2025.07.26, Szombat, 08:56
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 22:24 | Üzenet # 876
Yaoista
- Értem. *Nyugtázom a dolgokat, de nem mondok mást.* - Így jó, legalább van kajám is. *Hagyom ennyibe.* - Miért? *Nézlek tovább.* - Egyébként nincs semmi, csak gondolkozok azon, hogy mit csináljak veled. *Mondom komolyan és végül megettem a második adag levest is. Gondoltam hagyok helyet a másodiknak is.* - Laktál már együtt valakivel?

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.25, 22:29 | Üzenet # 877
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Nem vártam, hogy mondj többet.* - Pontosan.*Mosolygok.* - Úgy nézel.*Mondom, majd a folytatás meglep.* - Ezt nem értem.*Valahogy nem sejtettem jót.* - A családomon kívül nem. A legjobb haverommal beszéltünk róla, de annyiban maradt.*Most meg főleg.* - Gondolom te nem a családot leszámítva.*Leszedem a tányérokat, majd teszek a másodikból is.* - A reggeli szex óta, annyira furcsa vagy.*Bukik ki belőlem.* - Rosszat tettem?

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 22:51 | Üzenet # 878
Yaoista
- Nem kell értened. *Jegyzem meg.* - Nem, én sem. *Hagyom, hogy leszedd a tányérokat, majd folytattam a másodikkal. Ez is nagyon ízlett, még ha nem is mondtam, látszott rajtam.* - Nem, nem csináltál semmit. *Mondom, de özben magamban még mindig idegesít, hogy ilyen vagy és nem tudtam, hogy miért.* - Csak el vagyok gondolkozva, ne törődj vele.

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.25, 23:07 | Üzenet # 879
Yaoista
*Felsóhajtok, de nem mondok többet. Azon elmosolyodom, hogy milyen jóízűen eszel most is.* - Jól van.*Úgyse mondod el így rád hagyom. Megeszem a kaját és amikor te is végzel elpakolok és rendet teszek.* - Desszertet nem csináltam, de....*Odasétálok és szemből az öledbe ülök.* - Engem megkaphatsz.*Suttogom érzékien füledbe.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 23:36 | Üzenet # 880
Yaoista
*Ahogy az ölembe mászol, meglepődök kicsit.* - Tényleg egy kis szexmajom vagy. *Felállok, de veled együtt. Bemegyek veled a hálóba és leszedve a ruháid kényeztetlek, előkészítelek, majd leállok.* - Bassza meg... *Hagylak ott álló farokkal és bementem a fürdőbe. Beálltam a zuhany alá és vártam, hogy lehiggadjak. Utána felöltöztem és benyitottam.* - Elmentem, majd jövök. *Közlöm, de nem mondok többet és elmegyek egy bárba.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.25, 23:56 | Üzenet # 881
Yaoista
- Igen az.*Vigyorgok. Leszedem én is a ruháid és én is kényeztettelek, de amikor elkáromkodod magad és otthagysz nem vágok semmit. Várok rád, de amikor közlöd, hogy elmész időm sincs megszólalni.* - Idióta.*Morgok főleg, hogy tényleg nem értek semmit. Könnyítek magamon mivel mást nem tudok tenni. Várlak egy darabig végül kint elalszom a kanapén, miközben rajtad kattogok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 00:34 | Üzenet # 882
Yaoista
*A bárban megiszok nyugodtan egy sört, majd előkeresem a telefonom. Felhívom a srácot és odahívom. Beszélünk pár szót és végülis a vége az,  hogy jó pénzért felajánlom neki a segged. Ellent úgy sem mondhatsz és legalább leállsz azzal, hogy úgy csinálj, mintha a szeretőm lennél, mert kúrvára nem vagy az és nem is érdekelsz egy kicsit sem. Visszajön velem és látom, hogy a kanapén alszok.* - Parancsolj. *Ülök le a fotelba ő meg odamegy és végigsimít az arcodon.* - Ébresztő Aaeron.

MioDátum: Hétfő, 2015.01.26, 00:38 | Üzenet # 883
Yaoista
*Nem ébredek fel rögtön csak lassan kezdek el kapcsolni. Látszik, hogy nem vagyok elsőre képbe, de amikor felfogom ki is van ott felpattanok.* - Hogy kerülsz ide?? Ez csak egy álom... nem lehetsz itt..*Kezdek el hátrálni és közben az arcom ütögettem.* - Aaeron kelj fel.... ez csak egy rémálom..*Kezdem el egyre erősebben ütni az arcom. Azt se fogom fel, hogy te ott vagy.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 01:10 | Üzenet # 884
Yaoista
*Ahogy felpattansz én akkor se mozdulok.* - Nem állom. *Vigyorog és ahogy ütni kezded magad én csak lesajnálóan sóhajtok egyet. Felállok és odamenve elkapom a karod az egyik pofonodnál.* - Ébren vagy. *Erősítem meg én is.* - Kefélj vele. *Közlöm, hogy mit akarok. A szemeim hidegek voltak és tárgyilagosak, persze belül közel sem éreztem így.*

MioDátum: Hétfő, 2015.01.26, 01:22 | Üzenet # 885
Yaoista
- Nem lehet.*Még mindig nem akartam felfogni, de ez megváltozik, amikor megfogod a karomat és kapcsolok, hogy ott vagy nagyon is. Amit mondasz éles fájdalomként hasít belém és a nézésed is olyan, mint az elején.* - Nem.*Rántom el a karomat.* - Nem fekszek le vele. Vége a játékodnak.*Elrohanok felkapva a táskám és a cipőm ott se vagyok. Nem tudom felfogni, hogy idáig képes voltál elmenni, de már értettem, hogy miért voltál olyan furcsa és miért kérdeztél arról a patkányról. Magamat hibáztathattam csak magamat, amiért bedőltem neked.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 01:49 | Üzenet # 886
Yaoista
*Ahogy közlöd, hogy nem, meglepődtem, de pozitívan. Nem hittem, hogy ellent mersz mondani nekem. Nem foglalkozva a csávóval utánad megyek és elég hamar utol is érlek. Elkapom a karod és odarántalak.* - Mi a jó életet képzelsz? *Kérdezem komolyan és erősen tartalak, nem engedlek el.*

MioDátum: Hétfő, 2015.01.26, 01:56 | Üzenet # 887
Yaoista
*Nem hittem volna, hogy máris utánam jössz.* - Eressz el te szemét.*Kezdem el rángatni az karomat.* - Én mit képzelek?? Én?? Te mit képzelsz? Ennyire utálsz engem?? Idehozod azt az embert, aki majd nem megölt engem?? Mégis mi a jó fenét ártottam neked??*Kérdezlek kiakadva, bár választ úgyse várok. Abbahagyom a kezem rángatását és rád pillantok.* - Mit mondtam vége a zsarolásodnak. Dönthetsz vagy elfelejted a zsarolást vagy én magam doblak fel téged.*Mondom halálosan komolyan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 02:16 | Üzenet # 888
Yaoista
*Nem válaszolok semmit, nem akartam kiadni magam. Ahogy lenyugodsz, lazítok a szorításon, de nem engedlek.* - Te dobsz fel? Mire gondolsz? *Kérdezem vigyorogva.* - Még mindig az én szavam a tiéddel szemben. *Közlöm veled komolyan.* - Ne fenyegess engem. Ha nem akarlak, akkor nem engedlek el. *Mondom komolyan.*

MioDátum: Hétfő, 2015.01.26, 02:24 | Üzenet # 889
Yaoista
*Most már én is elvigyorodom.* - Ezek az idők elmúltak már édesem.*Simítok az arcodra.* - Megmondtam, hogy nekem fogom hagyni magam nem de? Lemerem fogadni, hogy nem vettél komolyan és most se veszel és igazából ez nekem kapóra jött.*Veszem el a kezemet, de a karomat továbbra se rángatom.* - A te szavaid lesz a veszted, ha nem engedsz el. Felvettem mindent. A fenyegetéstől kezdve, minden fontos dolog rajta van. Elmegyek vele a tantestülethez és még az építészetre is akár, mert ha én vesztek, akkor te is fogsz.*Mondom halálosan komolyan.* - Én nem akartam ezt és azt hittem én hülye, hogy ez már nem zsarolás és tényleg érdekellek, de tévedtem ismét, pedig én tényleg megkedvelek.*Vallom be ismét.* - Hogy döntesz?

szela00Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 02:34 | Üzenet # 890
Yaoista
*Csöndesen hallgattalak és végül elengedtem a karod. Ahogy mondod, hogy felvettél mindent, egy fajta keserű mosoly jelent meg az arcomon. Még hogy te talán tudnál velem élni? Még hogy érdekellek? Minden egy hazugság volt, különben nem csináltad volna a felvételt. Nem mondok semmit, csak megpaskoltam az arcod és visszaindulok, de aztán megállok és visszapillantok rád.* - Nekem is tudnom kellett volna, hogy egy hazug ribanc vagy.  Még, hogy kedvelsz...? *Hagylak ott. Kicsit megbántott hangom volt, de nem mondtam semmi többet. Azért valahol ez szép húzás volt. Visszamentem a lakásomra és kidobtam a gyereket, nem érdekelt hova megy.*

MioDátum: Hétfő, 2015.01.26, 02:58 | Üzenet # 891
Yaoista
*Azt hittem, hogy nem fogod elhinni elsőre és ezt a mosolyt se értettem a többit meg főleg nem.* -Mi van?? Én vagyok a hazug ribanc?? Én vagyok megint a hibás?? Ne hogy már én legyek a szemét....*Üvöltök utánad, de nem mozdulok. Nem elég, hogy ezt tetted velem még engem állítasz be szemétnek, pedig én sose akartam, hogy megtud, hogy felvettem mindent. Jó darabig csak ott állok, majd nem tudtam, hogy menjek hiszen lakásom nincs a legjobb haverom ugye most nincs városba ezért se tudja a dolgokat és a többi haveromhoz nem tudok menni és nem is akarok, nem akartam, hogy kérdezzenek így végül tudtam, hogy kihez kell mennem és a kórházba kötöttem ki végül. A recepción szóltam, hogy Leightont keresem és vártam.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 19:59 | Üzenet # 892
Yaoista
*Ideges voltam és mérges. Na nem rád, magamra, hogy elhittem én is neked, hogy érdekellek. A felvételek pont az ellenkezőjét bizonyították. Tombolni tudtam volna. Elképzelni nem tudtam hova mentél és igazából be is makacsoltam magam. Végül feladtam és előkerestem a telefonom. Föl-le járkáltam és közben farksasszemet néztem a telefonommal. Végül elkezdtem hívni, reméltem felveszed.*

MioDátum: Hétfő, 2015.01.26, 20:07 | Üzenet # 893
Yaoista
*Amikor csörög a telefonom azt hiszem Leighton hív. Megkeresem és amikor meglátom, hogy te vagy, akkor kissé lefagyok. Nem számítottam erre és nem is akarom felvenni, de végül megteszem.* -  Mit akarsz?*Kérdezlek és igen csak remeg a hangom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 20:37 | Üzenet # 894
Yaoista
*Ahogy felveszed, először nem szólalok meg. Pár pillanatig csöndben maradok, majd csak rákérdezek.* - Hol vagy most? *Kérdezem komolyan és egy leheletnyi aggodalom ki is hallatszódik a hangomból. Megint nem szólalok meg sokáig. Nem tudtam mit mondjak neked.* - Sajnálom... *Mondom halkan, de semmi többet. Nem tudtam, hogy mit mondjak.*

MioDátum: Hétfő, 2015.01.26, 20:41 | Üzenet # 895
Yaoista
*Várok amíg megszólalsz.* - Miért érdekel?*Kérdezlek és furcsa a hangod. Ismét várok, majd a folytatás főleg meglep, de lehet a játék része.* - Melyik részét?*Kérdezlek és kimegyek rágyújtani.* - Mit akarsz Devan? *Tényleg nem értettelek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 20:56 | Üzenet # 896
Yaoista
- Csak tudni akarom. *Oda akartam menni és vissza akartalak hozni.* - Hogy megkerestem azt a férget. *Mondom komolyan. A többit igazából nem, mert élveztem, de ez tényleg sok volt.* - Nem tudom mit akarok... *Mondom halkan. Tényleg fogalmam sincs.* - Elárulod hol vagy? *Kérdezem újra.* - Vagy gyere vissza...

MioDátum: Hétfő, 2015.01.26, 21:00 | Üzenet # 897
Yaoista
- Én meg nem tudom, hogy elakarom e mondani.*Mondom, majd ahogyan mondod, mit sajnálsz nem tudtam, hogy elhiggyem e neked. Nem felelek a kérdésedre először, de én is beszélni akartam veled, bár tartottam tőled.* - Itt vagyok Leightonnál.*Mondom végül.* - Ide jössz?

szela00Dátum: Hétfő, 2015.01.26, 21:20 | Üzenet # 898
Yaoista
*Ahogy válaszolsz, hogy Leightonnál vágy, szinte hallhatod, hogy megkönnyebbülök. Nem válaszolok, csak lerakom a telefont, de tudhattad, hogy nálam ez azt jelenti, hogy elindultam. Felöltöztem, majd kocsiba pattanva 20 perccel később megérkezem. Becsöngetek és várom, hogy flengedj és ajtót nyiss. Mikor ezt megteszed, nem mondok semmit, csak elkaplak, neki nyomlak a falnak és úgy megcsókollak, mint ahogy eddig egyszer sem.*

MioDátum: Hétfő, 2015.01.26, 21:34 | Üzenet # 899
Yaoista
*Sejtettem, hogy idejössz. Elszívok jó pár cigit, annyira ideges vagyok. Amikor csöngetsz odamegyek és fel és beengedlek, de ahogyan a falnak nyomva megcsókolsz és ahogyan teszed nagyon meglep és rögtön nem viszonozom, de nem tudok neked ellenállni és amíg el nem fogy a levegőnk csókollak, majd hirtelen kapcsolva ellöklek.* - Mit akarsz tőlem?? Nem bírom már tovább most már tudni akarom.*Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.01.27, 14:05 | Üzenet # 900
Yaoista
*Ahogy ellöksz, hagyom magam és el is engedlek. Nem tudtam, hogy mit válaszoljak neked, mert hát nem tudtam, hogy mit akarok tőled.* - Őszintén szólva, fogalmam sincs. *Vallom be. Odaléptem eléd és az arcodra simítok.* - Idegesítesz. *Mondom komolyan.* - Idegesít, hogy mennyire a kedvemre vagy, idegesít, ahogy nézel rám, hogy mennyire próbálsz rólam gondoskodni a helyzet ellenére is. *Igazából ez mind az volt, ami tetszett.* - Idegesít, hogy szembe szálltál velem. *Morgom és újra megcsókoltalak.* - Rohadt bosszantó vagy...

Keresés: