2025.07.26, Szombat, 17:24
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 22:44 | Üzenet # 926
Yaoista
*Jó volt veled, mint mindig. Bár alapból egy ilyen szépséggel nem is lehet rossz a szex.* - Hát... maradhatnánk és hazavárhatnánk. Nem akarok cirkuszt rendezni a kórházba. *Azért néha én is tudtam tekintettel lenni az emberekre, főleg akkor, ha én megúszhatom a dolgokat. Láttam, hogy nem vagy a toppon. Az állad alá simítok és felemelve a fejed, lágyan megcsókollak.* - Mi a baj?

MioDátum: Csütörtök, 2015.02.05, 23:00 | Üzenet # 927
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nem gondoltam, hogy ma menjünk be hozzá, de maradhatunk is, de tudod nem jön ma haza.*Emlékeztetlek, de jó, hogy így vélekedsz. A csókod viszonozom, majd nem válaszolok rögtön, hanem kimegyek egy cigire és amikor te is kijössz rád pillantok.* - Az a barom itt van a városba és hidd el nem fogja ennyiben hagyni a dolgokat. Megfog keresni...*Remegek meg, szerintem te még mindig nem fogtad fel mit okoztál ezzel.* - Bár minden rosszban van valami jó, mert tudom mit érzel irántam.*Mosolyodom el nagyon picit.* - Az más kérdés lehet holnap megöl az a barom.*Nevetek fel gúnyosan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 20:59 | Üzenet # 928
Yaoista
- Akkor is megvárhatjuk vagy nem? *Kérdezem meg mellékesen. Hát majdnem felidegeltem már magam, mikor előbb kimész, de aztán erőt vettem magamon és kimentem utánad.* - Komolyan ennyire amatőrnek nézek ki? *Közlöm veled, majd odamentem hozzád és magamhoz rántva megcsókoltalak.* - Nagyon kis naiv vagy, ha azt hiszed, hozzád érhet. *De látszott, hogy nagyon komoly vagyok.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.02.08, 21:18 | Üzenet # 929
Yaoista
- Igen.*Bólintok.* - Ezt most miért kérdezed?*Nem igen értettem, de a csókod viszonozom.* - Nem naiv vagyok, hanem csupán rettegek.*Szerintem akkor se fogtad fel a helyzet súlyát.* - Bár Leighton is azt mondta, hogy ne féljek meg Asaminak meg vannak a kapcsolatai és hogy te se fogod hagyni a dolgokat.*Mondom és elterülök a kanapén.* - De amíg itt van a városba nem leszek nyugodt, pedig csak egy normális életet akarok.*Sóhajtok fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 22:33 | Üzenet # 930
Yaoista
- Mert azt hiszed, hogy a közeledbe engedném egyébként. *Mondom komolyan. Ahogy a rettegést mondod, csak sóhajtok egy nagyot, mert erre nem tudtam neked mit mondani.* - Ez így van. *Mondom komolyan és leülök melléd, persze úgy, hogy kényelmesen elférj.* - Normális életet akarsz? Velem? *Kérdezem, majd elnevettem magam.* - Tényleg naiv vagy. *Adok egy puszit a buksidra.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.02.08, 22:39 | Üzenet # 931
Yaoista
*Kicsit felnevetek gúnyosan, mert pont miattad van minden.* - Különben Asaminak milyen kapcsolatai vannak?*Kérdezlek, majd a folytatásra én is felnevetek, de ebbe semmi gúny nincs.* - Nos ez igaz de te a démonom vagy.*Kuncogok és lehúzva megcsókollak.* - Nem fekszel mellém?*Kérdezlek, de ha nem sebaj.* - Amúgy Leighton azt mondta, hogy gyerekkori legjobb barátja van ott.*Pontosítok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.02.08, 23:18 | Üzenet # 932
Yaoista
- Hosszú, majd ha akarja elmondja neked. *Én aztán nem fogom elmondani, az tuti. Nem kell, hogy tudjál róla.* - Te meg egy kisördög. *Közlöm és viszonozom a csókod. Kérdésedre befekszek melléd és magamhoz ölellek.* - Gyerekkori? *Kérdezek vissza döbbenten.* - Hazajött volna? *Elmélkedem és sóhajtok egyet.* - Az a legjobb barát igazából az első szerelme. *Magyarázom neked és közben cirógatlak.* - Elment katonának. *Teszem hozzá még.* - Milliószor próbáltuk rábeszélni, hogy felejtse el...

MioDátum: Vasárnap, 2015.02.08, 23:30 | Üzenet # 933
Yaoista
- Oké, bár lehet jobb, ha nem tudom, sőt inkább jobb.*Beszélem meg magammal.* - Az hát.*Kuncogok. Amikor odafekszel rögtön bújok.* - Igen.*Bólintok és hallgatlak.* - Ohh értem és a katonaság durva, mert akkor ha jól következtetek nem önszántából jött vissza.*Mondom, majd csak elmosolyodom.* - Tudod tényleg jó ember tudsz lenni.*Mosolygok és ismét megcsókollak.* - Akkor nagyon szeretheti....*Mondom a csók után.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.02.09, 00:57 | Üzenet # 934
Yaoista
- Jobb. *Értek veled egyet.* - Azt nem tudom, de ha kórházban van, akkor valószínű. *Értek veled egyet.* - Most mire gondolsz? *Nem igazán értettem a lényeget. Csókod viszonozom természetesen.* - Régen beszéltünk róla, de biztos vannak még érzései. *Sóhajtok egy nagyot.* - Nem tudok sokat róla, de nem értem, hogy miért csinálja ezt Leighton. Rengeteg pasit dobott miatta. *Nyújtózkodok kicsit és közben cirógatlak finoman.*

MioDátum: Hétfő, 2015.02.09, 11:40 | Üzenet # 935
Yaoista
- Kezdjek félni, hogy nála dolgozok? Bár te egy démon vagy és barátok vagytok.*Kuncogok.* - Mondjuk amennyire megismertem meg Leightont ő kicsit kilóg, de lehet ő a legrosszabb.*Nevetek fel persze csak viccelek.* - Arra, hogy törődsz vele és aggódsz érte.*Éreztem, hogy lefogod tagadni.* - Ebből látszik, hogy még sose voltál szerelmes és nem voltál oda senkiért, mert tudod ilyenkor az ember nem igen hallgat a józan eszére.*Mondom és adok egy puszit.* - Persze titeket is megértelek, de reméljük a legjobbakat.

szela00Dátum: Hétfő, 2015.02.09, 13:53 | Üzenet # 936
Yaoista
- Hát, amíg jó kisfiú vagy, addig nincs miért aggódnod. *Kuncogtam halkan.* - Százszor rosszabb, mint mi ketten. *Vigyorgok, persze csak viccelek.* - Azt mondanám, ő a józan ész a csapatba. *Vallom be. Persze nekem is meg volt a magamhoz való eszem, akárcsak Asaminak, csak mi kicsit másképp láttuk a világot.* - Nem értem miről beszélsz. Csak idegesítő a szövegelése. *Persze igazad volt, de én ilyet nem mondok.* - Én akkor is hallgatok az eszemre. *Legalábbis úgy csináltam, az más kérdés, hogy nem egészen sikerült.* - Szerintem még mindig jobban tenné, ha elfelejtené. *Sokkal finomabban és lágyabban csókoltalak meg, mint eddig bármikor.*

MioDátum: Hétfő, 2015.02.09, 14:04 | Üzenet # 937
Yaoista
- Akkor maradok is jó.*Kuncogok, persze tudom, hogy sose ártana.* - Sejthettem volna, a külső igen csak megtévesztő.*Nevetek fel, persze én is csak viccelek.* - Ez nem lep meg.*Mosolygok.* - Igen igen tudom.*Csóválom a fejem, olyan kis édes vagy persze ezt nem mondom.* - Azért is csinálsz őrült dolgokat.*Jegyzem meg, bár ugye belém nem vagy szerelmes, de érdekellek és kitudja ha belém szeretsz mi lesz.* - Lehet egymásra találnak most.*Suttogom és a csókod viszonozom, amitől szinte elolvadok, hiszen annyira más.* - Finom..*Suttogom és még jobban bújok folyton csókollak.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.02.10, 12:18 | Üzenet # 938
Yaoista
- Már kisördög vagy, elcseszted. *Közlöm veled.* - Csak adja az ártatlant. *Vigyorodom el. Hát igen, Leighton azért kevésbé volt vad, mint mi.* - Hát... megszoksz, vagy megszöksz. *Én tényleg úgy gondoltam, hogy kicsit se kell engednem.* - Nem tudom. *Sóhajtok egy nagyot, de aggódtam érte rendesen, persze csak azért, mert megint nyivákolni fog. Nem bántam, hogy jobban bújsz és a csókokat sem vetem meg.* - Megint be fogsz indulni. *Suttogom ajkaidra és közben simogatlak.*

MioDátum: Kedd, 2015.02.10, 12:44 | Üzenet # 939
Yaoista
- De ezt Asami nem tudja.*Vigyorgok.* - Igen igen.*Kuncogok.* - Valahogy úgy.*Bár többről volt szó, de nem mondok többet.* - Ez úgyis az ő döntésük ezt te is tudod.*Mondom, majd a folytatásra csak elvigyorodom.* - Meg lehet..*Kuncogok és egy darabig még csókollak.*  - Mióta tudod, hogy kellek neked?*Kérdezlek, bár nem számítottam, hogy válaszolsz normálisan.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.02.10, 13:59 | Üzenet # 940
Yaoista
- Még. *Javítalak ki. A többire nem nagyon reagálok.* - Ez igaz. *Ezzel nem tudtam vitába szállni, de akkor sem vagyok köteles örülni annak, ha összejönnek.* - Akkor magadnak kell megoldanod. *Persze később beszállhatok. Kérdéseden kicsit meglepődök és elgondolkozom, hogy mégis mit mondjak. Pár percig némán hallgattam, mire megszólaltam.* - Senki nem mondta, hogy kellesz. *Mondom végül, hiszen ilyenről szó sem volt.* - De amúgy már mondtam, hogy szép vagy. *Közlöm.*

MioDátum: Kedd, 2015.02.10, 14:34 | Üzenet # 941
Yaoista
- Jogos.*Kuncogok.* - Akkor kihagyom.*Jegyzem meg, majd ahogyan folytatod, nos jobb lett volna ha meg se szólalsz és én se kérdezzek.Tényleg hülye voltam, hogy te kellesz, mert én fogok sérülni, de mégis akartalak.* - Kicsit megéheztem.*Állok fel.* - Leighton azt mondta, hogy nyugodtan fosszam ki a hűtőt.*Mosolygok és ki is megyek.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.02.11, 08:55 | Üzenet # 942
Yaoista
*Nem gondoltam, hogy így fogsz reagálni, de nem is értettem, hogy minek kérdeztél ilyet.* - Most mi bajod? *Nem hagytam, hogy elüsd a dolgot, mert abból megint csak morgás lesz. Utánad mentem és csak támasztottam a pultot.* - Mi lenne, ha elmennénk valahova? *Kérdezem meg hirtelen, de nem nézek rád, csak előveszek egy szál cigit és a számba teszem, de nem gyújtom meg.* - Kajálni. *Magyarázom, majd elindultam rágyújtani.* - De csak ha van kedved.

MioDátum: Csütörtök, 2015.02.12, 12:50 | Üzenet # 943
Yaoista
*Nem gondolom, hogy visszakérdezel.* - Semmi baj, csak még nekem is hozzád kell szoknom.*Magyarázom és igazából tényleg nincs bajom jó persze szarul esett, de ez is te vagy és hiszek abban, hogy idővel egyre inkább kimutatod az érzéseid.*  - Komoly?*Lepődöm meg, mert erre nem számítottam.* - Oké benne vagyok.*Mosolygok és már ettől gesztustól is jobban érzem magam. Utánad megyek és kint én is rágyújtok.* - De nem megyünk vissza előbb hozzád? Mert csak ebbe tudok jönni.*Mérem végig magam és ki akartam magam csípni neked, még ha nem is várod el.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.02.13, 10:01 | Üzenet # 944
Yaoista
*Nem hittem, hogy ennyire meglep a dolog. Ahogy kijöttél és mondod, hogy menjünk haza, csak bólintok.* - Oké, mehetünk. *Bólintok, bár így se néztél ki rosszul.* - Miért lepődtél meg annyira a kaján? *Nem értettem, hogy mi meglepőd mondtam neked ezzel.* - Amúgy az jó, ha nincs baj. *Jegyzem meg mellékesen.* - Hova akarsz menni?

MioDátum: Péntek, 2015.02.13, 11:15 | Üzenet # 945
Yaoista
- Oké.*Bólintok.* - Nem hittem, hogy elfogsz hívni most hirtelen.*Felelem.* - Igen.*Szívom tovább a cigimet.* - Te hívtál el szóval te válasszal és amikor én hívlak akkor én választok, tudod nagyon jó vagyok randi témában.*Kuncogok és el is pirulok kissé.* - Bár nem tudom, hogy ez randi e.*Nevetek fel zavartan.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.02.13, 12:25 | Üzenet # 946
Yaoista
- Értem. *Végül is, ez így van. Nem szoktam senkit sem így elhívni. Ahogy elpirulsz, elmosolyodom kicsit.* - Talán az. *Miért is mondanám ki normálisan, hogy ez egy randi.* - Akkor elviszlek oda, ahol múltkor voltam Asamival. Jól főznek. *Nyugtázom a dolgokat és közben figyellek. A kezdeti depid úgy tűnik elmúlt és már nem aggódtál annyira.* - Akkor menjünk. *Nyomom ez a cigim. Szépen hazamentünk és én is kicsíptem magam. Nagyon jól néztem ki és téged vártalak, hogy elkészülj.*

MioDátum: Péntek, 2015.02.13, 13:01 | Üzenet # 947
Yaoista
- Értem.*Mosolyodom el.* - Rendben.*Bólintok. A figyelésre nem mondok semmit, kezdem megszokni.* - Oké.*Gondoltam visszajövünk vagy a kulcsot beadjuk Leightonnak. Nálad elmegyek fürdeni, majd elkezdek öltözködni de semmi se tetszik. biggrin Jó darabig készülök és minden szanaszét van, de végül csak sikerül elkészülnöm és igen csak dögös vagyok. A hajam is megfésülöm és nem kötöm össze. Idejét se tudom, hogy mikor készültem ennyit.* - Itt vagyok.*Megyek ki hozzád.* - Jól nézel ki.*Mérlek végig.* - Bár ez nem új.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.02.13, 13:45 | Üzenet # 948
Yaoista
*Nem tudtam már hova készülsz, azt hittem, hogy báli ruhát húzol. de szerencsére végre elkészülsz. Megjegyzésedre elmosolyodom.* - Köszönöm. *Mondom és felállok.* - Jól nézel ki. *Állok fel és beletúrok a hajadba.* - Sokkal jobb, hogy nem kötöd fel a hajad. *Nyugtázom a dolgot, majd a nyakadba csókollak.* - Menjünk. *Indulok el veled. Az étterembe kértem egy asztalt két főre. Kicsi várakozás után már le is ültetettnek minket és kihozzák az étlapot.* - Inni mit kérsz? *Kérdezem.*

MioDátum: Péntek, 2015.02.13, 13:59 | Üzenet # 949
Yaoista
*A köszönőmre és a folytatás elmosolyodom.* - Köszönöm.*Mosolygok tovább.* - Igen azért is hagytam így.*Igazából miattad. A nyakamra halkan felsóhajtok.* - Menjünk.*Bólintok és így tetszünk.* - Tetszik ez a hely.*Nézzek körbe.* - Ezer éve nem voltam étterembe.*Elkezdem nézni az étlapot.* - Egy pohár bort vagy egy üveggel, ha te is iszol.*Igen csak izgulok.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.02.14, 12:06 | Üzenet # 950
Yaoista
- Akkor jó. *Bár rajtam nem látszott, de azért izgultam egy induri-pindurit. De tényleg nagyon picit.* - Hát, akkor élvezd ki. *Mondom, de tőlem szokatlanul egész kedvesen. Válaszod után intek a pincérnek és kérek egy üveg bort kettőnknek. Látom, hogy tisztára izgulsz és hát nem akartam szó nélkül hagyni.* - Miért izgulsz ennyire? Ettünk már együtt egy párszor. *Mert hát akármilyen jó is az étterem, akkor sem olyan finom, mint amit te csináltál, de ilyet nem mondok.*

Keresés: