2025.07.27, Vasárnap, 04:30
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Vasárnap, 2015.03.08, 20:03 | Üzenet # 1051
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Oké.*Bólintok.* - Jó.*Szívom tovább cigit és kicsit megremegek, mert hideg.* - Jó ötlet.*Félre is rakom, de egyre sápadtabb leszek így most a simogatásodra se reagálok úgy. Oda se nézzek, hogy mit csinálsz és persze felszisszenek rendesen.* - Kész?*Kérdezlek, de már falfehér vagyok és oda se merek nézni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 21:09 | Üzenet # 1052
Yaoista
- Igen, kész. *Látom, hogy mennyire sápadt vagy, így odahajolok és adok egy csókot.* - Befejezzem, vagy hagyjuk? Eléggé rosszul festesz. *Csókollak homlokon.* - Nem bírod a tűt? *Kérdezem komolyan, nem akartam, hogy elájulj.* - Ha nem szeretnéd, befejezem. *Mondom és közben végignézek rajtad.* - Nagyon jól áll. *Simítok végig nagyon finoman a bimbódon.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.03.08, 21:29 | Üzenet # 1053
Yaoista
*Még mindig nem nézzek oda, de a csókod viszonozom.* - Legyünk túl rajta.*Mondom és jól esik a törődésed.* - Annyira nem, de erre én se számítottam.*Motyogom.* - Valóban?*Kérdezlek és megremegek és végül odanézzek.* - Azért még kicsit fáj, de tényleg jó.*Ismerem el.* - Oké mehet a másik.*Terülök el.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 22:55 | Üzenet # 1054
Yaoista
- Rendben. *Bólintok, de azért hagylak pihenni.* - Én sem, főleg, hogy tetoválásod is van. *Jegyzem meg és végigsimítok a válladon.* - Igen. *Bólintok és ahogy odanézel, elmosolyodom.* - Majd jobb lesz. *Ahogy elterülsz, csak bólintok. Ugyan azt a műveletet elvégzem, mint a másiknál.* Kész vagy. *Puszillak meg, majd hozok neked egy kávét és lerakom az éjjeli szekrényre.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.03.08, 23:27 | Üzenet # 1055
Yaoista
- Az más bár ne kérdezd miért.*Kuncogok.* - Igen.*Bólintok és már a másikat jobban bírom.* - Köszönöm szépen.*Mosolygok és beleiszok a kávéba, majd amikor mellettem vagy odabújok.* - Zsibbadnak a bimbóim.*Jelentem ki.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 23:57 | Üzenet # 1056
Yaoista
- Lökött vagy kisördög. *Mondom komolyan. Melléd dőlök és ahogy odabújsz, cirógatlak.* - Nem csodálom. *Vigyorodom el.* - Bőven kentem rá érzéstelenítőt, szerintem lassan majd elmúlik a hatása, akkor valószínűleg fájni fog. *Puszilom meg a buksid.* - De nagyon jól áll.*Adok egy puszit a mellkasodra, de nem a bimbódra, mert az még fájna.*

MioDátum: Hétfő, 2015.03.09, 00:05 | Üzenet # 1057
Yaoista
- Kicsit.*Kuncogok.* - Az nem jó remélem nem sokáig.*Eleget fájt a testem mostanság.* - Akkor már megérte.*Mosolygok és adok egy puszit én is és én is cirógatlak.* - Tudod nem hittem hogy ez a nap így végződik, de nagyon örülök, hogy felhívtál és végül ez lett.*Mosolyodom el.* - Tényleg tetszel és nagy esély van, hogy beléd szeretek.*Közlöm veled.* biggrin

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 00:41 | Üzenet # 1058
Yaoista
- Szerintem pár nap, de le kell majd fertőtleníteni holnap is. *Cirógatom meg a pofid.* - Ennyi. *Puszidra elmosolyodom kicsit, majd megcsókoltalak meg.* - Akkor jó. *Aranyos volt a mosolyod nagyon.* - Engem csak szeretni lehet. *Vigyorodom el, nem ijesztett meg. Én úgy se fogok beléd zúgni és kefélni is fogok mással, nem érdekel, ha neked nem tetszik.*

MioDátum: Hétfő, 2015.03.09, 01:00 | Üzenet # 1059
Yaoista
- Remélem megcsinálod nekem.*Kuncogok és a csókod viszonozom.* - Ahogyan mondod édesem.*Kuncogok és most én csókollak meg.* - Tényleg akkor is maradjak nálad? Szóval nem lesz neked így sok? *Mert én maradni akarok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 01:19 | Üzenet # 1060
Yaoista
- Igen, meg. *Nem volt kérdés.* - Hm? Most mi a kérdés? *Nem értettem, hogy mire gondolsz. Mi lenne sok? Majd te? Ugyan már.* - Maradj. *Közlöm veled.* - Te mondtad, hogy ez "más", szóval maradj csak a seggeden. *Közlöm veled és a nyakadba csókolok.* - Vagy nem akarsz maradni?

MioDátum: Hétfő, 2015.03.09, 12:55 | Üzenet # 1061
Yaoista
- Oké.*Mosolygok. Éppen válaszolnék a kérdésre, de mondod, hogy maradjak, mire elmosolyodom de igen lágyra sikerül és ilyet se láthattál még tőlem.* - Jogos.*Kuncogok és kicsit felsóhajtok.* - De szeretnék maradni.*Vágom rá rögtön.* - Nem működik úgyis visszaszerzed a lakásomat és már el is hiszem neked.*Mosolyodom el és megcsókollak.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 14:52 | Üzenet # 1062
Yaoista
*Mosolyod az azért még engem is megérintett egy kicsit.* - Akkor jó. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Hé, én azt mondtam, hogyha meguntalak akkor fogom visszaszerezni a lakásod. *Közlöm veled.* - Ha te döntesz úgy mostmár, hogy lelépsz, ne számíts rá. *Ezt csak a miheztartás végett közlöm veled.*

MioDátum: Hétfő, 2015.03.09, 15:17 | Üzenet # 1063
Yaoista
*Tetszik hogy egyre többet puszilgatsz.* - Igen igen.*Bólintok és a folytatás meg se lep.* - Nem szabadulsz tőlem egykönnyen.*Kuncogok.* - Elfáradtam hosszú nap volt..*Suttogom és lassan el is nyom az álom. Reggel előbb kelek, mint te és ahogyan meglátlak csak elmosolyodom most mégis más mellett kelni. Elkezdelek finoman simogatni és csak mosolygok, boldog vagyok és csak sodródok az árral.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 16:21 | Üzenet # 1064
Yaoista
*Én is elalszom veled együtt. Tényleg lefáradtam én is. Nagyon jót alszok, mint veled mindig, bár neked ezt nem kell tudnod. Simogatásodra morgok egyett, de jó értelme és jobban odahúzlak magamhoz.* - Aaeron... *Suttogom neved. Még kicsit alszok, majd lassan felébredek. Az első dolog, amit meglátok, az a mosolygó arcod.* - Szia...

MioDátum: Hétfő, 2015.03.09, 16:29 | Üzenet # 1065
Yaoista
*A nevemre elmosolyodom.* - Szia... *Csókollak meg.* - Hogy aludtál? *Kérdezlek és tovább cirógatlak.* - Együnk aztán menjünk be a kórházba mit mondasz? *Úgyis hétvége van nincs sulid.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 16:35 | Üzenet # 1066
Yaoista
- Jól.. *Ásítok egy jó nagyot.* - Rendben. *Bólintok, de még elég álmos fejem van és, mint ilyenkor mindig, csupa kóc vagyok.* - A bimbóid hogy vannak? *Simítok végig az egyiken.* - Tényleg szexi. *Nyugtázom, majd végigsimítok az oldaladon. Föléd kerülök és lágyan megcsókollak.* - Mit kérsz reggelire?

MioDátum: Hétfő, 2015.03.09, 17:05 | Üzenet # 1067
Yaoista
- Kis kócos.*Túrok a hajadba, olyan kis édes vagy.* - Kicsit fáj és érzékeny, de amúgy jól.*Remegek meg.* - Örülök.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Na így már teljes a reggel.*Mosolygok.* - Mondjuk omlettet.*Mondom és most én csókollak meg.* - És te mit ennél?*Simogatom a hátad.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 18:10 | Üzenet # 1068
Yaoista
- Te is. *Jegyzem meg, hiszen le volt engedve a hajad.* - Akkor jó és a nyakadba csókolok.* - A csókom kellett hozzá? *Vigyorodom el.* - Rendben. *Persze a csókod viszonozom.* - Az jó lesz nekem is. *Nyugtázom és a nyakad harapdálom.* - És a popsid fáj? *Markolom meg a feneked.* - Nem tudom mit fog szólni Leighton.

MioDátum: Hétfő, 2015.03.09, 18:26 | Üzenet # 1069
Yaoista
- Ne is mond és fésülködni se szeretek.*Nevetek fel és a csókra felsóhajtok.* - Igen igen.*Vigyorgok.* - Megbeszélve. Megcsináljam?*Kérdezlek és persze élvezkedek.* - Hmm jól van csak zsibbadt.*Kuncogok.* - A fenekemhez vagy piercinghez?*Adom az értetlent majd felnevetek.* - Örülni fog szerintem, de majd kiderül.*Cirógatom meg az arcod.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.03.09, 20:18 | Üzenet # 1070
Yaoista
- Pedig nem nagy kaland. Kifésülöm neked, ha szeretnéd. *Ritka, ha én ilyet mondok. Ez azt jelenti, hogy rendszeres dolog.* - Igen. *Szerettem a főztöd, hova szépítsem.* - Rendben. *Csókollak meg újra.* - A feneked szerintem már megnézte, a piercng meg tetszene neki. *Jegyzem meg.* - Nem tudom. *Hiszen biztos voltam benne, hogy még mérges rám. Szépen megcsináltad a reggelit, utána rendbe szedtük magunkat és ki is fésültelek ígéretemhez híven.* - Menjünk. *Bementünk a kórházba, majd mivel engem már ismertek, be is mentünk. Egyenesen felment Leighton rendelőjébe, majd kopogtattam, majd kinyitottam az ajtót.* - Hello. *Köszönök.* /Leightonék/

MioDátum: Szombat, 2015.03.21, 12:32 | Üzenet # 1071
Yaoista
*Telefonhívásra elmosolyodom picit.* - Igen tudom.*Bólintok, de a folytatás szarul esik. Persze te bármit megtehetsz én meg kussoljak és húzzam meg magam szinte. Nem mondok semmit de a kedvem ismét elcseszted kissé. A kocsiban nem szólok hozzád semmit inkább, de megszólal a telefonom és az exem hív. biggrin * - Szia Lucas, rég beszéltünk. Figyelj kicsivel később visszahívhatlak? Maximum fél óra, csak most nem alkalmas. Oké, köszi szia.*Teszem le, de már jobb a kedvem.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.03.21, 13:06 | Üzenet # 1072
Yaoista
*Nem zavart, hogy nem szólsz hozzám, gondoltam megint besértődtél valami hülyeségen. A telefoncsörgést észrevettem, de nem mondtam semmit. Észrevettem, hogy jobb kedved lett és azt is tudtam, hogy ez nem annak a kis cuki haverodnak a neve.* - Ki volt az? *Kérdezek rá, hiszen fogalmam nem volt, ki az a Lucas, de még higgadt voltam. Legalábbis látszólag.*

MioDátum: Szombat, 2015.03.21, 13:10 | Üzenet # 1073
Yaoista
- Az exem csak gondoltam nem előtted fogok róla beszélni.*Mondom és pont nem érdekelt a véleményed, na meg ha akarnék még dughatnánk is vele.* - Mondtam, hogy jóban maradtunk.*Ha egyáltalán figyeltél rám éppen akkor.* 

szela00Dátum: Szombat, 2015.03.21, 13:34 | Üzenet # 1074
Yaoista
*Kicsit összeszűkült a szemem ara, hogy kiderül ki az a Lucas.* - Értem. *Morgom, de nem mondok egyenlőre többet.* - Jah, rémlik valami. *De azért látszik, hogy nem tetszik a dolog. Az egyik piros lámpánál elkaptam az állad és igen birtoklóan megcsókollak. Mérges voltam és morgós.* - Nem kéne vele találkoznod. *Jegyzem meg.* - Minek tartod a kapcsolatod az exeddel!? *Kérdezem értetlenül.*

MioDátum: Szombat, 2015.03.21, 13:43 | Üzenet # 1075
Yaoista
*Én se mondok többet. A csókod meglep vagyis ahogyan teszed, de viszonozom.* - Miért ne kéne? Azt csinálok amit akarok.*Közlöm, na meg tényleg csak barátok vagyunk.* - Mert jóban maradtunk és békében váltunk el. Különben is én is lehetek azzal akivel akarok, na meg úgyse izgat nem?*Persze ismét magad ellen beszélsz és élvezem, de kivételesen nem bosszantani akartalak.* - Különben nem kell mitől tartanod, mert nekem nincs szándékomban mással lefeküdni, csak te akarsz.

Keresés: