Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 03:32 | Üzenet # 801 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - De?*Várom a befejezést.* - Oké.*Mosolygok és én még jobban bújok.* - Menjünk vissza, mert te kényelmesebb vagy, mint itt álldogálni.*Mosolygok és így is teszünk és szépen visszahelyezkedem. Tartalmas egy nap volt az biztos.* - Szólj, ha nehéz vagyok.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 16:31 | Üzenet # 802 |
 Yaoista
| - De engem nem zavar, ha bemocskolom a kezem érted. *Mondom komolyan.* - Oké. *Vissza is megyünk és tovább simogatlak.* - Te? Nehéz? Ugyan kérlek. *Nem is értettem, hogyan jutott eszedbe, hogy te nehéz lennél, hiszen olyan kis pillakönnyű vagy.* - Sőt, szedhetnél is egy kis husit magadra, el ne fogyj nekem. *Csókollak meg lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 16:44 | Üzenet # 803 |
 Yaoista
| - Tudom édesem.*Suttogom, de én akkor se akartam.* - Oké nem szóltam.*Kuncogok.* - De hát eszek sőt zabálok, mint láthattad.*Kuncogok és a csókod viszonozom.* - Vagy túl vékonynak tartasz?*Kérdezlek aggódva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 18:56 | Üzenet # 804 |
 Yaoista
| *Aranyos volt, hogy kuncogtál.* - Hát ebben nem tudok neked ellent mondani. *Az téy hogy nagy étvágyad volt. Ahogy aggodalmaskodni kezdesz, csak elmosolyodom kicsit.* - Pont tökéletes vagy. *Puszilom meg a buksid és kényelmesen elhelyezkedem. Ismét fölsőd alá simítok és lágyan cirógatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 19:25 | Üzenet # 805 |
 Yaoista
| - Malacka vagyok.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Pirulok el. Én is a felsőd alá nyúlva cirógatlak és élvezem, hogy te is ezt teszed.* - Ahogyan te is tökéletes vagy.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 00:49 | Üzenet # 806 |
 Yaoista
| - Igen, igen. Kiscoca. *Kuncogok halkan, nem bírtam ki. Kellemesen sóhajtok egyet a simogatásodra.* - El se hinné rólad az ember, hogy milyen hidegvérrel tudsz trancsírozni. *Jegyzem meg. Végül is ha belegondolunk... plüssmacival alszol, erre meg simán kibelezel egy embert percek alatt.* - Miért lettél orvos?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 11:21 | Üzenet # 807 |
 Yaoista
| - A te kis cocád.*Kuncogok.* - Nos ilyenkor én is nehezen hiszem el magamról, de rólad is.*Jegyzem meg. A kérdésed hirtelen ér, de szeretem amikor érdeklődsz.* - Azért, hogy hasznos tagja legye a társadalomnak.*Mondom nagyon komolyan, majd felnevetek. Felülök és rágyújtok, de szabad kezemmel cirógatlak.* - Először is igen, hamar kiderült, hogy jól vág az eszem és olvasni is mindig szeretem, bár nagy választék nem volt, de azokat könyveket rongyosra olvastam, mondhatni sokszor a könyvek voltak a mentsváram.*Emlékszem vissza.* - Elég hamar elkezdtem gondolkozni, hogy mi szeretnénk lenni és hamar rájöttem, hogy orvos szeretnék lenni. Szeretem volna segíteni az embereken és mellette azt is, hogy megbecsüljenek és tiszteljenek és ne azt mondják rám, hogy árva, utcagyerek vagy éppen egy kurva, hanem, hogy orvos...*Mosolyodom el és mélyet szívok a cigimből.* - Gondolhatod hányan kinevettek, de nem hagytam magam. Elkezdtem könyvtárba járni és mindennek aminek lehet utánanézni, amíg nem jutok be az egyetemre. Nehéz menet volt és voltam úgy, hogy feladom, de szerencsére nem tettem. Igaz nem ilyen életet álmodtam magamnak és egész érdekes orvos vagyok, de jó így. Életem egyik legszebb pillanata az volt, amikor megkaptam a doktori címet.*Ezt magamra igen büszkén mondom és ritkán beszélek így magamról.* - Röviden ennyi.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 13:19 | Üzenet # 808 |
 Yaoista
| - Bizony. *Puszillak meg.* - Hát azért... *Rólam még mindig hamarabb lehetett elképzelni. Egy kicsit elmosolyodtam ezen a hasznos társadalom dolgon. Kérek én is egy cigit, de én nem ülök föl jobban, csak odahúztam egy hamutálat a közelembe. Csak csöndben hallgatlak. Ilyenkor olyan komolynak tűntél, ami szokatlan volt. Ha az ember rád néz, nem gondolná, hogy mennyire komolyan vetted is ezt az egészet. Felülök és odahajolva hosszan megcsókollak.* - Büszke vagyok rád. *Mondom komolyan és adok még egy puszit, majd visszahelyezkedem és tovább cigizek.* - Megvallom őszintén, nem gondoltam, hogy így végiggondoltad. *Ismerem be.* - Azt hittem csak böktél valamire.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 13:28 | Üzenet # 809 |
 Yaoista
| - Jó jó tudom.*Oké rólam nehezebben elképzelhető. Neked is meggyújtok egy cigit és odaadom. Ahogyan odahajolsz és megcsókolsz rögtön viszonozom és a folytatásra elpirulok és nagyon jól esik amit mondasz.* - Köszönöm szépen. Látod ezért is megérte.*Hiszen akkor amikor végeztem, te pont leszartad.* - Nem te vagy az első. Bár jól tudom tagadni, de nagyon komoly és értelmes is tudok lenni, csak nem mutatom meg mindenkinek.*Nevetek fel.* - Szóval nem csak helyes hanem okos pasid is van, tökre mázlista vagy.*Nevetek fel.* - Na és te? Sose érdekelt valami más? Szóval, hogy megtanulj valamit? Mert bár szüleid nem ismertem, de amiket hallottam róla biztos mindenbe támogattak gyerekként is és nem zavarta volna őket, ha valami más elképzelésed van, bár a rendőr fura lett volna.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.01.31, 06:24 | Üzenet # 810 |
 Yaoista
| *Nem győztem veled betelni.* - Hogy érted? *Nem igazán volt tiszta, hogy mire akarsz utalni.* - Nagyon jól fejezted ki magad, tudsz lenni, ha akarsz. *Piszkálódok kicsit, de persze csak vicceltem.* - Igen, az vagyok. *Cirógatom meg az arcodat. Csöndesen hallgattalak és kérdéseden elgondolkoztam egy kicsit.* - Még gyerek voltam, amikor meghaltak. A legnagyobb problémám az volt, hogy nem ehetek minden étkezésre pizzát. *Gondolok vissza. Nem sokat beszéltem a szüleimről.* - Valahogy a haláluk után ez jött. Már csak apám miatt is. *Cirógatlak folyamatosan. Nagyon büszke voltam rá.* - Nagyon sokkal tartozok a nagyfőnöknek, még ha ő azt is mondja, hogy nem. Felnevelt, taníttatott. Nekem természetes volt, hogy ezt az életet követtem. Igazán sosem akartam mást. *Mondom komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.01.31, 13:23 | Üzenet # 811 |
 Yaoista
| - Hogy te is büszke vagy rám, nekem ez nagyon sokat jelent.*Mondom édesen.* - Tényleg nagyon adok a te véleményedre.*Bár ezzel nem mondok újat.* - Na ugye.*Nevetek fel és a folytatásra még jobban elpirulok.* - Köszönöm.*Mosolygok. Figyelmesen hallgatlak és végig cirógatlak téged.* - Szóval pizza mi?*Kuncogok, majd odahajolva megcsókollak.* - Tényleg büszkék lehetnek rád.*Suttogom az ajkaid közé, majd visszahelyezkedem.* - Amúgy értelek téged, tudod én is így vagyok a nagyfőnökkel még ha más értelembe is.*Hiszen másként kerültünk oda.* - Úgy szeretem az illatod.*Csókolok a nyakadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.02.04, 12:26 | Üzenet # 812 |
 Yaoista
| - Akkor is az voltam. *Csak nem mondtam neked korábban, mert idegesítettél nagyon.* - Pedig nem kéne ennyire. *Jegyzem meg, de nem rosszból.* - A saját véleményednek kéne az elsőnek lennie. *Puszilom meg a buksid. Jól esett cirógatásod nagyon is. Kicsit elmosolyodom, majd viszonozom a csókod.* - Köszönöm. *Jól esett nagyon, hogy ezt mondod nekem.* - Igen. *Cirógatlak. Nagyon édes voltál.* - Meglepő, hogy mennyivel aranyosabb vagy. *Jegyzem meg, főleg a kezdetekhez képest. Megfogom a kezed és belecsókolok a tenyeredbe.* - Édes vagy.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.02.04, 12:42 | Üzenet # 813 |
 Yaoista
| - Jó megtudni ezeket, még ha csak utólag is.*Mosolygok.* - Tudom, de én szeretek.*Vallom be.* - Tudod, hogy tudok magamról vélekedni, szóval jobb, ha sokszor nem adok.*Kuncogok, bár ez nem vicc.* - Ne tedd.*Mondom a köszönömrre.* - Jó, hogy végre rájöttél.*Nevetek fel és kicsit elpirulok és megcsókollak.* - Tudod úgy vagyok vele, hogy mióta együtt vagyunk ismertük meg egymást igazán. Annyira élvezem, amikor újabb és újabb dolgokat tudok meg rólad, amik apróságnak tűnnek, de mégis nagyon nagy jelentősége van.*Mondom édesen. Hangomból és a mozdulataimból érződik mennyire szerelmes is vagyok beléd.*
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2015.02.05, 19:04 |
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.02.04, 23:29 | Üzenet # 814 |
 Yaoista
| - Ez igaz, de majd meggyőzlek az ellenkezőjéről. *Mondom kedvesen. Már én is beláttam, hogy sok dologban túl lőttem a célon. Főleg ott, hogy egy lotyónak kezeltelek.* - Jobb később, mint soha. *Puszillak meg, majd csókod viszonozom természetesen. Csöndesen végighallgattalak, majd elmosolyodom kicsit. Olyan édes voltál, nem tudtam neked ellenállni, és igazából nem is akartam.* - Túl édes vagy. *Fordulok át veled, hogy alatt legyél és forrón megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 16:42 | Üzenet # 815 |
 Yaoista
| - Benne vagyok.*Mosolygok.* - Pontosan.*Bólogatok.* - Ugyan túlzol.*Pirulok el fülig és persze a csókod viszonozom és nem zavar, hogy alád kerülök. Szorosan ölellek magamhoz és egy percre se szakadok el az ajkaidtól.* - Finom..*Suttogom.* - Te mindig feldobod a kedvem...*Lehelem az ajkaidra közé.*
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2015.02.05, 19:04 |
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 19:00 | Üzenet # 816 |
 Yaoista
| *Imádtam, mikor így elpirultál, így csak jobban elmosolyodtam.* - Azt sejtettem. *Nyalok végig ajkaidon.* - Örülök neki. *Puszillak meg és elhelyezkedek rajtad kényelmesen.* - Nem vagyok nehéz? *Most valahogy ehhez volt kedvem és rettentő kényelmes voltál te is.* - Amíg veled vagyok és nem verjük nagydobra a kapcsolatunk, nem eshet bajod. *Mondom halkan és ugyan bújok kicsit, de szorosan ölelem a derekad. Nem mondom, hogy szeretlek, de érezhetően nagyon fontos voltál nekem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 19:45 | Üzenet # 817 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad.* - Nem vagy nehéz.*Kezdelek el cirógatni. * - Igen tudom.*Puszillak meg és így megértem, hogy miért nem akarod nagy dobra verni, bár örökre úgyse lehet titokban tartani.* - Édes vagy.*Nem bírtam magamba tartani. Szorosan magamhoz ölellek és lehunyom a szememet.* - Jó így.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 21:32 | Üzenet # 818 |
 Yaoista
| *Nem is terveztem örökre titkolózni, de amíg lehet, jobb ha nem tudja senki a kapcsolatunkat. Legalábbis azokon kívül, akik tudják már.* - Az te vagy. *Szögezem le, de azért élveztem a helyzetet.* - Meglehetősen kényelmes vagy. *Nyugtázom én is. Én is lehunytam a szemeim, de egyszer csak elaludtam és halkan szuszogtam. Olyan voltam, mint egy kisfiú.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 21:51 | Üzenet # 819 |
 Yaoista
| - Édesebb vagyok az tény, de te is az vagy.*Kuncogok.* - Örülök.*Mosolygok és amint elalszol elmosolyodom csak és tovább cirógatlak, de én nem tudok aludni, annak ellenére, hogy igen csak mozgalmas és hosszú nap volt. Finoman cirógatlak és nem akartam rá gondolni, de a múlt igen csak eszembe jutott.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 21:30 | Üzenet # 820 |
 Yaoista
| - Ch, hülyeség. *Mormogom, de nem rosszból. Nagyon jó volt, hogy cirógattál és én is szorosan öleltelek álmomba, mintha még így is vigyázni akarnék rád. Kicsit mormogtam álmomba, majd halkan suttogtam a neved.* - Sergej... *Motyogom és kicsit el is mosolyodok. Nem alszok így sokat, csak kicsit szundítottam. Lassan felébredtem és rád néztem.* - Bocsi, nem nyomtalak el?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 21:47 | Üzenet # 821 |
 Yaoista
| - Szerinted.*Kuncogok. Én továbbra se alszom és csak cirógatlak. Ahogyan a nevemet mondod elmosolyodom. Bár kattogok azért nyugodt vagyok a közeledbe.* - Szia.*Csókollak meg.* - Egyáltalán nem. Aludj csak.*Túrok a hajadba.* - Rád fér.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 22:58 | Üzenet # 822 |
 Yaoista
| *Csókod viszonozom és elmosolyodom kicsit.* - Neked is kéne pihenned. *Jegyzem meg. Látom, hogy nagyon rosszul érzed magad, legalábbis jár a buksid. Feltápászkodok rólad és nyújtózok egy nagyot.* - Bújj ide. *Intek és amikor úgy teszel, újra magamhoz ölellek.* - Min gondolkozol? *Kérdezem komolyan és finoman simogatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 23:12 | Üzenet # 823 |
 Yaoista
| - Pihenek én.*Mosolygok. Nem kell kétszer mondod és rögtön bújok.* - A múltamon.*Suttogom.* - Nem akarok, de ez a találkozó kissé felkavart.*Sóhajtok fel.* - Bár te nagyon jó hatással vagy rám és holnapra még jobban leszek.*Suttogom és én is cirógatlak.* - Jó pár emléket szívesen kitörölnénk.*Remegek meg picit, majd felhajolva megcsókollak.* - De a jelenem és a jövőm boldog és csak ez számít.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.02.10, 12:09 | Üzenet # 824 |
 Yaoista
| - Értem. *Mondom és csak finoman simogatlak.* - Ennek örülök akkor. *Adok egy puszit a buksidra. Jó lett volna, ha nem kattogsz dolgokon, de meg tudtalak érteni.* - Az emlékeid azok, amik azzá tesznek, aki vagy. *Próbáltalak feldobni valamennyire. Csókod viszonozom, majd elmosolyodom kicsit.* - Kis bolondom. *Suttogom és most én csókoltalak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.02.10, 12:45 | Üzenet # 825 |
 Yaoista
| - Az én esetembe ez nem legjobb.*Jegyzem meg, hiszen akkor egy kurva vagyok, egy árva egy senki, persze tudtam, hogy te nem ezekre gondolsz* - Igen.*Mosolygok és viszonozom az újabb csókod.*
|
|
| |