Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.30, 02:27 | Üzenet # 1526 |
 Yaoista
| - Nem rég voltam. *Azt nem árulom el, hogy igazából az itthon volt. Csókod viszonozom és odahúzlak magamhoz.* - Megjöttem. *Suttogom a füledbe, majd a nyakadba csókolok.* - Azt hittem szereted az illatom és a parfümöm. *Jegyzem meg, gondoltam, hogy a szagom nem tetszik. Tudtam jól, hogy rajtam volt a srác illata.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.30, 07:50 | Üzenet # 1527 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Nem baj.*Nem éreztem, hogy megfürödtél.* - Örülök..*Suttogom és még a hideg is kirázott a hangodtól jó értelembe persze, annyira jó hallani, ahogy mondtad csak az nem tetszik, hol voltál.* - Azt szeretem, de a mások csávótól bűzlesz.*Közlöm veled féltékenyen és dühösen egyszerűen nem bírom palástolni az érzelmeim.* - Kérlek Devan..*Nézzek rád szinte kiskutya szemekkel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.30, 18:17 | Üzenet # 1528 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom, ahogy közlöd, hogy bűzlök.* - Pedig jó illata volt... *Jegyzem meg, de nem mondok többet. Imádtam, hogy így fel tudtalak dühíteni.* - Ugyan már, szerintem nem vagyok büdös. *Rántom meg a vállam. Nem tudom, hogy miért, de élveztem, hogy így viselkedsz.* - Inkább feküdjünk, majd reggel fürdök. *Dobom le a zakóm, majd a pólóm a kanapéra.* - Hétvégén elmegyünk kanapét nézni?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 10:26 | Üzenet # 1529 |
 Yaoista
| - Szerinted..*Morgok mindkettőre, majd amikor közlöd, hogy nem fürdesz ezek után megremegek és elég szarul esik.* - Feküdj..*Én biztos nem alszom veled így.* - Tőlem...*Vonom meg a vállamat most éppen ez izgat a legkevésbé. Rágyújtok egy cigire és inkább a tanulásra próbálok koncentrálni de látszik, hogy mennyire ideges vagyok.*
Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2015.07.31, 11:38 |
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 11:30 | Üzenet # 1530 |
 Yaoista
| - Oké. *Hagyom rád, a végén úgy is én nyerek.* - Azt hitem lelkesebb leszel. Gondoltam kiválaszthatnád te, de ha nem, akkor nem. *Hagyom rád a dolgot és bemegyek a szobámba. Kíváncsi voltam, hogy mikor jössz be. Ledobom a ruháim és kirakom a szennyesbe. Ha tippelnem kellett volna, tuti makacskodni fogsz és nem alszol velem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 11:37 | Üzenet # 1531 |
 Yaoista
| *Lelkes lennék én, de most éppen túlságosan ideg vagyok, majd ott lelkesebb leszek.* - Barom...*Morgom, amikor elmész elszívom a cigit és már tényleg nincsen erőm a tanulással foglalkozni, de így veled se akarok aludni megmondtam. Összepakolok, elmegyek fogat mosni, majd bemegyek a szobámba, ahol tényleg rég aludtam és most se tudok, hiszen megszoktam, hogy veled alszom, meg tényleg nem vagyok jól.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 20:11 | Üzenet # 1532 |
 Yaoista
| *Vártam, hogy begyere és magamban vigyorgok, hogy nem jöttél. Feltápászkodtam, gyorsan letusoltam, majd bementem a szobádba. fogtam magam és lefeküdtem melléd, de nem mondtam semmit. Csak magamhoz öleltelek és szinte rögtön el is aludtam. Én csak élvezem, hgy dühös leszel és féltékeny, de én se tudtam, hogy miért.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.01, 00:12 | Üzenet # 1533 |
 Yaoista
| *Amikor bejössz és befekszel mellém rögtön megérzem, hogy fürödtél és csak annak az illata meg a te finom illatod maradt meg. Elmosolyodom és hozzád bújok.* - Tényleg a vesztem leszel.*Suttogom és már ennyitől jobban érzem magam és el is tudok aludni. Reggel előbb kelek, így óvatosan kimászok csinálok kávét és reggelit, de most csak hideget, de még az is gusztán nézz ki, majd amikor meg vagyok tálcán beviszem.* - Jó reggelt démonom.*Teszem le a polcra a tálcát és megcsókollak.* - Ideje felkelni.*Cirógatlak és úgy teszek, mintha a tegnap meg se történt volna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.01, 07:28 | Üzenet # 1534 |
 Yaoista
| - Így jártál. *Mosolyodom el kicsit még, majd csak alszok. Nem vettem észre, hogy kimásztál mellőlem, ki voltam fáradva.* - Hm? Mmmm... *Morgok neked, még eléggé aludtam.* - Hány óra? *Kérdezem kómásan, ma nekem nem kellett korán mennem. Elkapom a derekad és visszahúzlak az ágyba.* - Hogy van a popsid? *Kérdezem, bár még lehunyt szemekkel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.04, 18:25 | Üzenet # 1535 |
 Yaoista
| *Nem hittem, hogy hallasz, de csak elmosolyodom erre. Ahogyan ébredezel az nagyon cuki.* - Még van idő, csak gondoltam ehetnék együtt utána én elkészülök és megyek is be.*Felelem és nincs ellenemre, hogy behúzol.* - Ez neked a legfontosabb?*Kérdezlek.* - Jobban vagy amúgy, de ma még biztos nem szexelek, majd talán holnap, de ezt dupla dolgot hanyagoljuk egy darabig.*Mondom komolyan, nem érdekel, hogy mit szólsz, akkor megdugol mást, ahogy tegnap tetted.* - Hoztam reggelit.*Húzódom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.08.04, 19:47 | Üzenet # 1536 |
 Yaoista
| - Oké... *Mormogom még.* - Nem a legfontosabb, de fontos és gondoltam érzed a törődést. *Levehetted volna, hogy csak aggódtam érted egy kicsit.* - Senki nem mondta, hogy szexelünk ma. *Nem értettem, hogy most mi a gond.* - Oké. *Azért nem akartalak teljesen lestrapálni, na meg van más fincsiség is a zsebembe.* - Hova mész? *Kapom el a karod és visszahúzlak.* - Vagy nagyon rohansz? *Kérdezem csak úgy mellesleg, nem mintha amúgy érdekelt volna.* - Csak egy kicsit még... *Morgom és közben úgy ölelgetlek, mint egy plüssmacit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.04, 20:01 | Üzenet # 1537 |
 Yaoista
| - Igen érzem.*Mosolyodom el picit.* - Nem látok a fejedbe.*Jegyzem meg.* - Csak oda akartam adni tálcát.*Mondom, de mozdulok ismét.* - Még van egy kis időm.*Simítok az arcodra, na meg ezek után ki tudna téged itt hagyni. Rád fekszek teljesen és úgy bújok hozzád.* - Mit szeretnél vacsorára enni? Van valami kívánságod?*Kérdezlek és reméltem, hogy most maradsz velem.*
Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2015.08.04, 20:42 |
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.08.04, 20:39 | Üzenet # 1538 |
 Yaoista
| - Nem is kell, hogy a fejembe láss. *Az mindkettőnknek jobb volt.* - Jól van... *Azért nem engedtelek.* - Oké... *Hagyom, hogy kényelmesen elhelyezkedj. Miután megtaláltad a helyed, finoman cirógatni kezdtelek.* - Nincs semmi, bármit csinálsz, jó lesz. *Azt nagyon jól tudtad, hogy mit nem eszek meg.* - Miért ide jöttél aludni? *Kérdezek rá végül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.04, 21:07 | Üzenet # 1539 |
 Yaoista
| - Olykor jó lenne azért.*Suttogom.* - Mindig ezt mondod.*Kuncogok és én is cirógatni kezdelek.* - Pedig gondoltam megfőzöm a kedvencedet, de akkor így nem.*Egyszer majd csak mondod.* - Azért, mert büdös voltál.*Jelentem ki.* - Te hogy hogy lefürödtél és bejöttél?*Kérdezek vissza.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 06:27 | Üzenet # 1540 |
 Yaoista
| - Mert finomat főzöl. *Közlöm veled. Inkább csöndbe maradtam, mert igazából már kezd úgy alakulni, hogy nincs kedvencem, illetve mindegy mi, csak te csináld.* - Vicces vagy. *Kuncogtam, imádtam húzni a fejed.* - Mert olyan kedvem volt. Meg hiányzott a kispárnám. *Közlöm veled és végigsimítok a gerinceden.* - Problémád van ezzel?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 10:58 | Üzenet # 1541 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Annyira jó, hogy ízlik neked.* - Ez nem vicc.*Morgok, majd meg se lep, hogy te nem vagy nyílt vagyis csak a saját módodon.* - Egyáltalán nincsen.*Csókollak meg.* - Egyedül már nem igen tudok aludni.*Suttogom nagyon halkan elpirulva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 11:46 | Üzenet # 1542 |
 Yaoista
| - De az. *Vigyorgok, főleg, hogy még morogsz is.* - Helyes. *Csókod viszonozom persze és még kicsit el is nyújtom.* - Akkor hozzám kellett volna jönnöd. *Jegyzem meg, majd a hajadba túrva újra megcsókollak.* - És milyen reggelit kapok? *Azért élvezem, hogy szinte minden reggel, ha nem is ágyba, de kész reggeli vár. Kezdtem lassan megszeretni ezt az életet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 11:52 | Üzenet # 1543 |
 Yaoista
| - Csak neked.*Morgok de édesen.* - Nem fürödtél le, szóval inkább aludtam volna egyedül és szarul, mint hogy a bűzt érezzem.*Makacs voltam az tény. A csókod persze most is viszonozom.* - Most csak hideget, ha nem baj.*Én tényleg a kedvedbe akarok járni.* - Együnk.*Mászok le és amikor felülsz az öledbe teszem a tálcát.* - Jó étvágyat édesem.*Puszillak meg és le se esik, amit mondtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 12:25 | Üzenet # 1544 |
 Yaoista
| - Nem voltam büdös azért ennyire. *Kíváncsi voltam, hogy reagálnál, ha elmondanám, hogy nem dugtam meg.* - Nem, tökéletes. *Ülök fel és várom, hogy az ölembe rakd.* - Ez jól néz ki. *Jegyzem meg és hamizni kezdek.* - Köszi édesem. *Nyomatékosítom vigyorogva.* - Már nem is démon? *Kuncogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 12:29 | Üzenet # 1545 |
 Yaoista
| - De az volt nem érted a lényeget.*Más férfi illata volt rajtad így büdös.* - Akkor jó.*Mosolygok, majd amikor mondod, hogy édesem elpirulok kicsit és csak utána kapcsolok.* - De a démon az mindig megmarad, csak hát kicsúszott. Talán baj?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 13:54 | Üzenet # 1546 |
 Yaoista
| - Milyen lényeget? *Kérdezem, tényleg érdekelt, hogy mit válaszolsz. Édes volt, ahogy elpirulsz kicsit.* - Nem, nem baj, csak furcsa hallani a sok démonozás után. *Cirógatom meg az arcod. * - Finom. *Nagyjából úgy csinálok, mint aki nem evett két napja. Nem értettem, hogy ilyen egyszerűbb dolog, miért finomabb tőled, mint mástól.* - Hány órád van ma?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 14:05 | Üzenet # 1547 |
 Yaoista
| - Az, hogy csak az én illatom nem büdös rajtad a sajátodon kívül.*Közlöm veled, én nem tudom tagadni az érzelmeim.* - Szokj hozzá.*Mosolyodom el édesen.* - Akkor jó.*Nekem ez tényleg örömet jelent.* - Csak kettő és a legszigorúbb tanárommal ma nincsen.*Kuncogok célozva rád.* - Szóval ma olyat főzök neked, hogy csak na.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 18:16 | Üzenet # 1548 |
 Yaoista
| *Na ezen elnevettem magam.* - Nem hittem, hogy tényleg kimondod. *Kuncogtam.* - Nem lesz nehéz. *Nagyon édes volt a mosolyod, de én csak tömtem magam.* - Szegény te... mondjuk nekem sincs ma sok órám, de lesz délután még dolgom. *Mászkálni építkezésre, de nem mondom el, hidd csak azt, hogy dugni megyek, mert hát... lehet fogok azt is.* - Oké, benne vagyok. *Bólintok és adok egy puszi a buksidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 18:24 | Üzenet # 1549 |
 Yaoista
| - Ne nevess már ki.*Őszinte vagyok és erre ezt kapom.* - Értem.*Tudtam nincs sok órád és reméltem, hogy ma nem mész el, de tévedek. Tényleg szánalmas amit művelek.* - Jó.*Bólintok, de már nem vagyok annyira lelkes.* - Én megyek készülni.*Ismét elment az étvágyam a végén még elfogyok.* - Te egyél meg mindent.*Hagylak ott és a fürdőbe megyek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.08, 22:28 | Üzenet # 1550 |
 Yaoista
| - Édes vagy. *Mosolyodom el.* - Rendben. *Bólintok és én azért hamizok tovább.* - Nem kell félteni. *Be is termelek mindent, majd a kávéval kimegyek az erkélyre rágyújtani. Mielőtt elmennél, azért elkaplak még egy csókra.* - Majd estére találkozunk. *Biztos voltam benne, hogy elkerüljük egymást. Később bementem, leadtam az órám, de nem találkoztunk, legalábbis én nem láttalak. Utána kimentem az építkezésre és hát csak lett egy kis szex az egyik beszállítóval. De a harapdálós fajtából volt, szóval volt rajtam nyoma a dolgoknak. Estefelé hazaértem.* - Szia. *Köszönök és adok egy csókot, majd már vetkőzök is. Ne nem a szex miatt, vagy mert más illata volt rajtam, hanem a por miatt. Viszont ahogy levettem az ingem, már láthattad a mellkasomon a harapásokat.* - Mit főzöl?
|
|
| |