2025.07.24, Csütörtök, 01:59
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 11:14 | Üzenet # 1276
Yaoista
- Ez jó. *Vigyorodik el apám, de én hallgatásba burkolóztam.* - Hát, ha komolyra fordul köztetek a dolog, akkor kellene találkoznunk, nem? *Nem érti apám a döbbeneted okát és igazából én sem, bár tudtam, hogy ez sem most lesz. Majd talán idővel. Még magam sem tudom mennyire akarom ezt, ami köztünk van.* - Na, kezdődik. *Sóhajtok föl.* - Ne nevess kisördög. *Morgom, mire apám is felnevet.* - Morcogi. Na de fiatalok, akkor én megyek. Köszönöm a finom vacsorát. *Áll föl apám.* - Kikísérlek. *Megyek utána, elköszön tőled, de azért még volt egy megjegyzése neked.* - Most már nyugodtan visszaöltözhetsz. *Szól oda, majd elmegy, én pedig visszajövök.* - Szóval... hogy is volt az a kötény dolog? *Kérdezem vigyorogva.*

MioDátum: Hétfő, 2015.05.04, 12:20 | Üzenet # 1277
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igen igen.*Bólogatok és ez nem rajtam múlott, hanem rajtad.*  - Miért ne? Ne csak az én vérem legyél szívva.*Nevetek fel.* - Bármikor.*Mosolygok.* - Örülök, hogy megismerhettelek.* - Még a végén se bírod ki.*Sóhajtok fel, de végül elmosolyodom.* - Na fogd be...*Vigyorgok és igen hevesen megcsókollak.* - Hmm végre..*Suttogom az ajkaid közé.* - Komolyan így beégetni magam.*Sóhajtok fel és pakolni kezdek.* - De amúgy nagyon jó fej apukád van és legalább tudom, hogy fogsz később kinézni.*Kacsintok rád.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 12:46 | Üzenet # 1278
Yaoista
- Nem fogom. *De azért csókod elhúzom.* - Már ennyire meg akartál csókolni? *Mosolyodom el rajtad.* - Sajnálom, hogy nem láthattam. *Sóhajtok fel én is kicsit bánatosan.* - Hagyjad... *Kapom el a kezed és bemegyek veled a nappaliba.* - Jah hát igen... eléggé hasonlítunk. *Bólintok.* - De én jobban nézek ki. *Közlöm veled és megcsókollak újra.*

MioDátum: Kedd, 2015.05.05, 11:00 | Üzenet # 1279
Yaoista
- Sejtettem.*Sóhajtok fel.* - Igen ennyire.*Mondom édesen.* - Sajnálhatod is.*Vigyorgok és nem ellenkezek, hogy behúzol.* - Igen igen jobban és szerényebb is vagy.*Mosolygok és viszonozom az újabb csókod.* - Mindjárt jövök.*Eltűnök, majd felveszem kötényem és nem akarok üres kézzel menni így töltök egy italt és azzal megyek vissza.* - Uram kér egy italt vagy esetleg valami mást?*Kérdezem csábosan, de mégis zavartan.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.05.05, 11:31 | Üzenet # 1280
Yaoista
- Ezt mondom én is. *Vigyorgok.* - Rendben. *Reméltem, hogy azért mész el, amire gondolok és hát igazam is lesz.* - Hm, lehet mindkettőt. *Veszem ki az italt a kezedből és belekortyolok.* - És milyen szolgáltatás jár még ehhez a szereléshez? *Azt meg kellett hagyni, hogy szexi volt, nem is kicsit.* - Mit lehet kérni? *Simítok a fenekedre és megmarkolom.*

MioDátum: Kedd, 2015.05.05, 12:14 | Üzenet # 1281
Yaoista
- Akár lehet róla szó.*Vigyorgok.* - Amit csak szeretne a Professzor Úr.*Mondom igen csábosan, a fenekemre felsóhajtok.* - Tetszik  a látvány?*Fordul meg és kicsit be is hajolok, majd odamenve az öledbe ülők.* - Én kérdezzem, mit akar mit tegyek mester?*lehelem a füledbe értek a csábításhoz.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.05.05, 12:43 | Üzenet # 1282
Yaoista
- Kinek ne tetszene apámat leszámítva? *Nem tudtam kihagyni. Megnyalom a szám szélét, ahogy kicsit pucsítasz nekem.* - Akkor szopj le édesem. *Közlöm veled és kényelmesen hátradőlök, a karom felrakom a háttámlára.* - Hajrá kicsikém. *Csókolok még a nyakadba és hát vártam, hogy éld magad. Közben az italomba is beleiszok.*

MioDátum: Kedd, 2015.05.05, 12:56 | Üzenet # 1283
Yaoista
- Kitudja, ha nem az apád lenne és te se lennél, el is tudnám csábítani.*Vigyorodom el, majd a kérésed meg se lep.* - Értettem mester.*Vigyorodom el és a nyakamra felsóhajtok, majd megcsókollak. Kimászom az öledből, majd kigombolom az inged, de nem veszem le rólad és végigcsókolom a felsőtested. Kicsatolom az öved és a gombod és a számmal lehúzom cipzárod és előveszem a farkad.* - Még mindig szép.*Vigyorgok és nyalogatni kezdem.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.05.05, 13:22 | Üzenet # 1284
Yaoista
- Akkor lehet. *Nevettem el magam.* - Helyes. *Tetszett ez a mester dolog, nem is kicsit. Csókod viszonozom és hagylak kibontakozni és sóhajtok egy nagyot.* - Ez jó... *Mondom a csókolgatásra. Megnyalom a szám, ahogy a cipzárom a száddal húzod le.* - Tudom, teljese keményen még szebb. *Vigyorodom el és nyalogatásodra sóhajtottam egyet.* - Húzni próbálsz? *Túrok a hajadba.*

MioDátum: Kedd, 2015.05.05, 13:28 | Üzenet # 1285
Yaoista
*Elvigyorodom a kijelentéseidre.* - Azt mondod?*Vigyorgok még jobban.* - Ugyan téged soha..*Kuncogok és most tényleg nem is akarlak, így pár nyalás után tövig nyelve rendesen szopni kezdelek.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.05.05, 20:14 | Üzenet # 1286
Yaoista
- Igen, azt, de szerintem mindjárt meglátod. *Vigyorgok én is.* - Persze. *Azt hittem, hogy téged húzni akarsz, de ahogy elnyeled a farkam kellemesen nyögtem egyet mély hangon. Finoman simogatom a buksid, de nem irányítalak.* - Ügyes vagy. *Iszok bele az italomba közben. Ha már élvezhetek mindent egyszerre, miért ne. Sőt, fokozva a dolgokat, egy szál icgit is előveszek közben és rágyújtok.* - Ez az kicsim.... *Élvezkedek.*

MioDátum: Szerda, 2015.05.06, 10:58 | Üzenet # 1287
Yaoista
- Az biztos.*Vigyorgok.* - Örülök...*Mosolygok és persze figyellek téged.* - Komolyan te aztán nem vagy semmi...*Csóválom a fejem, ezt még senki nem csinálta velem és ha most nem lennék együtt lehet még zavarna is, de most így nem.* - Én démonom....*Mosolyodom el és visszatérve a farkara tovább szoplak igen hevesen.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.05.06, 13:12 | Üzenet # 1288
Yaoista
- Most miért mondod? *Vigyorodok el. Igazán élveztem a helyzetet.* - Bizony. *Mosolyodom el. Nagyon ügyes voltál, az tény.* - Elég lesz kicsikém, inkább ülj a farkamba. *Közlöm veled.* - Ha akarod, előkészítheted magad. *Tényleg kihasználtam a helyzetet.* - De én nem foglak. *A látványt azért élveztem volna, az tény.*

MioDátum: Szerda, 2015.05.06, 21:37 | Üzenet # 1289
Yaoista
- Nem is tudom.*Vigyorgok.* - Milyen rendes vagy, hogy megengeded.*Mosolygok és most ez se zavar, hiszen ez nem kényszer.* -  Legyen csak, mert a kedvedbe akarok járni*Felmászok a kanapéra veled szembe és szétteszem a lábaim, persze a kötényt magamon hagyom. Egyik kezemmel a farkam kezdem el simogatni, benyálazom szabad kezemen az ujjaimat, majd az egyiket felnyomom és mozgatni kezdem, a szemem le se veszem rólad.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.05.06, 21:53 | Üzenet # 1290
Yaoista
- Tudom, hogy rendes vagyok. Most. *Vigyorodom el, hiszen ki tudja milyen kedvem lesz fél óra múlva.* - Jól van. *Nekem aztán mindegy. Ha így akarod gondolni, gondold. Megnyalom a szám iszonyat perverzen, majd odahajolok és a farkad hegyét nyalogatnom kicsit.* - Szexi. *Dőlök vissza és elszívom a cigim. Közben azért néha végigsimítok a farkamon, mikor már nagyon nem bírtam.*

MioDátum: Szerda, 2015.05.06, 22:08 | Üzenet # 1291
Yaoista
*Erre inkább nem mondok semmit, mert ha szemét vagy itt hagylak, mert oké dughatsz másokkal de mást nem tűrök el. Azt hittem jobban örülsz helyzetnek nem értem a közömbösséged. Ahogyan megnyalod a farkam megremegek.* - Örülök.*Mosolygok és persze rohadt szexi vagy. Lassan már három ujjal kényeztetem magam, majd amikor elég tág vagyok abbahagyom, majd föléd mászok.* - Már a farkad kell.*Jelentem ki és lassan magamba fogadlak, kicsit várok, majd hozzád bújva mozogni kezdek.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.05.06, 22:41 | Üzenet # 1292
Yaoista
*Nagyon élveztem a látványt, főleg hogy a kötény kicsit takart is, de mégsem, tökéletes volt.* - Gyere kicsike akkor. *Hagylak beleülni a farkamba és nyögtem egyet.* - Milyen mélyen magadba fogadsz... *Suttogom füledbe és én nem mozogtam, de a fenekedre simítva igen csak markolásztam.* - Jó vagy, mint mindig... *Harapok a nyakadba és kicsit megszívom a bőröd.*

MioDátum: Szerda, 2015.05.06, 23:19 | Üzenet # 1293
Yaoista
- Tetszik ez a megszólítás.*Mosolygok.* - Igen nagyon jó..*Nyögöm kéjesen.* - Ahogyan te is.*Döntöm oldalra a fejemet, majd vadabbul megcsókollak.* - Nem is fogsz mozogni?*Kérdezlek és hevesebb leszek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.05.07, 00:05 | Üzenet # 1294
Yaoista
- Akkor kicsike ördög leszel. *Mosolyodom el kicsit és finom csókokkal borítom be a nyakam. Mondjuk csókod ellen se volt semmi kifogásom.* - Most nincs kedvem. *Vigyorodok el.* - Egy kör úgy se lesz elég. *Suttogom a füledbe és néha azért én is löktem egyet. A farkadra is rásimítok és izgatlak közben.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.05.07, 10:42 | Üzenet # 1295
Yaoista
- Oké.*Mosolyodom el.* - Mocsok vagy.*Vigyorgok.* - Az igaz...*Kuncogok és a lökésedre, azért jobban felnyögök és a farkamra is.* - Szopogasd a bimbómat...*Húzom félre a köténykémet...* - Kérlek mester.....*Igen csak erotikusan, de mégis olyan kis ártatlanul mondom.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.05.07, 22:50 | Üzenet # 1296
Yaoista
- Csak kicsit, de ezt is kedveled bennem. *Már amikor, de többnyire általában bírod. Ahogy kérsz, szélesen elvigyorodom.* - De csak mert iyen szépen kérted kis perverz. *Csókollak meg előbb, majd végig kóstolgatom nyakad és mellkasod, majd végignyaltam a mellbimbódon.* - Hm, fém íze van. *Vigyorgok és finoman harapdálni kezdem. Nagyon kiélvezem a helyzetet.*

MioDátum: Péntek, 2015.05.08, 11:01 | Üzenet # 1297
Yaoista
- Ez a te szerencséd.*Vigyorgok.* - Tudok én, ha akarok...*Kuncogok és a csókod viszonozom, a további csókjaidra sóhajtozok, a bimbómra jobban felnyögök.* - Ahhh de tetszik nem?*Kérdezlek és a hajadba túrok, de közben folyamatosan mozgok rajtad.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.05.08, 11:32 | Üzenet # 1298
Yaoista
- Bizony tudsz. *Mosolyodom el kicsit, mert az biztos, hogy a szexben jó voltál.* - Igen. *Szopogatom kis bimbód, majd a másikat veszem kezelésbe, de közben kezemmel izgattalak.* - Hogy szorítasz. *Vigyorodom el és erősebb ráharapok a bimbódra, majd megnyalom a szám.* - Ez egy nagyon jó ötlet volt. *Vigyorodom el és hirtelen elég keményen elkezdtem mozogni.-

MioDátum: Szombat, 2015.05.09, 11:15 | Üzenet # 1299
Yaoista
*Elmosolyodom, hogy te is elismered.* - Helyes.*Vigyorgok és igen csak élvezkedek.* - Mert annyira jó vagy....*Nyögök fel jobban a bimbómra.* - Lefogok szakadni.*Kuncogok.* - Szerintem is.*Értek egyet,  majd a hirtelen mozgásra szinte felsikkantok.* - Ahhh basszus....*Csókollak meg vadul és veled együtt mozogni kezdek és a farkadra szorítok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 19:44 | Üzenet # 1300
Yaoista
- Tudom. *Vigyorodom el arra, hogy jó vagyok. Nagyon is tudtam, hogy élvezed, csak rád kellett nézni. Imádtam, hogy felsikkantasz a farkamtól. Csókod hasonlóan viszonozom és gyorsabban kezdem mozgatni a kezem a farkadon.* - Milyen kis vadmacska vagy. *Térek vissza bimbódhoz és harapdálom finoman.* - Olyan jó szűk vagy. *Nyögök elégedetten.*

Keresés: