Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.14, 17:44 | Üzenet # 1426 |
 Yaoista
| *Óra után várlak, majd elmosolyodom.* - Ha gondolod, veszekedhetünk is. *Jegyzem meg.* - Gyere ide. *Hívlak oda magamhoz, majd rálöklek az asztalra, hogy felülj rá.* - Játszani. *Vigyorodom el és lehúzlak egy csókra.* - Mindig is meg akartalak dugni az irodámba. *Vigyorodom el.* - De most jófej leszek és elég, ha leszopsz. Még gondolom fáj a feneked. *Kuncogtam el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.14, 18:13 | Üzenet # 1427 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Most kihagyom..*Vigyorgok. Odamegyek, ahogyan kéred.* - Mi másért...*Kuncogok és a csókod viszonozom.* - Hmm mióta? Én az utóbbi időben kacérkodom a gondolattal.*Vallom be.* - Milyen kegyes vagy.*Csóválom meg a fejemet.* - Csodálkozol? A farkad is hatalmas és nem csak az volt bennem.*Nem mintha nem tudnád.* - Szóval megengeded??*Simítok a farkadra.* - Miből gondolod hogy én akarom?*Nyalok végig a nyakadon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.14, 18:31 | Üzenet # 1428 |
 Yaoista
| - Igazából mióta megzsaroltalak, azóta. *Vigyorodom el.* - Szerintem is. *Értek veled egyet a kegyességgel kapcsolatban.* - De teljesen odavoltál a gyönyörtől. *Vigyorodom el.* - Igen, meg. *Bólintok és sóhajtok egyet a simításodra.* - Abból, hogy fogdosol és nyalogatsz. *Vigyorodom el.* - Na meg utána én is leszoplak... *Suttogom füledbe és megharapdálom. Nem akartam mondani, hogyha akarok találok mást, aki kifényesíti a kardom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.14, 18:46 | Üzenet # 1429 |
 Yaoista
| - Azt hittem már előtte.*Jegyzem meg, hiszen te mondtad, hogy egy ideje már kinéztél magadnak.* - Az biztos...*Kár tagadni.* - Ez még nem jelent semmit.*Vigyorgok és halkan felsóhajtok.* - Már is jobb, bár reggel is csak én kaptam...*Csókollak meg.* - Ülj fel.*Amikor helyet cserélünk ismét megcsókollak, majd a farkadhoz hajolva végignyalok az anyagon.* - Ilyet még sose csináltam...*Suttogom, majd kibontom az öved és a számmal húzom le a cipzárod, majd előveszem a farkad és végignyalva szopni kezdelek, most nincs annyi időnk így nem húzom el a dolgot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.14, 19:28 | Üzenet # 1430 |
 Yaoista
| - Dehogynem jelent. *Vigyorgok, ismertelek már.* - Ó, tényleg. Akkor lehet mégse szoplak le. *Mosolyodom el.* - Rendben. *Felültem és vártam, hogy cseréljünk. Élvezem, hogy kényeztetsz.* - Egyszer ezt is kell. *Simítom félre a hajad és élvezem, ahogy szopni kezdesz.* - Ügyes... *Elég hamar megkeményedek, nem nagyon kell magad megerőltetned.* - Ez az... *Nyögöm elégedetten. Nagyon jó voltál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.14, 19:46 | Üzenet # 1431 |
 Yaoista
| - Szórakozhatok is.*Kuncogok, de az majd akkor, amikor ki leszel kötözve.* - Nem fogok megsértődni.*Azért rendesen ki vagyok elégítve.* - Igen kell..*Értek egyet. Örülök, hogy élvezed a hangod, mint mindig nagyon szexi.* - Nagyon finom Prof...*Vigyorgok és tövig nyelve hevesen szopni kezdelek de egyben kicsit zavarban is vagyok, mégis csak az egyetemen vagyok és még mi lesz még itt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.14, 19:58 | Üzenet # 1432 |
 Yaoista
| - Hát még jó, szerintem nincs okod panaszra szex terén. *Kuncogtam el magam.* - Örülök, hogy ízlik, kis hallgatóm. *Vigyorgok én is. Felnyögtem, ahogy tövig nyeltél és hát élveztem a dolgot rendesen.* - Pár nap és gerincre váglak ugyan itt. *Vigyorodom el és finoman simogatom a fejed. Egyre keményebb vagyok és lihegek, ahogy szopsz.* - Szívd erősebben...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.14, 20:05 | Üzenet # 1433 |
 Yaoista
| - Miért neked van? *Kérdezlek.* - Igen nagyon finom... *Vigyorgok kajánul.* - Reméltem is, már igen csak izgat a helyzet. *Vigyorgok.* - Oké... *Bólintok és úgy teszek, ahogyan kéred és a golyóid is masszírozni kezdem.* - Így jó? *Pillantok fel rád.*
Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2015.07.14, 20:06 |
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.14, 20:20 | Üzenet # 1434 |
 Yaoista
| - Nem, nincs, bár tudnám többször csinálni. *Vigyorgok.* - Igen, engem is. *Vigyorgok és élvezkedek.* - Ügyes... igen, nagyon jó. *Mosolygok rád és közben a szemed kémlelem.* - Tudod így fasszal a szádba tényleg szép vagy. *Mondom komolyan és kicsit mozogni kezdem, de nem durván egyáltalán.* - Nemsoká elmegyek... *Még kedves voltam és szóltam is.* - Nyeld le mind. *Vigyorgok és nem is kellett sok, elélveztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.14, 21:06 | Üzenet # 1435 |
 Yaoista
| -Azért így is elég sokat bírok, pedig aztán nem voltam legjobb formámban és régen szexeltem.*Jegyzem meg.* - De ez is változni fog és te fogod mondani, hogy elég...*Közlöm veled komolyan, bár az nem most lesz.* - Akkor jó...*Mosolygok.* - Ilyet is csak te tudsz mondani...*Pirulok el. Nem zavar a mozgásod egyáltalán. Bólintok a folytatás az viszont tényleg annyira te vagy. Nem mondok semmit, hanem lenyelem minden magvad, amit amúgy is megtettem volna. Lenyalogatom a farkadat, majd előrakom.* - Na élvezted?*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.14, 21:39 | Üzenet # 1436 |
 Yaoista
| - Várom azt a pillanatot. *Nevettem el magam. Aranyos volt, hogy elpirultál. Elmosolyodtam, hogy lenyeltél mindent és letisztogattál.* - Igen, ügyes voltál. *Viszonozom a csókod.* - Menj órára, mert elkésel. *Suttogom ajkaidra.* - Nekem nem lesz órám. *Most volt egy lyukas szerencsére.* - De nagyon ügyes voltál, ezt bevezethetnénk. *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.15, 12:30 | Üzenet # 1437 |
 Yaoista
| - Mondom, hogy ne becsülj le.*Jegyzem meg.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Megyek megyek tanár bácsi.*Incselkedek és finoman az ajkaidra harapok.* - Megbeszélve.*Kacsintok, majd adok még egy csókot és elmegyek az órámra. A szünetben a többiekkel beszélgettek, majd a következő óra a tiéd. Most még ez is más lesz, hogy együtt vagyunk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.15, 15:43 | Üzenet # 1438 |
 Yaoista
| - Nem becsüllek, de tudom, hogy mennyit bírok. *Mosolyodom el.* - Helyes. *Csapok még a popsidra, ahogy elindulsz. Csókod még viszonozom, majd folytattam a munkát. Megyek is az órára és teljesen nyugodtan leadtam az anyagot. Kíváncsi voltam, hogy hogyan fogsz reagálni arra, hogy nem csinálok semmit az órán veled. Fogok még és utálni fogsz érte, de már alig vártam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.16, 11:21 | Üzenet # 1439 |
 Yaoista
| - Én meg, kitartó és makacs vagyok.*Vigyorgok. Az órádat, mint mindig nagyon élvezem. Meg se fordul a fejembe, hogy majd meg akarsz majd szívatni, úgy gondolom, hogy így már nem bántanál, az pedig, hogy másokkal lefekszel ugye abba én mentem bele. Óra után a többiek mondom, hogy majd utánuk megyek, amikor mindenki elmegy oda megyek hozzád.* - Ismét remek óra volt Prof..*Mosolyodom el.* - Neked hány órád van még?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.16, 23:24 | Üzenet # 1440 |
 Yaoista
| *Én még maradtam egy kicsit, rendet raktam magam után.* - Örülök, hogy élvezted. Tudtad követni? *Kérdezem, mivel tudom, hogy sokat hiányoztál.* - Még három. Kettő a végzősöknek, egy pedig a másodéveseknek. *Utána már ráértem.* - Neked? *Kérdezek vissza.* - Ha egyszerre végzünk, mehetünk haza együtt. *Jegyzem meg, majd rád pillantok.* - Vagy beülhetünk valahova ebédelni. *Ez amolyan randi meghívás volt, csak nem akartam mondani.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.07.17, 12:26 | Üzenet # 1441 |
 Yaoista
| - Igen tudtam, mivel otthon segítettél, egyedül azért nem ment volna.*Nem egy olyan rész van, ahova kell a tanári magyarázat.* - Értem.*Bólintok.* - Kettő, de úgyis akartam menni könyvtárba szóval megvárlak.*Mondom, majd a folytatásra elmosolyodom.* - Így meg főleg megvárlak, nagyon jól hangzik..*Ezzel most nagyon feldobtál és hirtelen az este eszembe se volt.* - Akkor hol találkozunk?*Kérdezlek, majd adok egy röpke csókot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.17, 19:34 | Üzenet # 1442 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Azért volt egy ici-pici bűntudatom, de elhanyagolható.* - Rendben. *Bólintok, nem zavart, hogy megvársz, sőt.* - Ott, ahol kiraktalak, oké? *Nézek rád és csókod viszonozom.* - Így fogunk lebukni. *Mosolyodom el kicsit, de azért odahúzlak még egy csókra.*- Na nyomás. *Állok fel én is.* - Én is megyek, másik terembe lesz az órám. *Adok egy puszit a buksidra.* - Ebédnél találkozunk. *Köszönök el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.07.18, 10:29 | Üzenet # 1443 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok.* - Nem értem miről beszélsz...*Kuncogok és az újabb csókod viszonozom.* - Oké..*Mosolygok, főleg a puszin, olyan jól esnek az ilyen gesztusaid.* - Szia...*El is megyek. Mindkettő órám nagyon jó és a könyvtárba a te beadandód írom és most tényleg azt írom amit megbeszéltünk. Amikor idő van odamegyek a találkahelyre és mivel előbb érek oda, rágyújtok és egy könyvet kezdek el olvasni, amit kivettem a témához és teljesen belemerülök, az se tűnik fel, hogy akik elhaladnak mellettem, hogy megnéznek, ami igaz alapból sokszor nem tűnik fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 04:24 | Üzenet # 1444 |
 Yaoista
| *Leadtam az óráimat, majd el is indultam érted. Megálltam a parkolóban és onnan néztelek. Én láttam, hogy mennyien megnéznek és nem is értem, te hogy nem vagy ennek tudatában. Kiszállok és kicsit kerülök, hogy ne vegyél észre. Mögéd lépbe kikaptam a könyvet a kezedből és megnéztem mit olvasol.* - Ez jó könyv. *Mondom és én is rágyújtok közben.* - De majd adok egy jobbat otthon. *Teszem hozzá.* - Végeztél? *Simítok végig az arcodon.* - Tudod, ha az építészet nem jön be, még modellnek elmehetsz.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 14:00 | Üzenet # 1445 |
 Yaoista
| *Hirtelen ér, amikor megjelensz és elveszed a könyvet.* - Megijesztettél, kissé belemerültem az olvasásba.*Kuncogok.* - Oké köszönöm.*Mosolygok.* - Igen végeztem...*Simul a kezem a tenyeredbe.* - Tessék? Ez hogy jött?*Nevetek fel.* - Lehet meg van hozzá a külsőm, de amúgy meg semmi más. Azt se szeretem, ha fotóznak, ha néznek és körülöttem sürögnek - forognak. Építész leszek és pont.*Mosolyodom el.* - Mehetünk?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 14:18 | Üzenet # 1446 |
 Yaoista
| - Igen, észrevettem. *Bólintok.* - Mindenki téged néz. *Közlöm veled mellékesen.* - Vaksi vagy. *Közlöm veled.* - 5 percig ültem a kocsiba és addig minden járókelő úgy nézett rád, hogy majdnem kiesett a szemük. *Megnézem hányadik oldalon tartasz, majd becsukom a könyved.* - Mehetünk. *Bólintok. elmegyünk egy szép kis családias étteremben, semmi flanc nem volt benne.* - Remélem tetszik. *Nem volt kedvem most puccos helyhez.* - Kint leülhetünk? *Szép időnk volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 14:30 | Üzenet # 1447 |
 Yaoista
| - Ugyan túlzol, téged nézz mindenki.*Kuncogok.* - Lehet kicsit, de engem nem érdekelnek.*Vonom meg a vállam.* - Szóval már 5 perce figyelj, akkor igen belemerültem megint csak a könyvbe, egyszer kifognak rabolni.*Nevetek fel.* - Oké lehet páran megnéznek, de hogy mindenki az túlzás.*Én így vélekedtem.* - Oké...*Nagyon tetszik, ahova viszel.* - Nagyon szép hely, én ezeket szeretem igazán.*Mosolygok.* - Igen persze.*Így is teszünk a pincér is megjelenik kapunk étlapot. Én egy pohár bort kérek.* - Gyakran jársz ide?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 14:46 | Üzenet # 1448 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Azért szerettem az aktuális partneremnek imponálni. Mivel beleegyeztél, kint ültünk le és elfogadjuk az étlapot is. Én is bort kérek és közben elkezdem lapozgatni.* - Voltam már egy párszor, de nem mondanám. Általában ennél puccosabb helyre vagyok hivatalos, na meg a többség jobban élvezi azt. *Utalok a kis kalandjaimra, ha esetleg elviszem őket vacsorázni.* - Asamin és Leightonon kívül mással még nem voltam itt.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 14:58 | Üzenet # 1449 |
 Yaoista
| - Értem.*Tudtom kikre gondolsz.* - Azért ez jó, hogy csak ők voltak.*Mondom édesen.* - És te hova szeretsz járni?*Kérdezlek.* - Tudod amíg nem ismertelek azt hittem egy igazi sznob vagy de aztán rájöttem még se vagy az, csak egy kicsit....*Kuncogok.* - Legközelebb én viszlek el valahova jó? Egy randira...*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 15:27 | Üzenet # 1450 |
 Yaoista
| - Nem is tudom... *Még sose kérdezte meg tőlem senki. Igazából a te főztöd szerettem a legjobban, de ezt még se akartam mondani.* - Kedvemtől függ. *Mondom végül.* - Hát... ha megtehetem, most miért ne? *Kérdezem, nem értettem, hogy miért lennék sznob.* - Olyanra, mint múltkor? *Kérdezem, mert akkor előre készülők én az estére, hiszen az nagyon jó volt.*
|
|
| |