2025.07.27, Vasárnap, 09:27
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 16:02 | Üzenet # 1026
Yaoista
- Egy cicának kell egy csengő. *Vigyorodom el.* - Mondjuk megoldom piercing nélkül is. *Kuncogtam el magam gonoszan.* - Úgy érted ide? *Húzom végig az ujjam a bejáratodnál. Hirtelen kihúzódom belőled és beteszem a vibrátort.* - Miért is ne? *Kérdezlek és mozgatom benned közben farkad szívogatom és szopom.* - Milyen könnyen mozog már benned. *Vigyorodom el és erősebbre veszem a fokozatot. Elindulok fölfelé és a hasad harapdálom és csókolgatom, majd a bimbóid. Föléd másztam és a farkam a szádhoz tettem.* - Kérnék egy kis szolgáltatást... *Simítok fejedre.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.03.05, 17:02 | Üzenet # 1027
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Hülye.*Nevetek fel.* - Kezdjek félni?*Kuncogok, de kicsit bennem van a para persze nem úgy, mint régen.* - Igen oda.*Bólintok és a váltásra felnyögök.* - Mert az sok lenne...*Nyögöm és bár a farkad jobb, na meg ezzel a vibrátorral van pár rosszabb emlék, de a szopás igen csak fokozza az élvezetem.* - Szerinted miért??*Vigyorgok és az erősebb nyögésre hangosabb leszek. A csókok nincsenek ellenemre, majd csak felnevetek.* - Nem bírod ki, hogy csak engem kényeztessél igaz te perverz?*Kérdezlek vigyorogva.* - Mi van ha nem kapod meg?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 18:10 | Üzenet # 1028
Yaoista
- Nem kell. *Vigyorgok.* - Majd idővel játszunk olyat is. *Nyalom meg a szám szélét.* - Mert egy szexmániás kis ördög vagy. *Adom meg a tényszerű választ.* - Na meg mert a farkam nagyobb, mint a vibrátor. *Teszem hozzá vigyorogva.* - Abba mi a móka? *Kérdezem mellesleg. Hiszen nekem abba semmi jó nincs, ha csak neked jó.* - Akkor megoldom. *Közlöm veled és el nem mozdultam, csak elkezdtem simogatni a farkam az arcod előtt.* - Rád élvezek. *Közlöm és verem a farkam az egyik kezemmel, a másikkal az ágytámlának támaszkodok. Közben persze a szemeid nézem. Nem is kellett már sok és az arcodra élveztem.* - Ez jól esett. *Mászok le rólad.* - Egy kicsit itt hagylak. *Veszem fel az alsóm, majd a nadrágom.* - Annyiszor mész el, ahányszor akarsz. *Nyalok végig az ajkaidon és vigyorgok.* - Sietek. *Veszem fel a pólóm is, majd még mielőtt kimegyek, még egyszer megcsókoltalak és kicsit cirógattam közben a farkad, majd rendesen beléd toltam a vibrátort.* - Élvezd. *Vigyorgok és eljövök. Leszaladtam egy ékszerboltba és megvettem a piercingeket, majd a gyógyszertárba steril tűért meg fertőtlenítőért, igazából mindent megvettem, amire szükség lehet, majd visszajöttem és bementem hozzád.* - Szexi. *Nem volt távol, csak 20 percig.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.03.05, 18:38 | Üzenet # 1029
Yaoista
- Majd meglátjuk.*Azért ez csak akkor lesz, ha én is benne vagyok.* - Nálad nem vagyok jobban szexmániás.*Vigyorgok.* - Az biztos... még ekkorával nem volt dolgom.*Pedig azok se voltak kicsik, de inkább átlagosak.* -  Ja bocs az nem elég ha partnerednek örömet okozol..*Jegyzem meg.* - Igen?*Vonom fel a szemöldököm.* - Ne merészeld.*Mondom komolyan. Bár szexi a látványod, de ahogyan az arcomra élvezel az egyáltalán nem tetszik, nem bírom az ilyet.* - Seggfej.*Morgok és bár fel vagyok izgulva, de már akkora kedvem nincsen az egészhez és a folytatás se tetszik.* - Ne hagyj itt, ez nem vicces.*Mondom komolyan, de semmi haszna hiába beszélek neked. A csókod nem viszonozom és amikor elmész próbálom szabadulni, de haszna nincs, hiszen nem lazán kötöttél meg. Bár én akartam játszani és azt mondtam azt teszel amit akarsz, de én hülye azt hittem olyan lesz, amit én is élvezek, de nem. Az persze más, hogy elélvezzek, de az csak egy testi reakció. Amikor visszajössz, rád se nézzek.* - Engedj el Devan.*Suttogom, de láthatod, hogy ki vagyok rád.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 18:45 | Üzenet # 1030
Yaoista
*Azt hittem morci leszel, de nem hittem, hogy így fogsz reagálni. Odamentem és először kihúztam belőled a vibrátort. Leültem melléd és letöröltem az arcod és a hasad, majd elkezdelek eloldozni.* - Hé, nyugi. *Mondom komolyan, nem gondoltam, hogy hisztis leszel. Simogatom meg a buksid. Igazából az volt a tervem, hogy bemorcizol, megcsinálom neked a piercinget, aztán pedig addig duglak, míg meg nem békélsz.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.03.05, 18:51 | Üzenet # 1031
Yaoista
*Örülök, hogy kiveszed a vibrátort. Nem reagálok a simogatásra, de amint szabadulok el is ütöm a kezed.* - Ez csak számodra játék.*Morgok és letörlöm jobban az arcom. A bőröm kissé fel is sértettem a csuklómnál.* - Ne bánj úgy velem, mint egy kurvával és különben is tudtommal kicsit megváltozott a helyzetünk.*Jegyzem meg így emiatt most még szarabb volt.* - Elment a kedvem a további szextől.*Közlöm veled és pont nem izgat, hogy emiatt én leszek a hibás és a hisztis, már megszoktam. Felállok és a takarót magamra tekerve remegő lábakkal elindulok ki.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 19:09 | Üzenet # 1032
Yaoista
*Tényleg nem gondoltam, hogy így megbántottalak most.* - Nem bántam úgy veled. *Közlöm veled. Oké, átléptem a határod, de nem azért, mert kurvának kezellek. Ahogy elindulsz, sóhajtok egyet. Mögéd léptem és átöleltelek hátulról a hasadnál.* - Aaeron... *Nagyon kedvesen mondtam a neved, talán ennyire még sosem mondtam kedvesen. Finoman a nyakadba csókoltam és elmosolyodtam.* - Sajnálom... *Suttogom a füledbe és adtam egy puszit a buksidra.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.03.05, 19:42 | Üzenet # 1033
Yaoista
- Szerinted.*Morgom. Amikor utánam jössz el akarok lépni, de a folytatás nagyon meglep és teljesen ledermedek.* - Tényleg egy démon vagy méghozzá a legrosszabb..*Suttogom és végül neked dőlök, nem tudok rád haragudni.* - Nem szeretem, ha így rám élveznek és ahogyan itt hagytál az jutott eszembe, amikor még zsaroltál.*Suttogom és az a nap is vegyes volt, de amikor csak ott hagytál elég szar volt. Elveszem a kezed és megfordulva megcsókollak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 20:08 | Üzenet # 1034
Yaoista
*Ahogy nekem dőlsz, elmosolyodom és adok még egy puszit a buksidra.* - Pedig szexi volt. *Mondom komolyan és újra nyakadba csókolok.* - De most nem azért hagytalak itt. *Jegyzem meg. Ahogy megfordulsz, viszonozom a csókod. Átölelem a derekad, majd megemellek és visszaviszlek az ágyba.*- Ezért mentem el. *Adom oda. Benne voltam a piercingek.*- Gondoltam meg is csinálom, ha már engedélyt kaptam rá. *Vigyorodom el.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.03.05, 20:26 | Üzenet # 1035
Yaoista
*Puszin elmosolyodom.* - Szerintem nem.*Mondom én is komolyan, de a nyakcsókra felsóhajtok.* - Akkor miért?*Kérdezlek és nem tiltakozom, hogy visszacipelj.* - Mi ez?*Meglep hogy máris hoztad.* - Ennyire szeretnéd?*Pillantok rád és nem tudtam, hogy most ezt kéne e vagy sem.* - Nem is tudom..*Nézegetem.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 20:52 | Üzenet # 1036
Yaoista
*Kérdésedre csak elnevettem magam.* - Igazból abban biztos voltam, hogy morci leszel, amiért itt hagytalak, de gondoltam utána kiengesztellek. *Csókolok a nyakadba.* - Még szép. *Lehúzom rólad a takarót, hogy a felsőtested szabad legyen és végigsimítok mellkasodon, majd megcsipkedem mellbimbód.* - Még érzékenyebb lenne. *Vigyorodom el, majd előre dőlve végignyalok a másik bimbódon, végül megcsókoltalak.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.03.05, 21:07 | Üzenet # 1037
Yaoista
- Ezért kaptam piercinget? Szerintem te jobban szeretnéd, mint én.*Jegyzem meg, de meg se lep, hogy szerinted ez engesztelés.*  - Még nem egyeztem bele.*Nyögök fel picit.* - Az biztos.*Mosolygok és ismét felnyögök a csókod pedig viszonozom.* - Biztos értesz hozzá?*Kérdezlek kissé félve.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 21:56 | Üzenet # 1038
Yaoista
- Nem, a piercinget nem ezért kaptad. Nem így engeszteltelek volna ki, hanem addig kényeztettelek volna, míg már fel sem áll a farkad. *Suttogom a füledbe erotikusan és bele is nyalok.* - De mivel közölted, hogy nincs szex, így ennyiben is marad.* - Nem sok ész kell hozzá. *Mondom komolyan és a nyakadba csókolok.* - De ha gondolod utána bemehetünk Leightonhoz és majd megnézi. Vagy megkérjük, hogy csinálja meg ő.

MioDátum: Csütörtök, 2015.03.05, 22:13 | Üzenet # 1039
Yaoista
- Perverz.*Mosolyodom el és felsóhajtok a nyalásra na meg a hangodtól is kiráz a hideg.* - Igen azt mondtam.*Most már nem vagyok benne biztos.* - Oké ez jogos.*Bólintok.* - Ehh nem kell.*Bár nem mintha nem látott volna meztelenül.* - Csináld meg te jó lesz. Különben meg nem zavarna, hogy Leighton vagy éppen más pasi érne hozzám?*Kérdezzem vigyorogva*

.

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 22:31 | Üzenet # 1040
Yaoista
- Kezdelek meggyőzni az ellenkezőkéről? *Kérdezem kíváncsian és végignyalok a nyakadon.* - Jól van. *Mondom Leigthonra, majd elvigyorodtam.* - Rendben, akkor megcsinálom neked. *Csókollak meg hosszan.* - Ebből a szemszögből nem, mert ez más. *Mondom komolyan.* - Leightonra meg amúgy se lennék az, mert meg van veszve a haverjáért. *Mondom komolyan és sóhajtok egy nagyot.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.03.05, 23:14 | Üzenet # 1041
Yaoista
- Kicsit..*Vigyorgok ismét felsóhajtok a nyakamra.* - Oké megbeszélve, de ha elcseszel valamit, akkor visszakapod.*Közlöm veled és a csókod viszonozom.* - Szóval csak ebből a szegből nem?*Magam is meglepődöm, hogy így elárultad magad.* - Igaz meg amúgy ért már hozzám és pucéran is látott.*Jegyzem meg.* - Aggódsz érte bármit is mondasz.*Cirógatom meg az arcod.* 

.

szela00Dátum: Péntek, 2015.03.06, 00:04 | Üzenet # 1042
Yaoista
- És ugyan, hogy adnád vissza? *Kérdezem vigyorogva.* - Hát, más szemszögből se érdekel. *Nyugtázom, bár furán jön ki, hiszen eddig meg pont, hogy nem engedtem, de nem érdekelt.* - Tudom. *Mondom halkan és adtam egy puszit a fejedre, azt még mindig bántam.* - Én ugyan nem. *Morgom halkan.* - Tök mindegy mit mond neki az ember, nem fogja fel, akkor minek aggódjak.

MioDátum: Péntek, 2015.03.06, 12:20 | Üzenet # 1043
Yaoista
- Álmodba kapsz egy orrpiercinget.*Nevetek fel.* - Bár még az is jól állna.*Motyogom magamnak. biggrin * - Aham persze.*Ezt már nem magyarázd ki, ahogyan a többi dolgot se, én még nem vagyok hülye ilyen szinten. Meglep ez a puszi, de csak elmosolyodom.* - Mert, ha valaki fontos azért aggódunk.*Mondom, majd megcsókollak.* - Na akkor beteszed? Melyikbe akarod?*Kérdezlek.* - A farkamba is most?*Attól kicsit tartok azért.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 13:56 | Üzenet # 1044
Yaoista
- Hajrá. *Vigyorodtam el, úgy sem tudsz olyat mondani, ami rosszul állna. Csak megforgatom a szemem rád.* - Én nem aggódok. *Makacskodok, de a csókod azt viszonozom.* - Kettőt vettem. *Jegyzem meg kuncogva.* - Nem is tudtam, hogy abba belementél. *Jegyzem meg, de vigyorgok és megcsókollak.* - Oda azért inkább nem csinálom én. *Ki tudja milyen ideget találnák el vagy valami. Finoman nyakad kóstolgatom miközben beszélek.* - De édes lesz. *Nyugtázom azért.* - Lehet nekem is kéne csináltatnom. *Jut eszembe.* - Bár már így is ki vagy, mikor duglak. *Kuncogtam el magam.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.03.08, 17:38 | Üzenet # 1045
Yaoista
- Ne becsülj le.*Vigyorgok és én is csak megforgatom a szemeimet.*  - Persze.*Kuncogok.* - Készültem tényleg.*Mosolyodom el.* - Még nem tudom.*Motyogom és a csókod viszonozom.* - Oké de akkor majd kísérj el.*Egyezek is bele és a nyakamra sóhajtozok persze.* - Azt mondod?*Pillantok rád félénken.* - Ez nem igaz tudod jól, hogy szeretem veled a szexet.*Mondom de el is pirulok.* - Szóval tehetnél vagy a nyelvedbe..*Gondolkodom el, de a farkad el is képzelem és igen csak odatekingetek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 18:03 | Üzenet # 1046
Yaoista
- Volt már még tini koromban, csak mikor host lettem, kivettem, mert nem illet a stílushoz, amit hoztam. Itt még látszik egy picit a nyoma. *Mutatok az orromra.*- Igen. *Persze egy percre se válok el a nyakadtól.* - Megbeszéltük. *Tetszettek a sóhajaid.* - Mi ez a félénk pillantás? *Kérdezem és megcirógatom a pofid.* - Úgy gondoltam, hogy a gyönyörtől készülsz ki. *Vigyorodom el.* - De ezzel csak alátámasztottad. *Nevettem el magam. Láttam rajtad, hogy mennyire beindított a gondolat. Kigomboltam a nacim és elővettem a farkad.* - És hova? Mutasd meg.

MioDátum: Vasárnap, 2015.03.08, 18:24 | Üzenet # 1047
Yaoista
- Hmm értem.*Nézzem meg a nyomát.* - Oké.*Bólintok.* - Nem értem miről beszélsz.*Pirulok el még jobban.* - Hülye.*Mosolyodom el.* - Most minek tagadjam.*Kár lenne.* - Hmmm nem is tudom.*Kezdem el simogatni.* - Ide mondjuk.*Húzom végig az ujjamat a makkodon, majd egy csókot is lehelek rá.* - Majd adok gyógypuszikat.*Vigyorgok.* - De lehet utána nem lesz szex egy kis darabig...*Jegyzem meg, de közben simogatlak.* - Beteszed akkor?

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 18:34 | Üzenet # 1048
Yaoista
*Élveztem, hogy zavarba tudlak hozni. Simogatásodra reagáltam is és szép lassan keményedtem.* - Rendben. *Suttogom füledbe és mire megpuszilod, már bizony kemény vagyok.* - Jó ötlet. *Vigyorgok.* - Szerintem pár nap és legfeljebb nem hatolok beléd. *Kuncogtam el magam.* - Előbb szopj le, ha már addig simogattál, hogy kemény lettem. *Suttogom füledbe.* - Vagy már megjött a kedved mégis? *Simítok végig mellkasodon és mellbimbóiddal kezdtem játszani.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.03.08, 19:25 | Üzenet # 1049
Yaoista
*Megborzongok, ahogyan a fülembe suttogsz.* - Akkor csináljuk meg együtt.*Kuncogok.* - Jogos.*Vigyorodom el.* - Igen látom.*Persze élvezem, hogy ilyen hamar reagálsz.* - Alig simogattalak.*Pimaszkodom.* - Talán igen.*Nyögök fel végül megcsókollak és nem leszoplak, hanem ismét szexelünk. Kicsit pihenünk, majd lefürdünk.* - Oké csinálod.*Kezdek el cigizni, azért igen csak izgulok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.03.08, 19:51 | Üzenet # 1050
Yaoista
*A szex most is jó volt természetesen. Fürdés után végigsimítok mellkasodon.* - Nyugi. *Suttogom ajkaidra, majd elvéve a cigit szívok én is egy slukkot, majd visszaadom.* - Nos, először is érzéstelenítés. *Lekenem egy zselével, hogy ne fájjon, majd fertőtlenítem és előveszem a tűt.* - Én kivenném a számból, el ne harapd. *Utalok a cigire.* - Készülj. *Kicsit izgattam a bimbód, hogy szépen megkeményedjen, majd összecsippentettem és egy határozott mozdulattal belenyomtam a bimbódba. Kicsit vártam, majd beraktam a piercinget.* - Nos?

Keresés: