Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.16, 12:59 | Üzenet # 1176 |
 Yaoista
| *Nem bánom, hogy az ölembe ülsz. A csókjainkba teljesen elmerülök és a hátad simogattam.* - Mond kicsikém... *Folyamatosan cirógatlak és csókollak, de nagyon finoman, mintha nem is ugyan az lennék, mint aki megerőszakolt vagy rákényszerített dolgokra.* - Szinte reszketsz... *Nyalok végig a nyakadon.* - Fázol vagy ennyire jó vagyok? *Vigyorodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.16, 13:28 | Üzenet # 1177 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *A kicsikémre elmosolyodom szeretem, amikor így szólítasz.* - Csak jó kimondani a neved.*Harapok az ajkaidra. Tényleg nagyon jól esik, ahogyan ölelsz és cirógatsz szinte olvadozom a karjaidban.* - Te kis egoista démon..*Vigyorgok, de el is pirulok kicsit.* - Tudod jól a választ...*Csókollak meg ismét és az ágyékom tiednek nyomom. Teljesen megőrjítettél és tényleg ekkor hatással rám ilyen hamar még senki nem volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.16, 14:12 | Üzenet # 1178 |
 Yaoista
| - De élvezed, hogy ilyen vagyok. *Szögezem le, hiszen azzal sosem volt bajod, hogy tisztában vagyok vele, mennyire jó vagyok.* - Igen, tudom.*Mondom még csókod előtt. Ágyékodra azért sóhajtok egyet és megmarkolom a feneked. Nagyon élveztem, hogy ekkora hatást érek el nálad pár csókkal.* - Mit szeretnél, mit csináljak? *Cirógatom a combod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.04.18, 09:58 | Üzenet # 1179 |
 Yaoista
| - Nos ez így van.*Mosolyodom el. A válaszra elvigyorodom és a popsi markolásra is.* - Kergess még jobban őrületbe, ahogyan szoktál és kezdhetnéd a mellbimbóimmal még nem próbáltuk ki a piercingeket igazán.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.04.18, 10:33 | Üzenet # 1180 |
 Yaoista
| *Tényleg aranyos volt, ahogy előadod magad. Végignyalok ajkaidon és megcsókollak, majd lejjebb haladva nyakad kóstolgatom, miután félrehúztam a hajad. Tovább haladok a kulcscsontjaidra, majd a mellkasod. Végül végignyaltam az egyik bimbódon és a számba véve addig szopogattam, míg kemény nem lett.* - Nem fáj? *Azért még frissek voltak és most nem akartalak bántani, nem volt hozzá kedvem. Finoman rá is haraptam. Áttérve a másikra, azt is kényeztetni kezdem, persze közben a feneked markolom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.04.18, 11:13 | Üzenet # 1181 |
 Yaoista
| *A csókod igen csak hevesen viszonozom. A fejem oldalra döntöm és nyögdécselni kezdek a nyakamra, na meg a többi pontomra is, de amint a mellbimbómra térsz a hangom kéjesebbé válik. A hajadba túrok és igen csak nyögök, ami még engem is meglep, mert most olyan érzékeny lett, mint a combom.* - Ahhh nem csak érzékeny..*Nyögöm és már a farkam ennyitől kemény lesz.* - Ez nagyon jó ötlet volt....*Remegek meg.* - Nem hittem.... hogy ennyire érzékeny lesz...*Nyögöm édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.04.18, 12:08 | Üzenet # 1182 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom, hogy milyen kemény lettél már ennyitől.* - Kis perverz... *Simítok végig a farkadon.* - Akkor még kóstolgatlak. *Tovább harapdáltam a mellbimbóid felváltva, de farkadhoz jobban nem értem.* - Ülj ki a szélére. *Meg is emellek és segítek, majd végignéztem rajtad.* - Szexi... *Végigcsókoltam a hasad, de farkad kikerültem és a combod szívogatom finoman., majd erősebben megharaptam.* - Milyen kis érzékeny vagy...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 10:44 | Üzenet # 1183 |
 Yaoista
| - Miattad tényleg az lettem...*Kitudja mennyire leszek még az.* - Kóstolgass.*Nyögök fel.* - Oké.*Elfogadom a segítséged és kiülök.* - Köszi.*Mosolyodom el, a te véleményed tényleg érdekel már. Tovább sóhajtozok és nyögdécselek és kőkemény vagyok és a testem is igen csak forró, de nem a víztől.* - Ahh ott tudod, hogy főleg...*Markolok erősebben a hajadba. A helyszín is azért rátesz a dolgokra persze, de te bárhol képes vagy felizgatni és ezt ki is használod.* - Miattad....*Nyögöm igen kéjesen...*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 11:14 | Üzenet # 1184 |
 Yaoista
| - Egyébként is az voltál. *Közlöm veled. Imádtam a reakcióid és hogy mennyire érzékeny vagy.* - Még szép, hogy tudom... *Somolygok és közben megharapom a combod.* - Tudom... *Nyalok végig a combodon. Elkezdem golyóid szívogatni, de farkadhoz még mindig nem értem hozzá, kicsit kínozni akartalak. Visszatérek combodhoz és igen szépen kidekorálom neked. Felemelkedek és végignézek rajtad. Az ajkaidhoz tolom két ujjam.* - Nyálazd be. *Közlöm veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 11:30 | Üzenet # 1185 |
 Yaoista
| - Tudom de te még jobban azzá tettél...*Ez tény volt, hisz az sose mondtam, hogy előtte nem voltam perverz.* - Ki is használod.*Na nem mintha baj lenne.* - De ne csak ott csináld te démon..*Nyögdécselek és a farkam csak egyre keményebb. A golyóimra megremegek és a hajadba túrok.* - Élvezed mi??*Célzok a játszadozásra, de nekem is édes kínzás. Már csöpögni is elkezdek annyira jó vagy. Igen csak zavarba ejtő, ahogyan végignézel rajtam. A kérésedre elvigyorodom, megfogom a kezed és elkezdem először nyalogatni, majd végül szopkodni az ujjaid és a szemed le se veszem rólad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 12:18 | Üzenet # 1186 |
 Yaoista
| *Nem mintha erőlködnöm kellett volna azért, hogy még perverzebb legyél.* - Hülye lennék nem kihasználni. *Vigyorgok.* - Majd én tudom. *Még az is kicsit más volt, ahogyan hozzád értem. Lehet szavakkal parancsolgattam és osztottam az észt, de sokkal finomabban értem hozzád, mint eddig bármikor.* - Te is élvezed. *Vigyorgok, hiszen már csöpögtél. Előtted álltam és néztem, ahogy szopogatod az ujjam. Azért már igen csak kemény voltam én is. Elhúztam az ujjaim és kissé birtoklóan megcsókoltalak. Végighúztam ujjaim a bejáratodon, majd lassan betoltam egyet.* - Ma nem fogok a farkadhoz érni. *Közlöm veled.* - És ha te hozzáérsz, abbahagyok mindent. *Nyalok végig a nyakadon és gyönyörpontod kezdem izgatni, közben visszatértem mellbimbóid harapdálásához.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 12:51 | Üzenet # 1187 |
 Yaoista
| - Jogos...*Vigyorgok.* - Ettől félek én is.*Kuncogok. Persze érzem, hogy nem csak csókjaid, hanem az érintésed is más, meg alapból a viselkedésed, még ha a stílusod meg is van, de hát ez vagy te, de mégis egyre kedvesebb és figyelmesebb vagy velem.* - Ez így van...*Vigyorgok. A csókod igen csak hevesen viszonozom, majd az ujjad megérezve az ajkaid közé nyögök.* - Micsoda?*Döbbenek le, főleg a folytatásra.* - Tényleg egy démon vagy..*Tudtam, hogy nem viccelsz.* - Még hozzá a legrosszabb...*Mosolyodom el, de hát mégis te kellettél nekem.* - Én is akarlak kényeztetni...*Simítok le a farkadra.* - Milyen kemény...*Kezdem el simogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 13:15 | Üzenet # 1188 |
 Yaoista
| - Jól hallottad. *Vigyorgok.* - A kisördögöket meg kell fegyelmezni. *Nyalom meg a szám. *Elvigyorodok arra, hogy én vagyok a legrosszabb.* - Mégis miattam vagy kőkemény. *Jegyzem meg. Simításodra felsóhajtok és élvezem a helyzetet.* - Mi lenne, ha bemennénk és leszopnál? Akkor kinyallak. *Hiszen a farkadhoz nem fogok hozzányúlni. Odahajolok hozzád és a füledbe kezdek suttogni.* - Amennyire tudom, beléd nyomom a nyelvem és az ujjaim... *Sőt, lehet használok valami kis játékszert, de hát az meglepi.* - Nos, mit szeretnél? *Szívom meg a nyakad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 13:27 | Üzenet # 1189 |
 Yaoista
| - Inkább téged kéne nem de?*Vigyorgok.* - Az biztos, nem vagyok egy százas kisördög.*Nevetek fel.* - Egész jó alkunak tűnik.*Mosolygok, bár nyalás nélkül és leszopnálak. A szövegedre kirázz a hideg persze jó értelembe.* - Ahh benne vagyok.*Húzlak fel egy csókra, majd felállok és csak azért is riszálva elindulok be, majd az ajtónál visszafordulok.* - Jössz démonom?*Kérdezem igen csábosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 13:47 | Üzenet # 1190 |
 Yaoista
| - Próbálkozni szabad. *Vigyorgok.* - -Tudom. *Tudtam, hogy tudlak levenni a lábadról. Csókod hosszasan viszonozom, majd nézem, ahogy bemész.* - Megyek. *Utánad megyek és megmarkolom a feneked.* - Nyomás. *Bemegyünk a hálóba és hát szép nagy tükör volt az egyik falon.* - Élvezheted a látványt. *Harapok a nyakad, majd lefekszek az ágyra, kényelmesen hátradőltem az egyik párnára és elkezdtem simogatni a farkam.* Fordulj ide édeském. *Ahogy eleget tettél a kérésemnek, széthúztam a feneked és nyalogatni kezdem bejáratod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 10:56 | Üzenet # 1191 |
 Yaoista
| - Azt mindig.*Vigyorgok.* - Megyek megyek.*Így teszek, de bent igen csak ledöbbenek.* - Perverz..*Fel is nyögök a nyakamra. Végigmérlek és mint mindig nagyon szexi vagy.* - Megyek.*Így teszek és a nyelvedre felnyögök. Felpillantva mindent látok és igen csak elpirulok, de még jobban felizgat a helyzet.* - Miket teszem velem...*Suttogom, majd hevesen szopni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 11:20 | Üzenet # 1192 |
 Yaoista
| - Elkényeztetlek. *Mosolyodom el és amennyire tudom, beléd nyomom a nyelvem. Ahogy ígértem, farkadhoz hozzá se értem, viszont combod finoman cirógatni kezdem.* - Finom. *Nyalom meg a szám. Széthúzom a feneked és még intenzívebben nyallak.* - Hogy remeg... *Cirógatom bejáratod egy ujjammal, majd lassan beléd nyomom, majd ki is húzom és újra a nyelvem toltam be a fenekedbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 11:42 | Üzenet # 1193 |
 Yaoista
| - Igen el...*Ez így volt, az más kérdés, hogy milyen értelembe, bár nem csak szexterén teszed ezt.* - Te is az vagy...*Nyögöm és igen csak nedves vagyok már..* - Ahh fogd be...*Pirulok el jobban és az ujjadra megremegek, majd amikor megkapom ismét a nyelved nem bírom és hirtelen elélvezzek, de rögtön kemény leszek, viszont teljesen elpirulok.* - Basszus.....*Lihegem, igen felizgattál már a mellbimbóm és a combom miatt.* - Ne mondj semmit.*Kezdelek el gyorsan szopni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 12:11 | Üzenet # 1194 |
 Yaoista
| *Elvigyorodtam, hogy elélvezel csupán ennyitől.* - Kanos. *Kuncogtam el magam és golyóid cirógatom. Szopásodra felnyögök és én válaszul két ujjam beléd nyomom. Erősen nyomkodok gyönyörpontod, az őrületbe akartalak kergetni. Ránézek a tükörre és elvigyorodom.* - El se hiszem, hogy tényleg így be tudod kapni a farkam. *Közben végig a tükörképünket nézem. Megrándult a csípőm, hiszen ügyes voltál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 12:18 | Üzenet # 1195 |
 Yaoista
| - Miattad.*Tényleg te hozod ki belőlem. Két ujjadra még jobban felnyögök, de már ez sem elég.* - Ne mondj ilyeneket...*Vörösödöm el, de egyszerűen nem tudom levenni rólad a tekintetem.* - Devan... nem elég már az ujjaid...*Vallom be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 12:36 | Üzenet # 1196 |
 Yaoista
| *Már vártam, hogy kérd a farkam.* - Legyen. *Megragadom a karod és odahúzlak magamhoz, majd megcsókollak. Beleültetlek a farkamba, de úgy, hogy nekem háttal legyél. Felhúztam a lábaid és beléd hatoltam.* - Nézd... *Mutatok a tükör felé, ahol tisztán látszik, ahogy mélyen benned van a farkam.* - Milyen szűk vagy. *Simítok oda a bejáratodhoz és finoman cirógatni kezdem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.04.25, 11:35 | Üzenet # 1197 |
 Yaoista
| *A csókod viszonozom, majd ahogyan belém hatolsz hangosabban felnyögök és ahogyan meglátom magam igen elvörösödöm de még a fülem is.* - Ez nagyon zavarba ejtő..*Suttogom.* - Mert teljesen kitöltesz...*Nyögöm és hátra fordulva megcsókollak és mozogni kezdek*- Biztos... nem érsz a farkamhoz?*Kérdezlek édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.04.25, 12:23 | Üzenet # 1198 |
 Yaoista
| *Hát teljesen lenyűgözött, hogy mennyire elpirultál.* - Édes vagy... *Suttogom a füledbe és bele is nyalok.* - Pedig még nincs vége az estének... *Közlöm veled arra, hogy teljesen kitöltelek. Csókod viszonozom és én is mozogni kezdek.* -Biztos. *Nem volt kérdés.* - És még mindig áll az, hogyha te érsz hozzá, be is fejezed magadnak. *Mivel már gy ítéletem, hogy teljesen ellazultál, mélyen és keményen mozgok benned. Hirtelen kihúzódok belőled, megfordítalak és egy határozott lökéssel újra benned vagyok. Megnyalom a szám, majd előre dőlök és mellbimbóid kezdem harapdálni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.04.25, 13:23 | Üzenet # 1199 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom arra, hogy édes vagyok.* - Sejtettem, de nem is baj...*Úgy érzem egyre többet és többet akarok tőled és sose elég.* - Démon démon démon.*Ismétlem magam, de mosolygok, ami persze nyögésbe megy át Hagyom, hogy megfordítsál és ismét felnyögök.* - Ahhh de jó vagy...*Túrok erősebben a hajadba és veled együtt mozgok és a farkadra szorítok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.04.25, 13:36 | Üzenet # 1200 |
 Yaoista
| *Sejtettem, hogy tetszik a helyzet.* - Gyönyörű vagy. *Közlöm veled és tovább mozgok benned egyre keményebben. Eléggé kidekoráltam a mellkasod is, tele voltál már kiszívásokkal és fognyomokkal, ahogy harapdáltalak.* - Olyat fogok tenni veled, amit még senki. *Közöltem veled, persze nem így gondoltam. Felhúztalak az ölembe, hogy kényelmesen tudj mozogni és farkam mellett beléd nyomtam egy ujjam.*
|
|
| |