Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 01:17 | Üzenet # 1476 |
 Yaoista
| - Ezt egy szóval sem mondtam. *Jegyzem meg, hiszen tudtad jól, hogy élveztem ezeket a dolgokat. Tudtam, hogy nincs annyira jó kedved, de hát mit kezdjek veled.* - Nem kell megköszönnöd. *Mosolyodom el.* - A fagyit te állod. *Tudtam, hogy mindig zavar, ha én fizetek, gondoltam egy fagyi nem nagy dolog.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 01:24 | Üzenet # 1477 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor jó...*Ennek azért örülök és megnyugtató még ha csináltunk is ilyet kitudja például tényleg mennyire élvezel egy otthoni filmezést, mert más mint a mozi.* - Már megtettem..*Kuncogok.* - Benne vagyok...*Kicsit vagyunk, majd elmegyünk egy fagyizóhoz. Mindketten választunk, majd elindulunk.* - Hmm de finom...*Tényleg igen csak szeretem a hasam, az édeset meg főleg.* - Minden nap tudnék fagyizni...*Nevetek fel.* - Gondolatod, hogy mennyire imádtam amikor kivették a mandulám fagyi fagyival..*Nevetek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 01:29 | Üzenet # 1478 |
 Yaoista
| *Persze távozáskor én fizetek és hagyok borravalót is. A fagyi választás után sétálok veled.* - Igen, tényleg az és jó hideg. *Nyalom én is, közben téged figyellek.* - Azt sejtettem, haspók vagy, bár nem mondaná meg az ember. *Hiszen szinte törékenynek tűntél.* - Tudod... úgy nyalod azt a fagyit, mint egy faszt. *Közlöm veled, legalábbis az én farkam így szoktad nyalogatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 11:07 | Üzenet # 1479 |
 Yaoista
| - Az biztos...*Paskolom meg a pocimat, majd a folytatásra elpirosodom.* - Hülye perverz megosztok veled egy gyerekkori emlékem te pedig a faszról beszélsz..*Csóválom a fejem, majd hirtelen egy adag fagyit az arcodba nyomok.* - Na ehhez mit szólsz??*Kérdezem vigyorogva.*- Viccesen festesz...*Nevetek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 18:24 | Üzenet # 1480 |
 Yaoista
| - Most miért? Nem én nyalogatom így a fagyit. *Közlöm veled, majd ahogy a fejembe nyomot a fagyit, morgok rád.* - Te kisördög... *Kapom el a derekad és az arcom nekinyomom a tiédnek.* - Most már te is. *Vigyorgok és elég vicces volt tényleg.* - Ellenem nem győzhetsz kicsikém... *Kuncogtam el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 12:28 | Üzenet # 1481 |
 Yaoista
| - Én se csak te vagy ilyen perverz, hogy ezt gondolod.*Közlöm veled.* - Az bizony...*Vigyorgok, majd ahogyan nekem nyomom az arcod felnevetek.* - De próbálkozni szabad...*Csókollak meg, majd még nagyobb adok fagyit kapsz és elrohanok amennyire tudok de nagyon nevetek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 12:43 | Üzenet # 1482 |
 Yaoista
| - Nem tagadom, hogy perverz vagyok, de azért te se panaszkodhatsz. *Jegyzem meg vigyorogva.* - Azt a rohadt... *Mondom csókod után, főleg, hogy még el is futsz. Utánad szaladtam, szerencsére jó kondiba voltam, úgyhogy be is értelek. Elkapom a karom és magamhoz rántalak.* - Nyald le szépen. *Vigyorgok, majd lágyan megcsókollak.* - Vagy beléd törlöm... -Közlöm veled, de a szemeid nézem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 12:48 | Üzenet # 1483 |
 Yaoista
| - Én se tagadom, de te vagy a mesterem.*Kuncogok. Nincsen nehéz dolgod, hiszen alapból gyorsabb vagy na meg a popsim is fáj, de amúgy se lenne esélyem.* - Mint egy cica?*Kérdezlek és a csókod viszonozom.* - Ohh micsoda fenyegetés...*Vigyorgok.* - Pedig még így is jól nézel ki..*Kuncogok, majd végignyalok az arcodon.* - Ne menjen kárba...*Kezdelek el nyalogatni, de majd bepisilek a nevetéstől ennyire még nem láthattál nevetni.* - Fáj hasam...*Nevetek és közben igen csak néznek minket..*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 13:08 | Üzenet # 1484 |
 Yaoista
| - Amúgy is úgy csinálsz sokszor. *Kuncogtam a cicára.* - Elég komoly. *Bólogatok.* - Azt én tudom, de meleg van és ragadok. *Persze ha mástól ragadok az nem zavar. Ahogy végignyalsz az arcomon, elnevettem magam halkan.* - Pontosan. *Nyalok végig én is a te arcodon, de hagylak kibontakozni.* - Lökött. *Mosolygok rád és megcsókollak újra. Egyáltalán nem zavart a közönség.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 13:11 | Üzenet # 1485 |
 Yaoista
| - Még dorombolni nem tudok..*Kuncogok.* - Nyálamtól is fogsz..*Vigyorgok. Nagyon tetszik a nevetésed, ahogyan te is végignyalsz, még jobban nevetek.* - Igen az vagyok...*Suttogom az ajkaid közé és a csókod viszonozom.* - Legközelebb máshol kenlek össze..*Harapok az ajkaidra.* - Na lenyaltam az arcod, jajj ez meg tökre elolvadt...*Szinte úszok a fagyiba. de még mindig nevetek.* - Azért megérte..*Kuncogok.* - Keresünk egy kutat.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 13:50 | Üzenet # 1486 |
 Yaoista
| - Te annál sokkal édesebb hangokat adsz ki. *Jegyzem meg kissé perverz vigyorral.* - A nyáladtól máshol szeretek csillogni. *Közöm veled.* - Rendben, de én is téged. *Harapásodból én csókot csinálok.* - Helyes. *Vigyorgok.* - Ha szeretnél, vehetünk másikat. *Ezt úgy mondtam neked, mint egy kisgyereknek.* - Rendben. *Keresünk is egyet.* - Mosakodj meg. *Én azért jobb állapotban voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 13:56 | Üzenet # 1487 |
 Yaoista
| - Perverz..*Pirulok el.*- Fogsz majd..*Kacsintok rád az első mondatod jobban zavarba hozott.* - Megbeszélve...*Viszonozom a csókod.* - Oké..*Mosolygok édesen azért maradékot megeszem. Elkezdem magam lemosni, majd elkezdek fröcskölni.* - Locsi - pocsi..*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 15:04 | Üzenet # 1488 |
 Yaoista
| - Holnap veszek jégkrémet. *Vigyorgok. Kíváncsi voltam, hogy mennyire leszel vele kreatív. Én is megettem a maradék fagyimat, majd hagytam, hogy pancsolj.* - Hány éves is vagy? *Kérdezek, de vigyorgok és én is kezet mosok, na meg az arcom is.* - Tudod néha nem tűnsz többnek 5-nél. Még a végén azt mondják pedofil vagyok.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 15:12 | Üzenet # 1489 |
 Yaoista
| - Oké vegyél...*Vigyorgok.* - Ez most miért kérdezed?*Kérdezlek nevetve és mivel semmit nem reagálsz a fröcskölésre így abbahagyom így nem vicces annyira.* - Lélekben örökre gyerek maradok.*Mosolygok.* - Azt csak nem.*Leülök egy padra amikor végeztem, majd rágyújtok egy cigire.* - Néha neked sem árt így viselkedni.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 15:43 | Üzenet # 1490 |
 Yaoista
| - Még jó, hogy csak lélekbe. *Vigyorgok. Leülök melléd és elővenném a cigim.* - Te... remélem tudod, hogy lógsz egy doboz cigivel. *Közlöm veled és mutatom, hogy lefröcskölted a cigim és átázott.* - Adj egy szálat. *Kérek szép kedvesen egyet.* - Sajnos én ezt kinőttem, sőt... igazából sosem voltam ilyen. *Elmélkedem.* - A hajad is fagyis lett... *Fogok meg egy tincset, amibe látszik, hogy bele van ragadva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 15:49 | Üzenet # 1491 |
 Yaoista
| - Elég az..*Kuncogok.* - Miért is?*Kérdezlek, majd felnevetek.* - Oké oké, bocsi.*Magamtól adtam volna cigit. Megkapod és meg is gyújtom.* - Mellettem ez változhat..*Simítok az arcodra.* - Majd megmosom..*Vigyorgok tényleg nem érdekel, nem vagyok egy rinyás csávó.* - Tudod nekem az egész családom ilyen. Nagyon sokat szoktunk mókázni és mókáztunk..*Mosolyodom el.* - Így jó élni az életet és a nevetés a legjobb gyógyszer világon..*Tényleg ilyen szinten egy egyszerű lélek voltam.* - A gyerekek így gondolhatod mennyire imádnak.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 23:00 | Üzenet # 1492 |
 Yaoista
| - Nem hiszem, hogy fog. *Ezt nem rosszból mondtam, de olyan voltam, amilyen. Azért az arcom belesimítom a kezedbe.* - Csak szóltam. *Mosolyodom el kicsit, hiszen láttam, hogy nem hat meg kicsit sem.* - Be fogsz nekik mutatni? *Kérdezek rá, kíváncsi voltam, hogy mit válaszolsz.* - Nagyon egyszerű és optimista lélek vagy. *Tény volt, hogy te szerettél így élni.* - Körülbelül velük vagy egy szinten, szóval gondolom nagyon. *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 23:07 | Üzenet # 1493 |
 Yaoista
| - Azért lesznek ilyen lecsapásaim.*Nevetek fel.* - Köszi...*Mosolygok.* - Igen be, ha úgy alakul a kapcsolatunk..*Reméltem, hogy úgy fog.* - Ez így van és bóknak veszem.*Kuncogok.* - Egy részem igen most minek tagadjak.*Vigyorgok, majd elszívva a cigimet a fejem a válladra hajtom.*- Nem baj? Csak egy picit, olyan szép az idő és jó kicsit így lenni, meg a hami is lemegy, mégse kell most fagyi..*Mondom és lehunyom a szememet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.24, 00:12 | Üzenet # 1494 |
 Yaoista
| - Abban biztos voltam. *Csóválom meg a fejem, de nem bántam.* - Értem. *Nyugtázom, téged végülis már apám ismert.* - Az volt. *Bólintok. Kár lenne, nem tudnád tagadni. *Mosolyodom el. Hagyom, hogy a vállamra dőlj, de inkább átkarollak és úgy hagylak pihenni.* - Így kényelmesebb, nem? *Cirógatlak is finoman. Hajaddal szórakozok és közben elnyomom én is a cigit. Adtam egy puszit a buksidra, de nem mondtam, hogy zavarna.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.07.24, 00:21 | Üzenet # 1495 |
 Yaoista
| - Igen sokkal kényelmesebb...*Mosolyodom el, olyan jó hogy hagyod nekem és még cirógatsz is.* - Megtudnám ezt szokni...*Suttogom és én úgy gondoltam nem rajtam múlik, mert bírni fogom veled és tőled függ minden.* - Jó néha így is lazítani nem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.24, 07:00 | Üzenet # 1496 |
 Yaoista
| - Ne szokd... *De most csak incselkedtem, nem úgy mondtam, mint szoktam. Még egy puszit is kaptál a buksidra.* - Csak el ne aludj, mert itt agylak. *Vigyorgok, de közben gyöngéden cirógatlak.* - Néha igen, jól esik... *Ilyesmit pláne nem szoktam a kis dugópajtásaimmal csinálni, mert felesleges.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.07.24, 10:46 | Üzenet # 1497 |
 Yaoista
| - Oké...*Mosolygok és hallom én, hogy nem gondolod komolyan főleg a puszi után.* - Akkor nagyot koppannék szószerint.*Nevetek fel, bár tudtam hogy nem fogsz itt hagyni, na meg elég sokan be is találnának.* - Na látod..*Kuncogok.* - Figyelj egy képet csinálhatok?*Pillantok rád, de nagyon vörösen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.24, 11:16 | Üzenet # 1498 |
 Yaoista
| - A te tök fejednek úgy se árt. *Piszkálódok kicsit veled.* - Sosem mondtam, hogy nem. *Mosolygok rád, de kedvesen.* - Képet? *Lepődök meg, de inkább azon, ahogy kérdezed és hogy elpirultál.* - Csinálhatsz, ha szeretnél, de tudod nagyon vörös vagy. *Vigyorodom el, de közben cirógatlak tovább.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.07.24, 11:33 | Üzenet # 1499 |
 Yaoista
| - Van benne valami...*Kuncogok, majd csak elmosolyodom.* - Igen, mert zavarbaejtő és nem voltam benne biztos, hogy megengeded...*Mondom, majd előveszem a mobilom és kicsit próbálok lenyugodni, annyira ne legyek vörös, igazából én se értettem, hogy miért vagyok ilyen melletted még mindig. Visszabújok hozzád.* - Na akkor csízzz.....*Kattintok két képet, majd megnézzük őket.* - Szerintem nagyon jók lettek. Egyszer mehetnénk ilyen fotóautomatába csinálni vicces képeket, meg szexelni..*Vigyorgok, de tökre virul fejem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.24, 23:12 | Üzenet # 1500 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad, aranyos voltál, ahogy próbáltál lenyugodni.* - Még mindig az vagy. *Kuncogtam el magam. Mosolyogva hagyom a a képet, közben öleltelek magamhoz.* - Tényleg jót lettek. *Csókollak homlokon.* - A szexről képeket. *Vigyorgok.* - Ez tetszik határozottan... erről jut eszembe valamikor csinálhatnánk egy szexvideot. *Jut eszembe.*
|
|
| |