Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.04.07, 13:51 | Üzenet # 1151 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Szerinted.*Mosolygok.* - Jogos.*Értek egyet.* - Micsoda?*Lepődök meg, de igazából nem is értem, hogy miért.* - Hülye nem ezt mondtam.*Persze fel is nyögök.* - Ahhh így nem tudok figyelni te démon.*De persze rögtön elgyengülök.* - Hülye perverz vénember.*Közlöm veled de nem is vagyok már morci.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.08, 11:09 | Üzenet # 1152 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam rajtad, aranyos voltál.* - Pedig figyelj, nem kéne lemenni újra az útról. *De attól még finoman csókolgattam a nyakad.* - A hülyét és a vénembert kikérem magamnak. *Kuncogok, majd még picit megszívtam a nyakad, majd elhúzódtam. Nyújtózkodtam egyet, majd átkaroltalak. Azért eléggé egyértelműsítettem, hogy az enyém vagy és magamnak akarlak még akkor is, ha nem vallom be.* - Felizgultál?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.08, 11:26 | Üzenet # 1153 |
 Yaoista
| - Könnyű mondani.*Morgok édesen.* - Pedig azok is igazak.*Pimaszkodok, persze sóhajtozom, de ahogyan megszívod a nyakamat, arra felnyögök.* - Perverz démon.*Közlöm veled, majd elmosolyodom, ahogyan átkarolsz, ezekről az apróságokról beszélek.* - Még nem, de egy két szívás még és tuti felizgulnék.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.08, 12:14 | Üzenet # 1154 |
 Yaoista
| - Persze, persze. *Hagyom rád a dolgokat, most jobban élveztem, hogy szórakozhatok.* - Az már talán. *Vigyorgok.* - Hm, lehet akkor folytatnom kéne. *Hajolok oda és tovább szívogatom a nyakad.* - Hm? Kezdesz beindulni? *Nagyon finoman értek az ajkaim hozzád. Elvettem a kezem és inkább a derekadra simítottam. Finoman felhúztam a pólód és alásimítva cirógattam az oldalad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.08, 12:25 | Üzenet # 1155 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom rajtad.* - Nem olyan biztos..*Suttogom.* - Devan így nem tudok figyelni..*Nyögök fel.* - Lassan kezdek, ha nem hagyod abba..*Te aztán tényleg nem bírsz magaddal és ahogyan csinálod az még inkább beindít. Félre állok, majd odafordítva az arcod megcsókollak.* - Mit teszel velem...*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.08, 12:44 | Üzenet # 1156 |
 Yaoista
| - Dehogynem tudsz. Rám. *Imádtam a hangod.* - Nem hagyom... *Suttogom és tényleg nem fejeztem be. Magamban vigyorgok, ahogy félreállsz és megcsókolsz.* - Csupa jót. *Közlöm válaszul és kissé vadabbul megcsókoltalak. Másik kezemmel sunyin végigsimítottam mellbimbódon, kíváncsi voltam, hogy reagálsz a piercingek miatt.* - Mit szeretnél, mit tegyek? *Kérdezem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.08, 13:07 | Üzenet # 1157 |
 Yaoista
| - De az útra nem.*Bár már nem is akarok.* - Beszélhet neked az ember.*Nem mintha nagyon tiltakoznék.* - Te tényleg nem bírsz magaddal.*Közlöm és a vadabb csókod viszonozom, amint végigsimítasz a mellbimbómon megremegek és felnyögök.* - Amit csak akarsz.... de itt meglátnak minket...*Látszik, hogy igazából nem érdekel, mert igen csak vágyakozva nézzek rád, és ezt senki nem érte el, még az exem se.* - Tényleg egy démon vagy.*Csókollak meg most én.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.08, 19:09 | Üzenet # 1158 |
 Yaoista
| - Ezt megtanulhattad volna már. *Eléggé öntörvényű voltam, az tény.* - Nem szokásom. *Imádtam azt az édes kis nyögésed.* - És mi lenne, ha visszavinnénk és mondjuk az éjszakát egy hotelben töltenénk? *Kérdezem a füledbe suttogva.* - Mit szólsz hozzá? *Simítok az arcodra.* - Az éjszakai randit én állom. *Nyalok végig az ajkaidon.* - Te meg kisördög. *Suttogom ajkaidra csókod előtt. Lágyan hajadba túrva húzlak magamhoz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 10:03 | Üzenet # 1159 |
 Yaoista
| - Jogos.*Mondom mindkettőre.* - Egy hotelbe? *Pillantok rád és a hangodtól kirázz a hideg.* - Nem is tudom.*Igazából csak nagyon zavarba vagyok.* - Igen azt már nem tudnám kifizetni vagy nagyon lepukkant lenne.*Kuncogok és a nyalásra felsóhajtok.* - A te kis ördögöd...*Suttogom én is az ajkaid közé és a csókod viszonozom és igen csak elhúzom.* - Benne vagyok.*Adok egy puszit és elindulok vissza, de igen csak zavarba vagyok.* - Még sose voltam így senkivel hotelba, sőt ezer éve nem voltam.*Kuncogok.* - Micsoda ötleteid vannak.*Mosolygok, de kb. olyan vagyok, mint akik még sose szexeltek volna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 11:42 | Üzenet # 1160 |
 Yaoista
| *Csak bólintok, mikor visszakérdezel.* - Velem viszont elmehetsz egy luxushotelbe. *Jegyzem meg, bár azt is tudtam, hogy téged annyira nem érdekel a pénzem. Nem bántam, hogy elhúzod a csókom, én is élveztem.* - Reméltem is. *Igazából reméltem, hogy igent mondasz, na meg ki lenne az a hülye, aki egy ilyen ajánlatra nemet mond, főleg, ha rólam van szó.* - Akkor kiteszek magamért. *Veszem elő a telefonom és elmosolyodom rajtad. Elkezdem hívni egy ismerősöm (hahaha Diablo :D:D) és lefoglalom az egyik lakosztályt az éjszakára.* - Ez elintézve. *Cirógatom meg a pofid és el is teszem a telefonom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 16:45 | Üzenet # 1161 |
 Yaoista
| - Na ott még sose voltam, de tényleg nem szükséges.*Bár ezt tudtad magad is.* - Oké.*Mosolygok és valahogyan meg se lep a telefon.* - Tényleg nem akarom tudni, hogy milyen ismeretségeid vannak.*Nevetek fel, mert sejtem ez nem arról szól, hogy törzsvendég vagy.* - Ez gyors volt.*Vigyorgok és le is parkolok lassan, majd fizetek.* - Oké most rajtad a sor, akkor az én randin véget ért, remélem élvezted.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 17:07 | Üzenet # 1162 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy nem várod el, de én a luxushoz voltam szokva azért. Legalábbis nálad tuti jobban hozzá voltam szokva.* - Építészként sok ismeretség szükséges, hogy minél több munkát kapj. Persze nem árt a tehetség és a szorgalom se. Egy olyan hotelbe megyünk, amit én terveztem. *Ebből kifolyólag ismertem a tulajt.* - A tervezőnek nem mondhat nemet. *Vigyorodom el. Azért még segítettem kiszállni, majd miután fizettél, elindultam gyalog.* - Igen, jó volt. *Ismerem be, ami azért tőlem teljesítmény. Odahajolok és felemelve az állad, lágyan megcsókollak.* - Sétálni szeretnél vagy menjünk taxival? *Kérdezek rá. Limót azért nem intéztem, bár ha előre le van beszélve, lehet még az is lett volna :D.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 17:36 | Üzenet # 1163 |
 Yaoista
| - Ez igaz, de azért szerintem neked alapból meg vannak a kapcsolataid.*Kuncogok.* - El se hiszem, hogy egy olyan hotelba megyünk, amit te terveztél, ez olyan izgalmas.*Lelkesülök fel még jobban.* - Akkor jó.*Mosolygok, hiszen ez fontos. A csókod viszonozom, mint mindig.* - Döntsd el te, nem tudom, hogy mennyire van messze.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 18:17 | Üzenet # 1164 |
 Yaoista
| - Ebben van némi igazság. *Azért a hostkodással is szépen lehet kapcsolatokat kiépíteni.* - Miattam jöttél erre az egyetemre? *Kérdezek rá, hiszen mindig úgy odavagy az óráimon.* - Rendben. *Leintek egy taxit, mert tényleg nem tudtam, hogy mennyire van kedved sétálni. Beszállunk, én pedig megadom a címet. Húsz perc kocsikázgatás után megérkezünk egy lenyűgöző épülethez. Kiszállok és kisegítelek téged is, majd kifizetem az utat.* - Nos? Mit szólsz hozz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 18:40 | Üzenet # 1165 |
 Yaoista
| - Mondom én.*Kuncogok.* - Te aztán tudsz kérdezni.*Mosolyodom el.* - Igazából részben igen, te is nagyban hozzájárultál.*Bár szerintem ezzel nem mondok újat. Egyre izgatottabb leszek, majd megérkezve azért leesik az állam.* - Ez csodás, nem találok rá szavakat. Most már eszembe jut újságba láttam is, hogy igen nagy szenzáció volt, hogy ilyen fiatalon egy ilyen épületet tervezel. Minden elismerésem, remélem egyszer én is eljutok erre a szintre.*Mosolygok.* - Igen csak büszke vagyok rád.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 20:59 | Üzenet # 1166 |
 Yaoista
| *Nem volt meglepő, hogy miattam jöttél, de azért hallani is jó volt.* - Igen. Talán az egyik legnagyobb munkám eddig. *Ismerem el, hiszen hasonl épületet nem sokat terveztem eddig. Persze vannak nagyobb megbízásaim, de ez túl tett mindegyiken eddig.* - Benned van. *Jegyzem meg mellékesen. Tényleg tehetséges voltál, csak nem mertél kockáztatni, reméltem ez változni fog.* - Kösz. *Bár nem nagyon számított, hogy te mit gondoltál. Odamentem a recepcióhoz és beszéltem pár szót. Kicsit flörtöltünk is, mert hát megvolt a szépfiú.* - Itt vannak a kulcsok. *Rakja ki a mágneskártyákat.* - Köszi, majd még találkozunk. *Jegyzem meg neki, majd átkarolom a nyakad és felviszlek a legfelső emeletre.* - Van medence és jakuzzi is a tetőtéren. *Magyarázom neked.* - Akár holnap is maradhatunk. *Puszilom meg a fejed.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 19:31 | Üzenet # 1167 |
 Yaoista
| - Még.*Mosolyodom el.* - Köszi.*Nekem jól esik, hogy elismersz. Bemegyek veled és nem igen tetszik a jelenet. Oké én is flörtöltem, de levágom a szitut, persze kijelentetted, hogy leszel másokkal, de rossz ezzel szembesülni főleg, hogy eddig minden annyira jó volt, így próbálok nem igen foglalkozni vele. Követlek fel és teljesen le vagyok nyűgözve.* - Majd meglátjuk.*Mondom és csak nézelődök.* - Csodás.*Mosolygok és kimegyek az erkélyre, de látszik, hogy zavarba vagyok azért, hiszen még sose voltam ilyen helyen és meg vagyok illetődve.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 20:44 | Üzenet # 1168 |
 Yaoista
| *Azt hittem jobban fogsz örülni annak, hogy holnap is itt lehetnénk. Hagylak nézelődni, én addig kibontottam a pezsgőt. Kiöntöttem mindkettőnknek egy-egy pohárba, dobtam bele epret és kimentem velük hozzád. Hátulról átkarollak és leteszem eléd a pezsgőt a korlátra.* - Örülök, hogy tetszik. *Csókolok a nyakadba.* - Miért vagy zavarban? *Kérdezek rá, mert hát láttam rajtad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 21:03 | Üzenet # 1169 |
 Yaoista
| *Ölelésre kicsit megijedek.* - Ohh köszönöm, micsoda luxus.*Kuncogok és neked dőlök.* - Az nem kifejezés.*Mosolygok és a nyakamra picit felsóhajtok.* - Ezt most kérdezed? Itt vagyok egy luxus lakosztályba, amit a szeretőm tervezett persze, hogy zavarba vagyok.*Pirulok el.* - De egyben élvezem.*Teszem hozzá és megfordulok.*- Erre fantasztikus napra és a folytatásra.*Emelem a poharamat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 21:33 | Üzenet # 1170 |
 Yaoista
| - Ha már egy hotelben vagyunk. *Persze a pezsgő is drága volt, a klubban is mindig drága piákat ittam.* - Akkor jó. *Puszillak meg.* - Nem tudom, szerintem ez nem olyan dolog, ami miatt zavarban kéne lenned. Csak élvezned kéne. *Mosolyodom el kicsit. Én is emelem a poharam és koccintok veled. Belekortyolok a pezsgőbe, majd lerakom a poharam.* - Mi lenne, ha fürdenénk? *Suttogom füledbe és besimítok a fölsőd alá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 21:42 | Üzenet # 1171 |
 Yaoista
| - Jogos.*Kuncogok.* - Szerinted és élvezem, azért hülye nem vagyok.*Vigyorodom el.* - Finom...*Mondom miután beleittam.* - Jó ötlet.*Teszem le én is a poharam, majd megcsókollak. Ellépek tőled és levetkőzöm miközben figyellek, majd megfogom poharamat és bemászok.* - Ez isteni...*Sóhajtok fel.*- Gyere te démon...*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 22:07 | Üzenet # 1172 |
 Yaoista
| - Igaz. *Tényleg nem voltál hülye, csak néha. Csókod még viszonozom, majd nézem, ahogy levetkőzöl.* - Megyek kisördög. *Féloldalasan én is elmosolyodtam. Ledobtam a ruháim és egy szál pöcsbe beültem én is a pezsgőspoharammal egyetembe.* - Ez jó... *Sóhajtok fel én is. Szabad kezemmel átkarollak és finoman cirógatlak.* - Vizes lett a hajad. *Simítok a végére, persze nem zavart.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 22:37 | Üzenet # 1173 |
 Yaoista
| *Végignézlek és mint mindig nagyon jó látvány nyújtasz.* - Igen valóban.*Bújok hozzád és én is cirógatni kezdelek.* - Igen, bár van egy érzésem, hogy ennél sokkal vizesebb lesz.*Vigyorodom el kajánul és adok egy csókot.* - Hmm pezsgő íze van.*Harapok az ajkaidra, majd kiveszem az epret és beleharapok, ami elég izgatóra sikerül, majd a maradékot a számba veszem és odatartom neked, hogy harapd le.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 23:22 | Üzenet # 1174 |
 Yaoista
| *Nem volt ellenemre, hogy hozzám bújtál.* - Valószínű... *Vigyorgok én is, hiszen tény volt, hogy mi most szexelni fogunk.* - Neked is. *Én harapásodból csókot csinálok. Azért elnézlek, ahogy az epret eszed. Értettem én, hogy mire megy ki a játék. Az álladra simítok és felemelve a fejed igen erotikusan elkezdtem kienni a szádból az epret, majd egy forró csókkal fejeztem be a műveletet.* - Finom. *Nyalom meg a szám, majd újra megcsókoltalak, de már sokkal lágyabban és több érzelemmel. Egyre jobban engedtem feléd, bár nem volt tudatos dolog.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.16, 09:57 | Üzenet # 1175 |
 Yaoista
| *Nincs ellenemre, hogy csókot csinálsz a harapásból. Igen csak élvezem, ahogyan elkezded az epret kienni, majd megcsókolsz, amit hevesen viszonozok.* - Igen az nagyon.*Bólintok és az újabb csókodba beleremegek. Nekem feltűnik a csókjaid változása, aminek nagyon örülök. Belemászom az öledbe és hozzád simulva csókollak tovább.* - Devan...*Suttogom az ajkaid közé igen érzékien a neved.*
|
|
| |