Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 22:44 | Üzenet # 926 |
 Yaoista
| *Jó volt veled, mint mindig. Bár alapból egy ilyen szépséggel nem is lehet rossz a szex.* - Hát... maradhatnánk és hazavárhatnánk. Nem akarok cirkuszt rendezni a kórházba. *Azért néha én is tudtam tekintettel lenni az emberekre, főleg akkor, ha én megúszhatom a dolgokat. Láttam, hogy nem vagy a toppon. Az állad alá simítok és felemelve a fejed, lágyan megcsókollak.* - Mi a baj?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 23:00 | Üzenet # 927 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Nem gondoltam, hogy ma menjünk be hozzá, de maradhatunk is, de tudod nem jön ma haza.*Emlékeztetlek, de jó, hogy így vélekedsz. A csókod viszonozom, majd nem válaszolok rögtön, hanem kimegyek egy cigire és amikor te is kijössz rád pillantok.* - Az a barom itt van a városba és hidd el nem fogja ennyiben hagyni a dolgokat. Megfog keresni...*Remegek meg, szerintem te még mindig nem fogtad fel mit okoztál ezzel.* - Bár minden rosszban van valami jó, mert tudom mit érzel irántam.*Mosolyodom el nagyon picit.* - Az más kérdés lehet holnap megöl az a barom.*Nevetek fel gúnyosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 20:59 | Üzenet # 928 |
 Yaoista
| - Akkor is megvárhatjuk vagy nem? *Kérdezem meg mellékesen. Hát majdnem felidegeltem már magam, mikor előbb kimész, de aztán erőt vettem magamon és kimentem utánad.* - Komolyan ennyire amatőrnek nézek ki? *Közlöm veled, majd odamentem hozzád és magamhoz rántva megcsókoltalak.* - Nagyon kis naiv vagy, ha azt hiszed, hozzád érhet. *De látszott, hogy nagyon komoly vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 21:18 | Üzenet # 929 |
 Yaoista
| - Igen.*Bólintok.* - Ezt most miért kérdezed?*Nem igen értettem, de a csókod viszonozom.* - Nem naiv vagyok, hanem csupán rettegek.*Szerintem akkor se fogtad fel a helyzet súlyát.* - Bár Leighton is azt mondta, hogy ne féljek meg Asaminak meg vannak a kapcsolatai és hogy te se fogod hagyni a dolgokat.*Mondom és elterülök a kanapén.* - De amíg itt van a városba nem leszek nyugodt, pedig csak egy normális életet akarok.*Sóhajtok fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 22:33 | Üzenet # 930 |
 Yaoista
| - Mert azt hiszed, hogy a közeledbe engedném egyébként. *Mondom komolyan. Ahogy a rettegést mondod, csak sóhajtok egy nagyot, mert erre nem tudtam neked mit mondani.* - Ez így van. *Mondom komolyan és leülök melléd, persze úgy, hogy kényelmesen elférj.* - Normális életet akarsz? Velem? *Kérdezem, majd elnevettem magam.* - Tényleg naiv vagy. *Adok egy puszit a buksidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 22:39 | Üzenet # 931 |
 Yaoista
| *Kicsit felnevetek gúnyosan, mert pont miattad van minden.* - Különben Asaminak milyen kapcsolatai vannak?*Kérdezlek, majd a folytatásra én is felnevetek, de ebbe semmi gúny nincs.* - Nos ez igaz de te a démonom vagy.*Kuncogok és lehúzva megcsókollak.* - Nem fekszel mellém?*Kérdezlek, de ha nem sebaj.* - Amúgy Leighton azt mondta, hogy gyerekkori legjobb barátja van ott.*Pontosítok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 23:18 | Üzenet # 932 |
 Yaoista
| - Hosszú, majd ha akarja elmondja neked. *Én aztán nem fogom elmondani, az tuti. Nem kell, hogy tudjál róla.* - Te meg egy kisördög. *Közlöm és viszonozom a csókod. Kérdésedre befekszek melléd és magamhoz ölellek.* - Gyerekkori? *Kérdezek vissza döbbenten.* - Hazajött volna? *Elmélkedem és sóhajtok egyet.* - Az a legjobb barát igazából az első szerelme. *Magyarázom neked és közben cirógatlak.* - Elment katonának. *Teszem hozzá még.* - Milliószor próbáltuk rábeszélni, hogy felejtse el...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 23:30 | Üzenet # 933 |
 Yaoista
| - Oké, bár lehet jobb, ha nem tudom, sőt inkább jobb.*Beszélem meg magammal.* - Az hát.*Kuncogok. Amikor odafekszel rögtön bújok.* - Igen.*Bólintok és hallgatlak.* - Ohh értem és a katonaság durva, mert akkor ha jól következtetek nem önszántából jött vissza.*Mondom, majd csak elmosolyodom.* - Tudod tényleg jó ember tudsz lenni.*Mosolygok és ismét megcsókollak.* - Akkor nagyon szeretheti....*Mondom a csók után.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.09, 00:57 | Üzenet # 934 |
 Yaoista
| - Jobb. *Értek veled egyet.* - Azt nem tudom, de ha kórházban van, akkor valószínű. *Értek veled egyet.* - Most mire gondolsz? *Nem igazán értettem a lényeget. Csókod viszonozom természetesen.* - Régen beszéltünk róla, de biztos vannak még érzései. *Sóhajtok egy nagyot.* - Nem tudok sokat róla, de nem értem, hogy miért csinálja ezt Leighton. Rengeteg pasit dobott miatta. *Nyújtózkodok kicsit és közben cirógatlak finoman.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.09, 11:40 | Üzenet # 935 |
 Yaoista
| - Kezdjek félni, hogy nála dolgozok? Bár te egy démon vagy és barátok vagytok.*Kuncogok.* - Mondjuk amennyire megismertem meg Leightont ő kicsit kilóg, de lehet ő a legrosszabb.*Nevetek fel persze csak viccelek.* - Arra, hogy törődsz vele és aggódsz érte.*Éreztem, hogy lefogod tagadni.* - Ebből látszik, hogy még sose voltál szerelmes és nem voltál oda senkiért, mert tudod ilyenkor az ember nem igen hallgat a józan eszére.*Mondom és adok egy puszit.* - Persze titeket is megértelek, de reméljük a legjobbakat.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.09, 13:53 | Üzenet # 936 |
 Yaoista
| - Hát, amíg jó kisfiú vagy, addig nincs miért aggódnod. *Kuncogtam halkan.* - Százszor rosszabb, mint mi ketten. *Vigyorgok, persze csak viccelek.* - Azt mondanám, ő a józan ész a csapatba. *Vallom be. Persze nekem is meg volt a magamhoz való eszem, akárcsak Asaminak, csak mi kicsit másképp láttuk a világot.* - Nem értem miről beszélsz. Csak idegesítő a szövegelése. *Persze igazad volt, de én ilyet nem mondok.* - Én akkor is hallgatok az eszemre. *Legalábbis úgy csináltam, az más kérdés, hogy nem egészen sikerült.* - Szerintem még mindig jobban tenné, ha elfelejtené. *Sokkal finomabban és lágyabban csókoltalak meg, mint eddig bármikor.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.02.09, 14:04 | Üzenet # 937 |
 Yaoista
| - Akkor maradok is jó.*Kuncogok, persze tudom, hogy sose ártana.* - Sejthettem volna, a külső igen csak megtévesztő.*Nevetek fel, persze én is csak viccelek.* - Ez nem lep meg.*Mosolygok.* - Igen igen tudom.*Csóválom a fejem, olyan kis édes vagy persze ezt nem mondom.* - Azért is csinálsz őrült dolgokat.*Jegyzem meg, bár ugye belém nem vagy szerelmes, de érdekellek és kitudja ha belém szeretsz mi lesz.* - Lehet egymásra találnak most.*Suttogom és a csókod viszonozom, amitől szinte elolvadok, hiszen annyira más.* - Finom..*Suttogom és még jobban bújok folyton csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.02.10, 12:18 | Üzenet # 938 |
 Yaoista
| - Már kisördög vagy, elcseszted. *Közlöm veled.* - Csak adja az ártatlant. *Vigyorodom el. Hát igen, Leighton azért kevésbé volt vad, mint mi.* - Hát... megszoksz, vagy megszöksz. *Én tényleg úgy gondoltam, hogy kicsit se kell engednem.* - Nem tudom. *Sóhajtok egy nagyot, de aggódtam érte rendesen, persze csak azért, mert megint nyivákolni fog. Nem bántam, hogy jobban bújsz és a csókokat sem vetem meg.* - Megint be fogsz indulni. *Suttogom ajkaidra és közben simogatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.02.10, 12:44 | Üzenet # 939 |
 Yaoista
| - De ezt Asami nem tudja.*Vigyorgok.* - Igen igen.*Kuncogok.* - Valahogy úgy.*Bár többről volt szó, de nem mondok többet.* - Ez úgyis az ő döntésük ezt te is tudod.*Mondom, majd a folytatásra csak elvigyorodom.* - Meg lehet..*Kuncogok és egy darabig még csókollak.* - Mióta tudod, hogy kellek neked?*Kérdezlek, bár nem számítottam, hogy válaszolsz normálisan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.02.10, 13:59 | Üzenet # 940 |
 Yaoista
| - Még. *Javítalak ki. A többire nem nagyon reagálok.* - Ez igaz. *Ezzel nem tudtam vitába szállni, de akkor sem vagyok köteles örülni annak, ha összejönnek.* - Akkor magadnak kell megoldanod. *Persze később beszállhatok. Kérdéseden kicsit meglepődök és elgondolkozom, hogy mégis mit mondjak. Pár percig némán hallgattam, mire megszólaltam.* - Senki nem mondta, hogy kellesz. *Mondom végül, hiszen ilyenről szó sem volt.* - De amúgy már mondtam, hogy szép vagy. *Közlöm.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.02.10, 14:34 | Üzenet # 941 |
 Yaoista
| - Jogos.*Kuncogok.* - Akkor kihagyom.*Jegyzem meg, majd ahogyan folytatod, nos jobb lett volna ha meg se szólalsz és én se kérdezzek.Tényleg hülye voltam, hogy te kellesz, mert én fogok sérülni, de mégis akartalak.* - Kicsit megéheztem.*Állok fel.* - Leighton azt mondta, hogy nyugodtan fosszam ki a hűtőt.*Mosolygok és ki is megyek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.02.11, 08:55 | Üzenet # 942 |
 Yaoista
| *Nem gondoltam, hogy így fogsz reagálni, de nem is értettem, hogy minek kérdeztél ilyet.* - Most mi bajod? *Nem hagytam, hogy elüsd a dolgot, mert abból megint csak morgás lesz. Utánad mentem és csak támasztottam a pultot.* - Mi lenne, ha elmennénk valahova? *Kérdezem meg hirtelen, de nem nézek rád, csak előveszek egy szál cigit és a számba teszem, de nem gyújtom meg.* - Kajálni. *Magyarázom, majd elindultam rágyújtani.* - De csak ha van kedved.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.12, 12:50 | Üzenet # 943 |
 Yaoista
| *Nem gondolom, hogy visszakérdezel.* - Semmi baj, csak még nekem is hozzád kell szoknom.*Magyarázom és igazából tényleg nincs bajom jó persze szarul esett, de ez is te vagy és hiszek abban, hogy idővel egyre inkább kimutatod az érzéseid.* - Komoly?*Lepődöm meg, mert erre nem számítottam.* - Oké benne vagyok.*Mosolygok és már ettől gesztustól is jobban érzem magam. Utánad megyek és kint én is rágyújtok.* - De nem megyünk vissza előbb hozzád? Mert csak ebbe tudok jönni.*Mérem végig magam és ki akartam magam csípni neked, még ha nem is várod el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.13, 10:01 | Üzenet # 944 |
 Yaoista
| *Nem hittem, hogy ennyire meglep a dolog. Ahogy kijöttél és mondod, hogy menjünk haza, csak bólintok.* - Oké, mehetünk. *Bólintok, bár így se néztél ki rosszul.* - Miért lepődtél meg annyira a kaján? *Nem értettem, hogy mi meglepőd mondtam neked ezzel.* - Amúgy az jó, ha nincs baj. *Jegyzem meg mellékesen.* - Hova akarsz menni?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.13, 11:15 | Üzenet # 945 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok.* - Nem hittem, hogy elfogsz hívni most hirtelen.*Felelem.* - Igen.*Szívom tovább a cigimet.* - Te hívtál el szóval te válasszal és amikor én hívlak akkor én választok, tudod nagyon jó vagyok randi témában.*Kuncogok és el is pirulok kissé.* - Bár nem tudom, hogy ez randi e.*Nevetek fel zavartan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.13, 12:25 | Üzenet # 946 |
 Yaoista
| - Értem. *Végül is, ez így van. Nem szoktam senkit sem így elhívni. Ahogy elpirulsz, elmosolyodom kicsit.* - Talán az. *Miért is mondanám ki normálisan, hogy ez egy randi.* - Akkor elviszlek oda, ahol múltkor voltam Asamival. Jól főznek. *Nyugtázom a dolgokat és közben figyellek. A kezdeti depid úgy tűnik elmúlt és már nem aggódtál annyira.* - Akkor menjünk. *Nyomom ez a cigim. Szépen hazamentünk és én is kicsíptem magam. Nagyon jól néztem ki és téged vártalak, hogy elkészülj.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.13, 13:01 | Üzenet # 947 |
 Yaoista
| - Értem.*Mosolyodom el.* - Rendben.*Bólintok. A figyelésre nem mondok semmit, kezdem megszokni.* - Oké.*Gondoltam visszajövünk vagy a kulcsot beadjuk Leightonnak. Nálad elmegyek fürdeni, majd elkezdek öltözködni de semmi se tetszik. Jó darabig készülök és minden szanaszét van, de végül csak sikerül elkészülnöm és igen csak dögös vagyok. A hajam is megfésülöm és nem kötöm össze. Idejét se tudom, hogy mikor készültem ennyit.* - Itt vagyok.*Megyek ki hozzád.* - Jól nézel ki.*Mérlek végig.* - Bár ez nem új.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.02.13, 13:45 | Üzenet # 948 |
 Yaoista
| *Nem tudtam már hova készülsz, azt hittem, hogy báli ruhát húzol. de szerencsére végre elkészülsz. Megjegyzésedre elmosolyodom.* - Köszönöm. *Mondom és felállok.* - Jól nézel ki. *Állok fel és beletúrok a hajadba.* - Sokkal jobb, hogy nem kötöd fel a hajad. *Nyugtázom a dolgot, majd a nyakadba csókollak.* - Menjünk. *Indulok el veled. Az étterembe kértem egy asztalt két főre. Kicsi várakozás után már le is ültetettnek minket és kihozzák az étlapot.* - Inni mit kérsz? *Kérdezem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.02.13, 13:59 | Üzenet # 949 |
 Yaoista
| *A köszönőmre és a folytatás elmosolyodom.* - Köszönöm.*Mosolygok tovább.* - Igen azért is hagytam így.*Igazából miattad. A nyakamra halkan felsóhajtok.* - Menjünk.*Bólintok és így tetszünk.* - Tetszik ez a hely.*Nézzek körbe.* - Ezer éve nem voltam étterembe.*Elkezdem nézni az étlapot.* - Egy pohár bort vagy egy üveggel, ha te is iszol.*Igen csak izgulok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.02.14, 12:06 | Üzenet # 950 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Bár rajtam nem látszott, de azért izgultam egy induri-pindurit. De tényleg nagyon picit.* - Hát, akkor élvezd ki. *Mondom, de tőlem szokatlanul egész kedvesen. Válaszod után intek a pincérnek és kérek egy üveg bort kettőnknek. Látom, hogy tisztára izgulsz és hát nem akartam szó nélkül hagyni.* - Miért izgulsz ennyire? Ettünk már együtt egy párszor. *Mert hát akármilyen jó is az étterem, akkor sem olyan finom, mint amit te csináltál, de ilyet nem mondok.*
|
|
| |