Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 01:52 | Üzenet # 601 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Ahogyan elkezded mondani nincs semmi baj, de a folytatás szíven üt és hiába ölelsz magadhoz jobban nem segít sokat.* - Nick kell neki és vele van fogad el.*Mondom komolyan és kissé ingerülten már.* - Akkor meg nem bírja és szakítanak, de én ezt nem kívánom, mert nem akarom Igort a padlón látni.*Mondom komolyan. Eltávolodok tőled és teljesen szembe fordulok.* - Igor a múlt és én is az vagyok a számára. Nem akarok vele lenni és mással se. Téged szeretlek a rohadt életbe szóval ne mond ezt még egyszer.*Emelem fel a hangom.* - Te tényleg ilyen könnyen lemondanál rólam?*Kérdezlek remegve.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 02:05 | Üzenet # 602 |
 Yaoista
| *Nem nagyon zavart, hogy ingerült vagy.* - Én sem akarom itt látni. *Ezért lenne jó, ha nem élné magát ennyire bele. Engedek, hogy meg tudj fordulni és kíváncsian hallgatlak. Nem reagálok különösebben arra sem, hogy felemeled a hangom. Kérdéseden egy pillanatra elgondolkoztam, majd lassan bólintok.* - Ha már nem akarnál velem lenni, igen, más esetben nem. Azért nem adnálak senkinek, mert megkíván, de abban a pillanatban, mikor úgy érezném, hogy neked más kell, akkor igen. *Persze kész lennék és kiakadnék, de ezt nem kell tudnod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 02:14 | Üzenet # 603 |
 Yaoista
| *Nem tudom, hogy erre a válaszra, hogy reagáljak, de az kifejezetten bosszant, hogy szinte úgy nézz ki, mintha ez az egész helyzet nem érdekelne.* - Nos soha nem fog nekem kelleni senki más.*Mondom komolyan.* - Bánom, hogy megkérdeztem mikor megyünk haza, mert ha nem teszem ez most nem jön fel.*Kimászok kádból.* - Elég volt a fürdésből.*Veszek el egy törcsit és elindulok befele.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 02:29 | Üzenet # 604 |
 Yaoista
| - Ezt nem jelentheted így ki. *Jegyzem meg.* - Te magad mondtad, hogy nem tudjuk irányítani. *Ez oda-vissza működött.* - Nem akartam rosszat. *Teszem hozzá még, majd csak bólintok, ahogy kimászol a kádból. Én is kimásztam, majd megtörölköztem. Felvettem egy rövidnadrágot, egy pólót és egy laza inget, majd odamentem hozzád.* - Sergej... *Fogom meg a kezed.* - Ne duzzogj. *Kérlek meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 02:44 | Üzenet # 605 |
 Yaoista
| - Már megtettem.*Közlöm veled.* - Ez igaz, de nem sok esélyt látok, hogy változzon, hiszen már 10 éve oda vagyok érted.*Emlékeztetlek. Arra, hogy nem akartál rosszat, nem mondok semmit. Kint megtörülközve én egy atlétát és egy rövid nacit veszek fel. Amikor odajössz odapillantok, de hogy te csak ennyit vontál le belőle elég rossz.* - Sajnálom nem fogok.*Még csak el se mondom, ami bennem van.* - Akkor mehetünk?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 02:52 | Üzenet # 606 |
 Yaoista
| *Sóhajtok egy nagyot, hiszen nem tudtam neked mit mondani. Láttam én, hogy valami nem oké, de én nem értettem mi.* - Nem, amíg nem mondod el, hogy pontosan most mi van. Megmondtam, hogy nem mondanék csak úgy le rólad, nem? *Kérdezem és tényleg nem értelek, de így nem is akartam elmenni, hiszen ennek az egésznek az lenne a lényege, hogy neked jó kedved legyen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 03:04 | Üzenet # 607 |
 Yaoista
| *Felsóhajtok és leülök.* - De igen csak ahogyan elmondtad az úgy nem volt a legjobb.*Vallom be és semmi duzzogás nincs bennem inkább csak szomorú vagyok és bizonytalan.* - Tudod annyira megtudsz zavarni Seime és én próbálok bízni magamban, de nem olyan könnyű az. Elhoztál ide és tényleg elkényeztetsz és ott van többi tetted és akkor tökre biztos vagyok magamba, de ott a másik része. Te azt se mondtad, hogy boldog vagy és most nem tudom azért, mert annyira egyértelmű vagy igen vagy nem vagy az?*Kérdezlek de egyre jobban zaklatott leszek.* - És ilyenkor annyira megzavarodom és aztán most jött Igor és totál kikészülök.*Fogom a fejem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 03:14 | Üzenet # 608 |
 Yaoista
| - Miért? *Tényleg nem értettem pontosan, hogy miért mondtam el rosszul. Csöndesen végighallgatlak, majd sóhajtok egyet. Odahúzlak magamhoz és megtámasztom az állam a fejeden.* - Először is, jól érezem magam veled. *Szögezem le.* - Én máshogy vagyok boldog, mint te és idő, míg kialakul. De nagyon jól érzem magam veled és örülök, hogy itt vagy velem. *Puszilom meg a buksid.* - Én nem egyik napról a másikra leszek boldog, nekem ez egy folyamat, ami kialakulóban van. Vannak pillanatok, amikor boldognak érzem magam, vannak pillanatok, mikor csak örülök. *Nem tudtam neked jobban elmagyarázni.* - De bíznod kell magadban. Én nem beszélek ennyit. *Közlöm veled és felemelem a fejed, majd lágyan megcsókollak.* - Nem fogom neked lépted-nyomon bizonygatni, hogy boldog vagyok-e, vagy mit érzek.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 03:26 | Üzenet # 609 |
 Yaoista
| - Mert olyan könnyen elengednél, de erről ne is beszéljünk.*Remélem sose fogunk ott tartani. Odabújok hozzád de nem az igazi az ölelésem, de ahogyan beszélsz egyre jobban bújok. Féltem, hogy a hülyeségem miatt, ami nekem azért nem annyira az, de neked sok elfoglak veszíteni. A csókod viszonozom és bólintok.* - Igen tudom.*Ez egy padhelyzet hiszen nem kérsz könnyűt, de téged is megértelek ugye.* - Akkor mehetünk? Most már érezzük jól magunkat nem de?*Kérdezzem nagyobb mosollyal már és inkább csak elnyomom magamba a dolgokat felesleges erről tényleg beszélni.* - Na menjünk.*Csókollak meg, majd megfogom kezed.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.10.28, 13:43 | Üzenet # 610 |
 Yaoista
| - Ha te is akarnád, akkor igen... nem állnék a boldogságod útjába. Az már egy másik történet, hogy nem viselném valami jól. *Mondom halkan. Nagyon aranyos volt, ahogy bújtál hozzám. Olyan voltál, mint egy elveszett kiscica.* - Persze, hogy mehetünk. *Én is eleresztek egy apró mosolyt, majd felállok és megfogom a kezed. Az ajkaimhoz húzom és adok rá egy csókot, majd csókod is viszonozom.* - Ne kételkedj magadba és bennem. *Suttogom ajkaidra, majd olyan csókot adok neked, amit előtte nem. Inkább volt érzelmes, mint szenvedélyes. Miután elváltunk, csak bólintok. Szépen elindultunk a parton, de én ahelyett, hogy a kezed fogtam volna, inkább átkaroltam a vállad és úgy sétáltam veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.10.28, 14:40 | Üzenet # 611 |
 Yaoista
| *Ahogyan végül teljesen bevallod a dolgokat, azt annyira jó hallani.* - Én veled vagyok boldog szóval ne is beszéljünk ilyen szakításról.*Már sokkal vidámabban mondom. A kéz puszira elpirulok halványan.* - Igyekezni fogok.*Komolyan mondom. A csókodtól teljesen kikészülök és a szívem is igen csak hevesen kezd verni. Csillogó szemekkel nézzek rád és én derekad ölelem át és sehol nincsen már a rossz kedvem.* - Annyira szép ez környék, megtudnám szokni.*Mondom édesen.* -Hmm lehet valahol fagyit enni?*Azért hozom a formám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.10.29, 08:50 | Üzenet # 612 |
 Yaoista
| *Nagyon édes volt, hogy milyen egyszerű lélek vagy, de én ezt nem bántam. Az biztos, hogy könnyű volt boldoggá tenni. Egy kis figyelem és már semmi gondod sincs.* - Hát lesz rá időd. *Adok egy puszit a buksidra, persze csak azért, mert itt senki sincs, amúgy még a kezed se fognám meg, ha valaki lenne erre.* - Igen, lehet. Lejjebb a strandon. Ez a rész itt még a házhoz tartozik. *Magyarázom neked. Szépen leballagtunk, de mire odaértünk én azért elengedtelek.* - Milyet szeretnél? *Ezen a részen azért már kószálgattak emberek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.10.29, 14:29 | Üzenet # 613 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolyodom el.* -Fincsi fagyika.*Vigyorgok.* - Értem értem ez egy álomhely tényleg.*Mondom édesen. Én nem engednélek el, de nem mondok semmit rá.* -Hmm nem is tudom.*Gondolkodok el és pár ember meg is előz minket, mire kikérek 4 gombóc fagyit.* - Köszönöm.*Kezdem el enni.* - Nem kérsz? Nagyon finom.*Igen csak édesen falom fagyit és persze csöpög összevissza de fel se tűnik.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.31, 08:28 | Üzenet # 614 |
 Yaoista
| *Én nagyon türelmesen vártam, hogy kigondolt, mit akarsz. Miután kikérted én fizettem és tovább sétálgatok veled.* - Köszönöm, nem. A minap már befagyiztam. *Gondolva itt a jégkrémes szexünkre, nekem jó darabig elég lesz ez a mennyiség.* - Leeszed maga amúgy. *Jegyzem meg, de már semmi döbbenet nem volt a hangomba és elővéve egy zsepit letörölgettelek.* - Venni fogok neked egy partedlit. *Jegyzem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.31, 14:28 | Üzenet # 615 |
 Yaoista
| - Nem is értem, hogy lehet beérni vele.*Vigyorgok, de el is pirulok bele gondolva mit is csináltunk.* -Ehh bocsika malac vagyok.*Kuncogok zavartan.* - Köszönöm.*Mosolygok.* - De akkor egy jó nagy.*Nevetek fel. Nem veszem sértésnek, hiszen tény milyen vagyok és tudom, te se sértésnek szánod.* - Üljünk le.*Mutatok egy padra és pont a tengerre látunk.* - Olyan szép.*Mosolygok és picit elhallgatok és csak eszek, majd megszólalok.* - Emlékszem olyan boldog voltam, amikor először sikerült lejutnom a tengerpartra. Először csak néztem, majd berohantam és arról is elfeledkeztem, hogy ruhába vagyok sőt cipőbe.*Nevetek fel.* -Nagyon jó volt és akkor még az se zavart, hogy egyedül vagyok, annyira izgatott és boldog voltam.*Nem pasira gondoltam, hanem úgy általában, hiszen tényleg nem volt senkim se.* - Most meg veled lehetek itt és ez meg legjobb.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.11.02, 22:31 | Üzenet # 616 |
 Yaoista
| - Rendben. *Bólintok. Leülök veled, ahogy szeretnéd. Én sem szólalok meg, majd mikor te megteszed, csöndesen hallgattalak.* - Az jó, ha jól érzed magad. *Mondom végül és kisimítottam pár tincset az arcodból.* - Legalább a hajad ne kend össze. *Nem voltam gonosz, csak foglalkoztam veled.* - Én a szüleimmel gyakran lejártam. *Nem nagyon szoktam mesélni a családomról, nagyon ritka még az is, ha ennyit megosztok veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.11.02, 23:30 | Üzenet # 617 |
 Yaoista
| *Azért az furcsa, hogy csak ennyit mondasz.* - Igyekszem.*Mosolygok és befejezem fagyi evést.* - Jó lehetett nagyon.*Mosolyodom el. Felteszem lábaim és átkarolom és az állam a térdemre támasztom.* - Tudod sok első dolgot akkor éltem át, amikor a szervezetbe kerültem. A sex terén olyan tapaszalt voltam és tudtam, hogy kell elcsábítani legegyszerűbben egy férfit, de például akkor főztek nekem először. Amikor már nem az árvaházba voltam akkor is vagy magamra főztem vagy vettem valami egyszerű kaját vagy éppen elvittek étterembe, de senki nem főzött. Az más kérdés, hogy olykor kajára se volt pénzem. Akkor volt először, hogy amikor beteg voltam nem voltam egyedül és gondoskodtam rólam, ha beteg voltam és úgy általánosan is.*Mosolyodom el.* - A fiúk is megtanítottak több kártya játékra, együtt ittunk és ilyenbe se volt részem, mert itt tényleg iszogattunk és szórakoztunk és nem a szexre ment ki.*Elhallgatok ismét kicsit.* - Akkor ott ha nem csábítom el Diablot, akkor már lehet halott lennék, de ha testileg nem, lelkileg mindenképpen és csak egy test lennék. Ők megmentettek és elkezdtem értékelni az életem. Hosszú folyamat volt vagyis még mindig tart, de hogy veled vagyok már még többet lök a dolgokon.*Jegyzem meg édesen.* - Azt mondod, hogy milyen könnyű engem boldoggá tenni és ez tényleg így van, de tudod előtte azt se tudtam, hogy mi a boldogság és mi az a igazi törődés. Tudod nincs is annál rosszabb érzés, amikor tudod, ha eltűnnél vagy meghalnál senkinek nem hiányoznál és nem tűnne fel, hiszen olyan mintha nem is léteznél.*Suttogom, majd csak elmosolyodom.* -Na de bocs megint sokat beszélek.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 00:22 | Üzenet # 618 |
 Yaoista
| *Csöndben hallgattalak, nem szóltam közbe, bár morrantam egy halkan, mikor a nagyfőnököt említed. Nem rosszallásból, féltékenységből. Ha valakit a páromnak tarok, arra nagyon féltékeny tudtam lenni. Nagyon sajnáltam, hogy ennyire rossz életed volt. Nem tudtam, hogy mit mondhatnék neked. Finom a hajadba túrok és szórakozni kezdek vele. Elhallgattam kicsit, majd megszólaltam.* - Most már nagyon is észrevenné mindenki, hogyha nem lennél itt. Már az is furcsa, ha nem jár a szád. *Incselkedek kicsit. Odahajolok és adok egy puszit, ami tőlem nagyon ritka és rögtön el is húzódtam.* - Én csak annyit tudok megmutatni neked, milyen egy kapcsolat. Milyen, ha így törődnek veled, de remélem ez elég. *Kicsit elhallgattam megint és közben téged nézlek.* - Már nem a múltban vagy.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 00:37 | Üzenet # 619 |
 Yaoista
| *Most meg se hallom a morranásod. A hajamra elmosolyodom és rád pillantok.* - Igen tudom.*Kuncogok és ez nagyon sokat jelent. A puszi nagyon meglep de ez tényleg nagyok sokat elmond.* - Ez nekem nem csak hanem annál sokkal de sokkal többet jelent és ezt el se tudom mondani, hogy mennyit.*Mosolygok rád boldogan.* - Szóval meg ne halljam ezt még egyszer.*Simogatom meg az arcod. Leteszem a lábaim és a folytatásra elkomolyodom.* - Igen tudom, de sose fogom elfelejteni és olykor kísért.*Hangom is nagyon komolyan cseng, de a következő pillanatban felpattanok.* - Menjünk tovább.*Indulok el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 00:50 | Üzenet # 620 |
 Yaoista
| *Szavaidra bólintok, majd elmosolyodom egy picikét.* - Értettem. *Nem szóltam, hogy ne érj hozzám, hagytam magam. Hallottam a komolyságot a hangodba, de még mielőtt elmennél, elkapom a karod.* - Ha kísért, én itt vagyok és elfelejtetem veled. Megvannak a módszereim. *Közlöm veled, majd felállok én is és tovább indulok veled.* - Szeretem ezt a környéket. *Nézelődök. Láthatóan tényleg otthonosan mozogatm errefelé.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 00:57 | Üzenet # 621 |
 Yaoista
| - Helyes.*Mosolygok. Megállok, ahogyan megfogod a karom és amit mondasz arra nagyot dobban a szívem.* - Köszönöm szépen.*Mosolygok ezerrel és utánad megyek.* -Azt megértem, hiszen nagyon szép.*Mondom vidáman mintha előbb semmi se történt volna.* - Milyen jó lenne minden hétvégén lejönni nem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 01:19 | Üzenet # 622 |
 Yaoista
| *Csoda, hogy mennyire hamar tudtad változtatni a kedved, nagyon szeszélyes voltál.* - Hát, minden hétvégén valószínűleg nem fogunk tudni, de azért 2-3 hetente talán. *Jegyzem meg, hiszen én elég sűrűn lejártam, ha tehettem.* - Ha a főnök nem talál ki semmit természetesen csak akkor. Ha találni fog megint valakit a drogügyleteihez, akkor kevesebb szabad időm lesz.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 01:30 | Üzenet # 623 |
 Yaoista
| - Az is nagyon jó.*Mosolygok.* -Tudom tudom.*Bólintok, majd megállok és téged is megállítalak.* - Seime önző kérdés lenne, ha most erről nem beszélnénk? Ki szeretném élvezni, hogy most csak velem vagy, mert aztán kitudja lehet időd se lesz rám Igor miatt, de most nincs ő itt és más se csak mi ketten és tényleg szeretném kihasználni.*Nagyon sokat jelent nekem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 01:35 | Üzenet # 624 |
 Yaoista
| *Ahogy megállítasz, feléd fordulok és érdeklődve hallgatlak.* - Egyáltalán nem önző. De azért még elmondom, hogy akármilyen kevés szabadidőm is lesz, rád mindig fogok szakítani időt, oké? *Simogatom meg az arcod.* - Mert remélem gyakori vendég leszel nálam. *Csak úgy mellékesen mondtam, de ez nagy dolog volt, hogy ennyire beengedlek a magánszférámba.* - Menjünk. *Indulunk el újra.* - És még annyit, hogy remélem én se fogok zavarni, ha netán nálad kötnék ki egy hosszú nap után. *Teszem még hozzá, de aztán tényleg nem beszélek ilyesmiről.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 01:51 | Üzenet # 625 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Nyugszom meg.* - Oké ebben azért biztos voltam.*Mosolygok és persze, hogy simulok a tenyeredbe.* - Abban biztos lehetsz, amikor csak lehet megyek.*Lesz egyre nagyobb mosolyom és elindulok veled.* - Viccelsz? Persze, hogy zavarnál.*Mondom, majd felnevetek.* - Megnyugszom, hogy te is tudsz mondani butaságokat. Édesem akkor jössz, amikor csak szeretnél. Én már annak is örülök, ha legalább este találkozunk és hozzád bújva aludhatok el.*Mosolygok rád.*
|
|
| |