2025.07.25, Péntek, 14:32
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 19:49 | Üzenet # 1226
Yaoista
*Be is jövök.* - Devan édesapja, Josh. *Mutatkozik be ő is.* - Ahha, diákja. *Úgy is néztél ki, mint aki csak tanulgat itt.*- Rendben. *Ő nagyon jót szórakozott rajtad. Elnevette magát rajtad, majd a nappaliba leül és kényelembe helyezi magát. Mikor odamész hozzá, elkuncogja magát.* - Mulatságos kölyök vagy és légyszíves tegezz, azért nem vagyok olyan öreg. *Jegyzi meg neked.* - Mióta laksz itt Devannél? Egy szóval nem mondta, pedig nem rég beszéltünk telefonon. *Elmélkedik, közben méreget téged.* - Nem emlékszem, hogy valaha találkoztam volna "diákjával". *Formázza a macskakörmöket.* - Illetve csak egyet, akivel lebukott. *Nevette el magát.* - De meg kell hagyni, van ízlése. Még az én szememnek is szép vagy. *Nyugtázza.* - Pedig én nem bukok a pasikra.

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 20:05 | Üzenet # 1227
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nagyon örvendek.*Nem hittem, hogy megfogom ismerni azt meg főleg, hogy nem így.* - Kérem így is elégé égek már.*Sóhajtok fel.* - Rendben köszönöm Josh.*Mosolyodom e.* - Nos inkább a fiad kérdezd nem akarok helyette beszélni, tudod milyen természete van és csak balhé lenne.*Jegyzem meg.* - Főleg, hogy nem is mondta.*Féltem balhézol, bár nem jogosan.* - Khmmm tudod én..*Pirulok el ismét, majd felszalad a szemöldököm.* - Lebukott?*Leszek kíváncsi, majd aztán teljesen elvörösödöm.* - Le se tagadhatod, hogy az apja vagy és köszönöm. Te is nagyon jóképű vagy.*Mosolyodom el.* - Hozhatok valamit? Éppen ebédet főztem..

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 21:21 | Üzenet # 1228
Yaoista
- Ugyan már, látszik, hogy a fiamra vártál. *Azért ő élvezte a helyzetet helyetted is.* - De kis titokzatos vagy. Úgy tűnik, mintha rejtegetni próbált volna előlünk. *Elmélkedik. A pirulásodon elnevette magát.* - Te szerelmes vagy a fiamba, mi? *Nem kertelt, az biztos.* - Le bizony. *Vigyorodik el.* - A kanapén kavart valami sráccal... így szembesültünk vele, hogy meleg. *Nyugtázza a dolgokat.* - Inkább ő nem tagadhatja le, hogy a fiam. *Jegyzi meg, de vigyorog mellé.* - Köszönöm. Kedves vagy. *Igazából csak nem volt olyan beképzelt, mint én.* - Igen, láttam. *Nevettem el magam.* - Kis feleség üzemmód. *El volt nagyon.* - Egy ital jól esne, köszönöm.

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 21:30 | Üzenet # 1229
Yaoista
- Ezt nem tagadhatom.*Mosolygok.* - Én nem, csak az ő dolga beszélni rólam és lehet próbált rejtegetni, de ez nem jött össze.*Nevetek fel, meg hát csak nem mondom el, hogy keveredtünk össze.* - Micsoda? Kizárt.*Vágom rá, de már nagyon vörösen, de tényleg nem vagyok szerelmes még.* - Csak tetszik elégé.*Vallom be.* - Az ciki.*Vigyorgok.* - Pontosan.*Értek egyet.* - Ugyan.*Tényleg apukád jóval kedvesebb vagyis most az.* - Élvezed igaz?*Főleg, hogy ezt nem előszór hallom és akkor még együtt se voltunk.* - Hozom.*Hozok ami van itthon és magamnak is.* - Rágyújthatok?*Kérdezem.* - Devan nem tudta, hogy jössz vagy elfelejtette?

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 22:12 | Üzenet # 1230
Yaoista
- Persze, persze, jó szöveg. *Vigyorodik el.* - Hát, nem úgy festett. *Mosolyodik el, de már lágyabban.* - Értem. *Bár szerinte jobban tetszek neked, mint most mondod.* - Hát az volt, de neki. *Nyugtázom.* - Ki ne élvezné? *Nevet fel halkan.* - Köszönöm. *Fogadja ez, majd bólint.* - Egészségedre. *Előveszi ő is a cigitárcáját és elővesz egy szállal.* - De csak ha én is rágyújthatok. *Kacsint és meggyújtja, majd tüzet nyújt neked.* - Nem tudta, csak a környéken volt dolgom és gondoltam beugrok. Megnézem miben sántikál. Bár most inkább az a helyes, hogy kivel. *Vigyorog rád.* - Bár ahogy elnézem nem kell aggódnom, aktív szexuális életet él. *Nem bírta ki.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 22:26 | Üzenet # 1231
Yaoista
- Hidd el jobb, ha ő mesél.*Mondok csak ennyit.* - Tényleg csak tetszik.*Komolyan elsőre találkozom apáddal és ilyenekről beszélünk.* - Azt sejtem, de az csak jó, hogy elfogadtátok.*Mosolyodom el.* - Oké a helyedbe én is ezt tenném.*Kuncogok.* - Megbeszélve.*Veszem elő cigit és a köszönöm a tüzet.* - Értem, biztos örülni fog. Mikor láttad utoljára?*Kérdezem, hátha tudunk normálisan is beszélni, de esélytelen.* - Nem lehet okom panaszra az biztos.*Pirulgatok.* - El se hiszem, hogy találkozom a szeretőm apjával akit egy száll köténybe fogadok és ilyenekről beszélünk.*Szívok mélyet a cigimből és fel se tűnt, hogy azt mondtam szerető.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 22:43 | Üzenet # 1232
Yaoista
- Rendben, elhiszem neked. *Úgyis kiszedi belőlünk.* - Elhiszem. *Iszok bele a piámba.* - Nem volt kérdés sosem. *Sosem csináltak ebből problémát.* - Akkor nem meglepő. *Mosolyodik el.* - Nagyjából három hete, elfoglaltak vagyunk mindketten. *Hiszen neki is meg volt a saját cége.* - Ez a lényeg. *Vigyorodik el.* - Hm, szóval nem a diája, hanem a szeretője? Vagy mindkettő? *Csap le a lényegre.* - Ugyan, látványos fogadtatás volt. Valahogy kezdem megszokni, hogy így találkozok a fiam pasijaival. *Neveti el magát.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 22:54 | Üzenet # 1233
Yaoista
*Bólintok.* - Ezt tényleg jó hallani.*Mosolygok.* - Az nem volt olyan rég, én a szüleimet, már több mint két hónapja nem láttam.*Sóhajtok fel, azért hiányoznak.* - Ez is...*Jegyzem meg édesen.* - Tessék? Szerető??*Húzom le a piám, mire kicsit köhögök.* - Nos mindkettő vagyis olyasmi...*Nem egyszerű kapcsolatunk.* - Már mint, akivel lebukott meg én?*Tudjak már meg infókat.* - Mi lenne ha kimennénk közben a konyhába? Folytatnám a főzést és akkor ehetnél velünk.*Ajánlom fel, mint egy feleség.* biggrin

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 23:16 | Üzenet # 1234
Yaoista
- Miért nem találkoztál velük? *Kérdezi érdeklődve, de nem rosszból.* - Értem. *Vigyorog.* - Igen, ti ketten. Mást sose láttam vele, azt hittem nem is lesz már senkije. *Mondom komolyan.* - Benne vagyok. *Áll föl és már indul is a konyhába.* - Hát, ha már ilyen szépen hívsz, nem mondhatok nemet a kis feleségjelöltnek. *Vigyorog.* - Majd azért a babánál szóljatok. *Neveti el magát.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.29, 23:25 | Üzenet # 1235
Yaoista
- Mert ők más városba laknak és a suli, munka mellett nem volt időm lemenni meg történt egy kis balesetem is, de már jól vagyok.*Teszem hozzá.* - De beszélünk telefonon meg most már megyek hozzájuk, azért hiányoznak.*Mondom lágyabb hangon.* - Ő is ezt mondta magáról.*De nem megyek bele jobban.* - Fiú vagyok...*Morcogok.* - Jesszus miket hordasz össze....*Vörösödöm el és folytatom az ebédet.* - Te is építész vagy? Devannal még ilyenekről nem igen beszélgettünk...*Mondom.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.04.29, 23:51 | Üzenet # 1236
Yaoista
- Értem, remélem azért hamar meg tudod őket látogatni most már. *Tényleg olyan volt, mint én, csak kedvesebb kiadásban.* - Ennek örülök, hogy már jobban vagy. Remélem a fiam figyelt rád. *Nem tudja mi történt köztünk.* - Az remek. *Mosolyodik el.* - Á, értem. *A fiú megjegyzésedre elnevette magát.* - Kérlek, a mai világba már béranya és örökbefogadás is létezik. *Vigyorog. Nagyon élvezte.* - Az igazságot. Olyan vagy, mint egy pironkodó menyecske az esküvő előtt... bár valószínű téged nem ijeszt meg egy férfi nemesebbik szerve. *Nevetgél.* - Nem, én nem. A feleségem, az anya belsőépítész. Én kivitelező vagyok. Én csak a terveket valósítom meg. *Mondja.* - És te építész palánta vagy akkor?

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.30, 00:03 | Üzenet # 1237
Yaoista
- Köszönöm.*Mosolygok.* - Igen, de kicsit előre siettél.*Nevetek fel és persze már a fülem is vörös lesz.* - Komolyan te aztán laza vagy. Életembe nem hozott ennyire zavarba heteró férfi, ráadásul aki a szeretőm apja jesszus..*Fogom a fejem, de igazából jókat szórakozok.* - Le se tagadhatja a családját.*Mosolygok.* - Bizony bizony az vagyok, ráadásul ösztöndíjas.*Azért erre büszke vagyok.* - Tudod a fiad igen nagy szerepet játszik, hogy az építészet elkezdett érdekelni és, hogy erre az egyetemre jöttem, bár ez az egyik legjobb ugye.*Közben tevékenykedem.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 00:15 | Üzenet # 1238
Yaoista
- Ezt bóknak veszem. *Vigyorodik el, hiszen ő élvezte.* - Ez van, csak rokonok vagyunk vagy mi. *Nevet fel.* - Bár kicsit arrogáns és beképzelt, de mindig ilyen volt, nem tudtunk vele mit kezdeni. *Mondja lágyan.* - Értem, ügyes vagy. *Nyugtázza, hogy akkor nem vagy hülye gyerek.* - Hatalmas tehetség. Büszke vagyok rá. *Komolyan is gondolja.* - Tudod mindig különc volt egy kicsit, ezért örülök, hogy sikeres lett. *Az egyetemen elmosolyodott kicsit.* - Nagyon megválogatják a professzorokat. *Bólint.* - Én is oda jártam és a nejem is.

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.30, 00:26 | Üzenet # 1239
Yaoista
- Annak szántam.*Mosolygok.* - Ennél szebben én se tudtam volna fogalmazni, azért te jóval kedvesebb vagy.*Nevetek fel.* - Jó gyerek amúgy.*Mosolygok.* - Köszönöm, igyekszem.*Bólintok és olyan jó hallani, ahogyan beszél rólad.* - Az nem baj, ha különc és valóban nagyon tehetséges, tegnap is abban a szállodában voltunk, amit ő tervezett.*Mosolygok, de el is pirulok.* - Komolyan saját magam hozom zavarba.*Fogom fejem.* - Az biztos és remek egyetem.*De imádom.* - Tényleg van amit nem szeretsz?*Láthatja milyen otthonosan mozgok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 00:40 | Üzenet # 1240
Yaoista
- Igen, tudom. *Mondja arra, hogy jó gyerek vagyok.* - A sajátos módján mindig az volt. *Bólint.* - Óóó, a luxus szállóban a sétálón? És melyik szobában voltatok? *Vigyorog, hiszen pontosan tudta, hogy milyen szálloda is az, legalábbis hogy milyen szobák is vannak még.* - Tudod a gazdagoknak vannak hóbortjaik. *Neveti el magát.* - Nem csak szép, de még aranyos is. Tud valamit a fiam. *Nyugtázza.* - Igen, az. *Bólint.* - Azokat, amiket a fiam sem. *Hát igen... nem esett messze az alma a fájától.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.30, 00:56 | Üzenet # 1241
Yaoista
- Elhiszem.*Bólintok és persze nem akarom elmondani, hogy mit tettél velem.* - Hogy miért nem tudtam befogni...*Lángolok és még főzni se tudok így nagyon.* - Luxuslakosztály vagyis inkább szexlakosztály.*Motyogom.* - Igen vettem észre, mellette tapasztalom.*Nevetek én is.* - Direkt csinálod ugye? Komolyan így még főzni se tudok.*Sóhajtok fel.* - Akkor könnyű dolgom lenne, de hát megnehezíted mellette. A feleséged is ilyen?

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 01:22 | Üzenet # 1242
Yaoista
*Elnevette magát rajtad, nagyon élvezte.* - Áhh, igen. Sejthettem volna. egyébként az egy remekül sikerült szoba, még akkor, ha figyelembe vesszük, mire is készült. *Mondja komolyan.* - Pedig ő még nem is vészes. *Nyújtózkodik egyet.* - Ééén? Direkt? Ugyan kérlek. *Vigyorodik el.* - Csak ellenőrzöm, hogy a fiam milyen kölyköt választott. *Mosolyodik el.* - A feleségem egy tünemény. Nem olyan szabad szájú, ő inkább gondoskodó és szigorú is tud lenni. Kedves nő, teljesen az ujja köré csavart, pedig én se voltam jobb, mint a fiam. *Nevetgél.* - Hidd el, én is tudtam mi a jó, de aztán elkapott a nejem. *Látszik, hogy még most is szerelmes.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.30, 10:59 | Üzenet # 1243
Yaoista
- Igen valóban jól sikerült.*Legszívesebben elbújnék valahova. biggrin * - Te is voltál ott?*Kérdezem, de rögtön megbánom.* - Bocsánat felejtsd el kérlek.*Kérek elnézést, komolyan mégis mi ütött belém, rossz hatással vagytok rám.* - Mint Devan..*Csóválom a fejem vigyorogva.* - Annyira nem vagyok amúgy kölyök.*Jegyzem meg édesen. Figyelmesen hallgatom, majd elmosolyodom.* - Látszik, hogy most is mennyire szereted. Ez olyan jó.*Nem tudom nekem van e esélyem melletted ilyenre.* - Lehet kellenem kérne pár tanácsot.*Nevetek fel édesen és tovább tevékenykedek, amíg tudok és nem szól be ismét.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 21:33 | Üzenet # 1244
Yaoista
*Elnevette magát, mikor visszakérdezel.* - Nos, szétnéztünk, de tartósan nem maradtunk. *Magyarázom neked.* - Nagyon cuki vagy. *Vigyorog.* - Tőlem tanulta. *Mosolyodik el.* - Annyira. *Relatív volt, hogy mennyire vagy az.* -  Igen, életem szerelme. *Ezt őszintén is mondja.* - Ahogy gondolod, de tudod, amennyire hasonlítunk Devannel, pont annyira különbözünk egymástól. *Nem rosszból mondja, de így volt.* - Én is életem szabad életet, de nekem sok, amit ő művel és van egy olyan érzésem, hogy a többet nem tudok, mint igen. *Tudta, hogy milyen vagyok.*

MioDátum: Szombat, 2015.05.02, 10:13 | Üzenet # 1245
Yaoista
*Inkább nem mondok semmit, kérdeznem se kellett volna.* - Mintha valami kis állat lennék.*Sóhajtok fel.* - Ez nem lep meg.*Mosolygok.* - Jó hozzád képest az vagyok.*Nevetek fel.* - Mint édesapámat hallanám.*Mosolygok és odafordulva hallgatom.* - Szerintem jobb, ha sokat nem tudsz, na meg én se.*Bár én sokat tudok, meg a saját bőrömön sokat tapasztaltam.* - Majd minden elválik és kiderül, de az biztos, hogy én komolyabban veszem ezt a kapcsolatot.*Ennyit elmondhatok.* - Hozok még italt.*Így is teszek és persze a felsőmön átlátszódnak piercingeim.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.05.02, 10:58 | Üzenet # 1246
Yaoista
- Hát, végülis a fiam kiscicája vagy.*Vigyorog tovább, élvezi, hogy szívhatja a véred.* - Na látod. Nekem többnyire igazam. *Kacsint egyet.* - Persze, csak akkor, ha a nejem nincs jelen. Akkor neki van igaza. *Nevette el magát.* - Te melyik szülődre hasonlítasz jobban? Bár ilyen génekkel azt hiszem egyikük se nézhet ki rosszul. *Mosolyodik el kicsit.* - Igen, szerintem is jobb. *Bólintok.* - Hát, akkor majd kiderül, hogy mi lesz. *Nem tudta eldöntetni, hogy mennyire komoly köztünk a dolog.* - Rendben, köszönöm. *Fogadja és végignéz rajtad.* - Te egy igazi kis vadmakcsa vagy, igaz? *Nevet fel, nagyon jó kedélyű ember volt.*

MioDátum: Szombat, 2015.05.02, 11:32 | Üzenet # 1247
Yaoista
- Ne mondj ilyeneket kérlek.*Haláli egy pasi.* - Meg se lep.*Nevetek fel.* - Legalább elismered.*Vigyorgok.* - Köszönöm ez kedves, nos igen elég jó géneket örököltem. Édesanyámtól kinézett inkább, apukám magassága leginkább.*Mosolyodom el.* - A bátyám jobban hasonlít apukámra én arcom nem a legférfiasabb, a borotválkozással se kell nagyon foglalkoznom.*Nevetek fel édesen.* - Igen ki, de legalább Devan nem árult zsákbamacskát.*Jegyzem meg.* - Nincs mit.*Mosolygok, de csak sikerül zavarba hoznia ismét.* - Nem értem miből gondolod ezt, de te aztán laaz figura vagy az biztos. Sose hittem volna, hogy a szeretőm apja ilyeneket fog mondani.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.05.02, 11:48 | Üzenet # 1248
Yaoista
- Értem, akkor anyukád egy nagyon szép nő lehet. *Az már egyszer biztos.* - Csak egy bátyád van? *Érdeklődik, őt tényleg érdekelted.*- Hát nem sértésből, de nem is vagy valami férfias. *Tényleg nem rosszból mondta.* - Sosem volt az a fajta. Inkább túl őszintének mondanám. *Bólint veled egyetértően.* - Khm, átlátszódik a pólód. *Vigyorodik el.* - Hát én nem fogok rád ugrani, meg Devan apja vagyok... mit vártál, milyen leszek *Nevet fel hangosan.* - Valami karótnyelt vénember vagy mi?

MioDátum: Szombat, 2015.05.02, 12:07 | Üzenet # 1249
Yaoista
- Valóban az, köszönöm.*Mosolyodom el.* - Igen, de ő nem meleg.*Nevetek fel.* - Nem sértesz meg, ezt dobta a gép.*Nevetek fel.* - Az biztos, ami a szíven az a száján, de azért szépen lassan megtanulom őt kezelni.*Vigyorgok, a pólóra meg kapcsolok.* - Khmm nos igen... fiad ötlete volt.*Tényleg sokat beszélek, bár biztos nem lepem meg ezzel.* - Elég durva lenne, ha rám másznál.*Nevetek fel.* - Ugyan dehogy gondoltam, de azért ismerd el, hogy nem sok szülő ilyen, mint te. Most, ha nem tudnám, hogy Devan apja vagy és hetero azt hinném, hogy felakarsz csípni.*Vigyorgok, azért nem kell félteni.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2015.05.02, 12:36

szela00Dátum: Szombat, 2015.05.02, 12:34 | Üzenet # 1250
Yaoista
- Értem. *Mondja a tesódra.* - Ennyi. *Nevet veled, viccesnek tartott.* - Nem olyan rossz ő. *Mosolyodik el, bár kicsit elfogult volt velem.* - Meg se lepődök. *Vigyorodik el.* - Hát igen. *Ért egyet.* - Ebben van valami, de én legalább jó fej vagyok. *Jegyzi meg.* - Hát, ha nem lenne nejem, fiam és lány lennél, még lehet meg is történne. *Vigyorog ő is.* - Egyébként dolgozol valamit az egyetem mellett? *Kérdezi és rágyújt egy újabb szál cigire.*

Keresés: