom az ajkaid.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 16:56 | Üzenet # 888 |
 Yaoista
| *Mit ne mondjak, nagyon élveztem a reakciókat, amiket kiváltok nálad.* - Hogy szorítasz. *Teljesen beléd megyek, majd megállok és mozgatni kezdem az ujjam, de csak azt és gyönyörpontod izgatom.* - Az őrületbe foglak kergetni. *Suttogom a füledbe, majd kihúzom az ujjam és keményen kezdek benned mozogni. Elkapott a hév, de még így se voltam veled durva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 20:29 | Üzenet # 889 |
 Yaoista
| - Hogy még jobb legyen.*Nyögöm.* - Jó úton haladsz.... ez isteni... *Értetted a dolgod most is, mint mindig. Ahogyan a farkad van csak bennem és keményen mozogni kezdesz ismét elmegyek de rögtön kemény leszek.*- Ahhh nem ér.... hogy te nem mész el....*Nyögöm és fordítva a helyzeten én kerülök felülre és igen vadul kezdek el mozogni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 22:45 | Üzenet # 890 |
 Yaoista
| *Imádtam, hogy ilyen könnyen elmész.* - Jól bírom, de ha jól számolom neked ez már kettő. *Vigyorodom el kicsit. Ahogy fordítasz a helyzeten, felnyögök és elégedetten nézlek.* - Baszsus. *Markolom meg a combod és én is mozogni kezdek. Nem is bírtam olyan sokig, főleg, hogy én még egyszer se mentem el és mélyen beléd élveztem, de ugyan úgy kemény maradtam benned.* - Isteni vagy. *Fogok farkadra és gyors mozdulatokkal kiverem neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 23:03 | Üzenet # 891 |
 Yaoista
| - Én is bírom hiszen kemény vagyok.*Vigyorgok főleg a reakciódra és annak is, hogy utána nem sokkal te is elmész, amire jobban felnyögök.* - Ahh te is és kőkemény, mintha mi sem történt volna..*Vigyorgok, majd a kezed elveszem a farkamról és lemászva rólad a farkad tövig a számba véve szopni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.06, 00:22 | Üzenet # 892 |
 Yaoista
| - Ez igaz. *Cirógatom meg a pofid.* - Tudom. *Vigyorgok. Meglepődök, ahogy lemászol rólam és szopni kezdesz, de persze nem bántam.* - Milyen jól mutat a szádba. *Főleg, hogy még gecis is volt a farkam. Finoman a fejedre simítok és néha löktem egyet a csípőmmel.* - Nagyon ügyes vagy. *Nyögöm és hagylak munkálkodni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.06, 12:13 | Üzenet # 893 |
 Yaoista
| - Na ugye.*Kuncogok. A tudomra csak vigyorgok, majd a folytatásra is.* - Gondolom, hogy mennyire tetszik.*Azért így mégis csak teljesen más a helyzet, hogy így van a farkad a számba, miután már szexeltünk is, de hát perverz vagyok nem kicsit.* - Igyekszem.*Kuncogok és még hevesebben kezdelek el szopni, majd hogy még jobban felizgassalak feldugom magamnak két ujjamat és magam is izgatni kezdem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 14:06 | Üzenet # 894 |
 Yaoista
| *Imádtam, hogy ilyen kis perverz cica vagy, de közben olyan könnyen zavarba lehetett hozni, hogy csak na. Hevességedre jobban felnyögök, majd kiélvezem a látványt, ahogy ujjazod magad.* - Szép. *Ülök föl és végigsimítok a hátadon, majd a fenekedhez nyúlok és az ujjaid mellett betolom én az egyik ujjam.* - Ennyire felizgat, hogy leszophatsz? *Izgatlak tovább és másik kezemmel a hajadba túrok és megmarkolom kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 17:47 | Üzenet # 895 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom és az ujjadra még jobban felnyögök.* - Ahh igen ennyire.... de elég csak rád gondolom és felizgulok..*Vallom be zavartan és nem zavar, hogy a hajamba markolsz.* - Baj??*Kérdezlek, hogy így felizgatsz. Abbahagyom a szopásod kéjesen mégis zavartan nézzek rád a szám meg igen csak csillog.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 18:13 | Üzenet # 896 |
 Yaoista
| *Ahogy felnézel rám végighúzom a hüvelykujjam az ajkaidon.* - Már hogy lenne baj. *Felhúzlak egy csókra és szerelmesen megcsókollak. Habár nem mondtam neked és igazán magamnak se ismertem be, igen is beléd estem.* - Túl édes vagy. *Suttogom ajkaidra, majd kihúzom ujjam és a tieid is, majd ledöntelek és feltolva a lábaid beléd hatoltam újra és keményen mozogtam benned.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 19:32 | Üzenet # 897 |
 Yaoista
| *Finoman az ujjadra harapok.* - Akkor jó.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Tényleg?*Pirulok édesen és persze nem bánom, hogy ismét belém hatolsz...* - Édesem...*Kezdek el veled együtt mozogni és szerelmesen csókollak csak úgy kapaszkodok beléd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 20:32 | Üzenet # 898 |
 Yaoista
| - Tényleg. *Értek egyet és tudtam én, hogy élvezed a dolgot. Fantasztikusat szeretkezünk ismét és természetesen benned megyek el. Melletted kiterülve pihengetek és közben cirógatlak.* - Ez jól esett. *Nyugtázom a dolgot és adok egy puszit a buksidra.* - Te is élvezted? *Kérdezem és a nyakadba csókolok. Tele voltál csókfoltokkal.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 23:25 | Üzenet # 899 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom én nem tagadom, hogy édes vagyok nem úgy mint egyesek. Ismét fantasztikus volt az együttlétünk.* - Igen nekem is...*Lihegek még kicsit.* - Az nem kifejezés hogy mennyire élveztem..*Mosolygok és megcsókollak, majd csak hozzád bújva lihegek persze foltok nem érdekeltek.* - Szeretlek...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 00:11 | Üzenet # 900 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Imádtam ilyenkor rád nézni. Szinte ragyogtál.* - Ennek örülök. *Csókod mint mindig viszonozom és ahogy bújsz hozzám, csak jobban öleltelek. A szeretlekedre elmosolyodom kicsit, majd homlokon csókollak, de nem mondok semmit. Mondtad, hogy ne kérjek bocsánatot és boldog vagy. Igazából sok mindent elmond, hogy mennyi időt töltök veled és mennyi mindent megteszek neked. Olyat is, amit másnak nem. Keresek cigit, majd meggyújtok két szálat. Az egyiket természetesen odaadom neked.*
|
|
| |