2025.07.23, Szerda, 07:07
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Vasárnap, 2015.06.21, 17:14 | Üzenet # 1351
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Én meg nagyon kitartó vagyok és makacs, mint tapasztalhattad.*Mosolyodom el.* - Maximum a végén felfalsz, de vállalom a kockázatot.*Mondom édesen.*- Helyes.*Kuncogok.* - Önmagadhoz képest valóban az vagy, de szerintem rám se lehet panasz.*Mások biztos nyafogtak volna. A csókod persze viszonozom és most is igen csak szédítő.* - Az ágyba vagy amúgy se?*Kérdezlek és a hangodtól kirázz hideg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 18:00 | Üzenet # 1352
Yaoista
- Igen, ezt tudom. *Vigyorgok.* - Minden egyes porcikád. *Nyalok végig a nyakadon.* - Nem is panaszkodtam, hogy kielégületlen vagyok. *Na meg ha az lennék, megoldom.* - Az ágyban. Az amúgy se részét nem is értem, hogy mire gondolsz. *Azért érezhetően az tényleg csak egy dolog volt még tőlem, hogy beismertem, kedvellek talán, de még voltak megszólalásaim.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.06.21, 18:16 | Üzenet # 1353
Yaoista
- Nem is hangzik olyan rosszul.*Sóhajtok fel jólesően.* - Ne is tedd.*Vigyorgok.* - Semmi ne is törődj velem.*Miért is értenéd, hiszen te kijelentetted, hogy mással is fogsz dugni, bár még reménykedtem hátha nem vagy hamar leállsz róla.* - Azt hiszem ki kéne mászni.*Nézzem meg az ujjaimat.* - Ismét megéheztem szóval enni is kéne valamit mit szólsz?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 19:39 | Üzenet # 1354
Yaoista
- Oké. *Rántom meg a vállam, nem igazán értettelek.* - Kiáztál? *Fogom meg a kezeid.* - Rendben, de akkor rendelek valamit vagy a maradékot? *Kérdezem és közben mászok ki mögüled. Felveszem a köntösöm, majd téged is kiveszlek. Megtöröllek és rád adom a saját köntösöd. Felveszlek a karomba és beviszlek a hálóba.* - Mivel a kanapé koszos... *Vigyorodom el.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.06.21, 20:09 | Üzenet # 1355
Yaoista
- Miért te nem?*Kérdezlek.* - Szerintem nem kell, azért elég sok kaja maradt még, de ha mást akarsz, akkor csinálok.*Ajánlom fel, bár más kérdés erőm nincs nagyon. Elfogadom a segítséged és azért zavarba vagyok.* - Khmm igen...*Pirulok el.* - Konyhába is rendet kell tenni..*Jut eszembe, majd nehezen de felöltözöm. A nyakam egyre szebb volt.* - Visszamegyek az egyetemre ilyen szép nyakkal, majd kicsit eltüntetem azért, bár te se panaszkodhatsz..*Vigyorgok.* - Ki lesznek a rajongóid*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 21:38 | Üzenet # 1356
Yaoista
- Nem csinálsz te semmit most. *Puszillak még meg.* - Majd lerendezzük később. Kanapét meg úgy is akartam már újat. *Vigyorodok el.* - Lehet nem is rám lesznek irigyek, hanem rád. *Közlöm veled.* - Még nem néztem... *Simítok a nyakamra. Én csak egy alsót kapok magamra.* - Legyenek, nem érdekel. Basszus... ott fognak zaklatni... *Sóhajtok egy nagyot.* - Hozok kaját. *Raktam egy tálcára minden jót meg megmelegítettem, amit meg kell. Bevittem neked és leraktam közénk az ágyra.* - Azért az ágyneműt, ha lehet ne intézd el.

MioDátum: Vasárnap, 2015.06.21, 21:58 | Üzenet # 1357
Yaoista
- Oké.*Mosolygok.* - Csuda egy pasi vagy.*Kuncogok. Rajtam pluszban még van egy atléta.* - Lehet, de akkor meg főleg, ha tudnák ki is tette velem...*Vigyorodom el.* - Annyira nem vészes mint az enyém, na majd legközelebb.*Kuncogok és elterülök.* - Az tuti, most meg főleg, ezzel jársz ha valaki népszerű.*Én élvezem, hogy ki vagy kicsit.* - Oké.*Bólintok és várlak vissza.* - Nem fogom leenni és szexelni se fogunk szóval nem fogom amúgy meg múltkor nem is tudom ki miatt lettem kajás....*Vigyorodom el és enni kezdek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 22:15 | Üzenet # 1358
Yaoista
- Akkor nem úsznád meg. Szétszednének. *Ezt viccen kívül mondtam.* - Legközelebb bekötözöm a szád. *Közlöm veled a tényeket, nem hagyok lehetőséget.* - Nagyon viccesek vagyunk. *Grimaszolok neked, mint egy dedós.* - Majd ha megetted és nem etted le, akkor fogom ezt elhinni. *Eszek bele én is.* - Saját hibád. *Közlöm veled, én nem tudom miről beszélsz. Én is eszegetek és közben elgondolkozva nézlek. Nem értem, hogy miért érzem így magam a társaságodba.* - Aaeron... mi tetszik neked bennem? Van pénzem, jól nézek ki... ennyi kell neked? *Kivételesen nem rosszból kérdeztem.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.06.21, 22:45 | Üzenet # 1359
Yaoista
- Az biztos, tuti azt mondanék, hogy az is jobb volt, amikor még utáltalak.*Kuncogok, de én is komolyan mondom.* - Akkor csinálom, amikor nem számítasz rá.*Vigyorgok.* - Szerintem is.*Nevetek tovább.* - Te meg főleg.*Jól szórakozok.* - Inkább magad miatt aggódj édesem.*Pimaszkodom.* - Igen igen tudom ezt akkor is megmondtad.*Csóválom a fejemet. Tovább eszek és meg se kérdezem miért nézel már megszoktam, de a kérdésed meglep.* - Devan ez azért sértő, hiszen ismerhetnél, hogy a pénz pont nem érdekel.*Ezt tudtad jól.* - Nem azért vagyok veled, mert jól nézel ki, persze ez sem elhanyagolható tény, mint az sem, hogy fantasztikus veled az ágyba, mert ha kémia nem működik akkor cseszheted az egészet.*Mondom.* - Kedvellek, mert jó társaság vagy. Megmosolyogtatsz, jókat lehet veled beszélni, okos és művelt vagy és a szíved is a helyén van még ha ezt szépen tudod tagadni és igazi szemétláda tudsz lenni.*Ezzel ugye te is tisztában voltál.* - Talán pont azért vagyok veled, mert te annyira más vagy mint az eddigiek. Te olyan tipikus rossz fiú vagy...*Mosolyodom el.* - Nem tudom mi lesz velünk, mert lehet tényleg vesztem leszel, de veled akarok lenni és tényleg nagyon érdekelsz. Ennyit tudok mondani.

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 22:59 | Üzenet # 1360
Yaoista
- Valószínű, de szerintem agyon vernének. *Ezt viccen kívül mondtam.* - Ugye tudod, hogy visszakapod, bármiben is gondolkozol? *Azért gondoltam ezzel legyél tisztában.* - Nem aggódok. Én megszoktam. *Meg tudtam magamra vigyázni.* - Na látod. *Én is eszek közben, majd csak hallgatom a válaszod. Tényleg nem értettelek, hogy miért pont én, de a végére elvigyorodom.* - Szóval buksz a rossz fiúkra, értem. *Ülök föl és megcsókollak.* - Csak rajtad áll, hogy mennyire bírsz velem lenni. *Én ugye még tartottam magam ahhoz, hogy sokáig úgy se fogod bírni.* - Bár igaz, ami igaz, eddig te húztad a legtovább.

MioDátum: Vasárnap, 2015.06.21, 23:22 | Üzenet # 1361
Yaoista
- A verésből elég volt.*Mondom én is komolyan.* - Igen igen tudom, de megéri majd.*Kuncogok.* - Hogy leeszed az ágyad?*Kötekedek továbbra is és csak megrázom a fejemet arra, hogy miattam volt minden.* - Te vagy az első rossz fiúm...*Kuncogok és a csókod viszonozom.* - Igen tudom, de eddig jól haladok azt kell, hogy mondjam..*Cirógatom meg az arcod.* - Na látod.*Mosolygok.* - Na és te miért vagy velem? 

szela00Dátum: Hétfő, 2015.06.22, 00:40 | Üzenet # 1362
Yaoista
*A veréses beszólásodra hirtelen elhallgattam.* - Gondolom. *Csóválom meg a fejem.* - Még sosem ettem le az ágyam. *Mondom büszkén.* - Szóval én vagyok az első... eddig jó fiúkkal randiztál? Azok milyenek? *Érdeklődök, mert nem sokat tudtam erről.* - Ezt nem tudom tagadni. *Tényleg jól haladtál, napról napra jobban az életem része voltál.* - Hm... nehéz kérdés. *Gondolkozom el.* - Igazából már mondtam... kíváncsiság. Bár most már hozzá tehetjük azt is, hogy viccesen reagálsz a dolgokra.

MioDátum: Hétfő, 2015.06.22, 00:55 | Üzenet # 1363
Yaoista
*Megsimogatom az arcodat, ahogyan elhallgattál, de nem mondok semmit.* - Nagyon ügyes fiú vagy.*Kuncogok.* - Igen mondhatni azok voltak, hozzád képest főleg.*Kuncogok.* - Hogy is mondjam, azért nekik is vannak húzásaik, de például nem mondták azt, hogy másokkal is dugnak és többi dolog.*Bár akkor már volt a helyzetünk.* - Ennyire? Én is tudtam válaszolni.*Mondom és nem lep meg, hogy csak ennyit mondasz.* - Szóval növekszik a száma miért vagy velem....*Nyugtázom és kaját is befejezem.* - Elég volt köszönöm.

szela00Dátum: Kedd, 2015.06.23, 23:21 | Üzenet # 1364
Yaoista
- Köszönöm szépen az elismerést. *Vigyorgok.* - Én csak elmondtam a hozzáállásomat. Ettől nem hiszem, hogy rosszfiú lennék... bár biztos vagyok benne, hogy senki nem játszott így veled az ágyban, mint én. *Elég perverz tekintetem lesz, amolyan még nem is tudod mi vár rád.* - Ennyire. *Eszek tovább. Válaszodra kissé elhallgattam.* - Nem fogom megismételni, amit már egyszer mondtam. *Utalok itt a tetszel dologra, ami persze csak egy állapot.* - Rendben, kávét vagy teát kérsz?

MioDátum: Szerda, 2015.06.24, 00:04 | Üzenet # 1365
Yaoista
- Szívesen.*Vigyorgok.* - Nézőpont kérdése...*Hiszen jónak semmiképpen nem mondanám.* - Bár tény nyílt lapokkal játszol és nem a hátam mögött teszed meg.*Teszem hozzá és a folytatásra elfordítom a tekintetem és elpirulok.* - Khmmm nos nem... ilyen téren még szűz voltam, pedig akkor se az ágyba csináljuk sötétben szexet nyomtam.*Mondom és visszanézzek rád.* - Tudom...*Bár te se először kérdezed, hogy miért is vagyok veled.* - Egy kávé jól esne köszi...*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.06.24, 00:25 | Üzenet # 1366
Yaoista
*Az egyszer biztos, hogy azzal nem vádolhattál meg, hogy hazudok neked.* - Kíváncsi vagyok, hogy mennyire vagy bátor. Bár eddig semmire se mondtál nemet. *Simítok végig a combodon.* - Akkor ne kérdezd, ha tudod... *Mondom halkan, de egy kicsit zavarban voltam.* - Oké. *Állok föl és kiviszem a tálcát is. Végül két bögre kávéval jöttem vissza, na meg ott lógott a cigi a számba, bár még nem gyújtottam meg. Odaadom a kávét, majd meggyújtottam mindkét szálat és az egyiket odaadtam.*

MioDátum: Szerda, 2015.06.24, 00:44 | Üzenet # 1367
Yaoista
- Én is kíváncsi vagyok, de tudom, hogy olyat nem teszel amit nem akarok..*Mosolyodom el.* - Jó jó...*Sóhajtok fel, nehéz veled az már biztos. Várlak vissza téged, majd elveszem kávét és cigit.* - Gondolatolvasó vagy köszönöm. Egy ilyen jó szex után főleg kell a cigi..*Kuncogok és mélyen bele szívok.* - Tudod, ha valaki azt mondja nekem, mielőtt még nem történtek a dolgok köztünk, hogy egyszer a te szeretőd leszek, tuti hogy felhívtam volna neki egy elmegyógyintézetet.*Nevetek fel.* - Sose tudhatod, hogy mi történik veled, a sors útjai kifürkészhetetlenek...*Mondom elgondolkodva.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.06.24, 01:25 | Üzenet # 1368
Yaoista
- Még nem tudom, de olyat biztos nem, amivel kárt okoznék benned. *Hiszen lehet lenne olyan, ami ellen eleinte tiltakoznál, de aztán megtetszene.* - Ez tény. *Mondom a cigire. Egy kicsit megint elhallgattam. Elszívtam a cigit, majd elnyomtam. Végül lefeküdtem, de neked háttal.* - Én... *Kezdek bele, aztán elhallgattam megint.* - Én már egy ideje kinéztelek. Ahhoz lusta vagyok, hogy olyat piszkáljak, aki nem érdekel. *Közlöm veled, majd magamra húztam a takarót.* - Jó éjt!

MioDátum: Szerda, 2015.06.24, 01:36 | Üzenet # 1369
Yaoista
- Tudom...*Most már ettől nem tartok. Meglep, hogy hátat fordítasz nekem, először azt hittem, hogy rosszat mondtam, de a folytatás igen csak meglep, de jó hallani. Elszívom cigit, megiszom kávét és elfeküdve átölellek.* - A kávé neked is olykor egyenlő egy kakaóval?*Kuncogok és a nyakadba csókolok. Nem kérdezek semmit, hiszen tudom már ez is nagy dolog tőled.* - Szerintem én még filmezek..*Cirógatlak.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.06.24, 20:59 | Üzenet # 1370
Yaoista
*Nagyon reméltem, hogy nem hozod fel azt, amit most mondtam.* - Néha igen. *Nyakamra sóhajtok egy aprót. Nem zavartam, hogy így bújsz hozzám.* - Mit szeretnél nézni? *Kérdezem morogva, majd lassan megfordultam a takaró alatt. Finoman az arcodra simítok, majd lágyan megcsókoltalak.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.06.25, 11:04 | Üzenet # 1371
Yaoista
- Nálam akkor volt a legrosszabb, amikor tanultam és így történt meg..*Kuncogok az más kérdés, hogy szokás szerint túlhajtottam magam.* - Nem is tudom még, de lehet inkább tanulok.*Jut eszembe. biggrin Amikor megcsókolsz finoman viszonozom és jó hosszasan csókollak.* - Akkor kimegyek, hogy tudjál aludni..*Simogatom meg az arcod.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.06.25, 18:34 | Üzenet # 1372
Yaoista
*Csak megcsóváltam a fejem.* - Ahogy gondolod. *Nem szóltam bele. Nem bántam, hogy elhúzód a csókunk, valahogy még élveztem is.* - Rendben. Használd nyugodtan a dolgozószobám. *Teszem hozzá, de közben elkaplak és behúztalak magam mellé.* - De csak ha szabadulni bírsz. *Vigyorodom el. Gondoltam, hogy a szextől teljesen ki vagy merülve.* - Inkább pihenned kéne, ha holnap tényleg suliba akarsz jönni. *Jegyzem meg.* - Fájni fog popsid. *Markolom is meg.*

MioDátum: Péntek, 2015.06.26, 10:22 | Üzenet # 1373
Yaoista
- Köszi.*Mosolygok, de arra nem számítok, hogy elkapsz ami persze nem zavar.* - Azt hittem aludni akarsz vagy tán a plüssöd nélkül nem tudsz?*Pimaszkodok.* - A testem nem erőltettem meg...*Makacskodom.* - Az fájni fog amúgy is.*Jegyzem meg de mosolygok.* - Talán nem most kellett volna ezt csinálnunk, bár nem mintha megbántam volna.*Teszem hozzá. majd felemelkedve megcsókollak.* - Bár elég csábító a maradás...*Csókolgatlak tovább.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.03, 23:35 | Üzenet # 1374
Yaoista
- Elképzelhető. *Mondom halkan.* - De igen, ismerlek. *Tudtam jól, hogy a végén kimerülnél teljesen.* - Nem tehetek róla, hogy rossz voltál és összekoszoltad a szemüvegem. *Vigyorodom el kicsit.* - Akkor maradj. *Ez nem kérés volt. Nem kellett velem maradnod, de én örültem volna. Nem bántam a csókolgatást sem, sőt még jobban odahúztalak téged magamhoz. Végül aztán be is takartalak és nem engedtelek. Föléd kerülve szenvedélyesen falni kezdtem az ajkaid, de még időben leálltam. Gyöngéden az arcodra simítottam és cirógatni kezdtelek, de nagyon komoly tekintettel néztelek. Odahajoltam a füledhez és belesuttogtam.* - Gyönyörű vagy... kedves és édes... kitartasz mellettem annak ellenére, amilyen vagyok... okos vagy és gondoskodsz rólam. Nem is értem, hogy akkor miért jöttél vissza, de itt vagy. *Most válaszoltam a kérdésedre, hogy miért is vagyok veled.* - Olyan dolgokat váltasz ki belőlem, amit előtted senki... *Adtam egy puszit az arcodra és csöndbe maradtam.* - Maradj, csak amíg elalszok... *Helyezkedek el és lehunyva a szemem el is aludtam, de úgy szorítottalak magamhoz, hogy esélyed se volt kimászni mellőlem.*

MioDátum: Szombat, 2015.07.04, 19:47 | Üzenet # 1375
Yaoista
*Erre csak elmosolyodom, nagyon édes vagy, de persze ezt nem mondom.* - Oké, oké talán.*Vallom be, ennyire már tényleg ismertél.* - Nem szándékos volt.*Pirulok el.* - Maradok.*Mosolyodom el és amennyire tudok bújok és a csókod viszonozom igen csak szenvedélyesen. Nem értem, hogy miért nézel ilyen komolyan és zavarba hozz, de közben élvezem főleg milyen gyengéden érsz hozzá. Amikor beszélni kezdesz hozzám teljesen ledöbbenek. Még sose mondtál nekem ilyen szépeket egyszerre. Hirtelen meg se tudok szólalni és elvörösödöm, a szívem is hangosabban kezd verni. Előbb még válaszolni se akartál, de most az ellenkezőjét teszed. Ismerlek, hogy ezt nem sűrűn fogod mondani és nem is kell, hiszen éreztetted velem egyre többször, de azért mégis jó hallani.* - Oké..*Mondok csak ennyit végül és finoman cirógatlak. Tényleg boldog vagyok veled.* - Édes kis démonom.*Suttogom mosolyogva kicsivel később, amikor már úgy érzem elalszol. Még picit várok, majd kimászok óvatosan. Mégse tanulok, de gondoltam kicsit filmezek még, de akkor hirtelen eszembe jut, hogy az exemet nem hívtam fel. Ráírok, hogy fent van e és amikor igent ír fel is hívom. Elnézést kérek, hogy nem hívtam és elmondom, hogy randim voltam veled. Igen csak meglepődik, amikor megtudja, hogy veled vagyok, hiszen szidtalak neki is. Természetesen nem mesélem el, hogy történt, mert azt jobb, ha ő nem tudja vagy talán majd egyszer, de nem most. Azt mondom, ami igaz, hogy utóbbi időben többet töltöttünk egymás társaságába és végül összejöttünk. Nem mesélek neki a verésről se és a feltételedről, így is elsőre úgymond sokkolódik, hogy veled vagyok, de persze szurkol nekünk, amellett hogy félt.* - Hogy milyen is? Jóképű, a teste is remek és fantasztikus az ágyba, a pénzre sincsen panasza és elismert a szakmába.*Kezdek bele, bár eddig is mondtam, hogy amúgy helyes vagy és jó szakember csak, mint személy utáltalak a múltba.* - Emellett igen csak makacs, akaratos, bunkó és egy igazi seggfej szemétláda tud lenni, de mellette kedves és helyén van a szíve és vigyázz rám. A rossz tulajdonságai ellenére is úgy kedvelem, ahogyan van.*Mondom el egy szuszra neki és hirtelen reagálni se tud, majd amikor megemészti feltesz egy igen komoly kérdést.* - Ez még nem szerelem, de nem szimpla tetszés, annál sokkal több. Kezdi igen csak elcsavarni a fejemet.*Vallom be, amin nem lepődik meg, mert a mondandómból ez teljesen lejött. Megmondja, hogy örül nekem és reméli hosszú lesz a kapcsolatunk. Tudom jól, hogy őszinte mondja, hiszen jót akar nekem és én neki. Utána beszélgettünk róla, hogy vele mi van és a barátjával, mert neki egy ideje van kapcsolata és szerencsére jól meg vannak. Beszélünk még a suliról, majd általánosan végül letesszük, de előtte megbeszéljük, hogy hamarosan találkozunk és majd egyszer megismerne, bár az nem most lesz, hiszen még ez korai lenne. A beszélgetés után úgy vagyok vele, hogy inkább lefekszek, mivel elment az idő. Visszamegyek hozzád, óvatosan bebújok melléd és hozzád bújva adok egy apró csókot, majd el is alszom lassan.*

Keresés: