Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 22:53 | Üzenet # 676 |
 Yaoista
| - Muszáj vagy, mert különben félreérted. *Ebben volt is némi igazság. Veled muszáj szavakba is kommunikálni, csak sajnos az nem volt az erősségem.* - Vagyis az ágy... *Tenyeredbe csókolok, ahogy az arcomra simítasz, majd ajkaid falom. Belesóhajtok csókunkba és a fenekedre simítok.* - Tudom. *Igazából én is odavoltam érted, de én még nem tudtam neked ezt mondani, idő kellett. Egyenlőre be kellett érned annyival, hogy az enyém vagy. Megemelve a lábaid a derekam köré simítom, majd a háló felé veszem az irányt. Ledöntelek az ágyra és ledobom a felsőm, majd föléd mászok.* - És ki a jobb? *Azért ez benne volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 23:11 | Üzenet # 677 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ez igaz bocsika.*Nevetek fel zavartan.* - Igen, bár ágy se kell, de egyre gondolunk.*Mosolygok. Hagyom, hogy bevigyél és végig csókollak. Végigsimítok a csupasz hátadon, de a kérdésed nagyon meglep és ez látszik is rajtam.* - Te is tudsz kérdezni.*Mosolyodom el.* - Nos minek tagadjam Igor érti a dolgát és jó szerető egy panaszom se lehetett rá, de veled minden más. Veled tényleg szeretkezek és nem csak testem, hanem lelkemet is kielégítetted. Nem bírok betelni veled, sose elég a csókod, ahogyan hozzám érsz, sose hittem, hogy valakit lehet ennyire kívánni, de nálad mégis megtörtént.*Kicsit el is pirulok, ahogyan kifejtem.* - Ezt tudom felelni.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 23:23 | Üzenet # 678 |
 Yaoista
| - Tudni akarom. *Mondom komolyan és várom a válaszod. Eleinte nem értem, hogy mire akarsz kilyukadni. Most az jó, hogy más? Egyáltalán nem értettem. Oké, a lelkednek is jó meg minden, de nem teljesen tiszta a dolog. Csókod viszonozom, de látszik, hogy nem értem annyira.* - Most akkor velem jobb? *Kérdezem meg újra. Azért nekem is volt egy egóm, amit szerettem, ha ápolnak.* - Mármint... értem, amit mondasz... de ez nem teljesen válasz. *Morgom, mert most úgy jött le, minta Igorral jobb lett volna, velem csak más.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 23:36 | Üzenet # 679 |
 Yaoista
| *Tetszik, hogy milyen kis akaratos vagy, de utána igen csak meglepsz.* - Ilyenkor rájövök, hogy mennyi mindent nem tudok rólad.*Mosolyodom el picit, bár azt hittem a válaszomból kiderül, de tévedtem.* - Te vagy a jobb, úgy látszik csak ennyit kellett volna mondanom.*Jegyzem meg, mintha előbbi válaszom mit se ért volna.* - Na azért még ilyet én se kérdeztem.*Mosolyodom el, majd megcsókollak hosszabban.* - Na most már koncentrálj rám.*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.27, 00:02 | Üzenet # 680 |
 Yaoista
| - Mire gondolsz? *Kérdezek vissza. Mikor így kimondod, hogy én vagyok a jobb, azért megnyugszom kicsit és tőlem szokatlanul elvigyorodom.* - Akkor jó. *Mondom végül.* - Hát az más... nem ismered az exem. *Mondom mellékesen.* - Igenis. *Harapásodra én megcsókollak és besimítok a fölsőd alá, majd lehúzom rólad.* - Izgass fel. *Suttogom füledbe. Persze már kezdtem éledezni, nagyon könnyen rád izgulok, de az volt a cél most, hogy kicsit te is dolgozz az ügyön.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.12.27, 00:10 | Üzenet # 681 |
 Yaoista
| - Nem hittem, hogy ilyen dolgok érdekelnek.*Igornál teljesen normális, de te megleptél bár nem zavar. A vigyorodtól teljesen kész vagyok.* - Bolond vagy.*Kuncogok, de az exedre elkomorodom egy pillanatra.* - Még jó, nem is akarom.*Elég volt hallanom és látnom róla képet, sőt még sok is volt és azért Igor és az exed helyzete teljesen más, de nem is gondolok rá, hamar eltereled gondolataim erről.* - Ahogy akarod.*Kuncogok és fordítok helyzeten, hogy te legyél alul.* - Akkor most én játszok.*Suttogom füledbe és leveszem az övem amivel az ágyhoz kötözöm az egyik kezed, a másikat pedig te öveddel kötözöm ki, amit előtte persze leveszek.* - Nem ér szabadulni.*Jegyzem meg azért.* - Nos akkor játszunk.*Vigyorodom el kajánul, majd végignyalok nyakadon és erősebben megszívom ennyire még nem tettem.* - Te is csak az enyém vagy Seime.*Mondom hirtelen a szemedbe nézve. Nem szórakoztam veled, nem egy játék voltál, hanem a mindenem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.27, 00:42 | Üzenet # 682 |
 Yaoista
| - Ha rólad van szó, valamiért érdekel. *Én se tudtam, hogy miért.* - Te is. *Nem akartam rosszat mondani ezzel, tudtam mennyire zavar az exem, pedig már nem volt félnivalód. Hagyom, hogy megfordíts. Kicsit meglepődök, ahogy elkezdesz kikötözni, de nem tiltakozom.* - Oké. *Bár tényleg tudtam volna szabadulni, de jó fiú leszek és nem szökök. Csak ha muszáj lesz. Nyakamra morranok egyet és sóhajtok. Szavaid meglepnek, majd elmosolyodom kicsit és megemelkedve válaszul csak megcsókollak, de nagyon hosszan. Nekem ez volt a válaszom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.12.27, 00:50 | Üzenet # 683 |
 Yaoista
| -Ettől különlegesnek érzem magam.*Pirulok el.* -Tudom és nem is versenyezhetsz velem.*Vigyorgok. Ahogyan nem mondasz semmit csak elmosolyodsz és megcsókolsz azzal mindent elmondsz. Egészen addig csókollak, amíg el nem fogy a levegőnk.* - Veled szembe nehéz győznöm, pedig most én akarlak kikészíteni.*Közlöm veled és visszatérek a nyakadra és elkezdem kipingálni, majd az egyik mellbimbód veszem a számba és azt szívogatom és az oldalad cirógatom. Azt akartam, hogy te ne bírj magaddal.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.27, 01:07 | Üzenet # 684 |
 Yaoista
| - Az vagy. *Azt hittem ez egyértelmű.* - Ez így van. *Hát bolondságban sosem versenyezhetek veled, az biztos. Kiélvezem a csókunkat és hagyom magam neked.* - Hajrá kicsikém. *Nyakamra néha morranok, de semmi más. Mellbimbómra is hasonlóan reagálok és már farkam is kezd keményedni. Én nem fogok neked könyörögni, de kíváncsi voltam meddig mész el, hogy kikészíts.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.12.27, 13:13 | Üzenet # 685 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Vörösödöm el és a szívem hevesebben vert.* - Mondom én.*Kuncogok.* - Majd jól meglátod, ahogyan múltkor is mondtam.*Közlöm veled. A hangod nagyon tetszik mint mindig.* - Hmm mintha keményedni itt valami.*Simítok a farkadon végig, de többet nem teszek.* - Nagyon szexi vagy, így kikötözve még inkább.*Nyalok végig az ajkaimon és a hasad kezdem el szívogatni, de nagyon ráérősen, látszik mennyire élvezem a helyzetet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.29, 23:06 | Üzenet # 686 |
 Yaoista
| - Kíváncsian várom. *Tényleg nem is küzdöttem, hogy elengedj, csak élvezkedtem.* - Bajba is lennél, ha nem. *Piszkálódok kicsit, de tényleg csak incselkedek. Simogatásodra halványan megremegek, de nem sóhajtok vagy nyögök.* - Látom élvezed. *A hasamra néha jóérzéssel sóhajtozok. Nagyon szépen ki van dolgozva a testem, pont annyira, amennyire kell. Láthatóan azért én is élvezem a dolgokat, de tényleg vártam, hogy mit fogsz kihozni a helyzetből.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 12:41 | Üzenet # 687 |
 Yaoista
| - Megfogod tapasztalni a saját bőrödön.*Vigyorgok.* - Azt mondod?*Kérdezlek továbbra is vigyorogva.* - Igen nagyon, lehet még nálad is jobban.*Nevetek fel. Persze te nem reagálsz úgy, mint én, bár az fura is lenne mondjuk remélem ennél több hangot is kiváltok belőled.* - Olyan szép tested van egy igazi remekmű.*Mérem végig és végignyalok rajta. Leveszem a nacid is, de az alsót hagyom még.* - Combjaid is irigylése méltók.*Kezdem el csókolgatni az egyik combod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 13:06 | Üzenet # 688 |
 Yaoista
| *Hagytalak kibontakozni.* - Szerintem egyformán. *Mondom kedvesen, bár való igaz, hogy látok rajtad egy kis plusz izgatottságot. Biztos voltam benne, hogy nem sokan hagyták neked, hogy te irányíts.* - Köszönöm. *Tovább sóhajtozok, főleg combomra. Igazán ügyes voltál, ez már igaz.* - Ügyes vagy kicsim. *Közlöm veled is azért és hát már dudorodik a farkam szépen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 13:15 | Üzenet # 689 |
 Yaoista
| -Akkor jó.*Mosolygok.* - Magadnak köszönd.*Te érdemed.* - Örülök, hogy élvezed, már csak az a kérdés, hogy meddig bírsz higgadt maradni.*Vigyorodom el, bár lehet aztán ismét én nem fogok bírni magammal. Áttérek a másik combodra és szívogatni kezdem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 13:56 | Üzenet # 690 |
 Yaoista
| - Nagyon sok önuralmam van, tudod jól. *Hiszen múltkor se véletlenül nyertem. Inkább az volt kérdés, hogy te meddig bírod ki, hogy visszafogd magad és ne ülj bele a farkamba. Nagyon édes volt minden esetre, ahogy próbálkoztál és el akarod érni, hogy elveszítsem az eszem. Bár még csak most kezdtük és ki tudja mit találsz ki a végére.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 14:22 | Üzenet # 691 |
 Yaoista
| - Igen tudom, de ez egy még ha szinte egy pillanatra is de eltűnt.*Célzok itt a féltékenységre.* - De így alkottunk egy párost.*Mosolyodom el édesen és felkúszok egy csókra.* - Imádlak.*Harapok az ajkaidra.* - Tudom mit akarok.*Hirtelen előkapom mobilom és lefotozlak.* - Ki tudja mikor lesz rá alkalmam ismét.*Kuncogok édesen, majd végignyalok az alsódon keresztül.* - Levegyem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.01.02, 13:33 | Üzenet # 692 |
 Yaoista
| - Ne is mond... *Sóhajtok egyet, mert azért én annyira nem örültem neki, hogy ezt váltják ki belőlem. Mosolyod nagyon cuki volt, az biztos.* - Tudom. *Suttogom csókod után. A fotón meglepődöm. Nem is tudtam mire reagálni, hiszen már fényképeztél.* - Bolond. *Csóválom meg a fejem, de hagyom magam tényleg. Nyalásodra sóhajtok egyet, kérdésedre meg bólintok.* - Kényelmesebb lenne. *Már azért tényleg kemény voltam.* - De te vagy a főnök, nem?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.01.02, 13:45 | Üzenet # 693 |
 Yaoista
| - Ennyire zavar?*Kérdezlek.* - Igen az vagyok.*Kuncogok.* - Azt gondolom.*Vigyorgok kajánul.* - Főnök? Hmmm ez tetszik és igen.*Kuncogok és leveszem rólad az alsód.* - Milyen szép nagy és kemény.*Markolok rá, de el is engedem, majd ismét megcsókollak.* - Kíváncsi vagyok meddig fogsz bírni magaddal, mert mi van, ha itt hagylak kikötözve?*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.01.02, 13:53 | Üzenet # 694 |
 Yaoista
| - Csak nem vagyok hozzászokva. *Tetszett, hogy ennyire élvezed.* - Sejtettem, hogy tetszik. *Mosolyodom el. Markolásodra ismét sóhajtottam egy nagyot.* - Egy: azt később úgy is te szívod meg, kettő: ha nagyon akarnék, már kiszabadultam volna, három: úgy se tennéd meg. *A végét egész kedvesen néztem rád és megharapdáltam az alsó ajkad, majd megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.01.02, 14:36 | Üzenet # 695 |
 Yaoista
| - Értem.*Mosolyodom el.* - Nem vagyok hülye ilyen szinten.*Kuncogok, majd ahogyan elkezded felsorolást nem szólalok meg és előbb csókod viszonozom.* - Először is nagyon kis mocsok vagy, hogy már ezzel jössz, de tisztában vagyok vele, de nem érdekel. Kettő: Ez is biztos, de te meg úgyse fogod megtenni és végül pontosan nem tenném el.*Mondom édesen és ismét megcsókollak, majd a lábaid közé és igen csak ráérősen nyalogatni kezdem a farkad.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2015.01.03, 12:35 |
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.01.02, 14:49 | Üzenet # 696 |
 Yaoista
| - Ez csak az itt hagyásra vonatkozott. *Mondom azért, nehogy félreérts. Azt, hogy most itt szórakozol velem, nem bosszulnám meg.* - Akkor ezt megbeszéltük. *Csókod viszonozom és el is nyújtom. Farkamra először csak sóhajtozok. Azért meg kell hagyni, hogy még ezt is nagyon ügyesen csináltad. Láthatóan igen kemény voltam és egyre keményebb, de még nem szóltam semmit. Élveztem én is a dolgot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 12:41 | Üzenet # 697 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Mosolyodom el.* - Igen meg.*Kuncogok. Nagyon tetszik a reakciód és persze én is kezdek keményedni, de még bírom. A makkod kezdem el szopogatni és csak az egyik ujjammal simogatom a farkad tovább, a szemem le sem veszem rólad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 13:04 | Üzenet # 698 |
 Yaoista
| *Kezdtél egyre jobban felizgatni. Ez eléggé látszódott az arcomon is. Én sem vettem le rólad a szemem, nagyon szexi és búja volt, ahogy szopogatod a farkam, mint egy nyalókát.* - Úgy csinálsz, mintha valami nagyon finomat vettél volna a szádba. *Húzom egy kis féloldalas mosolyra az arcom. Igen csak forró volt már a farkam és lüktetett rendesen és én is egyre jobban sóhajtoztam és morogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 13:09 | Üzenet # 699 |
 Yaoista
| - Mert így is van, egy nagyon finom, forró, nagy és kemény farok van a számba.*Közlöm veled kajánul, de picit ismét elpirulok, neked nem tudok olyan lenni, mint másoknak, ami amúgy jó volt.* - Elgondolkoztam azon, hogy te neked nem az önuralmad nagy, hanem egy mazohista vagy.*Közlöm veled vigyorogva, majd hirtelen tövig nyelve farkad kezdelek szopni, majd ismét csak makkod szopogatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.01.03, 13:27 | Üzenet # 700 |
 Yaoista
| *Szavaidra csak elvigyorodom a végén.* - Összekeversz magaddal kicsim. *Hiszen kettőnk közül te inkább vagy kis mazochista. Ahogy tövig nyeled a farkam, egy nagyobbat nyögök szexi mély hangon. Hát nagyon tetszett a dolog, de aztán hogy folytatod a szórakozást, akkor ismét csak lihegek, de már sokkal hangosabban. Élvezem a dolgot, bár jó lett volna, ha folytatod a rendes szopásom.*
|
|
| |