Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 21:59 | Üzenet # 1451 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Értem ez logikus.*Bólintok.* - Jó jó igazad van.*Kuncogok.* - Nem más milyenre. Mond csak mennyire szeretsz kirándulni?*Kérdezlek közben megérkezik a bor és leadjuk rendelésünk. Koccintok veled, majd beleiszok.* - Már éhes vagyok..*Simogatom meg a pocimat.* - Olyan szép időnk van nem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 22:25 | Üzenet # 1452 |
 Yaoista
| - Kirándulni? *Húzom fel a szemöldököm, nem tudtam, hogy mit akarsz kihozni a helyzetből.* - Nincs ellenemre. *Nem utáltam mászkálni, sőt. A borral való koccintás után én is beleiszok és a rendelést is leadjuk.* - Nemsokára hozzák, nem maradsz éhen. *Nyugtatlak meg.* - igen... *Jó volt a légkör nagyon, olyan nyugodt.* - És hová vinnél kirándulni? *Nem volt nehéz leszűrni, hogy akkor ilyen helyre mennénk.* - Egyébként meg senki nem mondta, hogy ez randi. *Teszem hozzá, de igazából kicsit zavarba voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 22:40 | Üzenet # 1453 |
 Yaoista
| - Igen.*Bólintok.* - Helyes. Tudod én nagyon szeretek, csak már régen voltam.*Mondom.* - Szerencsére...*Vigyorgok, igazi kis haspók tudok lenni.* - Azt még nem tudom meg amúgy is meglepetés lenne.*Kacsintok rád. Amikor mondod, hogy ez nem randi lehajtom a tekintetem kicsit, de utána rád pillantok.* - Nos én úgy fogom fel és amikor én viszlek az is randi, legalábbis nekem...*Mondom ne hagyom, hogy rossz kedvem legyen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 23:01 | Üzenet # 1454 |
 Yaoista
| - Értem. Családdal vagy barátokkal? *Kérdezek rá.* - Nem értem, hogy hova fér beléd ennyi. *De ezt őszintén mondom. Oké, én is sokat eszek, de azért nálad nagyobb darab vagyok.* - Értem, csak szólj időbe. *Mondom, de nem rosszból, csak ugye úgy kellett szerveznem a dolgokat.* - Ahha... *Motyogom, de ebből már tudhattad, hogy amúgy ez tényleg randi, csak én ilyet nem mondok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 23:09 | Üzenet # 1455 |
 Yaoista
| - Is - is.*Felelem.* - Ezzel nem vagy egyedül. Még jó, hogy ilyen jó géneket örököltem, amúgy nagy gondban lennék.*Kuncogok.* - Mindenképpen tudom, hogy elfoglalt vagy.*Mondom, majd a folytatásra már leesnek a dolgok, mire elmosolyodom, de nem említem meg.* - Te mikor kirándultál utoljára?*Szeretek rólad minél több dolgot megtudni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 23:29 | Üzenet # 1456 |
 Yaoista
| - Már gurulnál, mint egy kis hordó. *Vigyorgok.* - Rendben. *Bólintok egyet.* - Nem mostanában, elég rég. Még talán az egyetemen azzal a két hülyével. *Elmélkedem.* - Mióta lediplomáztam, inkább csak dolgozok és élem az életem. Nem szoktam kirándulgatni. Nyaralni voltam erre-arra, de szívesebben vagyok itthon. Amúgy is mindig sietni kell valahova. Ha nem órán vagyok, akkor építkezésen. *Magyarázom neked, azért a munkámat komolyan vettem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.07.19, 23:40 | Üzenet # 1457 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Vigyorgok.* - Azok vicces kirándulások lehettek.*Nevetek fel.* - Tudod neked se árt néha lazítanod és nem csak nekem.*Jegyzem meg.* - Akár együtt el is utazhatnánk, majd egyszer...*Mosolygok persze tudom, hogy ez a jövő zenéje. A pincér is megérkezik közben.* - Köszönöm. Jó étvágyat..*Mosolygok és beleeszek.* - Ez nagyon finom...*Eszek tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.20, 00:07 | Üzenet # 1458 |
 Yaoista
| - Hát, maradjunk annyiba, hogy nem sokra emlékszem belőlük. *Mosolyodom el.* - Én pont eleget lazítok. Egy jó kis szexx és már fel is töltődtem. *Vigyorgok.* - Majd eldöntjük. *Mondok ennyit, hiszen azért elég sok minden közrejátszott a dolgokban, köztük az, hogy meddig bírod.* - Köszönöm és neked is. *Mondom és enni kezdek én is.* - Örülök, hogy ízlik. *Őszintén szólva, reméltem, hogy tetszeni fog.* - Kérsz majd valami desszertet is? *Kérdezek rá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.07.20, 00:14 | Üzenet # 1459 |
 Yaoista
| - Ezen nem lepődtem meg, de velem azért emlékezni fogsz.*Kuncogok.* - Nem semmi pasi vagy.*Csóválom a fejemet.* - Igen..*Ezen még kár gondolkozni.* - Én is. Tényleg jó étterem.*Mosolygok.* - Persze, az hozzá tartozik az étkezéshez.*Nevetek fel, majd eszembe jut, amikor leetted magad.* - Megkóstolhatom?*Kérdezlek de nagyon nevetek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.20, 21:32 | Üzenet # 1460 |
 Yaoista
| - Valószínű, de azért majd leitatlak megint. Olyan kis cuki voltál. *Vigyorgok.* - Most miért? *Nem értettem, hogy miért mondod.* - Örülök, hogy tetszik. *Tényleg őszintén így éreztem.* - Én kérek elnézést, hogy egyáltalán megkérdeztem. *Nevettem el magam.* - Most min nevetsz? Mi olyan vicces? *Fogalmam sem volt róla, hogy min nevetsz.* - Persze. *Vágok le neked egy falatot és odatartom neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 10:45 | Üzenet # 1461 |
 Yaoista
| - Na fogd be...*Morgok édesen.* - A kijelentéseid és a tetteid miatt...*Kuncogok.* - El van nézve...*Nevetek veled.* - Tényleg nem rémlik??*Kérdezlek és elfogadom a falatot.* - Köszi, bár ez most volt olyan vicces mint múltkor...*Nevetek fel ismét édesen.* - Amúgy finom...*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 11:39 | Üzenet # 1462 |
 Yaoista
| - Tényleg nem. *Legalábbis addig, amíg nem mondod.* - Na most te fogd be. *Morgom neked, de nem olyan édesen, mint te. Nem volt komoly, de azért rendesen zavarban voltam.* - Fordítva viccesebb... *Mondom és inkább eszek és duzzogok, mint egy öt éves nagyjából.* - Majd válaszd ki, mit szeretnél desszertnek, vagy elmehetünk fagyizni. *Morgom azért xd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 11:46 | Üzenet # 1463 |
 Yaoista
| - Nem tudom, hogy be akarom e..*Vigyorgok, nekem nagyon édes vagy.* - Szerinted, de nem így történt, olykor te is éghetsz....*Kuncogok.* - Akkor inkább menjünk fagyizni kis durcásom...*Kuncogok, majd a kezedre simítok.* - Csak ugratlak tudod...*Mosolygok és áthajolva adok egy apró csókot, majd visszaülök.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 12:37 | Üzenet # 1464 |
 Yaoista
| - Én tudom, hogy be akarod. *Közlöm veled.* - Nem, nem kéne... sose kéne égnem. *Motyogom.* - Rendben és nem vagyok durcás. *Duzzogok tovább, de kicsit se volt meggyőző.* - Tudom... *Sóhajtok egy nagyot. Csókod viszonozom, majd megcsóválom a fejem. Kezdtem rájönni, hogy leveszel a lábamról, ami nagyon zavart.* - Nem vicces, mikor te csinálod...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 12:45 | Üzenet # 1465 |
 Yaoista
| - Én pedig nem így gondolom.*Vigyorgok.* - Ugyan ezzel nincsen semmi baj, hiszen te se vagy tökéletes egy kis égés belefér...*Kuncogok.* - Pedig de és nagyon édes vagy...*Én nagyot jót mulatok.* - Szerintem pedig kifejezetten az, de legalább tudod, hogy mit érzek.*Jegyzem meg vigyorogva, majd tovább eszek és annyira már nem nevetek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 13:20 | Üzenet # 1466 |
 Yaoista
| - A fenéket, én az vagyok. *azért az ego kitört belőlem.* - Dehogy vagyok édes, az te vagy. *Közlöm veled, bele se gondolva, hogy mit mondok.* - Nem akarom tudni, hogy mit érzel. *Morgom, de ez se volt komoly.* - Szóval... kérsz még egy pohár bort? *Kérdezem vigyorogva.* - Egyébként hogy van a tested?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 23:00 | Üzenet # 1467 |
 Yaoista
| - Jó jó persze az vagy...*Kuncogok olyan kis cuki vagy. Régebben emiatt ki voltam rád, de már édesnek tartom.* - Én édesebb vagyok az tény, de ilyenkor te is az vagy..*Vigyorgok fülig érő szájjal.* - Pedig már tudod...*Morgásod most se bántó.* - Egyet még igen de többet nem hiába vigyorogsz.*Jegyzem meg.* - Volt már jobban, de rosszabbul is, szóval úgy el van..*Mondhatnám azt, hogy maradj és szexeljünk, de az nem én lennék, na meg tényleg még nincs toppon és talán enélkül is maradsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 23:07 | Üzenet # 1468 |
 Yaoista
| - Nem, én semmikor se vagy édes. *Ez nem képezte vita tárgyát. Nem is reagáltam inkább a hülyeségedre, nem érte meg.* - Kár. *Nevettem el magam.* - Oké. *Azért örültem, hogy nem érzed magad szarul. Sejtettem, hogy mikor is volt az, mikor rosszabbul volt a tested, de nem mondok semmit, csak megfogom az egyik kezed és adok rá egy csókot.* - Azt hittem tovább tart, míg regenerálódsz. *Jegyzem meg, de nem rosszból.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 23:19 | Üzenet # 1469 |
 Yaoista
| - Oké, oké..*Legyintek, úgyse tudunk megegyezni ebbe, de nem is baj.* - Úgyis lesz még rá alkalom.*Motyogom. A kézcsókod meglep és el is pirulok kicsit.* - Elvégre egy démonnal élek együtt szóval bírnám kell a strapát.*Kacsintok rád vigyorogva.* - És ezután mik a terveid?*Kérdezzek rá halkan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 23:37 | Üzenet # 1470 |
 Yaoista
| - Iszogatni? Bőven. *Nyugtatlak meg. Gondoltam majd a klubba leitatlak, hiszen ott bunkóság nem inni a kuncsafttal.* - Igaz, na meg a kisördögöknek szerintem erre külön képességük van. *Nyugtázom magamban.* - Még nem tudom. Még hazamegyek az biztos. *Mármint veled megyek ugye haza.* - Neked? *Kérdezek rá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.07.21, 23:46 | Üzenet # 1471 |
 Yaoista
| - Végén alkeszt csinálsz belőlem.*Csóválom a fejemet.* - Meg lehet...*Kuncogok.* - Értem..*Bólintok.* - Nos attól függ, hogy maradsz e vagy sem. Mondjuk fogok tanulni is, de ha otthon maradsz, akkor nem csak azt, de ha elmész akkor igen..*Mondom és közben befejezem a hamit.* - Finom volt.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 00:06 | Üzenet # 1472 |
 Yaoista
| - Ahhoz több kellene. *Mosolyodom el.* - Mert ha otthon maradok, mit csinálnál még? *Kérdezek rá, most kíváncsivá tettél.* - Örülök, hogy ízlett. *Ezt tényleg így volt.* - Egy kávét még? *Kérdezem, hiszen tudtam, hogy szereted.* - Itt rá is tudunk gyújtani. *Mondom és én is befejezem. Minden esetre én kértem még egy kávét és ha te is, neked is, majd elővettem egy cigit és rágyújtottam.* - Engedd le a hajad. *Mondom kedvesen, ami tőlem szokatlan volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 00:14 | Üzenet # 1473 |
 Yaoista
| - Az biztos, meghagyom nektek..*Nevetek fel.* - Nekem még így is sok lenne pedig már lenyugodtatok.*Kuncogok.* - Nem tudom, talán filmezhetnénk, egy kis masszázs ilyesmi...*Mondom.* - Igen kérek.*Bólintok és én is rágyújtok.* - Oké...*Így teszek, majd beletúrok.* - Így jó?*Kérdezlek. Szeretek neked minél jobban tetszeni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 00:41 | Üzenet # 1474 |
 Yaoista
| - Ó, régen ennél többet bírtunk. *Elmélkedem kicsit.* - Értem. *Nem mondtam többet, nem tudtam eldönteni, hogy mégis mit csináljak. Túlságosan is beleéled magad a dolgokban, közben ez nem több, mint szex meg főzöl rám. Megbeszéltünk, hogy már nem zsarolás és valami járásféle, de akkor sem éreztem többet. Szerintem így is már úgy viselkedtem, mint egy lovag.* - Igen. *Mosolyodom el és finoman beletúrok én is.* - Szép hajad van. *Mondom őszintén.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 00:47 | Üzenet # 1475 |
 Yaoista
| - Igen mesélted, meg magamtól is kitaláltam volna.*Mosolygok.* - Oké gondolom neked ez nem valami élvezetes...*De akkor se fogok neked könyörögni, ha akarsz akkor elmész és megbaszol valakit.* - Köszönöm..*Mosolyodom el ezt jó hallani, bár picit rosszabb kedvem, de úgy mint reggel. A kávé is megérkezik közben.* - Köszi a meghívást.*Mondom még egyszer.*
|
|
| |