Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.07.24, 23:24 | Üzenet # 1501 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Érzem, hogy lángol a fejem..*Motyogom édesen.* - Elvégre két jó pasi van rajta.*Kuncogok.* - De nem csak a szexről, előtte közben utána képek.*Nevetek fel.* - Szexvideó? Olyat még sose csináltam, de bevallva izgatja a fantáziám szóval benne vagyok, de senkinek nem mutatott meg, még Asaminak és Leightonnak se. Ígérd meg.*Hiszen én senkinek nem mutatnám meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 06:05 | Üzenet # 1502 |
 Yaoista
| - Voltál már vörösebb. *Kuncogok rajtad, kis cuki voltál most. Persze csak most.* - Jogos. *Bólintok.* - Rendben, megbeszéltük. *Nevetek veled.* - Neeee mááár... most elrontottad. *Közlöm veled morogva, majd sóhajtok egy nagyot.* - Oké, nem mutatom meg. *Ígérem meg, bár ez nem jelentett semmit. Gondoltam majd olyankor mutatom meg, amikor nem vagy otthon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 13:13 | Üzenet # 1503 |
 Yaoista
| - Leszek még vörösebb...*Kuncogok.* - Bocs, hogy nem akarom, hogy azt nézzék, ahogyan szexelek...*Csóválom a fejemet. Tényleg olyan vagy sokszor mint egy nagy gyerek.* - Oké még átgondolom...*Nem voltam benne biztos, hogy az igazat mondod.* - Különben mehetünk, ha gondolod.*Állok fel és nyújtózkodom egyet.* - Nagyon élveztem ezt a kis kiruccanást..*Mosolygok édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 17:36 | Üzenet # 1504 |
 Yaoista
| - Ó, de még mennyiszer. *Vigyorodok el.* - Most miért? Láttak már szexjelenetet, sőt csináltak is. *Hiszen én láttam videot Asamitól, Leightontól még nem.* - Nem hiszel nekem? *Kérdezek rá és felhúzom a szemöldököm.* - Rendben. *Állok fel én is, majd megfogom a kezed.* - Örülök. *Puszillak meg. Ezt egyre többször csinálom, de nekem fel se tűnt.* - Akkor menjünk. *Indulunk vissza a kocsihoz, majd hazamegyek veled.* - Na azt hiszem én lefürdök, mert ragadok valaki miatt. *Jegyzem meg, de nem rosszból.* - Te jössz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 17:45 | Üzenet # 1505 |
 Yaoista
| - Kifogok gyulladni.*Nevetek fel.* - De nem akarom, hogy engem is lássanak vagy téged nem zavarna?*Kérdezlek, bár akkor nem akadtál volna ki, hogy nem mutathatod meg.* - Nem tudom túlságosan perverz vagy.*Jegyzem meg.* - Én is...*Mosolygok és ezek gesztusok nekem persze feltűnnek és nagyon jól esnek, de így még rosszabb, amikor szemét vagy. Jó kézen fogva menni és ismét csak mosolygok.* - Nem tudom kire gondolsz...*Kuncogok és lekapom a felsőmet..* - Megyek...*Csókollak meg és vetkőztetni kezdelek.* - Ki nem hagynám..*Simítok végig már a csupasz felsőtesteden.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 18:46 | Üzenet # 1506 |
 Yaoista
| - Spontán égsz. *Nevettem el magam.* - Hm... elgondolkodtató. *Elmélkedem és közben nézlek téged.* - De akkor meg hogy dicsekszek? *Nehéz kérdés volt.* - Úgy tudom élvezed, hogy perverz vagyok. *Vigyorgok. Már meg se lepődtem, hogy vetkőztetsz.* - Kis kanos. *Vigyorgok és megmarkolom a feneked. Bemegyek veled a fürdőbe, de most a zuhany alá állok be. Megnyitom a vizet és közben csókollak. Nem zavart, hogy a nadrág még rajtunk van.* - Legalább a fagyit is kimossuk a hajadból. *Veszem le a vizes nadrágom, majd a tiéd is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 19:06 | Üzenet # 1507 |
 Yaoista
| - Valahogy úgy...*Nevetek fel.* - És mire jutottál?*Kérdezlek.* - Komolyan te is nagyon gyerekes tudsz amúgy lenni...*Csóválom a fejemet mosolyogva.* - Szavakkal, de gondolom nem csak erről tudtok beszélni...*Oké ez van nagyobb százalékba * - Igen élvezem, de van egy határ..*Jegyzem meg.*- Csak amennyire kell..*Vigyorgok és a fenekemre felsóhajtok. Engem se zavar, hogy rajtunk van a nadrág és folyton csókollak.* - Igen ki...*Vigyorgok és végigmérlek.* - A látványodtól képes lennék kemény lenni....*Ahogyan vizes alsó rajtad van nagyon szexi..* - Annyira szexi vagy..*Csókollak meg vadabbul és neked simulok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 22:38 | Üzenet # 1508 |
 Yaoista
| - Igazából... amíg velem vagy, úgy se nyúlna hozzád Asami, Leighton pedig most el van a kis katonájával. *Szóval nem zavart volna.* - Nem is. *Na persze, én sose vagyok gyerekes.* - Hm.... még szoktunk piáról is. *Vigyorgok.* - Ugyan, nincs határ. *Mosolyodom el.* - És még én vagyok perverz. *Nevettem el magam. Elég szexin lehúztam az alsónadrágom is. Jól festettem, ahogy folyik rajtam a víz.* - Tudom... *Suttogom ajkaidra és éhesen falom őket.* - Vedd le az alsód is.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 22:46 | Üzenet # 1509 |
 Yaoista
| - Amúgy se nyúlna hozzám mivel a hostja vagyok, szóval így járt..*Vigyorgok. Nem mondok neked semmit, hiszen akkor is gyerekes vagy.* - Én kérek elnézést...*Kuncogok.* - De ilyen szinten igen..*Mások vagyunk.* - Nem mondtam, hogy nem vagyok, csak másnak nem mutatom meg.*Ennek inkább örülnöd kéne. Végigkövetlek a tekintettemmel és végignyalok az ajkaimon és a csókod is viszonozom. Nem kell kétszer mondanod és ledobom az alsóm. Egyik kezemmel a hajadba túrva vadul csókollak a másikkal a hátadon végigkarmolok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 23:45 | Üzenet # 1510 |
 Yaoista
| - Hát ezt megszívja. *Nevettem el magam.* - Minimum. *Kérjél is.* - Értem. *Úgy is ráveszlek a videóra. Szenvedélyesen csókollak és belesóhajtok csókunkba, ahogy karmolsz. Én is beletúrok hajadba és feneked megmarkolom.* - Mond csak kicsikém, nem úgy volt, hogy fáj a feneked? *Kérdezem és végighúzom az ujjam a bejáratodon.* - Még duzzadt kicsit. *Vigyorgok, majd megmarkollak.* - Vagy azt akarod, hogy leszopjalak?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.26, 23:51 | Üzenet # 1511 |
 Yaoista
| *Sejtettem, hogy szívod a vérét, hogy neki nem voltam meg, bezzeg neked igen.* - De úgy volt és fáj is, de attól még kívánlak...*Sóhajtok fel és most nem tudtam eldönteni mit akarsz, de szex tényleg nem kéne.* - Ne csodáld...*Vigyorgok és a markolásra felnyögök kicsit.* - Az nagyon jó lenne...*Simulok hozzád.* - Utána én is téged...*Markolok a farkadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.27, 00:10 | Üzenet # 1512 |
 Yaoista
| - Telhetetlen vagy. *Pont én mondom.* - Miért? Szerintem teljesen kedves voltam és óvatos. *Tényleg úgy éreztem, hogy akkor odafigyeltem rád.* - Szexmániás. *Csókolok a nyakadba és már a farkad simogattam. Lassan letérdeltem eléd és végignyaltam farkamon.* - Még az ujjam se szeretnéd a fenekedbe? *Kérdezem vigyorogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.07.27, 00:17 | Üzenet # 1513 |
 Yaoista
| - Nem jobban, mint te.*Vigyorgok.* - Az voltál, de azért mégis csak két fasz volt bennem...*Ott lenne baj, ha semmi bajom nem lenne.* - Az vagyok minek tagadjam és van mit bepótolnom.*Nyögök fel.* - Ahh nem tudom....*Túrok a hajadba, nem igazán akartam fájdalmat most.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.27, 04:34 | Üzenet # 1514 |
 Yaoista
| - Jogos. *Vigyorgok, ahogy visszagondolok, milyen készségesen engedtél.* - Szerintem már pótoltál... *Bár én bírnám még bőven.* - Próbáljuk ki és ha fáj, kihúzom, oké? *Mondom komolyan, de azért egy jó adag tusfürdőt nyomtam a kezemre, hogy jó síkos legyen. Nagyon óvatosan simogattam csak egy darabig, majd finoman benyomtam a mutatóujjam. Rögtön gyönyörpontod kezdem belül erősen nyomkodni és végig szoplak, de figyeltem a reakcióidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.07.27, 12:43 | Üzenet # 1515 |
 Yaoista
| - Meg lehet...*Vigyorgok.* - Oké.*Bólintok. A simogatásra csak sóhajtozom, de amikor benyomod azért erősebben a válladba markolok. Ez nem szokott fájni, de hát tegnap azért nagyon beindultunk. A gyönyörpontomra azért felnyögök jobban és segít, ahogyan a szopás is.* - Devan.. többet ne csinálj...*Nyögöm, mert így még több az élvezet, de utána már fájna. A hátam a csempének döntöm és lecsukott szemmel élvezkedek, nagyon szexi látványt nyújtok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.28, 09:28 | Üzenet # 1516 |
 Yaoista
| - Nem fogok. *Nem is akartam, ennyi bőven elég. Végig nézlek, nagyon szexi voltál és tuti megdugnálak más helyzetben.* - Bírsz állni? *Kérdezem vigyorogva és végig gyönyörpontod simogatom, most éppen nem szoplak.* - Mert nem úgy tűnik. *Vigyorgok és újra tövig nyellek. Teljesen lenyűgözött a látványod, persze ez nem jelentette azt, hogy maradok *
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.28, 11:16 | Üzenet # 1517 |
 Yaoista
| - Oké..*Azért ez megnyugtató.* - Éppen hogy...*Mondom édesen és egyre jobban nyögök és ugye itt a fürdőbe jobban hallatszik a hangom.* - Mert túl jó vagy...*Nyögök fel ismét jobban, ha lehetséges a farkamra. Most még érzékenyebb vagy..* - Annyira jó vagy démonom...*Nyögöm neved igen érzékien, ami napról napra csak fokozódik és egyre jobban megnyílok előtted.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.28, 12:11 | Üzenet # 1518 |
 Yaoista
| *Nekem bejött, hogy visszhangzik a hangod, igen szexi volt. Amúgy is imádtam a nyögéseid, szóval ez csak dobott a dolgokon.* - Olyan, nincs hogy túl jó... *Vigyorgok és még jobban szoplak, még gyorsítok is a fejem mozgásán. Az ujjamon is gyorsítok és erősebben nyomogattam a gyönyörpontod.* - Már nem bírod sokáig... *Vigyorgok és tovább szoplak, ismertem a tested.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.28, 12:22 | Üzenet # 1519 |
 Yaoista
| - Miért ne lenne??*Ezt most nem értettem. Valóban tényleg nagyon jól ismerted a testemet és nem mondok neked semmit, de nem sokkal utána elmegyek egy hangosabb nyögéssel és beléd kapaszkodom.* - Ez jó volt..*Lihegem, majd lecsúszok a csempe mentén és térdre állok.* - Most én jövök...*Simítok végig a farkadon és bár lihegek el is kezdelek készségesen szopni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.28, 13:01 | Üzenet # 1520 |
 Yaoista
| - Mert mindig lesz jobb. *Vigyorgok, hiszen ha rajtam múlt, az őrületbe kergetlek szó szerint. Minden csepped lenyelem, amikor elmész és felállva megtartalak.* - Örülök. *Puszillak meg, és hát már én is kemény voltam. Végignézem, ahogy lecsúszol, majd elmosolyodom kicsit.* - Bizony. *Bólintok és sóhajtottam, ahogy simítasz. A fejedre simítok és finoman megmarkolom a hajad.* - Ügyes kis szád van... sőt még fejlődtél is, mióta velem vagy. *Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.28, 23:23 | Üzenet # 1521 |
 Yaoista
| - Jogos..*Értek egyet.* - Szerintem is..*Vigyorgok és le se veszem rólad a szemem, annyira szexi vagy. Tövig nyelem a farkad és hevesebb leszek a kezemmel pedig a golyóid simogatom, azt akartam, hogy nagyon élvezed, hamár nem fekszünk le most és talán még se fogsz elmenni és itt maradsz velem.*
Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2015.07.28, 23:35 |
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.29, 00:09 | Üzenet # 1522 |
 Yaoista
| *Nagyon élveztem a szopásod, tényleg jó voltál. Természetesen a szádba élveztem. Fürdés után még kicsit pihengetek veled, aztán egy szó nélkül felálltam és öltözni kezdtem.* - Nem tudom mikor jövök. *Elég dögösen sikerült felöltözni, láthatóan bárkit megkaptam volna.* - Légy jó. *Vigyorgok és el is mentem. Elmegyek egy bárba, ahova járni szoktam, de kivételesen nem szedek fel senkit, igazából tesztelni akartalak. Jó egy kis kavarás volt, meg simi, de ennyi, még csak ki se vertük egymásnak. Éjfél fele hazaérek és bemegyek, közben már megyek hozzád.* Hello.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.29, 00:16 | Üzenet # 1523 |
 Yaoista
| *Egészen addig szoplak amíg el nem mész és persze minden csepped lenyelem. Amikor már kint pihenünk azt remélem, hogy maradsz, de tévedek.* - Oké..*Bólintok, de nem nézek rád, csak amikor elmész.* - Barom...*Morgok, de főleg magamra. Kicsit őrlődök, majd végül inkább a beadandónak állok neki. Előtte még főzök egy kávét meg kapcsolok zenét, majd neki állok és tényleg belemerülök. Amikor jössz még mindig a nappaliba vagyok vázlatok és könyvek között jó pár cigi után.* - Szia...*Pillantok rád, de most nem tudtam mit mondjak. Nem érdekelt kivel voltál és hogy jó volt e, így inkább folytatom a munkámat és nem mondok semmit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.29, 00:59 | Üzenet # 1524 |
 Yaoista
| *Azért melegebb fogadtatásra számítottam ennél.* - Egy csókot se kapok? *Vigyorgok, de azért lehetett rajtam érezni a másik srác illatát.* - Mit csinálsz? *Támaszkodok meg az asztalnál és közben beleolvasok a beadandóba. Nem mondok semmit, csak némán olvasom.* - Aludnod kéne. *Szólalok meg, mikor a végére jutottam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.29, 01:03 | Üzenet # 1525 |
 Yaoista
| - Te is adhatnál.*Jegyzem meg és én nem vigyorgok. Amikor odajössz megérzem az illatot és a gyomrom is felfordul, de nem mondok semmit.* - A beadandót.*Mondom.* - Fürödj le és addigra az ágyban leszek.*Ezzel mégis jelezve, hogy ki vagyok a szagra.* - Oké?*Kérdezlek és a hajadba túrva megcsókollak.* - Üdv itthon..*Suttogom, de tényleg nem tudtam hogy álljak hozzád.*
|
|
| |