2025.07.27, Vasárnap, 09:21
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Kedd, 2015.02.24, 21:40 | Üzenet # 1001
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Ne kérj lehetetlent.*Nyögöm.* - Ahhh oké igyekszem.....*Lihegek igen csak.* - Jogos...*Nyögöm az ajkaid közé, bár jelen pillanatban nem érdekelne de utána azért nem lenne jó. Megremegnek a lábaim, majd a farkam is a nyalásra.* - Mindenképpen.*Túrok a hajadba és ahogyan feldugod az ujjaid felnyögök hangosabban.* - Bassza meg....*Élvezkedek.* - Ahh mi lenne..... ha kaját becsomagolnánk... és a kocsiba folytatnánk? Nem elég az ujjaid... a farkad kell..*Közlöm veled.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.02.24, 22:28 | Üzenet # 1002
Yaoista
*Nem hittem, hogy ennyire beindít a helyzet.* - Akkor sem lenne kellemes így kimenni a kocsiba, nem igaz? *Ujjazlak folyamatosan.* - Vagy nem akarsz elmenni? *Hagyok abba mindent és csak nézek rád, de nem érek hozzád egyáltalán. Közel hajolok az ajkaidhoz, de nem csókollak meg.* - Nos, mit akarsz? *Kérdezlek.*

MioDátum: Kedd, 2015.02.24, 22:38 | Üzenet # 1003
Yaoista
- Ahhh jogos..*Már nem igen tudok tisztán gondolkozni.* - De elakarok...*Bólogatok, majd ahogyan mindent abbahagysz, hát ki vagyok.* - A farkad.*Közlöm veled és fordítva a helyzeten téged nyomlak a wc-re én pedig az öledbe ülve a farkad magamba vezetem.* - Ahh elmegyünk utána.... szóval nem érdekel...*Kezdek el mozogni vadul és megcsókollak.* - Élvezz belém, ha akarsz...*Nyögöm, csak az élvezet számított semmi más.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.25, 00:27 | Üzenet # 1004
Yaoista
*Válaszodra csak elvigyorodtam. Ahogy beleülsz a farkamba, nem volt ellene semmi kifogásom.* - Jól van kis ördög. *Mozgok én is benned, de azért közben előveszek egy zsepin és ráfogok vele a farkadra.* - Így nem koszolsz össze. *Suttogom az ajkaidra és folyamatosan csókollak.* - Te mondtad, aztán nem kérek rinyát. *Közlöm veled és kicsit jobban kezdek én is benned mozogni. Lassan odasimítom az egyik ujjam, majd felnyomtam beléd azt is.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.25, 01:14 | Üzenet # 1005
Yaoista
- Démonom.*Vigyorgok. A zsepire csak bólintottam, éppen nem nagyon érdekelt.* - Nem fogok.*Okom se lehet rá és tényleg nincs szándékomba. Folyamatosan mozgok viszont az ujjadra fájdalmasan mégis kéjesen felnyögök.* - Ahhh démon vagy tényleg..*Csókollak meg és körmeim a válladba mélyesztem. Vártam hogy haza menjünk és ott mit teszel velem. biggrin *

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.02.26, 00:56 | Üzenet # 1006
Yaoista
*Én azért nem szívesen mentem volna el foltos ingbe.* - Helyes. *Tényleg nem akartam később hallgatni, hogy miért benned mentem el. Te kérted. Imádtam a hangodban a fájdalom és a kéj keveredését. Valahogy még szexibb lettél tőle. Nem zavartak a körmeid, inkább löktem benned egy mélyebbet.* - Lehet nem fogsz tudni járni. *Vigyorgok és az ujjam is mozgatni kezdem.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.02.26, 12:52 | Üzenet # 1007
Yaoista
- Akkor is bevonszolom magam suliba már...*Nyögöm, de komolyan gondolom.* - Szerintem.... az egyik tanárom már kifejezetten várja.... hogy betoljam a kis seggemet...*Vigyorgok és persze rád célzok és szándékosan így fogalmaztam. Sejtettem, hogy majd ott is elfogsz kapni vagy én mászok rád. Kívántalak egyre jobban és már nem vagy erőszakos és remélem nem is leszel.* - Maximum majd állok az órán.*Nevetek. Tény a testem még kicsit gyenge, de amúgy jól van.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.02.27, 00:16 | Üzenet # 1008
Yaoista
*Tudtam, hogy bejössz, de igazából most magadnak köszönheted, ha kész lesz a feneked.* - Valahogy úgy. *Vigyorgok én is. Tény volt, hogy el akartalak kapni és úgy megdugni a suliba, hogy látszódjon is rajtad, hogy élvezted és a többiek féltékenyek legyenek, hogy bizony a farkamon kötöttél ki. Egyre mélyebbek lökök benned és igen csak csókollak közben.*

MioDátum: Péntek, 2015.02.27, 12:34 | Üzenet # 1009
Yaoista
*Elvigyorodom rajtad ennyire azért már igen csak ismertelek. A mélyebb lökésekre még jobban nyögök és persze én is csókollak. Egy darabig még bírom végül egy hatalmasat nyögve elélvezzek. Hozzád bújva igen csak lihegek.* - Ez jó volt...*Kapkodom levegőt még a testem is remeg az átélt gyönyörtől.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.02.27, 13:39 | Üzenet # 1010
Yaoista
*Ahogy elmentél, nekem se kellett több és hát ahogy kérted, mélyen beléd élveztem.* - Bizony. *Azért az ujjam kihúzom, de a farkam még benned volt.* - Hogy remegsz. *Vigyorgok, majd lassan kicsúszott belőled a farkam.* - Elégedett vagy? *Kérdezlek és a nyakadba csókolok és cirógatlak, mert még tudtam, hogy milyen érzékeny ilyenkor a tested.*

MioDátum: Péntek, 2015.02.27, 13:47 | Üzenet # 1011
Yaoista
*Felnyögök, ahogyan elmész bennem.* - Miattad.*Közlöm velem.* - Igen nagyon.*Mosolyodom el.* - Te?*Kérdezlek és a csókra picit felsóhajtok. Kicsit így maradok jól esik, hogy cirógatsz. Lassan lemászok rólad és persze magvad elkezd folyni rólam. Végighúzom az egyik ujjam, majd erotikusan elkezdem nyalogatni.* - Hmm a desszert meg is van...*Vigyorodom el.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.02.27, 21:17 | Üzenet # 1012
Yaoista
- Még tudnám folytatni. *Vigyorgok, hogy tudd, ezzel nincs még vége, persze amúgy jó volt nagyon. Ahogy elkezded nyalogatni a spermám, hát kész voltam.* - Még a főételig se jutottunk. *Megtörlöm a zsepivel a kis kukikád.* - Na szedd össze magad én elrakatom a kaját. *Hagylak ott és mikor kimegyek a csávó is ott áll és kiverte a farkát, mire csak vigyorgok.* - Szép mennyiség, szívesen a műsort, de hozzá ne merj érni, mert eltöröm a kezed. *Közlöm vele és ott hagylak. Beszélek a pincérrel, miszerint rosszul lettél és inkább elvinnénk az ételt és kint várlak.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.03.01, 17:00 | Üzenet # 1013
Yaoista
- Ki mondta, hogy én nem?*Kérdezem kaján vigyorral.* - Az részletkérdés.*Nevetek fel és azért felnyögök, ahogyan megtörlesz és a farkam is megremegek.* - Oké, mindjárt jövök.*Letörlöm, amit még kell és a levegőt is rendesebben veszem viszont, ahogyan meghallom a szöveged az elégé meglep, de nagyon jól esik. Ez a nap tele van meglepetésekkel. Igaz azt mondtad, hogy leszel másokkal de mégis csak elégé bejövök neked, na meg nekem is szabad lenne másokkal lennem, az más, hogy nem akarok, de tetszik a féltékenységed. Elkészülve kimegyek a csávóra rávigyorgok és nem is vagyok zavarba, mert annyira a fejemben van, amit mondtál. A pasi persze nem szól hozzám. Megmosom a kezem és kimegyek.* - Mehetünk.*Vigyorgok ezerrel, de nem mondok semmit még.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.03.03, 22:44 | Üzenet # 1014
Yaoista
*Már a becsomagolt kajával várlak.* - Oké. *Bólintok, de ötletem sincs, hogy min vigyorogsz. Kimegyünk a kocsiba, majd hazahajtok veled. Előre engedlek, aztán megyek utánad. Bent lerakom a kaját, majd elkapva a karod hosszan megcsókollak és már vetkőztetlek.* - Min vigyorogsz? *Kérdezem, mert ötletem nem volt, mi olyan mókás.*

MioDátum: Szerda, 2015.03.04, 10:42 | Üzenet # 1015
Yaoista
*Nem zavar, hogy otthon megcsókolsz és vetkőztetni kezdesz, én is így teszek.* - Tényleg kíváncsi vagy rá?*Pillantok rád és lesimítom rólad az inget.* - Hallottam mindent amit mondtál a mosdóba.*Suttogom a füledbe és bele is nyalok.* - Moroghatsz nyugodtan de nem tudod ezt se letagadni.*Szívom meg a nyakad, de kuncogok még mindig.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.03.04, 11:17 | Üzenet # 1016
Yaoista
- Ahha. *Annyira nem, de ha már megkérdeztem, nem mondhatom azt, hogy leszarom.* - Mi? *Lepődök meg kicsit és egy leheletnyit azért pirosas lesz az arcom, de éppen csak.* -  Csak azért mondtam, mert szét voltál csúszva és ha rád mászik, de te nem akarod, annak csúnya vége lett volna. *Közöm veled, persze ez csak kifogás volt és már a nacid gombolom.*

MioDátum: Szerda, 2015.03.04, 11:22 | Üzenet # 1017
Yaoista
*Látom a piros arcod amire csak jobban elvigyorodom.* - Aha persze persze.*Bólogatok persze látszik, hogy nem hiszek neked.* - Tényleg érdekellek téged nem kicsit.*Simítok a farkadra és belemarkolok, majd picit távolabb lépek.* - Én meg ennek örülök és jó érzéssel tölt el.*Vallom be zavartan.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.03.04, 12:40 | Üzenet # 1018
Yaoista
- Tényleg így van. *Mondom komolyan.* - Ez nem igaz, csak a segged érdekel. *Farkamra sóhajtok egy nagyobbat.* - Hülye vagy. *Morgom és felkapva inkább bemegyek veled a hálóba. Hosszan megcsókoltalak, de igazából már kemény voltam. Ledobáltam a ruháim és leszedtem a tiéd is.* - Inkább ülj a farkamba és lovagolj meg. *Közlöm veled.*

MioDátum: Szerda, 2015.03.04, 12:53 | Üzenet # 1019
Yaoista
- Nem hiszek neked.*Még ha nem is érdekellek annyira, mint te engem, akkor is tetszek neked és rendesen felkavarlak és nem veszem már be a szöveged.* - Valóban az vagyok.*Mosolyodom el, hiszen te tetszettél mégis csak. biggrin Nem bánom, hogy beviszel és a csókod is viszonozom és segítek levenni a ruhákat. A kérésedre csak elmosolyodom, majd eldöntve megcsókollak és föléd mászva lassan a farkad magamba vezetem, mire jobban felnyögök. Odahajolok a füledhez.* - Nekem csak te kellesz.*Suttogom a füledbe.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.03.04, 13:35 | Üzenet # 1020
Yaoista
- Te bajod. *Hagyom rád, ha nagyon győzködlek azzal ugyan ott vagyok.* - Legalább ebben egyetértünk. *Ahogy az ágyban a farkamra ülsz, felnyögök egy nagyobbat. Szavaidra nem mondom semmit, hiszen nekem nem csak te kellettél, ahhoz túl sokan szaladgáltak még. Lefogom csípőd, hogy ne tudj mozogni, én viszont annál keményebben dugtalak.* - Mennyire van kedved játszani? *Vigyorgok.*

MioDátum: Szerda, 2015.03.04, 13:41 | Üzenet # 1021
Yaoista
*Nem mondok neked semmit, felesleges. Tudtam nem lesz egyszerű és időbe telik, de akkor is megfoglak hódítani, hogy csak engem akarjál és senki mást. Nem is próbálkozok a mozgással, de a tiédre igen csak reagálok és hangosan nyögdécselek.* - Nagyon van kedvem... azt teszel amit csak akarsz..*Persze ez nem azt jelenti, hogy úgymond behódoltam neked, hiszen ez most a szexről szól.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.03.04, 14:03 | Üzenet # 1022
Yaoista
- Te mondtad. *Vigyorodom el még jobban, majd ledöntelek. Megállok a mozgásba de ki nem húzódok belőled. Kihúzom a fiókot és kis matatás után találtam két kendőt.* - Akkor játszunk. *Megfogom a kezeid és az ágytámlához kötözlek. Végigsimítok a mellkasodon és a mellbimbóidon.* - Milyen jól mutatna itt egy piercing. *Elmélkedem, majd előre dőlve megharapdálom bimbód.* - Nem gondolod? *Továbbra sem mozogtam, de pont úgy álltam meg benned, hogy nyomjam a gyönyörpontod.*

MioDátum: Szerda, 2015.03.04, 14:20 | Üzenet # 1023
Yaoista
- Igen én.*Bólintok. Figyelem mit csinálsz és csak elvigyorodom.* - Játszunk.*Tényleg simán hagyom neked magam.* - Hmm már többször gondoltam rá hogy csináltatok....*Közlöm és a harapásra felnyögök.* - Szóval benne vagyok..*Vigyorgok.* - Nem akarsz mozdulni??*Kérdezlek és a lábaimmal magamhoz ölellek.* - Vagy teljesen meg akarsz őrjíteni?

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.03.05, 00:42 | Üzenet # 1024
Yaoista
- Támogatom az ötletet. *Nyögésen nagyon tetszett.* - Én csináljam meg? *Szopogatom a másik bimbód.* - Én ide is tennék. *Húzom végig az ujjam a farkadon.*- És rátennék egy kis csengőt. *Vigyorodom el és közben cirógatom a makkod.* - Szerinted? *Kérdezem és elkezdtem mozogni, de kínzóan lassan és továbbra is csak cirógattam a farkad hegyét. Benyúlok megint a fiókba és kiveszem a vibrátort, amivel már találkoztál.* - Lássuk, meddig bírod. *Vigyorodom el és bekapcsolva azzal kezdtem simogatni a farkad.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.03.05, 14:39 | Üzenet # 1025
Yaoista
- Sejtettem.*Vigyorgok.* - Nos, ha menni fog, akkor miért ne.*Kuncogok.* - Ahhh oda?*Ezen azért nem gondolkoztam.* - Csengő? Te tényleg perverz vagy.*Vigyorgok, de azért erre nem bólintok rá, bár kitudja lehet belemegyek, de csengő nélkül. biggrin * - Szerintem igen.*Nyögök fel jobban, és a mozgásod egyszerre élvezetes és kínzó. Amikor előveszed a vibrátort, hát igen hogyne emlékeznék rá.* - Oké, de azért azt ne tedd be.*Kérlek meg és a farkam is igen csak remeg.*

Keresés: