Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 20:31 | Üzenet # 1301 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Az bizony...*Vigyorgom és ismét a hajamba túrok, nem hittem, hogy lesz még egy ilyen érzékeny pontom, a combon után...* - Ahh ha így simogatod a farkam, nem fogom sokáig bírni...*Nyögöm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 21:22 | Üzenet # 1302 |
 Yaoista
| *Én sem gondoltam, hogy ez a piercing dolog ennyire jól fog elsülni, de annál jobban örültem neki.* - Akkor élvezz el. *Vigyorodom el és hát nem lassítottam sem a mozgásban, sem a farkad kényeztetésében. Külön élveztem a hangom és hogy mennyire reagálsz rám. Bimbódtól sem váltam el, csak éppen annyira, hogy éppen melyiket kényeztetem. Nagyon a határomon voltam, de az őrületbe akartalak kergetni és azt akartam, hogy te menj el előbb.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 22:16 | Üzenet # 1303 |
 Yaoista
| *Nem kell kétszer mondanod, hogy menjek el főleg, hogy mennyire heves vagy és már mozogsz is rendesen. Nem kell sok és pár lökés után elmegyek, amivel nincs is semmi baj, de akkorát élvezzek, hogy a szemüvegedre is jut belőle, mire elvörösödöm.* - Basszus ne haragudj.... ez annyira ciki..*Nagyon égek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 22:37 | Üzenet # 1304 |
 Yaoista
| *Élvezésedkor rászorítottál még jobban a farkamra és ennél több nekem se kellett, mélyen beléd élveztem, viszont döbbentem veszem észre, hogy bizony az arcomra és a szemüvegemre is jutott az anyagodból. Rád pillantok és közben leveszem a szemüvegem.* - Nyald le. *Közlöm veled, de vigyorgok.* - Tudod... az olyan rossz fiúkat, akik a mesterük szemüvegét összekoszolják, büntetést érdemelnek. *Közlöm veled és a szádhoz tartom.* - Bár ez még nem a büntetés. *Csapok a fenekedre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 22:47 | Üzenet # 1305 |
 Yaoista
| *Felnyögök, ahogyan belém élvezel.* - Mondom, hogy nem volt direkt.*Már a fülem is vörös.* - Mocsok vagy nagyon.*Mondom, de azért lenyalom szemüvegedről.* - Majd letisztítom rendesen bocsánat...*Motyogom és legszívesebben elásnám magam.* - Ez a nap komolyan folyton égek...*Mászok le rólad eltakarom az arcom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 23:05 | Üzenet # 1306 |
 Yaoista
| - Az nem érdekel. *Ilyen apróságokon fennakadni, hogy most direkt volt vagy sem.* - Amit akarsz... mocsok, démon, szemét... de az enyém vagy. *Közöltem veled és azért elvigyorodom, ahogy lenyalogatod.* - Helyes. *Én nagyon élveztem a helyzetet. Nagyon édes voltál. Hagytam, hogy lemássz, de ledöntöttelek a kanapéra.* - Akkor jöhet a bünti... *Vigyorgok és lassan beléd hatolok, de éppen csak betolom makkom.* - Hm, milyen sikamlós az ondómtól. *Belsőcombod kezdem cirógatni egyik kezemmel, a másikkal a bimbód csavargattam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 23:24 | Üzenet # 1307 |
 Yaoista
| - Gondoltam.*Sóhajtok fel.* - Igen az...*Mosolyodom el picit.* - Máris??*Kérdezlek és felnyögök.* - Ez lesz a bünti?? Ilyen édes büntetés kapok??*Nyögöm és odahúzva az arcod megcsókollak hosszasan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 23:56 | Üzenet # 1308 |
 Yaoista
| *Viszonozom csókod, de nem hatolok jobban beléd.* - Nem, a büntetés más lesz. *Húzódok ki belőled, majd elhelyezkedve golyóid kezdtem nyalogatni.* - Várj itt. *Közlöm veled, majd visszajöttem egy vibrátorral és egy lökésre beléd nyomta.* - Most valami egészen újat próbálunk ki, de ha nagyon fáj, szólj. *Közlöm veled. Bekapcsolom a kis ketyerét, kicsit mozgatom benned, majd lassan betolom mellette egy ujjam és izgatlak. Mikor ellazultál, még egyet.* - Hogy bírod? *Csókolgatom a combod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.05.11, 12:23 | Üzenet # 1309 |
 Yaoista
| - Nem tudom, hogy kezdjek e félni..*Mosolygok, de most is tudom, hogy olyat nem teszel, amit én nem akarok. A golyóimra felnyögök, majd csak bólintok. Ahogyan visszatérsz és megkapom vibrátort felnyögök.* - Ahh te aztán ezt szereted használni...*Nyögöm.* - Oké...*Bólintok és nem tudom, hogy mire gondolhatsz. Elég hamar megkeményedem, ahogyan használni kezded az ujjadra pedig kicsit fájdalmasan felnyögök, de hamar megszokom, de a második azért jobban fáj, de azért az élvezet nagyobb.* - Kicsit fáj...*Nyögöm.* - Mire készülsz? Ezt már csináltuk... talán tovább akarsz menni?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.05.12, 23:09 | Üzenet # 1310 |
 Yaoista
| - Úgy mondod, mintha neked nem tetszene, hogy használom. *Vigyorodom el. Combodról közben áttértem farkadra, mikor már megkeményedtél és makkod nyalogattam.* - Akkor várunk... *Tényleg türelmesen kiélveztem, hogy élvezd a dolgot.* - Igen, tovább, de ha nem bírod, akkor nem. *Mondom komolyan és föléd emelkedve homlokon csókollak.* - Ez úgy buli, ha kikészülsz a gyönyörtől. *Vigyorodom el és mozgatni kezdem az ujjam. Kicsit megállok és benyúl a kanapé melletti kis szekrénybe és kiveszek síkosítót.* - Ezzel egyszerűbb lesz. *Nyitom ki a számmal és a fenekedre folyatom, persze a kanapé és kapott belőle. Lassan beléd csúsztattam még egy ujjam, de nagyon óvatos voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.05.16, 11:56 | Üzenet # 1311 |
 Yaoista
| - Jogos, de a farkad a kedvencem.*Vigyorgok. Ahogyan a farkamra térsz és ott kényeztetsz és tényleg türelmes vagy lassan ellazulok és már nem fáj.* - Oké.*Bólintok és egyértelmű már, hogy mit akarsz.* - Igen így van...*Mosolyodom el és folyton nyögdécselek. Bólintok a síkosítóra és megrezzenek, mert hideg. Következő ujjadra is felszisszenek még ennyi sose volt bennem és igaz bízok benned, de kicsit félek így feszültebb vagyok.* - Lassabban...*Nyöszörgöm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.05.16, 17:50 | Üzenet # 1312 |
 Yaoista
| - Még szép. *Hát még jó, hogy a farkam a legjobb. Azt hittem, hogy ellenkezni fogsz a dolog ellen, de szerencsére nem, mondjuk ha nem akarod, leálltam volna tényleg. Mosolyod édes volt nagyon és kicsit én is elmosolyodtam. Éreztem, hogy feszült vagy és félsz. Rögtön lassítottam, ahogy kérted. Megkeresve gyönyörpontod finoman nyomkodni kezdem, hogy ismét ellazulj és csak rám figyelj. Finoman kóstolgattam kicsit, majd a mellbimbóidat harapdáltam és nyalogattam, de rettentő gyengéden értem hozzád. Szabad kezemmel farkad simogattam és az ujjaim se nagyon mozgattam benned, csak nagyon óvatosan.* - Szólj, ha abbahagyjam. Nem fogok megharagudni. *Jegyzem meg.* - Akkor majd megpróbáljuk máskor. *Vigyorodom el és visszatértem bimbóidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.17, 22:21 | Üzenet # 1313 |
 Yaoista
| *Tényleg nagyon jól esik a figyelmességed. Szépen lassan kezdek ellazulni, bár azért még feszítesz, de az élvezet nagyobb már, mint a fájdalom.* - Tényleg kikészítesz.*Nyögöm érzékien, tényleg soha senki nem volt rám ilyen hatással, mint te.* - Oké...*Mosolyodom el lágyan.* - Szeretném megpróbálni...*Kedvedbe akartam járni, meg tényleg érdekelt, bár erősebb volt, hogy neked jó legyen, hogy a kedvedre tegyek.* - Tovább mehetsz..*Húzlak fel egy csókra.* - Tedd be.... de csak óvatosan...*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.17, 22:32 | Üzenet # 1314 |
 Yaoista
| - Rendben. *Csókollak meg lágyan. Igazából ezt még nem csináltam senkivel, de mindig ki akartam próbálni valakivel. Aztán... ha már te itt vagy, és mindent megteszel nekem, akkor miért ne?* - Oké... *Suttogom ajkaidra a csókod után. Kihúzom az ujjaim, de a vibrátor benned marad. Rakok a farkamra is síkosítót, hogy könnyebben csússzon.* - Milyen mocskosan festesz. *Nézek rajtad végig. Elhelyezkedem és megemelem a derekad, majd lassan benyomom nemesebbik felem bejáratodba. Felsóhajtok, amint bent van makkom és meg is állok kicsit. Mikor úgy ítéltem, hogy jobb, lassan beljebb mentem.* - Milyen? *Kérdezem lihegve. Nagyon szűk és forró voltál, nem beszélve a remegő kis játékunkról.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.05.21, 10:58 | Üzenet # 1315 |
 Yaoista
| *Csókodat viszonozom.* - Ne mondj ilyet...*Pirulok el. Ahogyan elkezdesz belém hatolni fájdalmasan felnyögök és végigkarmolok a hátadon erősebben. Igen csak fájt és úgy éreztem, hogy szétszakadok.* - Rohadtul fáj...*Még beszélni is nehéz és a szemem is könnyes.* - Várjál.... még kell egy kis idő...*Elég nehéz lazítani, de tényleg végig akarom csinálni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.05.29, 13:46 | Üzenet # 1316 |
 Yaoista
| *Hátamra kicsit felszisszentem, de nem zavart. Nem is mozdultam, főleg mikor mondod, hogy fáj.* - Ha akarod abbahagyom. *Mondom komolyan és előre hajolva finom puszikkal borítóm be arcod, így szárítva fel könnyeid. Nagyon gyöngéden értem hozzád és bőven hagytam neked időt. Mivel a bimbóid úgy is olyan kis érzékenyek, azokat kezdem szopogatni és simogatni, hogy kicsit tereljem a figyelmed. Tényleg készen voltam rá, hogy leálljak, ha arról van szó. Még sosem figyeltem rád ennyire az ágyban, meg egyébként se, mint most.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.06.02, 10:53 | Üzenet # 1317 |
 Yaoista
| - Nem kell.... akarom...*Tényleg akartam. Annyira jól esik a kedvességed, ahogyan nézel, csókolsz és hozzám érsz. Nem csak a testem, hanem az egész lelkem cirógatod.* - Devan....*Nyögöm a neved, amikor a bimbóimra térsz. * - Lassan mozoghatsz.*Mosolyodom el, de nagyon lágyan és megcsókollak.* - Köszönöm, hogy ilyen figyelmes vagy...*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.03, 21:32 | Üzenet # 1318 |
 Yaoista
| - Te mondtad. *Vigyorodom el kicsit. Imádtam, ahogy a nevem nyögöd.* - Rendben. *Megtámaszkodok melletted és lágyan megcsókollak, közben nagyon óvatosan lökök egyet próbaképpen, majd lassan mozgok, de szinte alig.* - Azért kárt nem akarok tenni benned. *Jegyzem meg és újra bimbóidra összpontosítok, közben nagyon lassan mozgok. Éreztem, ahogy remeg benned a vibrátor, amitől kicsit az én farkam is rezgett. Igyekeztem minden lökésemmel gyönyörpontod eltalálni.* - Milyen?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.06.05, 12:11 | Üzenet # 1319 |
 Yaoista
| - Igen..*Mosolygok. Viszonozom a csókod, amibe beleremegek, annyira finom lágy és amint megmozdulsz felnyögök.* - Igen tudom...*Mosolygok. Próbálok lazítani amennyire tudok és nagyon segítesz te is rajta.* - Ahh furcsa.... fáj, de jó is...*Vallom be és kicsit én is megmozdulok.* - Neked jó?*Kérdezlek és megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.06.05, 12:32 | Üzenet # 1320 |
 Yaoista
| - Lassítok. *Mosolyodom el kicsit és megcsókollak, de akkor megmozdulsz.* - Igen, jó... *Azért azt lehetett látni, hogy nehéz visszafogni magam. Csókod persze viszonozom és a mellbimbóid kényeztetem tovább.* - Finom. *Nyalom meg a szám és még lassabban mozogtam, de továbbra is a gyönyörpontod célzom meg. Finoman simogatom az oldalad és a combod is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.06.08, 12:53 | Üzenet # 1321 |
 Yaoista
| - Jó így.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Hiszen nekem ez a legfontosabb. Tudtam jól, hogy mennyire nehéz tartanod magam és hogy értem megteszed nagyon jó érzés.* - Igen nagyon...*Nyögöm kéjesebben a bimbóra és a pontomra mindig jobban felnyögök. Lassan felveszem a tempód és a hátad cirógatom.* - Lehetsz gyorsabb...*Lehelem a füledbe és bele is nyalok, majd a nyakadra térek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.10, 21:01 | Üzenet # 1322 |
 Yaoista
| *Imádtam, hogy tőlem nyögsz így. Annyira édes voltál, de persze csak a szex miatt, egyébként nem. Nem hittem, hogy te is mozogni fogsz, de külön élvezet volt.* - Biztos? *Kérdezek vissza és nagyon tetszett a simogatásod és a nyakam is. Kicsit gyorsabban kezdtem mozogni, d így is vigyáztam rád és óvatos voltam. Finoman megemelem a derekad és kicsit mélyebbre hatolok, hogy jobban elérjem a gyönyörpontod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.06.12, 14:52 | Üzenet # 1323 |
 Yaoista
| - Igen.*Mosolygok tényleg nagyon kedves és figyelmes vagy.* - Devan.... így nem fogom sokáig bírni..... olyan intenzív ez így...*Nyögöm igen kéjesen, ennyire érzéki még nem voltam.* - Teljes kikészítesz....*Remegek meg. A kéj és a fájdalom egyszerre járja át a testem és igen csak forró vagyok, szinte ég a bőröm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.06.14, 21:58 | Üzenet # 1324 |
 Yaoista
| - Akkor és annyiszor mész el, ahányszor csak akarsz. *Suttogom érzékien füledbe és közénk simítva még farkad is izgatni kezdtem. Nagyon élveztem, hogy ennyire kikészítelek.* - Az a cél. *Vigyorodom el, de továbbra sem durvultam. Én is odavoltam azért rendesen.* - Milyen forró vagy... *Nyalogatom újra bimbóid, tetszett, hogy így reagálsz rám és erre az egészre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.06.15, 11:12 | Üzenet # 1325 |
 Yaoista
| - Milyen jó nekem...*Kuncogok. A farkam már kezd túl sok lenni.* - Mindig eléred...*Nyögöm.* - Ahh csak is miattad...*Nyögöm és amennyire tudok mozgok még, simogatlak és csókollak, de nem bírom sokáig és egy hatalmas nyögéssel elmegyek és szinte alig vagyok magamnál.* - Bocsi.... eddig bírtam..*Lihegem, de még magamnál vagyok és miattad tovább mozgok.*
|
|
| |