Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 22:49 | Üzenet # 976 |
 Yaoista
| - Gondoltam. *Szinte biztos voltam benne, hogy nem maradtál volna.*- Túl érzékeny vagy. *Jegyzem meg, majd odahajolva megcsókollak.* - Ne szállj el. *Mondom komolyan, utalva a srácra és a nyögésre.* - Csak véletlen volt. *Persze, pont ezért szar, mert véletlen volt, de ez nem számít már. Pont, hogy magam ellen beszélek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 23:00 | Üzenet # 977 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ennyire már ismersz.*Mosolyodom el.* - Csak az ilyen dolgokra.*Jegyzem meg. A csókod viszonozom természetesen.* - Nem szálltam el.*Tényleg nem, de jó volt tudni ezt.* - Oké oké hagyjuk is.*Eszek inkább tovább.* - Megkóstolhatom?*Kérdezem a kajádra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 23:27 | Üzenet # 978 |
 Yaoista
| - Jobban, mint hinnéd. *Sok dologra figyelek veled kapcsolatban, csak nem tudsz róla. Bólintottam és vettem egy falatot a villámra, hogy minden jóból jusson neked, majd odanyújtottam.* - Parancsolj. *Tartom a szádhoz, de elbénáztam és leesett a villámról, telibe a felsődre, mire megint zavarba jövök.* - Ó, hogy... *Fogom a szalvétát és elkezdem törölgetni a felsőd.* - Menjünk ki a mosdóba szerintem, mert foltot fog hagyni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.19, 23:49 | Üzenet # 979 |
 Yaoista
| - Hmm meg lehet.*De azt te se gondoltad volna, hogy szembeszállok veled.* - Köszönöm.*Hajolok oda, de ahogyan leesik a falat és rajtam köt ki felnevetek.* - Nincs semmi vaj.*Kuncogok.* - Oké, bár nem zavar, de menjünk.*Nevetek és ki is megyünk, de végig nevetek.* - Persze tudom én voltam a béna.*Pimaszkodok és elkezdem törölni magam, de nagyon nevetek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.20, 00:09 | Üzenet # 980 |
 Yaoista
| *Én nagyon égtem és nem nevettem, csak mindenhova néztem, csak rád nem. A mosdóba elveszem tőled a szalvétát és tovább törölgetlek.* - Természetesen. *Mondom komolyan.* - Ahogy odahajoltál, a lendülettől megingott a kezem. *Ennél rosszabb kifogást, szerintem még életemben nem sikerült gyártanom. Az arcodra simítok és megcsókollak, mielőtt kinyitnád a kis szád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.20, 00:15 | Üzenet # 981 |
 Yaoista
| *Hagyom neked magam.* - Igen igen gondoltam.*Nevetek tovább és csak a csókodra maradok csöndben, de akkor is picit még kuncogok. Hozzád simulok és úgy csókollak tovább.* - Ki fog hűlni a kaja.*Suttogom az ajkaid közé, de nem távolodom el.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.20, 00:47 | Üzenet # 982 |
 Yaoista
| *Ahogy tovább csókolsz, nem vagyok ellene, sőt neki tollak a mosdókagylónak kicsit.* - És? *Suttogom az ajkaidra.* - Nem én kezdtem. *Jegyzem meg neked és közben magamhoz húzlak.* - Vagy talán nem teszik a helyzet? *Kérdezem a füledbe suttogva és megmarkolom a feneked.* - Én hidegem is szeretem a kaját. *Nyalok végig a nyakadon, de közben már elöl a nacid gombolom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.20, 01:03 | Üzenet # 983 |
 Yaoista
| *Nem zavarsz, hogy odanyomsz a kagylóhoz.* - Jogos...*Harapok az ajkaidra.* - Miért én?*Kérdezlek és simulok, mint egy cica.* - Azt nem mondtam.*Vigyorgok.* - Most hogy mondod nekem is...*Pont nem kajálni van most kedvem. Én is elkezdem bontogatni a nacid és belenyúlva megfogva a farkad simogatni kezdelek és egy percre se válok el az ajkaidtól.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.22, 21:15 | Üzenet # 984 |
 Yaoista
| - Igen, te kezdted. *Nyugtázom a dolgokat. Nagyon is tetszett, ahogy simultál hozzám, ez volt a minimum.* - Akkor nem értem a problémád... *Suttogom ajkaidra és még szép, hogy hagylak kibontakozni szex terén. Sejtettem, hogy hirtelen már nem is vagy olyan kajás, vagy ha mégis, akkor már csak a gecimre. Kiszabadítom én is a farkad és simogatni kezdtem.* - Szopj le. *Nyalok végig ajkaidon, majd megcsókoltalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.22, 21:33 | Üzenet # 985 |
 Yaoista
| - Én kérek ismét elnézést.*Vigyorodom el.* - Nincs is.*Vigyorgok. A farkamra felnyögök és a kérdésedre rád pillantok persze csak a csók után.* - Azért nem megyünk be az egyik fülkébe? Vagy itt szeretnéd?*Kérdezlek és közben simogatlak és akár igent is mondok neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.22, 23:21 | Üzenet # 986 |
 Yaoista
| - Minimum. *Közlöm veled. Nagyon csábító volt a pillantásod még akkor is, ha nem voltál vele tisztában, mennyire.* - Menjünk be. *Igazából itt is megdugtalak volna premier plánba, de valahogy annak meg volt a bája, ha egy étteremnek a klotyójában szexelsz. Betollak az egyik fülkébe, majd végigsimítottam az ajkaidon.* - Nos, megkapom végre a szopásom? *Kérdezem komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.22, 23:32 | Üzenet # 987 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom.* -Oké.*Azért nem baj, ha bemegyünk, mert így is meg van az izgalom, de azért tényleg nem kéne, hogy lássanak minket, de te ugye lehet rávehettél volna és tudtam veled sok új dolgot kifogok próbálni, pedig eddig se voltam szende szűz.* - Igen meg.*Harapok az ujjadra finoman és kicsit szopogatom az ujjad majd leguggolok és elővéve farkad szopni kezdelek és végig téged nézlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.22, 23:44 | Üzenet # 988 |
 Yaoista
| *Igazából csak féltékenységből nem akartalak kint megdugni. Még a végén akad még egy hódolód, amiből nem kérek, de én attól még lehet megdugom majd még egyszer a kis srácot. Csak figyeltem, ahogy az ujjaim szopogatom. Hagylak leguggolni és ahogy a szédba veszel felsóhajtok egy nagyot. Finoman a hajadba túrok és élvezkedek, majd elvigyorodom.* - HA gondolod térdelhetsz a cipőmön. *Nem bírtam kihagyni, de az igazat megvallva másnak nem ajánlottam fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 00:08 | Üzenet # 989 |
 Yaoista
| - Ohh milyen kedves vagy.*Vigyorgok.* - Ezek után tudod mit élek vele, mert kétlem, hogy ezt másnak is mondtad már vagy nekem mondod.*Vigyorgok és a lábfejedre térdelek, majd tovább szoplak tövig nyelve és a popsid kezdem el markolászni na nem mintha akarnék ott valamit de jó fogni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 00:39 | Üzenet # 990 |
 Yaoista
| - Használd ki. *Vigyorgok és ahogy rám térdelsz, csak löktem egyet a csípőmmel.* - Jó a seggem, igaz? *Túrok a hajadba és finoman mozogni kezdek, de még mielőtt elmennék eltollak és felhúzlak.* - Fordulj meg. *Közlöm veled és lehúzom a nadrágod. Neki dörzsölöm a farkam a fenekednek, majd a nyakadba csókolok.* - Úgy fogom betenni, hogy nem készítelek elő. *Suttogom a füledbe és lassan elkezdtem beléd nyomni a farkam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 00:59 | Üzenet # 991 |
 Yaoista
| - Igen nagyon, de az enyém jobb.*Vigyorgok. Nem zavar, hogy mozgatod a csípődet. Addig szoplak, amíg fel nem húzol. Megfordulok, ahogyan kéred és a farkadra megremegek és a csókodra.* - Oké de lassan..*Tolom ki jobban a fenekem és lábam jobban szétteszem, hogy jobban hozzám férj..* - Mikre veszel rá..*Pillantok hátra és a hajadba túrva megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 01:39 | Üzenet # 992 |
 Yaoista
| - Ezzel vitatkoznék. *Vigyorgok én is, de egyre jobban tetszett, hogy beszóltál nekem.* - Nem kapkodok. *Tényleg nagyon lassan hatoltam be és mindig megálltam és vártam, hogy ellazulj. Közben azért a kezeim a fölsőd alatt kalandoztak és a mellbimbóid is megcsavargattam.* - Azt hittem nem fogod hagyni... *Suttogom a füledbe és a csókod viszonozom. Végül teljesen benned vagyok, de akkor sem mozogtam rögtön, hanem hagytam, hogy megszokj. Utána is csak finoman kezdem ostromolni a tested.* - Isteni... *Közben nyakad kóstolgatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 01:57 | Üzenet # 993 |
 Yaoista
| - Akkor tedd azt.*Vigyorgok.* - Oké.*Tényleg nagyon figyelmes vagy és csak egy kis kellemetlenséget érzek, de az is hamar elmúlik.* - Ahh túl nagy a vonzerőd.... még senkivel nem csináltam egy étterem mosdójába.*Még az exemmel se. Persze nem csak lakásba csináltam, de ez a helyszín új. Amint megszoklak megmozdítom a csípőmet.* - Igen az tényleg...*Söpröm félre a hajamat. Felveszem a mozgásod és a kezeimmel a csempének támaszkodok. A helyzet csak még jobban beindított.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 11:05 | Üzenet # 994 |
 Yaoista
| -Én nem bánom. *Élveztem, hogy milyen hatással vagyok rád. Azt hinné az ember, hogy nehéz lesz befűzni téged, közben ott teszed szét a lábad nekem, ahol én akarom. Nagyon jó érzés benned lenni, főleg mikor már te is mozogsz.* - Milyen szűk vagy. *Suttogom a füledbe és folyamatosan kényeztetlek. Hirtelen beszéd hangot lehet hallani és bejönnek ketten, de én nem álltam meg a mozgásban, sőt csak keményebben kezdtelek dugni.* - Shhh.... meghallanak. *Suttogom a füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 11:19 | Üzenet # 995 |
 Yaoista
| - Gondoltam.*Kibánná ezt.* - Akkor jó..*Mosolygok és még rá is szorítok a farkadra. A beszédet én is meghallom, de ahogyan még keményebben leszel felnyögök de gyorsan a kezemre harapok.* - Ahh de nem bírom halkan....*Nyögöm és tényleg próbálom visszafogni hangom és igen erősen harapom a kezemet, de közben a helyzettől csak keményebb leszek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 12:01 | Üzenet # 996 |
 Yaoista
| - Miért nem? *Kérdezem suttogva ismét és még jobban gyorsítok a tempómon. Láttam, hogy a kezed harapod. Elkapom a fejed és magam felé fordítva csókolni kezdelek. Igen gyorsan mozgok benned. Hirtelen kihúzódom belőled, megfordítalak és megemelve a mosdó falának nyomva újra beléd hatolok és tovább kényeztetlek.* - Meg fognak hallani és nézni fogják, ahogy duglak és te csak nyögni tudsz. *Nem tehetek róla, de olyan szűk lettél az ilyen szövegtől.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 16:48 | Üzenet # 997 |
 Yaoista
| - Mert túl jó vagy...*Nyögöm. A csókod igen csak hevesen viszonozom és szinte tépem az ajkaid. Amint megfordítasz átölelem a lábaimmal a derekad.* - Fogd be.... nem tehetek róla...*Nyögöm és ismét csak megcsókollak a felsőd alá nyúlva a hátad kezdem el karmolni.* - Annyira jó vagy Prof...*Teljesen beindítottál ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 23:01 | Üzenet # 998 |
 Yaoista
| - Tudom, én tehetek róla. *Vigyorgok és élveztem a csókjaid. Élveztem, ahogy a hátam karmolászod és ezt morranással jeleztem is feléd.* - Tudom. *Valahogy megint előjött belőled a vadmacska, ami nagyon tetszett és azt akartam, hogy még jobban beindulj. Szinte már csak gyönyörpontodra koncentrálok és keményen mozgok benned.* - Ha elélvezel olyan lesz a ruhánk. *Vigyorodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.23, 23:28 | Üzenet # 999 |
 Yaoista
| - Pontosan...*Vigyorgok. Tovább karmollak és csókollak és a hangom, nem tudom egyszerűen visszafogni főleg, hogy csak a gyönyörpontomra célzol.* - Ahh de akkor mit csináljak??? Nem akarod abbahagyni ugye?*Pillantok rád kétségbeesve.* - Az fájna nagyon...*Szorítok a farkadra az álló farkamról meg nem is beszélve, ha úgy kéne elmenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.02.24, 21:10 | Üzenet # 1000 |
 Yaoista
| *Hát hallották kint, hogy mit csinálunk és élvezték is a műsorunkat, de igazából nem is érdekelt.* - Ne élvezz el. *Suttogom a füledbe és belenyalok.* - Ha kibírod, leszoplak utána. *Vigyorgok, direkt gonoszkodni akartam egy kicsit.* - De lehet nekem se kéne benned elmennem. *Csókollak meg jó hosszan. Kihúzódom belőled, leraklak, majd lehajtom a wc-ülőkét. Leültem és végignyaltam farkadon.* - Otthon még játszunk. *Suttogom és közben makkod nyalogatom, majd hirtelen feltolom neked két ujjam és gyönyörpontod kezdem izgatni.* - Hogy megrándult. *Vigyorgok és a számba véve rendesen szoplak, persze közben jártak benned az ujjaim.*
|
|
| |