2025.07.27, Vasárnap, 04:03
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Szombat, 2015.02.14, 12:21 | Üzenet # 951
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Ki is élvezem.*Mosolyodom el. Persze attól még, hogy most borozok nem fogok berúgni és jó darabig se biggrin * - Az igaz, de ez most annyira más az igen, hogy amúgy ez mindenre igaz.*Nevetek fel picit.* - Meg különben ez mégis csak egy randiféle.*Direkt nem randit mondtam, bár nekem az volt.* - Azon se mostanság voltam.*Persze lehetőségem lett volna rá.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.02.14, 13:10 | Üzenet # 952
Yaoista
- Helyes. *Mosolyodom el és hát nekem is eszembe jutott, hogy le kéne itatni.* - Értem. *Hagyjom rád, hogy szimplán lökött vagy.* - -Azt mondtam, talán az. *Javítalak ki, hiszen semmiféle randiról nem volt itt szó.* - Miért nem találkoztál senkivel az egyetemen? *Kérdezem kíváncsian.* - Kész rajongó táborod van szerintem. *Gondolkozom el.*

MioDátum: Szombat, 2015.02.14, 13:46 | Üzenet # 953
Yaoista
- Azért mondtam, hogy féle meg nekem randi.*Vallom be kissé zavartan.* - Akkora nincs mit neked, de azért akad.*Kuncogok.* - Nem érdekelt senki igazán, de ezt mondtam neked. Különben meg a tanulásra koncentráltam és ott van a munka és a szabadidőm meg barátokkal töltöttem.*Na igen nem kicsit forgattad fel az életem.* - Sose gondoltam volna, hogy te leszel az, aki érdekelni fog.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.02.14, 14:35 | Üzenet # 954
Yaoista
- Értem. *Nem tudtam mit mondjak neked erre a randi dologra. Persze ez tényleg az volt, de nem akartam, hogy azt hidd, nyert ügyed van, mert nincs.* - Hát akkora éppen nincs. *Vigyorodom el.* - Szóval ennyire felforgattalak? *Valljuk be, én élveztem a dolgot. Egyáltalán nem bántam, hogy felkavartam az egész életed és tége,d sőt külön tetszett ez a szerep.*

MioDátum: Szombat, 2015.02.14, 14:40 | Üzenet # 955
Yaoista
- Nem lehet mindenki olyan népszerű, mint te.*Vigyorgok.* - Igen ennyire, mintha nem tudnád.*Csóválom a fejemet.* - Azt magam se tudom, hogy mi fog ebből kisülni, de majd minden kiderül maga idejébe.*Hiszen előre úgyse tudhatom és nem is akarok gondolni rá csak sodródom az árral.* - Választottam.*Teszem le az étlapot.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.02.14, 22:22 | Üzenet # 956
Yaoista
- Ez van. *Értek egyet.* - Én? Ugyan kérlek, fogalmam sincs. *Adom elő a pókerarcom, mert persze nagyon is tudtam.* - Nekem sincsen, ha ez megnyugtat. *Vallom be őszintén, hiszen fogalmam sem volt, mi lesz velünk.* - Rendben. *Pont jött is a pincér és töltött nekünk bort. Leadtuk a rendelést szépen, majd gondolkozva néztelek.* - Egyébként merre jár az a szexi kis haverod, akivel mindig együtt lógtál az egyetemen? Gondoltam bemutatom Asaminak. *Vigyorodom el.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 17:59 | Üzenet # 957
Yaoista
- Na persze.*Vigyorok.* - Ugyan nem törtem össze tőle.*Kuncogok. Ahogyan megkérdezed, hogy merre kár a haverom nem igen tetszik, de ahogyan folytatod azért megnyugszom, hogy nem neked kell.* - Nem tudom, hogy Asami karmai közé akarom engedni. Különben is egyszóval nem mondtam, hogy érdeklik a férfiak tudtommal.*Jegyzem meg.* - Különben elutazott, de most már hamarosan haza jön.

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.18, 18:11 | Üzenet # 958
Yaoista
- Azt látom. *Nem tűntél valami depressziósnak.* - Az már mindegy. Asami megoldja, őt ilyen apróságok nem hatják meg, hogy meleg vagy se. *Vigyorgok, hiszen ha valakit kiszemelt magának, akkor megszerzi, legyen az bárki. Már majdnem rosszabb, mint én.* - Értem. Majd hívd át. *Jegyzem meg, bár meg kell hagyni, téged és a haverod is elnéztem volna, ahogy játszotok kicsit, aztán beszálltam volna.* - Na de csak a kíváncsiság kedvéért? A pasikra bukik? *Kérdezek rá.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 18:44 | Üzenet # 959
Yaoista
- Valahogy ez meg se lep.*Csóválom a fejemet.* - Majd meglátom.*Nem parancsolhattál nekem ugye.* - Mondjuk nem féltem őt annyira.*Kuncogok.* - Különben meleg és nincs pasija most tudtommal.*Mondom el végül.* - Mondjuk aztán lehet Asaminak jót tenne, megfogná valaki a grabancát vagy őt csak a szex érdekli?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.18, 19:15 | Üzenet # 960
Yaoista
- Én azon lepődtem volna meg, ha meglep téged. *Mert hát engem se kellett félteni.* - Ht nem is néz ki úgy, mint akit félteni kéne. *Jegyzem meg.* - Sőt, te inkább tűnsz nebáncsvirágnak ránézésre. *Persze nem voltál, hiszen nekem is ellenszegültél, ami még nem történt meg velem.* - Asaminak nem fogja megfogni seni a grabancát. *Nevettem el magam.* - Ez volt az év vicce. *Kuncogok tovább.* - Legfeljebb eljátssza, de ő irányít, hidd el nekem. *Iszogatom a borom.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 19:47 | Üzenet # 961
Yaoista
- Azon én is.*Nevetek fel.* - Nos nem.*Bólintok, majd felnevetek.* -Aztán kiderült, hogy ördögfióka vagyok, mi?*Vonom fel a szemöldököm.* - Sose lehet tudni.*Jegyzem meg.* - Ennyire csak nem.*Nevetek veled együtt.* - Azért megnézheti magát, ha bántani meri.*Mondom komolyabban.* - Neked is tetszik?*Kérdezzem hirtelen és én is beleiszom a boromba.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.18, 20:20 | Üzenet # 962
Yaoista
- Nem ördögfióka, maga az ördög. *Javítalak ki.* - De, ezt lehet, hidd el nekem. *Ezt komolyan is gondoltam. Nem hiszem, hogy Asamit olyan könnyen meghódítaná a kis barátod.* - Erre nem tudok mit mondani neked. *Rántom meg a vállam, engem nem érdekelt ha bántja.* - Nekem? Nekem nem az ízlésem. *Nézegetem a boromat, ahogy lötykölöm a pohárba.* - Én a szőkéket jobban bírom. *Iszok bele újra.* - Nem mondom, hogy csúnya, mert helyes, de nem az a szépség. *Mint te.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 20:43 | Üzenet # 963
Yaoista
- Ohh nem tudtam, hogy már maga az ördög vagyok, de ez tetszik.*Vigyorgok.* - Majd kiderül az is lehet, hogy lekoptatja Asamit.*Bár erre nem sok esélyt látok.* - Gondoltam.*De ezzel nincsen gond.* - Igen.*Bólintok és azt hiszem, hogy azt mondod simán megdugnád, de tévedek.* - Értem.*Mosolyodom el és próbálom magam visszafogni, hogy ne viruljon annyira a fejem.* - Finom a bor.*Iszok bele én is.* - Hello szép fiú.*Jelenik meg egy kis srác.* - Te aztán tényleg jól nyomod, tegnap én most meg egy újabb srác.*Vigyorodik el és persze máris leesik, hogy ő tegnapi és nem nagyon tetszik a helyzet és reméltem elzavarod.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.18, 21:05 | Üzenet # 964
Yaoista
- Eddig is kisördög voltál. *Jegyzem meg.* - Ezek után már legalább maga a sátán. *Hiszen meg tudtál zsarolni egy démont.* - Asamit? Lekoptatni? Te ezt a két szót egy mondatba használtad? *Húzom fel a szemöldököm. Láttam én, hogy mennyire megörültél, pedig azt már mondtam egy párszor, hogy szép vagy. *Nyugtázom a dolgokat.* - Igen, szerintem is. *Értek egyet a bor kérdésében. Mikor megjelenik a seác, akivel tegnap voltam, csak unottan ránézek.* - Veled voltam tegnap? *Nézek értetlenül.* - Valahogy jobban néztél ki. Nagyon be lehettem rúgva. *Nyugtázom a dolgokat.* - Egyébként nem sok közöd van hozzá, hogy kivel dugok éppen. *Teszem hozzá.* - Nem hagytál bennem valami maradandó nyomot.

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 21:47 | Üzenet # 965
Yaoista
- Jogos.*Kuncogok.* - Sátán? Hmm ez még jobb.*Vigyorgok.* - Egy démon mellett muszáj is.*Kuncogok.* - Hallottad nem? Jó oké én se tudom elképzelni, de azért szívesen látnám felsülni.*Nevetek fel.* - Elég sok mindent akarok vele kapcsolatba látni.*Nevetek még. Én nem akarok jelentet rendezni, de te simán megoldod a dolgokat, pedig azt hittem kicsit szívatni fogsz.* - Hallottad nem? Szóval lehet tiplizni.*Ennyit azért mondok.* - Hogy te mekkora egy féreg vagy.*Akad ki.* - Te se fogsz jobban járni, mint én.*Jegyzi még meg és elvonul.* - Nem bírja a visszautasítást.*Vigyorgok.* - Most már éhes vagyok.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.18, 21:57 | Üzenet # 966
Yaoista
- Hát arra még várhatsz tünérbögyörő, mert akkor én is ott akarok lenni. *Vigyorodom el. Szerencsére a srác vette a lapot és lelépett.* - Nem. *Hagyom ennyiben.* - Szerintem mindjárt hozzák. *Mondom, de még mielőtt kihozták volna a kaját, visszajön a srác.* - Komolyan meg fogod bánni. *Kezd bele, mire csak sóhajtok.* - Még a nevedre se fog emlékezni. Csak valami Aaeron érdekli. *Néz rám lenézően én pedig nem csak zavaromba de igemebe is elvörösödtem.* - Húzz innen a picsába! *Szólok rá, mire rám néz sértetten.* - Nem tetszik, mi? *Kuncog, majd ott hagy minket, remélem most már tartósan. Én közben csak vörösödtem és mindenfele néztem, csak rád nem.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 22:32 | Üzenet # 967
Yaoista
- Megbeszélve.*Nevetek fel.* - Akkor jó.*Mosolygok, de amikor odajön a csávó csúnyán nézzek rá.* - Az legyen bajom.*Mondom, viszont a folytatás nagyon meglep és rögtön rád nézzek és az még inkább meglep. A csávónak nem tudok mit mondani és amikor ott hagy minket akkor se elsőre. Beleiszok a boromba is még.* - Ez a legszebb bók amit eddig kaptam tőled.*Mondok csak ennyit és én magam is zavarba vagyok.* - Jól áll  a piros.*Nem bírtam kihagyni.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.18, 22:46 | Üzenet # 968
Yaoista
*Jobb lett volna, ha csöndbe maradsz és nem mondasz semmit.* - Nem az volt. *Morgom, de még a fülem is vörös.* - Fogd be. *Morgok és közben magamba szidtam a gyereket, hogy miért csinálta ezt. Megérdemelte volna, ha addig dugom, hogy meg se tudjon mozdulni. Végre meghozták a kaját és én egy szó nélkül eszek bele, de legalább már nem voltam olyan vörös, mint az előbb.* - Finom. *Morgok ennyit, de nagyon zavarba voltam.*

MioDátum: Szerda, 2015.02.18, 23:05 | Üzenet # 969
Yaoista
- Nekem de.*Mondom és most az se zavar, hogy bunkón rám förmedsz. Most már örültem is a gyereknek.* - Jó étvágyat.*Mondom és enni kezdek.* -Valóban az.*Mosolygok ezerrel.* - Jó a konyhájuk tényleg.*Eszek tovább.* - Köszönöm, hogy elhoztál.*Simítok a kezedre.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 00:26 | Üzenet # 970
Yaoista
*Én még csak jó étvágyat sem kívántam, csak morogtam valami hasonlót.* - Igen. *Bólintok és azért már visszanyertem az arcszínem.* - Éhes voltál. *Mert persze ez nem randi, csak megetetlek, meg már ennyi kijárt a féreg miatt.* - Desszertet is kérsz majd? *Kérdezem, mert tudtam, hogy szereted az édeset.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.02.19, 00:49 | Üzenet # 971
Yaoista
- Igen az.*Mosolyodom el és elveszem a kezemet.*  - Jöhet simán köszi.*Eszek tovább.* - Jól érzem magam.*Áthajolva adok a szádra egy rövidke csókot majd tovább eszek. Új infótól még jobban érzem magam.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 01:20 | Üzenet # 972
Yaoista
*Nagyon kezdtél úgy viselkedni, mintha egy randin lennék, mikor mondtam, hogy ez nem az, de még kibírtam, hogy ne jegyezzem meg. Apró Csókod viszonozom, de csak azért, mert ma már tettem elég rossz fát a tűzre nálad.* - Akkor jó. Már nem vagy idegbeteg és letört? *Utalok itt arra a srácra, akit megkerestem "neked".* - Faszé kellett annak az idiótánk idejönni. *Morgok magamba.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.02.19, 01:24 | Üzenet # 973
Yaoista
- Nem voltam idegbeteg csak ki voltam készülve.*Javítalak ki.* - De már jobban vagyok igen, az meg, hogy az estét hogy bírom, majd kiderül.*Lehet lesznek rémálmaim.* - Én nem bánom, viszont ha most morogni fogsz és nem érzed jól magad akkor igen.*Mondom komolyabban.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 12:24 | Üzenet # 974
Yaoista
- Akkor az. *Hagyom rád, nekem az ugyanaz volt.* - Értem. *Iszok bele a borba két falat között.* - Nem tudom még. *Látszik, hogy zavarba vagyok és igazából morgással leplezem, de amúgy jól érzem magam, csak nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Nem hittem, hogy ezt valaha megtudod, hiszen én ettől kikészültem, hogy dugok valakit és rád gondolok... milyen már? Ez nem én voltam.* - Azt sejtettem, hogy nem bánod, mondjuk megnéztem volna mit csinálsz, ha behívom egy hármasra.

MioDátum: Csütörtök, 2015.02.19, 21:51 | Üzenet # 975
Yaoista
- Nos itt hagytalak volna.*Közlöm veled, de szerencsére nem ez történik. Azt meg inkább nem mondom, hogy mi értelme van mással lenned, ha az én nevem nyögöd, de ebből csak morgás lenne vagy te mennél el.* - De örülök, hogy nem így történt.*Teszem hozzá. Oké meg mondtad, hogy te leszel mással, de durva lenne, ha máris na meg én nem leszek benne hármasokba.*

Keresés: