Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.06.15, 11:19 | Üzenet # 1326 |
 Yaoista
| *Az biztos, hogy most nagyon kikészítettelek. Nem hittem, hogy ilyen hamar elélvezel és utána alig leszel magadnál.* - Semmi... *Suttogom füledbe, majd a nyakadba csókolok. Pár lökés után én is elélveztem egy jó nagy nyögéssel. Viszont megtartottam magam és még mielőtt újra kemény lennék, kihúzódtam belőled, majd kihúztam a vibrátort is.* - Mennyi kijött... *Vigyorodom el. Végighúzom mutatóujjam a hasadon, amire egy jó adag ondó került, majd lenyaltam.* - Elfáradtál? *Cirógatom meg a pofid. Persze még én is lihegtem és kapkodtam a levegőt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.06.15, 11:48 | Üzenet # 1327 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Ahogyan elmész te is ismét felnyögök.* - Fogd be...*Lihegem kipirultan és azért megkönnyebbülök, hogy nincs bennem semmi már. * - Mit csinálsz te...*Azért igen csak szexi mozdulat és ha nem lennék ki tuti ismét kemény lennék.* - Igen.... bocsi máskor jobban bírom majd, de elsőre sok volt nagyon...*Látszik alig vagyok magamnál és igen csak fájok, de nem bántam meg.* - Élvezted édesem?*Kérdezlek és az arcodra simítok.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2015.06.15, 11:49 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.06.15, 12:28 | Üzenet # 1328 |
 Yaoista
| - Minek tűnik? *Vigyorgok.* - Elsőre? Szóval szeretnéd még? *Kuncogtam el magam, mert persze én nem voltam ellene, plusz úgy is mindig az van, amit én akarok.* - Fürödjünk egyet gyorsan, aztán feküdjünk le. *Csókollak homlokon.* - Igen, és ahogy látom, te is. *Nyaltam végig ajkaidon, majd szenvedélyesen megcsókollak.* - Édes vagy. *Puszillak meg és lemászok rólad.* - Asszem a kanapénak annyi. *Nézek rajtad végig.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.06.15, 13:26 | Üzenet # 1329 |
 Yaoista
| *Megcsóválom a fejemet.* - Talán.*Mosolyodom el.* - Ez egy jó ötlet.*Mosolygok.* - Nincs okom panaszra, nem mintha máskor lenne.*Kuncogok és a csókod szenvedélyesen viszonozom.* - Köszönöm.*Mosolyodom el édesen.* - A te hibád.*Vigyorgok és felülök, majd a cigimért nyúlva meggyújtom és visszaterülök.* - Azért jó, hogy apád nem most állított be.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 10:47 | Üzenet # 1330 |
 Yaoista
| - Helyes. *Ne is legyen panaszod.* - És? Kit zavar? *Kérdezem mosolyogva.* - Szerintem élvezte volta. *Sóhajtok és én is rágyújtok.* - Nem hittem, hogy így betoppan. *Elmélkedem kicsit. Igazából nem tudtam, hogy akarom-e azt, hogy tudjanak rólad. Oké, most elméletileg járunk vagy mi, de ez nálam még nem sokat jelentett. Inkább csak azért volt, hogy te lenyugodj,* - Akkor se hagytam volna abba. *Jegyzem meg, majd felállok és kimegyek a fürdőbe. Engedtem vizet, majd visszamentem hozzád.* - Tudsz állni? *Bár készültem, hogy viszlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 10:57 | Üzenet # 1331 |
 Yaoista
| - Senkit.*Mosolygok.* - Meg lehet.*Kuncogok.* - Bánod, hogy megtudta, hogy vagyok?*Kérdezlek komolyabban.* - Sejtettem.*Csóválom a fejemet. Mire visszajössz elszívom a cigimet.* - Megoldom, mivel nem maradhatok itthon tovább.*Mondom és felállok, de igen csak remegő lábakkal indulok ki és elégé fáj a fenekem is.* - Azért nem most mostanság fogjuk ismét így csinálni.*Jegyzem meg, azt nem bírnám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 11:39 | Üzenet # 1332 |
 Yaoista
| *Kérdésedre elgondolkozom.* - Még korainak találom. *Szépítem a dolgot, és ebbe bele sem köthetsz.* - Hm, nem fogsz tudni járni. *Fojtok vissza egy vigyort. Tudtam, milyen makacs vagy. Kicsit hagytalak bénázni, majd felvettelek a karomba.* - Majd meglátjuk. *Csókollak meg szenvedélyesen, bár én sem terveztem, hogy mindig így duglak meg.* - Nagyon fáj? *Raklak bele a vízbe, majd beugrok én is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 11:44 | Üzenet # 1333 |
 Yaoista
| - Értem.*Bár ez igaz, de ismertelek már ennyire, hogy többről volt szó, bár akkor se értem, hogy mik voltak akkor a beszélgetések az apáddal.* - Fogd be.*Morgok, de azért nem ellenkezem, amikor felkapsz.* - Nem fogjuk.*Mondom komolyan és nem tehetsz meg velem olyat, amit nem akarok. A csókod persze viszonozom azért.* - Elégé..*Dőlök neked, azért szar, hogy már csak a fájdalom maradt.* - Majd elmúlik.*Hunyom le a szemem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 12:16 | Üzenet # 1334 |
 Yaoista
| - Soha? *Kérdezek vissza, kíváncsi voltam, erre mit válaszolsz.* - Sajnálom... *Tudtam jól, hogy kicsit kapkodtam és még hagyni kellett volna időt, amíg megszokod.* - Oké... *Puszilom meg a buksidat.* - Ha nagyon nem leszel jól, tényleg inkább maradj itthon holnap. *Bár tudtam, hogy beszélhetek neked.* - Vagy megkérdezzem Leightont...?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 12:28 | Üzenet # 1335 |
 Yaoista
| - Nem ezt mondtam.*Mosolyodom el picit.* - Ne sajnáld.*Fordulok oda és megcsókollak. Olyan kis édes voltál.* - Menni akarok már és hiányzik nagyon a suli.*Mondom és közben cirógatlak.* - Nem kell, nem akarom, hogy tudjon róla.*Motyogom kicsit elpirulva.*- Többször égtem előtte, szóval ne tudjon róla és te se mond jó?*Lesek hátra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 12:45 | Üzenet # 1336 |
 Yaoista
| - Tudom, de ha nem tudsz járni, akkor nem vagy előrébb. *Jegyzem meg neked.* - Pedig el akartam dicsekedni... *Morgom halkan, de mondjuk csak azt kötötted ki, hogy Leightonnak ne mondjam, Asamiról nem volt szó és mondani se fogom.* - Nem égtél egyszer se, illetve inkább miattam. *Igazából ez is miattam volt.* - És? Eredményes volt a bünti? *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 12:54 | Üzenet # 1337 |
 Yaoista
| - De így sose jutok el.*Sóhajtok fel.* - Gondolom, na jó talán elmondhatod, na meg belőlem is mindent kiszed mondjuk, meg ha lát úgyis rákérdezz.*Beszélem meg magammal.* - Hidd el égtem magam miatt a hülye dumáim miatt.*Mint például olyan voltam, mint egy kis feleség.* - Igen az volt.*Kuncogok.* - Tényleg egy démon vagy.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.06.18, 23:27 | Üzenet # 1338 |
 Yaoista
| - Dehogynem. *Bár az más kérdés, hogy én erősen teszek a dolgok ellen, bár nem direkt.* - Amúgy is elmondtam volna. *Vigyorodom el.* - Az már nem az én problémám. *Nevettem el magam.* - Néha a kisördögök is megérdemlik. *Puszilom meg a buksidat és közben a pocidat cirógatom.* - Tudom, tudom. *Mosolyodom el én is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.06.19, 11:49 | Üzenet # 1339 |
 Yaoista
| - De már most kell, így is rengeteg mindent kell bepótolnom.*Bár ez nekem nem jelent gondot.* - Gondoltam, sőt Asaminak is mi? Szívja csak duplán vérem.*Gondolok a részegségre.* - Vagy sajnálhatja miről maradt le.*Nevetek fel.* - Imádom, hogy ilyen együtt érző vagy.*Kuncogok.* - Így van.*Mosolyodom el.* - Jó így...*Túlságosan jó volt.* - Különben, ha gondolod jövő hét hétvégén összehozhatjuk a négyes randit Asamiékkal. Tudtommal barátomnak nincs most senkije, bár kitudja, hogy mi történt vele, mióta nem beszéltünk.*Nekem is lesz, mit mesélnem és nem fog hozzád állni a legjobban az elején, de őszinte akarok vele lenni.* - Persze csak ha rá érnek meg benne vannak.*Bár kétlem, hogy kihagyná, na meg tuti kihasználja, hogy beszóljon neked, bár téged az nem érdekel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.06.20, 12:25 | Üzenet # 1340 |
 Yaoista
| - Mintha ez olyan nagy gond lenne neked. *Nagyon jól ismertem a képességeid. Egy kicsit elhallgatok, majd ránézek.* - Ha nem csak a tantervnek akarnál megfelelni, akkor még nálam is jobb lehetnél. *Nem is tudom, hogy ezt miért mondom el neked.* - Természetes. Asamival kezdem, majd mindjárt felhívom. *Ezt komolyan is gondoltam.* - Tudom, hogy élvezed. *Kuncogok az együttérzésre.* - Hm, rendben. Megbeszélem Asamival, úgy lesz ellene. *Vigyorgok, tudtam már, hogy nem idők várnak a kis barátodra.* - Én elintézem Asamit, te meg a barátod. *Felemelem az állad és magam felé fordítom az arcod. Lágyan csókolni kezdelek jó hosszan és végül elengedlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.06.20, 12:44 | Üzenet # 1341 |
 Yaoista
| - Jogos.*Mosolygok, viszont a folytatás meglep és szóhoz se tudok jutni. Sokat biztatsz az utóbbi időben, de mellette nem felejtem, hogy csesztettél, hogy a nyomodba se érhetek, bár más volt a viszonyuk de erre nem számítottam.* - Mondom, hogy egy rossz gyerek vagy.*Kuncogok.* - Persze persze.*Vigyorgok.* - Azt sejtettem, bár megértem az lenne a fura, ha nemet mondana.*Kuncogok.* - Oké.*Bólintok, majd a csókod viszonozom és bele is remegek.* - Annyira finoman csókolsz.*Suttogom.* - Amit mondtál az nagyon jól esett és köszönöm. Ilyen szépet még sose mondtál.*Mondom elpirulva.* - Igyekezni fogok és megmutatom mit is tudok igazán és sokkal bátrabb leszek és az első célom, hogy végre jó jegyeket kapjak nálad és végén kitűnőt.*Mondom elszántan.* - Melletted menni fog, jobbá teszel.*Vallom be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.06.20, 23:53 | Üzenet # 1342 |
 Yaoista
| *A csesztetés is csak jó szándékból volt, csak hát sajátosak voltak az eszközeim.* - És? Ilyennek kedvelsz, nem? *Vigyorgok.* - Na látod. Asami egy jó dugásra még sose mondott nemet. *Biztos voltam benne, hogy ágyba viszi a haverodat.* - Ugyan úgy csókollak, mint eddig. *Legalábbis az én fejemben ezek a csókok ugyan olyanok voltak, pedig nagyon nem.* - Csak őszinte voltam. *Beismertem én a dolgokat, bár nem sűrűn.* - Rendben, számon is kérem, tudod jól. *Kíváncsi voltam, hogy mit találsz ki.* - Jah, például nem tudsz suliba menni miattam. *Vigyorodok el és a nyakadba harapok.* - Hm... Asami dühös lesz... tiszta folt a nyakad.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 00:09 | Üzenet # 1343 |
 Yaoista
| - Igen igen.*Kuncogok.* - Ahogyan Gray sem és kétlem, hogy Asaminak nemet mondana.* Tudja mi a jó.* - Szerinted...*Vigyorgok, mert nem így van, de ezen nem veszünk össze, te ilyen téren lassú vagy, már megállapítottam.* - Igen tudom, de akkor is sokat jelent, kétlem hogy ilyet sűrűn mondasz.*Mosolygok.* - Igen tudom és én se a levegőbe beszélek, ezt meg te tudod.*Most meg főleg bizonyítani akartam.* - Részletkérdés na.*Nevetek fel, ami nyögésbe megy át.* - Az biztos, visszamegyek erre így nézzek ki, de én nem bánom.*Vigyorgok.* - Mindenki mást zavarni fogja és a vérem is szívni fogják, főleg hogy az utolsó kép, hogy veled mentem el..*Azóta eltelt némi idő.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 00:45 | Üzenet # 1344 |
 Yaoista
| - Érdekes este lesz. *Vigyorodok el. A többit csak rád hagyom.* - Mert minek ismételgessek ilyesmit? Magadtól is tudnod kéne. Én mindig tudtam, hogy jobb vagyok. *Mondjuk ebben jó adag egoizmus is volt, de csak hasznát vettem, mert előre vitt a szakmámban.* - Igen, tudom. *Tényleg vártam, hogy belendülj.* - Hm, még biztosítsuk be, hogy látszódjon. Húzom hátra a fejed és az ádámcsutkádnál kezdem harapdálni a nyakad. Mikor úgy éreztem, hogy már egy pici bőrfelület sem maradt érintetlen, akkor elvigyorodtam.* - Hm, tényleg, azóta nem dolgoztál. Féltékenyek lesznek rád.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 01:05 | Üzenet # 1345 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Értek egyet.* - Mert őszintén ezt nem is tudtam vagyis nem gondoltam így, pedig azért van önbizalmam, bár nem annyi mint neked.*Kuncogok.* - Mire készülsz?*Kérdezlek és hamar megtudom és nem kell sok, hogy ismét felizguljak.* - Te hülye perverz.*Morcogok, persze élveztem nagyon is.* - Az biztos...*Értek egyet.* - Komolyan tökre nincs erőm, te meg itt izgatsz.*Csóválom a fejemet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 13:52 | Üzenet # 1346 |
 Yaoista
| - Az kevés, ami van. *Közlöm veled komolyan. Nem is válaszolok, majd rájössz, hogy mire készültem.* - Mi lett a démonnal, kisördög? *Tudtam, hogy fel vagy izgulva.* - Miért? Talán a farkad is fáj? *Kérdezem és megmarkollak.* - Mert nem úgy tűnik. *Csókolok a nyakadba megint, de aztán azért jól viselkedtem.* - Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan, mikor te szívod le az én energiáim. *Elmélkedem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 14:46 | Üzenet # 1347 |
 Yaoista
| - Igyekszem. *Mosolyodom el.* - Egy perverz démon vagy. *Javítom ki magam.* - Az pont nem. *Nyögök fel.* - Mocsok. *Morgok édesen.* - Majd meg lesz meglátod és fájni fog a farkad nem kicsit. *Vigyorgok.* - Csak még gyúrok rá. *Nevetek fel édesen, majd hátra fordulva megcsókollak.* - Nem tudod kivel van még dolgod.. *Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 15:17 | Üzenet # 1348 |
 Yaoista
| - Mindjárt jobb. *Legalábbis tőled.* - Akkor meg? *Nem értettem a problémád.* - Mondhatod, engem nem zavar. *Vigyorodok el.* - Már várom. *Szerintem nem voltál rá képes.* - Gyúrj még. *Kuncogok.* - Én ne tudnám? *Húzom fel a szemöldököm.* - Neked nincs róla fogalmad, hogy mire vagyok képes. Amit eddig csináltunk, szinte csak könnyű gyakorlás nekem. *Nem rosszból mondtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 15:28 | Üzenet # 1349 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Mintha nem tudnád.*Elégé ki vagyok merülve.* - Tudom, hogy élvezed inkább.*Kuncogok.* - Lebecsülsz engem.*Jegyzem meg.* - Pedig hidd el így van.*Azt hiszed, hogy te irányítasz és mindent megteszek neked pedig nem így van.* - Igen ezzel tisztában vagyok, de legalább fokozatosan haladjunk oké?*Pillantok hátra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 16:29 | Üzenet # 1350 |
 Yaoista
| - Pontosan. *Tényleg élveztem, mert minél jobban szidtál annál jobban élvezted a dolgot.* - Nem becsüllek le, csak ismerem az étvágyam. *Így is elég jól bírtad egy-egy kalandomhoz képest.* - Hát, akkor kíváncsian várom. *Közlöm komolyan. Én biztos voltam benne, hogy mindent megteszel nekem.* - Szerintem elég fokozatos vagyok, vagy nem? Most se folytattam, pedig tudnám. *Csókollak meg, de úgy, mint az előbb.* - Mondtam, hogy tönkre nem akarlak tenni. De elérem, hogy senki más ne legyen elég neked. *Suttogom a füledbe.*
|
|
| |