2025.07.26, Szombat, 16:34
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Kedd, 2015.03.31, 19:10 | Üzenet # 1126
Yaoista
- Igen, a szokásos. *Ismerem be, hiszen ezt még mindig nem értem. Én az elejét még komolyan is vettem, hiszen logikus válasznak tűnt, de folytattad, így megint csak értetlenül nézek rád.* - Értem... *Csak ennyit mondok és elgondolkozom.* - Tényleg hülye vagy. *Adok egy puszit a fejedre. Minden esetre én még mindig úgy voltam vele, hogy nem fogok bírni mellettem.* - Majd kiderül mi lesz. *Ahhoz túl érzékeny voltál, mondhatsz bármit.*

MioDátum: Szerda, 2015.04.01, 12:32 | Üzenet # 1127
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Kuncogok rajtad.* - Szerintem nem érted.*Pimaszkodom, bár komolyan gondolom, nem mintha hibáztatnálak érte.*  - Picit.*Kuncogok és a puszinak elmosolyodom.* - Igen ez így van.*Bólintok.* - Mond csak te azért vagy velem, mert más nem bírta? Hajt a kíváncsiság?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.02, 12:13 | Üzenet # 1128
Yaoista
- Fogd be. *Morgom neked. Nem kell, hogy itt ilyenek mond, meg nehogy már okosabbnak képzeld magad nálam. Nem gondoltam, hogy visszakérdezel és elgondolkoztam rajta.* - Benne van ez is. *Ismerem be. Kár lenne tagadni, hiszen az elejétől kezdve kíváncsi voltam, hogyan reagálsz a dolgokra.* - Nem csak az, hogy nem bírták... nem is érdekelt, hogy bírják-e. *Nálad azért érdekelt valahol mélyen.* - Érdekel, hol lesz az a pont, mikor azt mondod, hogy eleged van. *Mert tudtam jól, hogy ez be fog következni.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.02, 12:19 | Üzenet # 1129
Yaoista
- Ezt nem rosszból mondtam, nem kell morogni.*Sóhajtok fel. Nem lep meg, hogy azt mondod benne van és ahogyan folytatod picit elmosolyodom, de a folytatásra elkomorodom kicsit. Ismét olyan volt, mintha neked ez csak egy játék lenne.* - Mi van akkor ha nem lesz ilyen pont?*Kérdezlek.* - Különben meg mondtam lehet te nem fogsz engem bírni.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.04.02, 12:55 | Üzenet # 1130
Yaoista
*Kérdésedre elmosolyodtam kicsit, de nem volt igaz.* - Tudom, hogy lesz. *Ezt én sem rosszból mondtam, de ennyire ismertelek már.* - Igaz. *Bár igazából valahol mélyen tudtam, hogy ez nem lesz. Kedveltelek. Csűrhettem, csavarhattam a dolgot, de kedveltelek. Mondjuk neked erről nem kell tudnod. Finoman simogatlak, ahogy ölellek.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.04.02, 13:09 | Üzenet # 1131
Yaoista
- Nem tudhatod.*Ebben nem értünk egyet és csak az idő fogja eldönteni.* - Na látod.*Mosolygok, de nem mondok többet én se. Igen csak élvezem a simit és én a combod simogatom.* - Tényleg jó ez a nap. Szólj, ha induljunk.*Mondom majd megcsókollak.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.04.03, 10:58 | Üzenet # 1132
Yaoista
*Rád hagyom, mert nem akartam ezen vitatkozni veled most. Nekem is jól esett a simogatásod.* - Örülök, ha jól érezted magad és rendben. *Csókod viszonozom. Még megittam a söröm, aztán felálltam.* - Mehetünk. *Nyújtom ki neked a kezed.* - Még valami terved van? *Kérdezem tőled, mert hát érdekelt hova vinnél még.*

MioDátum: Péntek, 2015.04.03, 11:12 | Üzenet # 1133
Yaoista
- Igen nagyon.*Mosolygok és én is megiszom a söröm. Megfogom a kezed.* - Van hát.*Kuncogok és elindulok veled, de a kezed nem engedem. Persze megint magyarázok neked össze-vissza, amíg el nem érünk egy bringóhintó kölcsönzőhöz.* - Na mit szólsz bérlünk egyet?*Kérdezlek izgatottan.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.04.03, 12:05 | Üzenet # 1134
Yaoista
*Én ismét csak hallgatlak, de nem szólok közbe a szövegelésednek. Tényleg nagyon normálisan viselkedtem veled.* - Komolyan? *Nézek rád, de látom milyen izgatott vagy. Annyira aranyos voltál, hogy nem volt szívem nemet mondani.* - Oké, benne vagyok. *Jó fiú voltam és a fizetéssel se jöttem el, mivel tudtam jól, hogy most tényleg te szeretnél mindent.*

MioDátum: Péntek, 2015.04.03, 12:09 | Üzenet # 1135
Yaoista
*Nem baj, ha nem beszélsz legalább nem is szólsz be.* - Igen igen.*Bólogatok, bár azt hittem valami vicces fejet fogsz vágni, de így is jó.* - Király.*Lelkesülök be, majd kérek egyet.* - Szeretnél kormányozni vagy én tegyem?*Kérdezlek, olyan jó, hogy ilyen könnyen belementél.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.04.03, 12:45 | Üzenet # 1136
Yaoista
*Csak sóhajtottam egyet megadóan, most ilyenkor hogy mondjon neked az ember fia nemet?* - Kormányozz nyugodtan, legfeljebb ha nem tetszik, cserélünk. *Legalább ennyi maradjon meg neked, ha már a kocsim sosem engedem, hogy vezesd és az ágyban is én vagyok a főnök. Felsegítelek, majd beülök én is.* - Nem hittem, hogy ilyen dolgot fogsz kitalálni. Jegyzem meg, bár nem rosszból.*

MioDátum: Péntek, 2015.04.03, 12:58 | Üzenet # 1137
Yaoista
- Megbeszélve.*Elfogadom a segítséged és amikor te is felülsz el indulok.* - Tele vagyok meglepetésekkel és legalább ez nem átlagos randi, bár szerintem mi alapból nem vagyunk átlagosak.*Nevetek fel édesen és csak úgy ragyogok.* - Ezer éve nem csináltam ilyet, tényleg jó kikapcsolódni.*Na meg úgyis ezek után ismét a tanulásba merülök.* - Ezt a napot sose felejtem el.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.04.03, 13:32 | Üzenet # 1138
Yaoista
- Ez valahogy így van. *Tényleg nem voltunk átlagosak semmilyen formában, hiszen én csak a diákom dugom.* - Mert folyton tanulsz és dolgozol. Bár gondolom a munkahelyeden páran már elhívtak, vagy tévednék? *Kérdezem csak úgy mellékesen. A folytatás viszont eléggé meglepett. Annyira kis egyszerű randi volt, erre pont ezt nem felejted el. Odahajolok és megpuszilom a buksid.*

MioDátum: Kedd, 2015.04.07, 11:12 | Üzenet # 1139
Yaoista
- Mondom én.*Kuncogok.* - Ez igaz, ha nem történek a dolgok, akkor most is tanulnék, szóval tényleg minden rosszban van valami jó.*Mosolygok.* - Micsoda kérdések.*Nevetek fel és a puszinak nagyon örülök.* - Különben igen többen elhívtak már randira szóval vacsorázni vagy színházba szóval ilyesmik. Volt aki még el is akart magával vinni üzleti útra vagy csak egy hosszú hétvégére.*Mesélem el.* - Pedig akkor még álcázom magam és fogalmam sincs miért akarnak.*Látszik tényleg nem vágom.* - És voltak köztük jó pasik is. Vacsorára elmentem meg egyszer színház, de mindig megmondtam, hogy nem lesz szex és csók se, na meg alapból ne is tapizzanak és ezek után is jöttek bár biztos azért hátha megkaphatnak.*Gondolkodom el.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.07, 11:33 | Üzenet # 1140
Yaoista
*Csöndesen hallgatlak és igazból egy kicsit sem lepett meg a dolog. Kicsit elmosolyodom rajtad, kicsit még sajnáltalak is, annyira naiv voltál.* - Tudod Aaeron, a szépség hatalom. Attól, hogy a hajad elrejted, az arcod látják és a fekete se állt rosszul, bár a szőke jobban illik hozzád. *Hova szépítsük.* - Te tipikus szépség vagy. Bármit megkaphatsz, ha megfelelő embertől kéred. *Bár azt is tudtam, hogy téged ez annyira nem érdekel.* - Azért mennek. *Nyugtázom a dolgot.* - Bár neked fogalmad sincs, hogy nézel ki és hogyan látnak mások.

MioDátum: Kedd, 2015.04.07, 11:50 | Üzenet # 1141
Yaoista
*Annyira jól esnek a szavaid. Már többen is mondták, de az sose érdekelt, nem úgy, mint nálad.* - Nos igen, de én ezzel sose éltem vissza vagy használtam ki és folyton meg is kaptam, hogy mekkora egy hülye vagyok. Nekem olykor átok ez a kinézett. Tudod a külső alapján ítélnek.*Hiszen megkaptam sokszor, hogy nekem milyen könnyű, mert így nézzek ki és így tovább.* - Akkor jól sejtetem.*Nevetek fel.* - Na ebben igazad van, de nem is izgat. Neked tetszem nekem ennyi elég, na meg melletted ki is kell nézni valahogy.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.07, 11:59 | Üzenet # 1142
Yaoista
- Hidd el, tudom. *Hiszen engem is a külsőm alapján ítélnek meg. Sokan jöttek úgy, hogy biztos de kedves vagyok, de aztán bizony csalódniuk kellett egy elég nagyot. A folytatásra kicsit elhallgattam és elbambultam a másik irányba.* - Nem a kinézeted miatt tetszel. *Jegyzem meg, de éppen csak olyan hangosan, hogy halld, amit mondok. Jó, persze tényleg szép voltál, de ha csak ennyi lenne, nem érdekelnél, ami persze így is van, nem érdekelsz.*

MioDátum: Kedd, 2015.04.07, 12:17 | Üzenet # 1143
Yaoista
- Valóban?*Kíváncsi voltam, hogy mire gondolsz.* - De te kihasználtad a külsőt nem? Hostként is nagyon jól kereshettél.*Jegyzem meg.* - Te meddig mentél el?*Kérdezem kíváncsian. Nagyon meglep a folytatás annyira, hogy lemegyek még a járdáról a földre, de akkor kapcsolva hirtelen befékezzek.* - Basszus miket teszel velem....*Motyogom de igen csak el vagyok pirulva.* - Jó, hogy senkinek nem mentem neki.*Sóhajtok fel, de igen csak mosolygok.* - Khmm akkor visszamegyek.*Így is teszek és tovább megyek, de igen csak mosolygok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2015.04.07, 12:31

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.07, 12:30 | Üzenet # 1144
Yaoista
- Miért? Hihetetlen? *Kérdezek vissza.* - Sokan azt hiszik elsőre, hogy egy naiv idióta vagyok, csak aztán rájönnek, hogy nem. *Nyugtázom a dolgokat.* - Ennyire erővel, akkor te is kihasználod. *Hiszen te is hostként dolgozol.* - Én megdugtam, ha volt hozzá kedvem. *Nekem ez csak szex volt.* - Bár sosem a pénzért csináltam. Ha éppen bejött az ügyfél és megdugtam volna, akkor miért ne? *Rántom meg a vállam.* . Bár utazásokra meg ilyenekre sose mentem. *Eszembe se jutott. Nehogy a nyakamon maradjon véletlenül. Kissé meglepődök, hogy lehajtasz az útról, de hát nem is te lennél.* - Béna. *Közlöm veled, de látom a vörös arcod, amin azért egy kicsit elmosolyodom.* - Oké. *Tudtam én, hogy minek örül a fejed ennyire, de ezt többet úgy se fogom mondani.*

MioDátum: Kedd, 2015.04.07, 12:43 | Üzenet # 1145
Yaoista
- Nem csak érdekel, hogy neked, hogy volt.*Mondom és erre nem számítok.* - Nos annak egyáltalán nem nézel ki, inkább egy csábító démon vagy.*Kuncogok.* - Jó érted mire mondom most minek kötekednek?*Ha akarnám már rég a legnagyobb luxusban élnék és semmit nem kéne csinálnom.* - Értem erre számítottam.*Nem rosszból mondtam.* -  Fogd be.*Morgok édesen.* - Annyira jó ez a napsütés.*Mosolygok és nagyjából összeszedtem magam.* - Merre menjünk? Valami kívánság?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.07, 13:00 | Üzenet # 1146
Yaoista
- De ismersz, mi volt az első benyomásod? *Kérdezek rá.* - Most azon kötekedsz, hogy kötekedek? Tényleg? *Ezt nem bírtam ki, de imádtam húzni az agyad.* - Akkor nem okoztam meglepetést. *Tudtam jól, hogy kezdesz kiismerni engem és az életstílusom is.* - Nem fogom. *Közlöm veled, tőlem aztán moroghatsz, engem nem zavar.* - Ideje volt. *A napnak én is örültem.* - Amerre szeretnél, te vagy a kormánynál. *Cirógatom meg a pofid.*

MioDátum: Kedd, 2015.04.07, 13:08 | Üzenet # 1147
Yaoista
- Az, hogy egy beképzelt fasz vagy.*Közlöm veled lazán, hiszen nem egyszer kifejtettem.* - A beképzelt még mindig igaz a fasz már nem csak néha vagy farok.*Vigyorgok.* - Igen pontosan.*Nevetek fel, ez nagyon viccesen hangzik így.* - Ebben nem.*Persze tudsz még nem is keveset.* - Sejtettem.*Sóhajtok fel, de igazából nem bánom.* - Kihasználom, hogy én vagyok a főnök.*Kuncogok és a pofim a kezedbe simul.* - Kiélvezem, mert ilyen nem sokszor lesz.*Nevetek.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.07, 13:21 | Üzenet # 1148
Yaoista
*Elnevettem magam a beszólásodra.* - Igazán köszönöm. *Vigyorgok én is.* - Mert miben igen? *Nem értettem, hogy mire gondolsz.* - Hidd el, nem akarod, hogy befogjam, mert ha ilyet mondasz, egyszer tényleg nem fogok hozzád szólni egy árva mukkot se. *Igazából én kibírtam volna, de szerintem te nem.* - Hát, ami azt illeti, szerintem oszt be jó időre. *Mert hát nekem aztán ne mondjon senki ellent.* - Ha hazaértünk, megduglak. *Közlöm veled mellékesen.*

MioDátum: Kedd, 2015.04.07, 13:32 | Üzenet # 1149
Yaoista
- Csak őszinte vagyok.*Kuncogok.* - Például ma nem egyszer megleptél és szinte minden nap okozol valami kis meglepetést.*Mennyire kis figyelmes és kedves tudsz lenni például.* - Ez gonosz volt.*Jegyzem meg.* - Valahogy úgy.*Bár nem tetszik, ahogyan mondod, mert nem vagyok csicskád.* - Majd meglátjuk.*Mondom már csak azért is, azért értesz kissé a hangulat rontáshoz.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.04.07, 13:43 | Üzenet # 1150
Yaoista
- Pedig nem csináltam ma semmi különöset. *Legalábbis én nem éreztem úgy.* - Csak őszinte. *Mosolyodom el kicsit. Csöndben figyellek, de az utolsó beszólásodra elkuncogtam magam.* - Nem szeretnél hazáig várni? *Kérdezem, majd odahajolok és finoman csókolgatni kezdtem a nyakad. Ebben viszont sokat változtam. Teljesen máshogy értem hozzád. Sokkal gyengédebben és jobban is figyeltem rád.* - Figyelj az útra. *Jegyzem meg és fülcimpád is megharapom.*

Keresés: