2025.07.23, Szerda, 07:05
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 12:09 | Üzenet # 1376
Yaoista
*Nem ébredtem fel, hogy kibújtál mellőlem, nyugodtan aludtam tovább egy darabig. Később végül csak kipattantak a szemeim és akkor látom, hogy te nem vagy mellettem. Gondoltam kimentél filmezni vagy tanulni, így kimásztam én is az ágyból. Álmosan, laposakat pislogva slattyogok a nappaliba, de akkor meghallom a hangod. Nem volt nehéz kitalálni, hogy telefonálsz és azt sem, hogy rólam van szó. Elgondolkoztam kivel beszélsz, de mikor az a név elhagyja a szád, ökölbe szorult a kezem. Ki a picsa engedte meg neked, hogy itt flörtölj telefonba az exeddel? Kíváncsi voltam, rólam mit fogsz mondani. Igazat kellett adnom neked. Jó pasi voltam és kész. Elgondolkoztam egy pillanatra ezen a szerelem dolgon. Tudtam, hogy nem vagyok az, de azt is, hogy te már közel állsz hozzá. Amint leraktad, visszamentem a hálóba és elfeküdtem. Mérges is voltam és nem is. Amint visszajössz, automatikusan magamhoz ölellek és tartottam magam a csókodnál is. Amint elaludtál, sóhajtottam egy jó nagyot.* - Bolond vagy kölyök... *Suttogom és kiszívom a nyakad álmodba, aztán visszaalszom én is. Reggel hamarabb felkeltem, mint te. Először gondoltam rá, hogy hozok reggelit, de aztán nem volt kedvem. Finoman a fejedre simítok és inkább cirógatlak.* - Jó reggelt... *Köszönök neked, közben a hajaddal játszok.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.05, 12:19 | Üzenet # 1377
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Nem ébredek fel a nyakamra, de felnyögök rá automatikusan és este végig bújok. Reggel a cirógatásodra kellek.* - Jó reggelt.*Nyitom ki a szemeim, majd felülök és nyújtózok egyet, még igen csak kóma vagyok. Adok egy csókot is persze.* - Hogy aludtál? Éhes vagy?*Mert persze én csinálok reggelit.* - Még azért tudnék lustizni...*Dörgölöm meg a szemeim. Nem tudtam, hogy hallottál de amiket te mondtál amit még mindig zavarba vagyok és mellette igen csak boldog.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 13:28 | Üzenet # 1378
Yaoista
*Csókod viszonozom, de ahogy felülsz, elkapom a karod, hogy vissza is húzlak.* - Jól és igen, te? *Kérdezek vissza.* - Akkor lustizz. *Cirógatom meg az arcod.* - Hogy van a feneked? *Markolom meg, majd megcsókollak.* - Ma amúgy sincs első órád, nem? *Ismertem az órarended, tekintve, hogy én is része voltam.*- Vagy megint buzgómócsing akarsz lenni és hamarabb bemész?

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.05, 13:38 | Üzenet # 1379
Yaoista
*Nincs ellenemre, hogy  visszahúzol.* - Én is nagyon jól.*Mosolygok.* - Talán még egy picit.*Bólintok.* - Fáj, de azért meg van...*Vigyorgok és a csókod viszonozom.* - Miket tudsz te.*Kuncogok, de jó érzéssel tölt el, még ha nem is nagy dolog.* - Buzgómócsing?*Kérdezek vissza, majd felnevetek.* - Talán most kibírom. Olyan vicces vagy.*Nevetek.* - Na de azért reggelit csinálhatok?*Kérdezlek és a nyakadba csókolok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 14:54 | Üzenet # 1380
Yaoista
- Akkor jó... *Mondom a fenekedre.* - Sok mindent. *Motyogom halkan.* - Igen, az vagy. *Bólintok. Jó volt látni, hogy így nevetsz.* - Azt igen, azt megengedem. *Bólintok és a nyakamra sóhajtok egy aprót.* - Bár kiszolgálom magam. *Mászok föléd és megmarkolom a farkad.* - Lehet egy kis tejecskével kéne indítani a reggelt.

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.05, 15:07 | Üzenet # 1381
Yaoista
- Miket?*Kérdezlek kíváncsian.* - De jól áll.*Kuncogok.* - Milyen rendes vagy.*Nevetek fel.* - Tudom, de szeretnék neked csinálni reggelit.*Mondom édesen, a markolásra felnyögök.* - Hmm meg lehet, rajtam nyugodtan kiszolgálhatod magam démonom..*Vigyorgok és lehúzlak egy vad csókra.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 21:13 | Üzenet # 1382
Yaoista
- Az titok. *Nem kell neked mindent tudnod.* - Relatív. Néha idegesítő. *Puszillak meg.* - Tudom. *Vigyorodom el.* - Nem nagyon kellett győzködni. *Suttogom ajkaidra csókunk előtt. Finoman masszírozom a farkad, amíg kemény nem leszel, aztán felhúzom a felsőd és mellbimbód kényeztetem.* - Még mindig kis érzékenyek. *Harapdálom és csókolgatom őket.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.05, 23:31 | Üzenet # 1383
Yaoista
- Szeretem a titkokat. *Mosolygok.*  - De csak néha. *Kuncogok.* - Nem vagyok én hülye, hogy egy jó szopást visszautasítsak. *Vigyorgok, ami nyögésbe megy át.* - Igen azok... de legalább már nem fájnak.. *Nyögöm és a hajadba túrok.* - Nagyon hamar kiismerted a testemet.. *Élvezkedek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 23:39 | Üzenet # 1384
Yaoista
- Még lehet megbánod. *Vigyorgok, hiszen én azért tudtalak szadizni.* - Akkor jó. *Örültem, hogy már nem fájnak.* - Mindenhol érzékeny vagy. *Haladok kicsit leljebb, a hasad is kezelésbe veszem.* - Finom... *Suttogom és végül lesimítom a nacid. Végignyalok a farkadon, de csak makkod nyalogatom utána.* - Már milyen nedves vagy...

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.05, 23:54 | Üzenet # 1385
Yaoista
- Mondom én, hogy démon vagy, de remélem most megkímélsz.*Mosolyodom el.* - Igen, de ez csak nálad van.*Vallom be.* - Nekem is..*Nyögöm és ahol hozzám érsz fel is forr a testem.* - Miattad van..*Nyögök fel jobban és a hajadba túrok.* - Devan... szopj le rendesen.... kérlek...*Igen csak beindultam és kőkemény vagyok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.07.06, 09:21 | Üzenet # 1386
Yaoista
- Tudom, hogy miattam. *Vigyorodom el, mert erre büszke voltam nagyon is.* - Majd ha úgy gondolom. *Kuncogtam halkan és tovább nyalogatlak. Egyik kezemmel felsimítok és közben bimbód is izgatni kezdtem, finoman morzsolgattam.* - Olyan, mintha ennyitől el tudnál menni. *Bekaptam a makkod és kicsit szopogattam, de még mindig nem rendesen.*

MioDátum: Hétfő, 2015.07.06, 12:34 | Üzenet # 1387
Yaoista
- Tudom, hogy tudod..*Mosolygok.* - Démon..*Morgok édesen.* - Mintha ez már nem történt volna meg....*Pirulok el, hiszen tegnap ez volt.* - Inkább örülj hogy ilyen hatással vagy rám....*Nyögöm és megrándul a csípőm, de nem szándékosan...* - Démonon szépen kérlek szopj le...*Iszonyat édesen és szexin festek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.07.06, 13:15 | Üzenet # 1388
Yaoista
*Csak elvigyorodom kicsit rajtad.* - Én élvezem, vagy úgy festek, aki nem? *Vigyorgok tovább. Nem zavart kicsit sem, hogy megmozdítod a csípőm.* - Majd... *Közlöm veled és elengedve golyóid kezdem szívogatni és nyalogatni, majd végigcsókolom a farkad. Végül újra makkod kényeztetem. Hirtelen tövig nyellek, de csak egyszer, utána el is engedlek és tovább játszok veled. Pár perc múlva azért megkegyelmezek és rendesen szopni kezdelek.*

MioDátum: Hétfő, 2015.07.06, 13:36 | Üzenet # 1389
Yaoista
- Nem...*Vigyorgok.* - Chhh tudod kifog meg téged szépen kérni...*Morgok édesen, persze úgyis fogom még tenni, de most biztos már nem. Nyögdécselek, persze élvezem is egyben a szadizást, de jó lenne, ha rendesen szopnál, amikor megteszed jobban felnyögök de csak egy pillanatig tart. Tényleg nagyon kemény vagyok és forró és persze nedves. Amikor végre megkímélsz elégedetten nyögök fel és erősebben túrok a hajadba.* - Isteni vagy...

szela00Dátum: Hétfő, 2015.07.06, 22:33 | Üzenet # 1390
Yaoista
- Te. *Vigyorodom el. Tudtam jól, hogy bármikor kérni fogod. Imádtam, hogy ilyen reakciókat váltok ki belőled. Nagyon édes vloltál, ahogy vonaglottál a vágytól, pedig tegnap is rendesen kielégítettelek az biztos.* - Tudom. *Szépen lesimítok combodra és lágyan cirógatlak.* - Hol érzékenyebb? A bimbóid vagy a combod? *Kérdezem és közben tovább szoplak.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.08, 10:57 | Üzenet # 1391
Yaoista
- Fogd be...*Morgok édesen, persze ugye igazad van.* - Kis ego...*Kuncogok, a combomra kéjesebben felnyögök.* - Eddig a combon volt, de most a piercing miatt, úgy érzem egyformán...*Nyögöm édesen.* - Legjobb ébresztő....*Élvezkedem.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.08, 11:20 | Üzenet # 1392
Yaoista
*A biztos, hogy téged könnyű volt felizgatni.* - Olyan kis feslett vagy. *Állapítom meg és rendesen szoplak tovább. Nem semmi volt a látványod az már tuti. Finoman még golyóid is masszírozni kezdem. Egészen addig kényeztetlek, amíg el nem élvezel. Lenyelem magod, majd letisztogatlak a számmal.* - Előétel megvolt. *Vigyorodom el.* - Mostmár jöhet a reggeli. *Csókolok nyakadba.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.08, 11:41 | Üzenet # 1393
Yaoista
- És ez baj?*Kérdezlek, nem tehetek róla, hogy ennyire felizgatsz. Nem kell sokáig dolgoznod rajtad és egy nagyobb nyögéssel elmegyek.* - Perverz...*Kuncogok.* - Oké..*Viszonozom a csókodat, majd kimászok az ágyból, de azért fáj rendesen a popsim.* - Azért sajog.*Kuncogok, majd felveszek egy alsót.* - Van valami kívánságod?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.08, 12:16 | Üzenet # 1394
Yaoista
- Nem baj. *Mosolyodom el.* - Örülj neki, hogy most nem ugrottam rád. *Nyúlok oda és kicsit megcsípem a feneked játékosan.* - Nincsen. *Azt tudtad, hogy mit eszek meg, a többit pedig rád hagyom.* - Azért segítek. *Mászok ki az ágyból és nyújtózkodok egy nagyot.* - Szóval mit csinálunk? *Megyek utánad.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.08, 12:28 | Üzenet # 1395
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Nem mintha ellenemre lenne, de tuti akkor nem mentem volna suliba, szóval köszönöm mesterem, hogy nem ugrott rám, ígérem hálás leszek.*Kuncogok.* - Oké...*Bólintok és átölelem a derekad, ahogyan megyünk ki.* - Ehetnénk melegszendvicset, már régen ettem, ha megfelel.*Puszillak meg, majd elengedve felrakok egy kávét. Még mindig nem tudom, hogy te mindent hallottál tegnap este.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.08, 13:02 | Üzenet # 1396
Yaoista
- Ez a minimum. *Vigyorodok el.* - Majd meghálálhatod a suliba. *Kuncogtam el magam, kíváncsi voltam, veszed-e a lapot.* - Rendben, nekem jó. *Bólintok. Persze a nagy segítség részemről az volt, hogy álltam és támasztottam a pultot.* - Egyébként biztos jól vagy? Ha nagyon fáradt vagy, inkább maradj itthon, viccen kívül. *Mondom kicsit komolyabban.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.08, 13:09 | Üzenet # 1397
Yaoista
*Megcsóválom a fejem rajtad.* - Hmm esetleg lehet róla szó..*Vigyorgok. Nem zavar, hogy nem segítesz, nekem ez nem fáradság.* - Igen jól vagyok, köszönöm.*Jól esik az aggódásod nagyon is.* - Vagy nem festek jól?*Kérdezek.* - Fáj a fenekem, de már nagyon visszaszeretnék menni és bírni fogom eskü.*Mondom neked.* - Egyedül már úgyis bekattannék, de ígérem, hogy nem hajtom túl magam oké?

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.08, 18:58 | Üzenet # 1398
Yaoista
- Akkor jó. *Nyugtázom a dolgot.* - Hát, úgy mész, mint egy kiskacsa. *Vigyorgok.* - Jól van, én elhiszem. *Adom meg magam.* - De ha úgy látom, hogy túl hajtod magad, hazarugdoslak, világos? *Ezt só szerint értettem.* - Amúgy a haverod mikor jön haza? Csak mert akkor estére megbeszélem Asamival, hogy mikor ér rá. *Biztos voltam benne, hogy megdugja a srácot.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.09, 10:15 | Üzenet # 1399
Yaoista
- Na befoghatod.*Morgok édesen.* - Oké oké vettem főnök.*Mosolyodom el.* - Héten már jön, de majd beszélek vele.*Mondom és közben csinálom a reggelit.* - Komolyan miért akarod te ennyire ezt? Nem hinném, hogy Asaminak hiánya van.*Jegyzem meg.* - Nem tudom mi jár a fejedbe Devan, de előre mondom a barátom veled úgyse menne el.*Mondom komolyan. Kicsit zavar, hogy ennyire rá vagy pörögve.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 10:58 | Üzenet # 1400
Yaoista
*Kérdésedre elvigyorodtam.* - Csak régen láttam Asamit egy igazán jót szórakozni. *Igazából kíváncsi voltam, hogy mekkora sikere lesz.* - Versengés. *Kár is tagadni.* - Majd kiderül. *Mondom ennyit, de semmi többet. Végül aztán csak segítettem a kajába és meg is terítek.* - Kivel beszéltél az este? *Kérdezem két falat között. Direkt nem mondtam, hogy hallottam mindent.*

Keresés: