Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 12:43 | Üzenet # 1251 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Tényleg nem az, bár azért egy démon.*Nevetek fel.* - Nem is értem, miért ne.*Magamnak is töltök italt és leülök.* - Valóban és szerény is.*Kuncogok.* - Túl sok ha van.*Vigyorgok. Rágyújtok én is.* - Hostként dolgozok.*Nem tudtam, hogy apád tudja e, hogy te is voltál.* - De semmi testiség, csak szórakoztatom a vendégeket. Igazából fiaddal is ott indult minden.*Az más kérdés, hogyan is.* - Mondjuk mostanság nem voltam dolgozni, de már vissza akarok menni.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 20:00 | Üzenet # 1252 |
 Yaoista
| *Hangosan felröhög erre a démon szövegedre.* - Ez nagyon, nagyon találó. *Nevet tovább.* - Csak mint a fiam, annyira. *Vigyorog kissé egoistásan, mert hát azzal tisztában volt nagyon is, hogy jó pasi.* - Szerintem pont annyi, amennyi kell. *Mosolyodom el. A hst dolgon meglepődött.* - Értem, a fiam is dolgozott valami ilyen helyen, na nem mintha kellett volna neki. *Hiszen nem volt ilyen gondunk.* - Lefoglalt a kisfiam, mi? *Vigyorodik el.* - Úgy látom jól szórakoztatok tényleg. *Hiszen tiszta kiszívás volt a nyakad is.* - Lehet ilyen nyomokkal nem kéne dolgoznod. *Teszi hozzá kuncogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 11:17 | Üzenet # 1253 |
 Yaoista
| - Ugye? Szerintem is.*Vigyorgok.* - Nem vitatkozom.*Kuncogok.* - Jogos.*Bólintok.* - Szerintem ő szórakozásból csinálta.*Jegyzem meg.* - Igen mondhatni meg az egyéb dolgok.*De többet nem mondok.* - Nem lehet okom panaszra.*Mosolyodom el zavartan ismét.* - Lehet, bár nem is várja el Devan, sőt a pénzem se akarja elfogadni, azt mondta, majd amikor rendes főállásom lesz diploma után, bár szerintem ő ezt fel se fogta.*Kuncogok.* - De kitudja, lehet tényleg te leszel az apósom.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 14:54 | Üzenet # 1254 |
 Yaoista
| - Valószínű. *Ért veled egyet. Én igazából mindent csak szórakozásból csinálok.* - Értem. *Nem faggatózik.* - Látom. *Vigyorodott el kicsit perverzen.* - Szóval akkor tervez veled. *Ezt vicc nélkül mondja.* - Szerintem elkezdek spórolni az esküvőtökre. *Neveti el magát.* - Ha Devan megszeret valamit, ebben az esetben valakit, azt megőrzi magának és nem engedi el többet. *Mosolyodik el kicsit.* - Próbáltunk mindig annyi időt vele töltetni, amennyit csak tudunk, de így is volt, hogy nem jutott rá annyi időnk, mint kellett volna. *Ismeri be.* - Valószínű ezért akar mindent birtokolni. *Sejtette, hogy nem vagyok valami odaadó, nagykönyvben megírt szerető.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 15:07 | Üzenet # 1255 |
 Yaoista
| - Nem fogod abbahagyni mi?*Sóhajtok fel.* - Valami olyasmi.*Bólintok.* - Azért ne rohanj ennyire előre.*Nevetek fel édesen. Figyelmesen hallgatom őt.* - Biztos vagyok benne, hogy mindent megtettetek. Devan szeret titeket.*Jegyzem meg.* - Tényleg nem tudom mi lesz velünk, mert egyik percben úgy érzem tényleg akar és komolyan gondolja, máskor meg, hogy csak egy játék vagyok neki.*Célozva az egyezségünkre úgymond.* - Minden kialakul, majd. Lehet egy nap alatt rám un és kidob.*Nálad sose lehet tudni.* - Na de tényleg folytatom a főzést.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 16:38 | Üzenet # 1256 |
 Yaoista
| - Nem. *Vigyorog.* - Nem rohanok előre, de ha valamit akar, azt akkor akarja és nem később, jobb felkészültnek lenni. *Ezzel ő nem viccelt.* - Igen, tudom. *Ezt lágyan mondja, olyan apukásan.* - Tudod... egy játékot is komolyan lehet venni. *Simogatja meg a fejed.* - Hát, eddig valószínűleg te vagy a legjobb. *Nevet fel.* - De egyébként én a diplomádig így nem aggódnék. *Kacsint egyet rád.* - Rendben, hagylak, mert aztán ha megjön és nem lesz kaja, morogni fog. *Kuncog halkan. Leül az asztalhoz és csak néz téged. Közben nyílt a bejárati ajtó, lecuccolok, majd mikor meglátom apám és téged, sóhajtok egy nagyot.* - Sziasztok... *Nem akartam, hogy találkozzatok.* - Szia kisfiam. *Áll fel és ad egy puszit, meg én is neki.* - Munka? *Kérdezem, mire megrázza a fejét.* - Csak kíváncsi voltam, hogy mivel tölti az idejét a kisfiam mostanában, de úgy láttam, hogy egész jól. *Int a fejével felém, mire kicsit elmosolyodtam.* - Nem unatkozok. *Odamegyek hozzád és megnézem mit főzöl.* - Jól néz ki.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 17:16 | Üzenet # 1257 |
 Yaoista
| - Sejtettem.*Sóhajtok fel.* - Akkor jobb, ha előre készülök én is.*Nevetek fel.* - Valóban, de akkor már nem játék.*Vagyis én így gondolom.* - Köszi.*Mosolygok.* - Eddig úgy nézz ki.*Bólintok.* - Azt nagyon szeret.*Kuncogok és meg is jelensz hamarosan.* - Szia.*Pillantok oda és jó rátok nézni.* - Apád szívta a vérem helyetted is.*Vigyorgok.* - Remélem ízleni is fog.*Most viszont nem tudtam, hogy viselkedjek de sejtettem, te annyira nem örülsz a kialakult helyzetnek.* - Minden rendben volt?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 17:50 | Üzenet # 1258 |
 Yaoista
| - Ennek örülök. *Mondom a vérszívásra és adok egy puszit a fejedre.* - Hát, majd kiderül, mikor lesz kész? *Éhes voltam már, apám meg csak vigyorog rajtunk.* - De kis édesek vagytok. *Mire felé fordulok, de villan a szemem.* - Most fejezd be. *Szólok rá.* - Ugyan, ne legyél zavarba. *Vigyorog, mire csak sóhajtok.* - Igen, minden rendben, nem volt nagy semmi nagy gond. *Lépek el mellőled és rágyújtok egy cigire.* - Aaeron nagyon jól elszórakoztatott, míg oda voltál. *Mondja az öreg.* - Igen? És mivel? *Kérdezek vissza.* - Mesélte, hogy tegnap elmenetet a hotelbe. *Kuncog, mire elvigyorodom.* - Igen? Meglepő... kis szégyenlős szokott lenni... *Kuncogok.* - Anya hogy van? *Kérdezem, mire elmosolyodik.* - Dolgozik, de legközelebb hozom őt is.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 17:58 | Üzenet # 1259 |
 Yaoista
| - Köszi, az együttérzést.*Vigyorgok és a puszi meglep, de örülök neki.* - Olyan 20 perc csak fel voltam tartva.*Nevetek fel. Az édesemre csak kuncogok, főleg rajtad, így már én is jobban élvezem a helyzetet.* - Akkor jó.*Bólintok. Kíváncsi vagyok mit mond apud, de úgyis elmondom, hogyan fogadtam, azt hittem ezzel kezdi.* - Khmm csak úgy feljött....*Motyogom zavartan majd igen csak lágyan pillantok rád, olyan jó így téged látni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 18:43 | Üzenet # 1260 |
 Yaoista
| - Ó, jobban is fel lettél tartva, ha a fiam érkezik hamarabb, nem? *Vigyorodik el apám, erre viszont kíváncsi lettem.* - Óóó, miért is? *Kérdezem, mire elneveti magát.* - A kis feleséged egy szál köténykédbe várt téged. *Erre felhúzom a szemöldököm és feléd fordulok.* - Később még belebújhatnál. *Nevettem el magam.* - Feljött? Mégis hogyan? *Kérdezlek, de apám az nagyon jót szórakozik rajtad.* -Éppen téged dicsért. *Apám is rágyújt.* - Engem csak dicsérni lehet. *Közlöm magabiztosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 18:55 | Üzenet # 1261 |
 Yaoista
| *Totál elvörösödöm.* - Khmm oké.*Bólintok, de ismét elásnám magam, annyira zavarba vagyok.*- Na jó elég legyen már basszus.*Ez nem ér, hogy már két oldalról kapom az ívet.* - Inkább menjetek be a nappaliba és beszélgessetek.*Mondom vörös fejjel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 19:06 | Üzenet # 1262 |
 Yaoista
| - Szerintem még bele se lendültünk. *Nevet fel apám.* - Van benne igazság. *Vigyorgok, most még jobban látszódik, hogy mennyire is hasonlítunk külsőleg.* - Ó, nagyon jó itt nekünk. *Jegyzem meg,mire apám csak helyesel.* - Nem lenne szép dolog kihagyni téged. *Én odamegyek hozzád és hátulról átölelek.* - Segítsek valamit? *Kérdezek rá.* - Apa, velünk eszel? *Kérdezem, mire bólint.* - Igen, már megbeszéltük a szöszivel. *Mosolyodik el rajtunk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 19:25 | Üzenet # 1263 |
 Yaoista
| - Szerinted.*Jegyzem meg.* - Na szép, ez tényleg nem szép.*Durcázok édesen.* - Mint két tojás.*Mosolyodom el.* - Sejtettem.*Bár én se hagytam volna a helyzetet.* - Csúnya dolog lenne.*Vigyorgok és meglep hogy átölelsz.* - Nem kell köszönöm.*Simítok a karodra, hiányzott már a csókod.* - Bizony gondoltam, ha már itt van, de ha szeretnétek kettesbe lenni, akkor én elmegyek.*Ajánlom fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 20:01 | Üzenet # 1264 |
 Yaoista
| - Mi? Hát van benne valami. *Mosolyodunk el egyszerre apával.* - Na látod. *Cirógatom a pocid.* - Rendben. *Nem is engedtelek el, apám csak lágyan figyelt minket. Ő már tudta azt, amit én nem, hogy szerelmes vagyok beléd.* - Szerintem azok után, hogy gyakorlatilag pucéran fogadtál, nem tudunk olyanról beszélni, ami meglepő lenne. *Vigyorog aám én pedig elnevetem magam.* - Hallottad. *Csapok a popsidra.* - Addig megterítek. *Fogok is hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 20:23 | Üzenet # 1265 |
 Yaoista
| - Mocskok vagytok.*Jegyzem meg.* - Oké inkább elmegyek.*Már a fülem is vörös.* - Hallottam halottam.*Simítok a popsimra.* - Helyes te démon.*Kuncogok és hamarosan meg is vagyok. Tálalok és italt is öntök, mint tényleg egy jó kis feleség. - Akkor jó étvágyat.*Mosolygok és nem bírva ki adok neked egy puszit.* - Remélem ízleni fog nektek, izgulok.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 20:47 | Üzenet # 1266 |
 Yaoista
| - Rokonok vagyunk. *Nevet fel apám.* - Azt később fogsz. *Jegyzem meg kissé perverzen, mire apám megint nevet.* - Ez jó volt fiam. *Vigyorogok.* - Jól van kisördög. *Mosolyodom el.* - Kisördög? *Kérdez rá apám, a démon adott volt.* - Hát ahhoz, hogy elcsábítson egy démont, ördögnek kell lennie. *Magyarázom meg neki, mire jót szórakozik rajtunk.* - Ez jó. *Kajánál leültem apámmal és vártam, hogy tálalj.* - Jó étvágyat. *Mondjuk egyszerre és nem bántam a puszit sem. Szedünk mindannyian, majd hirtelen csend lesz és csak eszünk apámmal.* - Finom. *Szólal meg apám én csak bólogatok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 20:59 | Üzenet # 1267 |
 Yaoista
| - Ide nem kell apasági teszt, na meg külsőleg is hasonlítotok.*Mosolygok, na meg apukád igen jól tartja magát azért.* - Na elég legyen.*Ezt még valahogy tuti visszakapod.* - Ki fog mellém állni?*Szenvedek, de persze vigyorgok közben.* - Ez így van...*Mosolyodom el édesen, majd ahogyan enni kezdtek én nem beszéltek az nagyon édes.* - Egyetek sokat addig is hallgattok.*Kuncogok.* - Örülök, hogy ízlik.*Igazából én élvezem a helyzetet, még ha nem is előre megbeszélt volt, a mi esetünkbe ez teljesen normális.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 22:00 | Üzenet # 1268 |
 Yaoista
| - Hát az biztos. *Mosolyog apám, hiszen ő nagyon büszke volt rám.* - Nem csináltam semmit. *Öltök nyelvet neked.* - Őszintéén? Senki. *Nevettem el magam, de apám is vigyorog.* - Ő tudok én beszéd közbe is enni. *Közlöm veled teli szájjal, mire apám is nevet.* - Kérek még. *Mondja apám, mire én is befejeztem.* - Én is, de aztán később lemozogjuk. *Vigyorgok, apám pedig csak csóválja a fejét.* - Legközelebb elhozom anyádat is. Ezt látnia kell. *Közli velem, mire felhúzom a szemöldököm.* - Mit? *Kérdezek vissza.* - Azt, hogy valaki itt lakik veled. *Nevet fel, mire én csóválom meg a fejem, de ugyan úgy, mint előtte ő.* - Mond csak Aaeron, neked akkor nem is találkozott még a családod a fiammal?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 22:21 | Üzenet # 1269 |
 Yaoista
| *Apukádon elmosolyodom, rád meg felnevetek.* - Sejtettem.*Sóhajtok fel.* - Az nagyon szép lenne, ha csámcsogva beszélnél.*Vigyorgok.* - Hozom hozom.*Nagyon örülök, hogy ízlik nektek.* - Khm nos desszerttel úgy se készültem.*Vigyorgok, akkor már én is mondom dumám, úgyse úszom meg.* - Neked meg csinálok, ha szeretnél.*Mondom kedvesen apukádnak.* - Akkor ő mellém áll?*Kuncogok. Viccesen reagálsz az tény. Szedek nektek és visszaülök.* - Nos veled is csak véletlenül történt, szóval nem.*Nem is hinném, hogy te ezt nagyon akarod.* - Igazából még nem is beszéltem nekik Devanról, majd ha találkozom velük.*Elég furán mondom, mert ha nem akarod, akkor nem teszem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 22:51 | Üzenet # 1270 |
 Yaoista
| - Szeretnéd? *Beszélek is úgy, azért én is tudok bolond lenni, ha akarok. Mosolygok, ahogy a kaját hozod, apám pedig felsóhajt.* - Akkor én kimaradok a jóból. *Szenved ott nekünk, de nem bírta és elröhögte magát.* - Nem kell, köszönöm, engem tudod egy dögös fekete otthon fog várni. *Vigyorog anyámra célozva, mire én sóhajtok fel.* - Apa, nem akarom tudni. *Állítom le. Senki se kíváncsi a szüle szexuális életére.* - Értem. *Mondja apán és közben tovább eszik.* Köszi. *Mondja még, n csak eszek tovább.* - Szóval majd lesokkolod őket, hogy a professzorodnál laksz? *Kuncogja el magát. Én kimaradok a beszélgetésből, de amúgy nem bántam volna, ha tudnak rólam a szüleid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 23:00 | Üzenet # 1271 |
 Yaoista
| - Mindenképpen.*Nevetek fel, még ezt a vicces oldalad se ismerem.* - Most ki.*Vigyorgok, majd felnevetek, bár meg se lepett volna, ha még ezt is megdumáljátok. * - Devan se bánja, akkor igen simán.*Mosolyodom el.* - Szeretném, majd őt bemutatni, meg amúgy is szoktak látogatni, na meg ha elmondom, hogy van valakim anyum rögtön meg akarja ismerni na meg apám is, a bátyám nos ő más tészta, ő jobban félt, mint a szüleim.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 23:24 | Üzenet # 1272 |
 Yaoista
| - Engem nem zavar. *Jegyzem meg neked. Csöndesen hallgattalak és bólintok.* - Nem biztos, hogy kedvelni fognak, akkor mi lesz? *Kérdezem kíváncsian, de ebbe apám se tudott belekötni, hiszen ismert, mint a rossz pénzt.* - Tudom, hogy elbűvölő a személyiségem, csak nem mindenki veszi észre. *Hisze én így voltam tökéletes, apám viszont ezen már nevetett.* - A szüleid mennyire konzervatívak, illetve a bátyád?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 23:50 | Üzenet # 1273 |
 Yaoista
| - Ezt jó tudni.*Mosolygok, de látszik azért meglepődök.* - Ebbe még nem gondoltam bele.*Mosolygok, majd csak felnevetek.* - Elfogadják, hogy meleg vagyok és ismerték az exemet, szóval nem azok. A bátyám se csak tudod volt egy elég komoly ügyem és emiatt van ez.*Te tudod miről van szó.* - Viszont szerintem a szüleimmel nem lesz gond, nekik az a fontos, hogy boldog legyek és a bátyám is megbékélne.*Fejtem ki, bár azért erre nem most kerül sor, na meg tudnának mindent tuti nem bírnának.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 00:16 | Üzenet # 1274 |
 Yaoista
| - Értem. *Bólint apám, de az én szemem azért kicsit összeszűkül az exedre. Érdekelt milyen lehetett, de nem akartam, hogy kapcsolatba legyél vele, bár igazából nem érdekelt természetesen.* - Szóval akkor a bátyád a nehéz kérdés. *Elmélkedik apám.* - Hát, ha ez a tökfilkó úgy gondolja, szívesen megismerném a családod. Én is és biztos vagyok benne, hogy a nejem is. *Mondja komolyan.* - Apa, nem vagyok tökfilkó és az nem most lesz. *Szögezem le.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 00:26 | Üzenet # 1275 |
 Yaoista
| - Igen, de hát az öcsikének úgyse tud nemet mondani.*Kuncogok.* - Tessék?*Döbbenek le és igen csak elvörösödöm még a megnevezést se fogom fel most.* - Igaza van, még csak most kezdtünk el járni, de kedves vagy.*Mosolygok, majd kapcsolok.* - Tökfilkó mi?*Nevetek fel.*
|
|
| |