2025.07.22, Kedd, 21:02
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.09, 11:23 | Üzenet # 1401
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Értem.*Bólintok, bár gyanús voltál nekem.* - Mondtam én mint az ovisok.*Csóválom a fejemet.* - Nincs minek kiderülnie. Nem velem lennél, akkor lenne esélyed de így nem.*Ebben biztos voltam. Megköszönöm a segítséged, majd pont eszek már amikor meghallom a kérdésed, ami hirtelen ér és elkezdek köhögni.* - Miért kérdezed?*Iszok kicsit, végül csak nem fulladok meg. biggrin * - A volt barátommal. Mit hallottál?

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 11:40 | Üzenet # 1402
Yaoista
*Nem folytatom a vitát, hiszen attól, hogy te ezt mondod, megvannak a módszereim.* - Meg ne fulladj. *Vigyorgok.* - Értem.. *Kérdésedre rád pillantok, majd elmosolyodom.* - Minden egyes szót. *Majd kicsit összehúztam a szemöldököm.* - Nem arról volt szó, hogy nem beszélsz vele? *Morgom azért.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.09, 11:47 | Üzenet # 1403
Yaoista
*Amint mondod, hogy minden egyes szót, elvörösödöm, bár alapból neked is sokat mondtam, de nem ennyit és nem így.* - Mégis beszéltem és ezt téged úgyse zavar nem de? Hiszen akár szexelhetnék is vele.*Közlöm veled, de még mindig vörös vagyok.* - Azt hittem alszol.*Sóhajtok fel.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 12:03 | Üzenet # 1404
Yaoista
- Ch.. *Fordítom el a fejem és nem foglalkozol a megjegyzéseddel.* - Elkóborolt a plüssállatom és felébredtem. *Morgom, de nem tetszett ez a megjegyzésed.* - Estére lehet nem jövök haza. *Ha te így, akkor én is. Amúgy is már idegesítő volt, hogy folyton veled vagyok, rám fér egy kiadós kufircolás rinya nélkül.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.09, 12:16 | Üzenet # 1405
Yaoista
*Aranyos a reakciód.* - Értem.*Mosolyodom el kicsit, még ha morogsz is, de a folytatásra eltűnik a mosoly az arcomról. Én nem mondtam komolyan és a többi szavaid után ez most elég szarul esik, de hát ez a valóság jobb ha szembe nézzek vele.* - Rendben.*Még az étvágyam is elment.* - Elmegyek készülni.*Állok fel és az eddig jó kedvemet egy percet alatt eltüntetted. Kimegyek a fürdőbe és levetkőzve a víz alá állok.* - Idióta vagy...*Suttogom magamnak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 14:19 | Üzenet # 1406
Yaoista
- Oké. *Motyogom és én befejezem a reggelid, majd utánad megyek. Bemegyek egy szó nélkül a fürdőbe, majd megcsókollak.* - Mi az? Nem akarod, hogy elmenjek? *Suttogom füledbe.* - Azt tudtam eddig is. *Persze pucér voltam én is, jöttem zuhanyozni. Végigsimítottam a mellkasodon és a hasadon.* - Mond ki, amit gondolsz.

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.09, 23:42 | Üzenet # 1407
Yaoista
*Amikor bejössz a csókod persze viszonozom. A kérdésedre nem felelek rögtön.* - Akkor meg minek kérdezed?*Vonom fel a szemöldököm. Simításra megremegek és kicsit elhallgatok.* - Változtatna valamin?*Pillantok rád, de végül megadom magam.* - Nem örülök, hogy elmész és mással fekszel le és nem akarom, de hát beleszólásom nincsen.*Ezt elég letörten mondom.* - Remélem most boldog vagy, hogy kimondtam.*Mászok ki, mert még csak nem is reméltem, hogy maradsz. Ismét elővetted a szemét éned, aki játszik velem, de ezt csak te élvezed.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 23:58 | Üzenet # 1408
Yaoista
- Ki tudja. *Nem akartam válaszolni. Csöndesen hallgatlak.* - Igen. *Bólintok és visszahúzlak a zuhany alá.* - Akkor miért nem kérsz meg, hogy maradjak? *Kérdezek rá kíváncsian.* - Egyszerűbb besértődni? *Húzom fel a szemöldököm, érdekelt erre mit mondasz.* - Itt még habos vagy. *Simítok végig a derekadon.*

MioDátum: Péntek, 2015.07.10, 00:11 | Üzenet # 1409
Yaoista
*Nem tudtam, hogy komolyan vehetlek e. Nem tiltakozom a visszahúzásra, na meg amúgy is te vagy az erősebb.* - Nem besértődtem, csak rossz érzés.*Nem tehetek róla, hogy te másként vélekedsz.* - Nem érdekel..*Mondom a habra, majd hirtelen megcsókollak.* -  Szeretném, ha nem mennél el és velem maradnál.*Suttogom a csók után, de féltem most koppanok egy nagyot.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.10, 00:17 | Üzenet # 1410
Yaoista
*Vártam, hogy kéred-e a végén vagy sem, végül elmosolyodtam.* - Tudod, ha így kezdted volna, gondolkozás nélkül maradnék. *Mondom komoly arccal, majd elkaptam az állad és szenvedélyesen megcsókollak.* - Így viszont majd eldöntöm. *Ha már úgy is rossz fiú vagyok.* - Vagy nem akarsz róla tudni, hogy mikor megyek el? Jobb lenne? *Kérdezek rá.*

MioDátum: Péntek, 2015.07.10, 00:28 | Üzenet # 1411
Yaoista
*A mosolyod ne tudom hova tenni és a folytatást se. Nem tudtam ilyenkor, hogy hihetek a neked. Mielőtt bármit mondanék megcsókolsz és ismét csak nem tudok neked ellenállni és viszonozom.* - Ez így sokkal rosszabb.*Suttogom, olyan kegyetlen tudsz lenni.* - Ez nekem így se úgyse jó, bár tudom én mentem bele.*Teszem hozzá, mielőtt még belém kötnél még ezért is.* - Inkább mond el. Rosszabb, ha várlak és te közben éppen mást dugsz.*Kimondva még rosszabb és ismét rádöbbenek mibe is mentem bele.* - És most ezt szeretném itt lezárni. Könyörögni nem fogok, hogy maradjál.*Mondom komolyan, majd ismét kimászok és törülközni kezdek. Amennyire lelkes voltam reggel most annyira szarul voltam, pedig igyekeztem, mert nem akartam, hogy ezért is beszólj nekem.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.07.10, 00:51 | Üzenet # 1412
Yaoista
- Hazudnom kellett volna? *Kérdezem mellékesen.* - Igen. *Bólintok, hiszen volt lehetőséged elmenni.* - Rendben. *Bólintok.* - Ahogy óhajtod. *Engedlek el és én még befejezem a fürdést. Én is elkezdtem törölközni, majd odaléptem hozzád és hátulról átöleltelek.* - Ha... ha nem bírod, elhagyhatsz. Nem foglak marasztalni és könyörögni sem. *Mondom halkan és elengedve ott hagylak és bemegyek a hálóba. Öltözködni kezdek és igencsak gondolkozok.*

MioDátum: Szombat, 2015.07.11, 11:01 | Üzenet # 1413
Yaoista
- Nem.*Az rosszabb lett volna. Örülök, hogy nem feszegeted a témát. Amikor átölelsz és amit mondsz hirtelen ér. Igen ez nem zsarolás és bármikor elmehetnék, de jobb lenne, ha azt mondanád, hogy nem leszel mással csak velem. Nem igen tudtam, hogy jó vagy rossz, hogy nem marasztalnál.* - Megfogok kattanni.*Sóhajtok fel. Megcsinálom a hajamat, majd a szobámba felöltözök. A nyakamra nincsen semmim, de kicsit takarja a hajam, de végül is öröké nem tudok titkolózni. Bepakolok táskámba, majd megkereslek.* - Olyan jól nézel ki.*Mérlek végig és odasétálva megigazítom a gallérod.* - Tökéletes.*Mosolygok és megcsókollak.* - Hogy menjünk? Ki raksz félúton?*Kérdezlek és bár nem mondom ki, de ebből tudhatod, hogy maradok.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.11, 11:18 | Üzenet # 1414
Yaoista
*Öltözködés után belőttem a hajam és parfümöt is fújtam magamra. Meglepett a hangod és hagyom, hogy megigazítsd a ruhám.* - Köszi. *Csókod is viszonozom, majd felhúzom a szemöldököm.* - Miért raknálak ki félúton? *Nem volt tiszta, hogy mire gondolsz.* - Degradáló velem mutatkozni, vagy mi? De ha akarod, kiteszlek. *Nekem aztán mindegy volt.* - Vagy szerinted nem fogja senki levágni, hogy mi a helyzet?

MioDátum: Szombat, 2015.07.11, 11:28 | Üzenet # 1415
Yaoista
- Dehogy csak gondoltam nem akarod, hogy azt lássák, hogy a kocsidból szállok ki.*Mondom.* - Már mint minket?*Kérdezlek.* - Jó oké vannak nyomok mindkettőnkön de nem kell tudniuk, hogy mi együtt vagyunk, aztán lehet idővel kiderül. Gondolom nem akarod, hogy rólunk pletykáljanak nem?

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.11, 11:57 | Üzenet # 1416
Yaoista
- Ja, értem. *Így már világos volt.* - Igen. *Bólintok.* - Nem nekem nincs szükségem a pletykákra, hanem neked. *Jegyzem meg, hiszen te ezért szívtál már.* - Velem nem nagyon tudnak mit kezdeni. *Bár aki hozzád ér, annak eltöröm a karját.* - Rendben, akkor majd nem messze a sulitól kiraklak. *Döntöm el, majd elkapom a derekad és szenvedélyesen megcsókollak.* - Menjünk. *Engedlek el. *Bezárok, majd elindulunk a suliba. Félúton megállok.* - Majd órán találkozunk. *Vigyorodom el.*

MioDátum: Szombat, 2015.07.11, 12:23 | Üzenet # 1417
Yaoista
- Ez igaz.*Bólintok, szívtam már eleget.* - Jogos, majd kialakul minden.*Mondom, most erre kár gondolni.* - Megbeszélve.*Mosolygok és a csókod viszonozom. Úton nem igen mondok bármit is, de picivel már jobb a kedvem.* - Rendben. Viszlát Prof.*Csókollak meg, majd bemegyek. Amikor haverjaim meglátnak nagyon megörülnek nekem és persze beszámolót kérnek. Elmondom hogy beteg voltam és igen van valakim. Kérdezgetnek róla, de persze nem mondom el, hogy te vagy még nem, amikor mesélek azért próbállak nem leírni téged teljesen és persze az alku részt kihagyom. Megígérem, hogy majd bemutatom, ha komolyabbá válik és majd később mutatok képet. Húzzák a szájukat, de bele tőrödnek. Amikor jössz a folyosón éppen ismét ölelgetnek.* - Jó napot Prof.*Köszönök neked egyszerre és persze én is köszönök.* - Nézze Aaeron visszatért közénk, hát nem nagyszerű?*Vigyorognak, én meg csak a fejem csóválom.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.11, 12:51 | Üzenet # 1418
Yaoista
*Megcsóválom a fejem, de azért a csókod viszonozom. Felkészültem az órára és pont oda tartok, mikor a folyóson elkaptok.* - Sziasztok. *Köszönök nekik és neked egy mosollyal.* - Látom. *Bólintok.* - Bár nekem tök mindegy, amíg nem marad le. *Jegyzem meg.* - Ez rátok is vonatkozik. Hogy álltok a beadandóval? *Húzom föl a szemöldököm kérdően.* - Ha nem kapom meg, megbuktatlak a félév végén, remélem ez egyértelmű. *Közlöm.*

MioDátum: Szombat, 2015.07.11, 13:11 | Üzenet # 1419
Yaoista
*Meg se lep a modorod, így aztán tuti nem fogunk lebukni.*- Nem szokásom lemaradni.*Jegyzem meg.* - Prof milyen gonosz még csak most jött vissza..*Mondják, majd a folytatásra megremegnek.* - Olyan kegyetlen.*Szenvednek mire csak kuncogok.* - Majd segítek nektek és nem lesz gond.*Kacsintok rájuk.* - Király, Aaeron a megmentők. Különben meg haladgatunk.*Mondják a beadandóra.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.11, 13:19 | Üzenet # 1420
Yaoista
- Nem, csak a végén mégse azt adod be, amit kéne. *Jegyzem meg, utalva arra, amit korábban mondtam neked.* - És? *Nem igazán értettem az összefüggést.* - Nem vagyok kegyetlen. Nem kérek sokat, csak hogy határidőre leadjátok. *Igazából többet nem kértem.* - Már ha lesz ideje a pótlások mellett. *Teszem hozzá.* - Ahha, szóval írtatok két sort. *Állapítom meg.* - Ha kegyetlen lennék, akkor előrehoznám a határidőt holnapra. *Csak úgy mellékesen mondom, hogy megtehetném.* - De mivel jófej vagyok, marad a határidő.

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.12, 00:00 | Üzenet # 1421
Yaoista
- Ez mostantól változni fog.*Mondom komolyan, a többiek meg csak lesnek, hogy miről is van szó. Ésre nem mondanak semmit, hiszen felesleges.* - Leszoktuk adni....*Bár ez tényleg így van, mert ha nem tennék meg, akkor nagyon megszívnák.* - Van az három is..*Röhögnek, bár nem sokáig, mert aztán megy a szenvedés, hogy alig van már idejük.*  - Így van tényleg jófej.*Bólogatnak, veled azért nem mernek szájalni, engem leszámítva.* - Akkor ezt meg is beszéltük.*Kuncogok.* - Na de mi megyünk is, másik szárnyban lesz óránk. Szünetben találkozunk.*Elköszönnek és elmennek.* - Neked merre lesz órád?*Kérdezlek, olyan furcsa itt veled lenni, így hogy most tanár - diák kapcsolatba vagyunk.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.12, 00:27 | Üzenet # 1422
Yaoista
- Az utolsó pillanatban. Meglepődnék ha egyszer nem rohanva jönnétek az irodámba és raknátok le az asztalomra. *Ezt nem rosszból mondtam, csak ismertem őket.* - És van még négy napotok. Hajrá. *Teszem hozzá. Csak megcsóváltam a fejem rajtuk, meg se lepett, hogy nem mernek visszaszólni.* - Rendben. *Én is elköszönök tőlük, majd kérdésed meglep.* - Itt lesz az épületben. *Most nem kellett máshova szaladgálnom.* - Neked? Nem emlékszem. *Gondolkozom el.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 13:01 | Üzenet # 1423
Yaoista
- Az úgy unalmas lenne.*Vigyorognak.* - Az még rengeteg idő..*Persze tudták, hogy nem, de ők már csak ilyenek.* - Jó srácok ők, csak kissé bolondak.*Kuncogok.* - Nekem is itt lesz.*Mondom.* - Mehetünk együtt, ha gondolod.*Jegyzem meg aranyosan. Már tényleg jobb a kedvem és nagyon örülök, hogy végre itt lehetek.* - Hogy telik a napod?

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 14:34 | Üzenet # 1424
Yaoista
- Egyszer a sírba visznek. *Jegyzem meg.* - Értem. *Csak ennyit mondok, majd értetlenül nézek rád.* - Mert az már nem ad ám pletykát senkinek. *Teszem hozzá.* - Eltelik. Úgy látom te majd kicsattansz. *Nem rosszból mondom, csak látszik, hogy jól érzed magad. Kicsit várok, majd elkapom a csuklód és behúzlak az irodámba. Megragadom az állad és szenvedélyesem megcsókollak.* - Óra után gyere ide. *Közlöm veled.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 16:11 | Üzenet # 1425
Yaoista
- Ugyan azt csak nem.*Kuncogok.* - Nem sétálhat egy diák a tanárjával? Másokkal is szoktam az más, hogy eddig messziről kerültek.*Kuncogok.* - De akkor nem kell.*Vonom meg a vállam, nem fogok ezért összetörni.* - Igen jó kedvem van.*Bólintok. Igen csak hirtelen ér, amikor elkapva behúzol és megcsókolsz, amit örömmel viszonozok.* - Pont erre gondoltam én is...*Harapok az ajkaidra.* - Vettem főnök...*Kuncogok adok még egy csókot, majd elmegyek órára utána pedig vissza hozzád. Kopogva bemegyek.* - Eddig mindig csak veszekedni jártam ide...*Mosolygok és becsukom az ajtót.* - Szóval miért hívtál?*Kérdezlek.*

Keresés: