Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.27, 11:41 | Üzenet # 1101 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Remélem.*Mosolygok, de leginkább miattad. El is kezdődik a film és nekem tetszik is. Jól szórakozok és amikor megfogod a combom nem gondolok semmire, de te tovább mész, ami igazából nem is értem miért lep meg. Amikor már a farkam is megfogod hangosabban felnyögök, de szerencsére a film elnyom meg leghátul ülünk és csak mi. Rád pillantok és a kezedre is fogok. Ahogyan vagy az annyira rád vall és végül a kezem is elveszem és ismét a filmet kezdem nézni. Kívántalak mit tagadjam és a helyzet is izgatott.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.03.28, 12:45 | Üzenet # 1102 |
 Yaoista
| *Sajnáltam, hogy pont akkor lett hangos a film, így nem vörösödtél annyira. Nem nagyon zavar, hogy a kezemre fogsz, ugyan úgy simogatlak. Meglepődtem, hogy elengeded a kezem, azt hittem, hogy tovább fogsz tiltakozni, de gondoltam ha te így, akkor játszunk még. Mikor már tényleg kő kemény vagy és csak úgy meredezik a farkad, szimplán abbahagyom, amit csinálok és kicsit helyezkedve megtámaszkodok a kezem és nézem tovább a filmet, de hozzád se érek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.03.28, 12:50 | Üzenet # 1103 |
 Yaoista
| *Amennyire tudom próbálom visszafogni a hangomat és persze, hamar kőkemény leszek, de amikor abbahagyod azért az elég nagy szemétség.* - Most már fejezd be, ne legyél szemét.*Közlöm veled, a végén még azt is megbánom, hogy elhívtalak. Megfogom a kezed és a farkamra teszem.* - Folytasd.*Közlöm veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 12:31 | Üzenet # 1104 |
 Yaoista
| *Alig bírtam visszafogni a vigyorom, ahogy beszólsz. Azon azért meglepődtem, hogy a kezem visszateszem a farkadra.* - És mi van, ha nem így akarom befejezni? *Kérdezem. Igazából hátul elég egyedül voltunk, úgyhogy odahajoltam és végignyaltam makkodon.* - Fogd vissza a hangod, vagy abbahagyom. *Ezt komolyan is gondoltam. Kicsit nyalogattam a farkad, majd tövig nyeltelek és szopni kezdtelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 12:45 | Üzenet # 1105 |
 Yaoista
| - Akkor hogy akarod?*Kérdezlek, de hamar rá is jövök és a kelleténél jobban felnyögök, de a kezem gyorsan szám elé kapom.* - Oké.*Bólintok és tényleg amennyire tudom próbálom visszafogni hangomat, hiszen nem akarom, hogy abbahagyod, mert nagyon jó vagy. Szabad kezemmel a fejed simogatom és zavarban is vagyok nem kicsit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 13:39 | Üzenet # 1106 |
 Yaoista
| *Nagyon élveztem, hogy alig bírod visszafogni a hangod. Teljesen tövig nyellek és hevesen mozgatom a fejem. Élveztem, hogy zavarban vagy, mint az állat. Végül ismét csak a makkod nyalogatom és rásegítek a kezemmel, végül újra szoplak rendesen. Egészen addig kényeztetlek, míg el nem mész. Minden csepped lenyelem és le is tisztogatom a farkad. Utána nem mondok semmit, csak ugyan úgy nézem a filmet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 13:50 | Üzenet # 1107 |
 Yaoista
| *Szinte már eszem a kezemet, hogy visszatudjam fogni a hangomat. A helyzettől még keményebb vagyok és hozzájárul persze, hogy mennyire profi vagy. Nem kell sok és el is élvezzek. Örülök, hogy rendbe teszel. Igen csak lihegek, pedig ez csak egy szopás volt.* - Démon...*Suttogom elmosolyodva és nézem tovább a filmet, de többször rád pillantok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 14:34 | Üzenet # 1108 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodok a démon dologra. Kicsit várok, majd nyúlok a kezedért és a karfán fogom. Nem mondok semmit, tőlem ez is nagy dolog volt. Bárkit megdugok, ha jól néz ki, de senkinek nem kedveskedek ilyesmivel. Finoman simogattam a kezed és néha nevettem én is a filmen, azért látszott, hogy jól érzem magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 15:09 | Üzenet # 1109 |
 Yaoista
| *A kézfogásra még jobban elmosolyodom és én is cirógatom a tied. Örülök, hogy te is jól érzed magad. Odahajolva adok egy puszit, majd én is csak a filmet nézzem.* - Na ez jó volt.*Mondom amikor vége.* - Neked tetszett?*Pillantok rád de el is pirulok, mert eszembe jutnak dolgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 15:46 | Üzenet # 1110 |
 Yaoista
| - Nem volt rossz. *Nyugtázom én is. Ahogy elvörösödsz, tudtam, hogy miért, de nem mondok semmit.* - Na és most? *Kérdezem, mert nem tudtam, hogy van-e még terved estére, nálad sose tudni.* - Piros vagy. *Csak megjegyzem és végig simítok az arcodon. *Igazából élveztem, hogy ennyire zavarba tudlak hozni és ekkora hatással vagyok rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 16:09 | Üzenet # 1111 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Tudom ez már nálad nagy szó.* - Még nincs vége a randinak.*Kacsintok rád.* - Miattad.*Motyogom és az arcom simul a kezedbe.* - Akkor menjünk.*Most én fogom meg a kezed és úgy megyek veled. A filmről csicsergek neked, majd végül egy utcai hotdogosnál állunk meg.* - Szoktunk itt enni a többiekkel és nagyon finom. Jöhet?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 19:30 | Üzenet # 1112 |
 Yaoista
| - Mindig minden miattam van, igaz? *Persze azt nem bántam, ahogy simul az arcod. Nem túl feltűnően végig is simítottam a hajadon.* - Menjünk. *Nem zavart a kezed és megyek arra, amerre szeretnéd. Én csak csöndben hallgatom a szövegelésed, de nem mondok semmit. Mikor megállunk a hotdogosnál, megleptél, de bólintok.* - Jöhet, persze. *Az ilyen kaját mindig szerettem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 19:39 | Üzenet # 1113 |
 Yaoista
| - Az ilyenek igen.*Vigyorgok. Örülök, hogy nem veszed el a kezed.* - Akkor veszek is.*Ki is kértem sült hagymával és vettem két sört is.* - Parancsolj. Üljünk le.*Így is teszünk.* - Sör legjobb hozzá és egy nem árt meg.*Nevetek fel és enni kezdek.* - Hmm még mindig finom. Egyszer azzal versenyeztünk a haverommal, hogy kitud többet megenni egyszerre. Elhihetted, hogy utána nem igen kívántam.*Nevetek tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 21:07 | Üzenet # 1114 |
 Yaoista
| - Rendben. *Hagyom, hogy megvedd és el is veszem tőled.* - Ó, pedig múltkor édes voltál részegen. *Kuncogtam el magam, azt nagyon élveztem akkor. Mellett üldögélve én is enni kezdek, de nem mondok semmit. Nálam már sokat jelent, ha eszek.* - És mennyit tudtál megenni? *Kérdezem. Azért ilyenkor látszik, hogy tényleg még csak egy egyetemista vagy.* - Mi inkább olyat játszottunk, hogy ki tud többet inni...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 21:14 | Üzenet # 1115 |
 Yaoista
| - Azt ne is emlegesd.*Sóhajtok fel.* - Finom ugye? Majd én is csinálok.*Mosolygok.* - 7 darabot.*Nem voltak kicsik és laktató is volt.* - Majd nem kidobtam a tacsot.*Nevetek fel.* - Ohh nekem olyat nem szabad játszani tudod nem bírom legjobban a piát szóval sose nyernék.*Nevetek fel.* - Ez finom volt.*Simizem meg a pocim és a sörömet kezdem el inni.* - Örülök, hogy eljöttél.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 22:20 | Üzenet # 1116 |
 Yaoista
| - Igen, finom és jól hangzik. *Mosolyodom el.* - Az nem rossz. Hova fért beléd? *Nézegetlek, mert hát kis vékonyka voltál.* - És a haverod mennyit evett? *Kérdezek rá erre is.* - Elhiszem. *Mosolygok veled.* - Mi Asamival mindig pont szinte ittuk a másikat. *Kuncogtam el magam. Én is befaltam a hotdogot, végül elkezdtem inni a sörömet.* - Én is, jól érzem magam. *Iszok bele. Rég lazítottam így, ilyen egyszerűen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 22:27 | Üzenet # 1117 |
 Yaoista
| - Megbeszélve.*Mosolygok.* - Na látod azt a mai napig nem tudom. Oké sokat tudok enni, de az engem is meglepett.*Nevetek fel.* - Pont annyit, mint én. Szóval semmi értelme nem volt és a végén már csak kínunkba nevettünk.*Nevetek, ahogyan visszagondolok rá. Már hiányzik.* - Durva bulikat nyomhattatok.*Vigyorgok.* - Ennek nagyon örülök.*Tényleg egyre jobban érzem magam veled.* - Kérsz még amúgy?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 22:51 | Üzenet # 1118 |
 Yaoista
| - Hát akkor tényleg nem sok. *Mosolyodom el rajtad.* - Hát nem kellett minket félteni. Tudtunk bulizni, meg még most is tudunk. *Persze már kicsit máshogy. Valamennyivel kifinomultabb volt a buli része, de ugyan úgy hódítottunk.* - Nem ennyi most elég volt. Aztén majd lehet otthon eszek még, meglátom. *Iszok bele a sörömbe és közben elgondolkozva nézlek. Senkivel nem jöttem még el így egy randira.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 22:58 | Üzenet # 1119 |
 Yaoista
| - Ez valahogyan nem lep meg. Mond nem zavaró úgy lenni, hogy nincsen nyugtotok? Hiszen két ilyen jó pasi megjelenik bárhol mindenki felfigyel.*Jegyzem meg.* - Oké.*Bólintok.* - Mit nézel? Ne mond, hogy leettem magam.*Kezdem el nézni magamat.* - Még sétálhatnánk, ha van kedved.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 23:36 | Üzenet # 1120 |
 Yaoista
| - Ezt pont te mondod? *Kérdezek vissza és hátrahúzok egy tincset, majd a füled mögé teszem.* - Tuti most se fizettél teljes árat. Úgy megnézett téged, mintha sosem látott volna fehér embert. *Téged is mindenhol megnéztek.* - Nem etted. *Nyugtatlak meg.* - Jól hangzik, de még maradjunk kicsit. *Mondom neked és közben nézlek. Finoman a kezedre simítottam, majd felemelve a kezed a tenyeredbe csókolok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 23:44 | Üzenet # 1121 |
 Yaoista
| - Ugyan nem néznek meg annyian.*Igazából inkább nem törődöm velük. A mozdulatodra azért elmosolyodom.* - Jogos, de csak azért mert sokszor járok.*Gondolom én.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Benne vagyok.*Kicsit kezdek zavarba jönni, ahogyan nézel és ezt fokozod, amikor a tenyerembe csókolsz. Ilyet még sose csináltál és főleg nem nyílt utcán.* - Miket csinálsz...*Motyogom vörösen, de látszik, hogy mennyire élvezem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.30, 12:44 | Üzenet # 1122 |
 Yaoista
| - De igen. *Még többen, mint engem, mert azért elég feltűnő volt a hosszú szőke hajad.* - Csak hiszed. *Kis naiv voltál, de aranyos. Nem hittem, hogy ennyire zavarba jössz egy apró puszitól.* - Zavar? *Ilyet se sűrűn teszek, hiszen általában le se szarom, ha zavar valami valakit.* - Kis piroska. *Mosolyodom el kicsit rajtad. Tudtam én kedves is lenni, ha akartam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.30, 13:22 | Üzenet # 1123 |
 Yaoista
| - De engem nem érdekel.*Vonom meg a vállamat.* - Részletkérdés jól járok elvégre csóró vagyok.*Vigyorgok, el se hittem, hogy ismét kimondtam.* - Nem zavar, csak zavarba ejtő.*Javítalak ki.* - Miattad van, mert ilyeneket teszel, de azért élvezem...*Mosolygok és kicsit neked dőlök.* - Máskor is randizhatnánk.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.30, 19:55 | Üzenet # 1124 |
 Yaoista
| - Ennyi. *Magamban megjegyeztem, hogy nagyon megtetszett neked ez a csóró szöveg. Elővettem két cigit és meggyújtottam őket, majd az egyiket odaadtam neked.* - Értem. *Nyugtázom a dolgokat. Hagyom, hogy nekem dőlj és szabad kezemmel át is karollak.* - Nincs akadálya. *Iszok bele a sörömbe közben. Úgy tűnt jól érzed magad és nem tudom miért, de örültem neki.* - Tudod, nem nagyon értelek... *Ismerem be.* - Miért kellek én neked?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.03.31, 11:58 | Üzenet # 1125 |
 Yaoista
| - Köszi.*Veszem el a cigit. Jó, hogy nem tolsz el, sőt még át is ölelsz.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Tényleg úgy éreztem, hogy egy pár vagyunk. Tényleg nehéz kiigazodni rajtad.* - Most éppen miért nem?*Pillantok rád, hiszen ezt sokszor megkapom.* - Ohh szóval a szokásos.*Kuncogok.* - Nos helyes vagy, a tested is nagyon jó, az ágyban is remek vagy és mellette még gazdag is vagy. Ki az aki nem akarna ilyen szeretőt?*Kérdezlek, majd felnevetek, hiszen nem vagyok ilyen felszínes. Persze nem baj, ha ezek meg vannak, de nem ezek a legfontosabbak, mondjuk tény a szex fontos, meg hogy vonzódj a párodhoz természetesen.* - Viccet félretéve lehet tényleg kissé mazo vagyok.*Kuncogok, de van benne valami. * - Magam se tudok rá pontos választ, mert az olyan pasikat, mint te mindig kerültem, erre most mégis veled járok. Tényleg gyűlöltelek, de ez szépen átalakult, ahogyan megismertelek. Bár hülyén hangzik, de minden rosszban van valami jó, mert ha nem zsarolsz meg, most nem lennék itt együtt.*Nem sok esélyt látok rá.* - Lehet tényleg te leszel vesztem, hiszen melletted egy nap alatt hol a mennybe, hol a pokolba érzem magam.*Vallom be.* - Tényleg nem tudok választ adni rendesen, de te kellesz ennyit tudok.*Mondom komolyan mégis zavartan.*
|
|
| |