Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 18:49 | Üzenet # 851 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Az.*Vigyorgok. A mozgásodra jobban felnyögök főleg ahogyan a lábamat is felhúzod. Asztalba kapaszkodok továbbra is ami igen csak nyikorog, de most az se érdekel, ha összeesik, na meg nem az enyém. Hátrafordulok és hajadba túrva vadul megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 19:17 | Üzenet # 852 |
 Yaoista
| *Nem zavart engem se, hogy nyikorog az asztal. Csókod viszonozom, majd kihúzódom belőled és megfordítva felraklak az asztalra. Ledöntelek és újra beléd hatolok és keményen mozogtam benned.* - Hogy szorít a kis lukad. *Vigyorgok és kicsit sem állok meg a mozgással. Kicsit rászorítottam a farkadra, majd simogatni kezdtem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 20:34 | Üzenet # 853 |
 Yaoista
| *Úgy mozgok, ahogyan szeretnéd és amikor ismét belém hatolsz felnyögök.* - Ahhh miattad van...*Nyögöm és kissé fáj a hátam, de pont nem érdekel most.* - Kikészítesz...*Nyögöm kéjesen és lehúzva megcsókollak amennyire tudok a farkadra szorítok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 22:29 | Üzenet # 854 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom rajtad. Ahogy lehúzol, hosszan megcsókollak és az ajkaid harapdálom utána finoman, majd a mellbimbódra térek át.* - Jó vagy... *Nyögöm és a farkadra fogva izgatlak ismét. Folyamatosan gyönyörpontod célzom. Egyre jobban elvetted az eszem és csak arra figyeltem, hogy minél jobban élvezd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.01.19, 13:43 | Üzenet # 855 |
 Yaoista
| - Prof....*Túrok a hajadba és a mellbimbóm kényeztetése csak fokozza a dolgokat. Nagyon jó vagy és egyre jobban és jobban élvezem veled a sexet és a testem egyre jobban szokik a tiedhez. Hirtelen felülök és átölellek a lábaimmal. A hajadba túrva megcsókollak és gyorsabban kezdek mozogni és a farkad szorítom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.01.20, 21:22 | Üzenet # 856 |
 Yaoista
| *Kicsit meglepsz, hogy felülsz, de nem bántam. Végigsimítottam combodon és megmarkolva mozogtam benned továbbra is. Csókod hevesen viszonozom és teljesen el is merülök a veled való szexbe. Nyakadnak estem és közben továbbra is kemény lökésekkel ostromoltam a tested. Nem tudtam miért, de teljesen elvetted az eszemet.* - Aaeron... *Sóhajtom neved füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.01.20, 23:45 | Üzenet # 857 |
 Yaoista
| *Kéjesen nyögdécselek minden egyes mozdulatodra. A nevemre megremegek jólesően, annyira erotikusan tudod mondani.* - Nem fogom bírni...*Nyögöm egy kis idő múlva és egy hatalmasabb nyögéssel el is élvezek, de tovább mozgok, hiszen te még nem mentél el, de igen csak lihegek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 00:12 | Üzenet # 858 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom kicsit, ahogy megremegsz, nagyon szexi volt.* - Élvezz el... *Suttogom a füledbe és nem is kellett sok, mire elmész. Azon, hogy tovább mozogsz, elmosolyodom kicsit. Nekem se kellett sok és benned élvezek el, majd megtámaszkodom az asztalon és igen csak lihegek.* - Szexmániás. *Lihegem és beleharapok a nyakadba. Lassan kihúzódok belőled és magvam szinte rögtön folyt is ki belőled.* - Látom nagyon élveztél. *Nézek rajtad végig.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 00:51 | Üzenet # 859 |
 Yaoista
| *A hangodtól persze ismét megremegtem. Amikor elmész felnyögök, ahogyan belém élvezel.* - Te beszélsz.*Vigyorgok, ami nyögésbe megy át. Amint kihúzódsz belőlem elterülünk az asztalon, igen csak szexin festek.* - Az biztos.*Pillantok végig magamon.* - Ennél jobban nem is indulhat a reggel.*Vigyorgok.* - Az asztalod jó, hogy bírja a strapát.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 01:09 | Üzenet # 860 |
 Yaoista
| - Az más. *Vigyorgok én is.* - Most én vagyok az áldozat. *Jegyzem meg. Nézem, ahogy elterülsz és tényleg nagyon jól nézel ki.* - Hát felnyomtad a vérnyomásom rendesen, az tuti. *Adok egy csókot a combodra, ahol tudtam, hogy nagyon érzékeny.* - Bírja bizony. *Nézlek és még mindig nem értettem magam. Megtámaszkodom melletted és föléd hajolva hosszan megcsókoltalak.* - Kisördög.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 01:39 | Üzenet # 861 |
 Yaoista
| - Gondoltam.*Vigyorgok, majd felnevetek.* - Én kérek elnézést.*Nevetek jóízűen.* - Ez kölcsönös.*Mosolygok és a csókodra felnyögök most még érzékenyebb vagyok.* - Te vagy az áldozat mi?*Vonom fel a szemöldököm. A bírjára csak vigyorgok főleg, hogy akkor velem avattad fel, sőt mindent mást is, amit magam se tudom miért, de élveztem. Én se veszem le rólad a szemem és a csókod viszonozom.* - Az bizony.*Lehelem az ajkaid közé és viszonozom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 02:10 | Üzenet # 862 |
 Yaoista
| - Minimum. *Én csak vigyorgok.* - Hát nem? Te másztál rám. *Persze csak piszkállak most. Lágyan csókollak, majd elválok tőled és nyújtózok egy nagyot.* - Na én fürdök. *Hagylak ott és beálltam a zuhany alá.* - Rohadt élet. *Csapok a csempére és engedem magamra a vizet. Nem akartam, hogy ez így menjen tovább, de elengedni se akartalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 02:21 | Üzenet # 863 |
 Yaoista
| - Elnézést kérem ezért a fantasztikus szexért Uram.*Vigyorgok.* - Nem rémlik, de úgy látszik tévedek.*Nevetek fel veszem, hogy piszkálsz. A csókot, mint mindig kiélvezem.* - Oké.*Bólintok és mivel nem invitáltál így nem megyek utánad gondoltam, majd utána fürdök. Rendbe teszem magam amennyire tudom na meg az asztalt is. Befejezem a reggeli elpakolását és rendbetételt, majd bent a kanapén elterülök és rágyújtok. Zsibbadt a popsim, de nem érdekelt, hiszen megérte.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 15:56 | Üzenet # 864 |
 Yaoista
| - Helyes. *Nevettem el magam. Szépen lefürdök, majd felöltözök.* - Mehetsz, ha akarsz. *Mondom a nappaliba. Még volt egy kis időm, amíg indulnom kellett, így leültem a fotelba és rágyújtottam, de valahogy elég távolságtartó voltam irányodba. Rettentő mód idegelt ez az egész. A tegnap este, hogy a te neved nyögtem, aztán most is. Csak egy lyuknak kéne lenned, erre foglalkozok veled. Gondterhelten a hajamba túrok és elmélyülten gondolkozok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 16:06 | Üzenet # 865 |
 Yaoista
| *Feltűnt, hogy még mindig tartod a távolságot, de nem kérdezek semmit, hiszen úgyse felelnél. Elszívom a cigit, majd lefürdök és felöltözve megyek vissza.* - Ez jó volt.*Ülök le.* - Van ebédre valami kívánságod?Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.01.21, 23:17 | Üzenet # 866 |
 Yaoista
| - Semmi különös, azt tudod mit nem eszek meg. *Mondom lazán, de rád se nézek, csak magamba tépelődök. Nem akartam veled lenni, de mégis valami vonzott hozzád.* - Megyek, szia. *Hagylak ott. Elmentem dolgozni, majd egy kis kutatómunka árán előkerestem az a csávót, aki bántott téged. Elgondolkoztam, hogy most mihez kezdjek ezzel. De bántani akartalak, azt akartam, hogy ne élvezd ezt az egészet, de én se tudtam miért.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 18:57 | Üzenet # 867 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok.* - Szia.*Intek. Fura voltál, de ez mindkettőnkre jellemző. Kicsit még pihenek, majd körbenézek a konyhába és mivel nincs sok dolog így lemegyek vásárolni. Miután végeztem neki láttam főzni egy levest és egy főételt csináltam, de nem álltam meg ennyinél hanem ki is takarítottam és még mostam is, hiszen ezeket is meg kell csinálni. Annyira belendültem, hogy még vasaltam is rád. Miután mindennel végzek megterítek még, majd elterülök és pihenek, gondoltam lassan jössz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 19:06 | Üzenet # 868 |
 Yaoista
| *Munkából hazaérve bejöttem, neked persze lefénymásoltam az óra anyagát.* - Szia! *Köszönök be az előszobából. Levettem a cipőm, majd bemegyek, de látom, hogy takarítottál.* - Itt az anyag. *Elkapom az állad és a szemeid kémlelem, majd megcsókoltalak.* - Mit főztél? *Kérdezem, de mást nem mondtam még.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 19:15 | Üzenet # 869 |
 Yaoista
| - Szia.*Ülök fel és a hajam direkt ki van engedve.* - Ohh köszönöm.*Veszem el.* - Baj van?*Kérdezlek, amikor elkapod az állam de nem tiltakozom és a csókod persze viszonozom.* - Tárkonyos pulykaragu levest és sóban sült csirkét krumplival meg saláta, ha megfelel. A leves a specialitásom.*Mosolyodom el.* - Meg még kimostam és kivasaltam az ingeid remélem nem baj.*Bár már mindegy volt.* - Éhes vagy? Még meleg a hami.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 19:39 | Üzenet # 870 |
 Yaoista
| - Nincs. *Mondom röviden tömören még a csókunk előtt.* - Jól hangzik. *Elkezdtem levenni a nyakkendőm, de akkor meghallom a folytatást. Már olyan, mintha a kis házi tündérkém lennél. Mosol, főzöl, takarítasz. Mint egy szerető. Szerető. Na azt már nem. Nekem nem kell szerető, nem kell senki ilyen téren. Aztán rád pillantottam és egy fél másodperc erejéig elgondolkoztam, hogy lehet nem is lenne olyan rossz. Aztán észbe kaptam.* - Együnk. *Mondom végül, de a ruhákra nem mondtam semmit. Ki voltam akadva magamon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 20:03 | Üzenet # 871 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Remélem ízleni fog.*Kissé izgultam azért. Kérdően nézzek rád, de ismét nem mondok semmit.* - Oké.*Ki is megyek veled és szedek is.* - Jó étvágyat. Szólj, ha nem elég meleg, mert akkor rámelegítek.*Jegyzem meg.* - Jó napod volt?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 20:27 | Üzenet # 872 |
 Yaoista
| - Mindjárt kiderül. *Mondom és ledobom a nyakkendőm, majd mentem az étkezőasztalhoz. Leültem és hagytam, hogy szedj nekem kaját.* - Oké. *Bólintok.* - Jó étvágyat. *Eszek bele, de először nem mondok semmit, mert láttam mennyire várod a választ.* - Szokásos. *Eszek tovább, majd rád néztem.* - Finom. *Mondom azért és félresöpröm a hajad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 20:32 | Üzenet # 873 |
 Yaoista
| - Értem.*Bólintok, majd amikor mondod, hogy finom elmosolyodom édesen.* - Ennek örülök.*Tényleg boldoggá tesz, ha valakinek ízlik a főztöm. A A hajamat hagyom neked és jól esik a érintésed.* - Egyél amennyi jól esik van bőven.*Mondom.* - Meg akkor feltöltöttem a hűtőt is.*Jut eszembe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 21:11 | Üzenet # 874 |
 Yaoista
| *Mosolyodra én is elmosolyodtam kicsit.* - Oké. *Bólintok, majd sóhajtok egyet, de nem mondok semmit. Nem tudtam mit kezdjek veled és a dolgokkal. Egyre jobban kikészített maga a tudat, hogy én ezt élvezem. Belapátoltam a kaját, majd szedtem még magamnak.* - Tényleg finom. *Ritka, ha én ennyit eszek, illetve ha egy ételből ennyit. Nagyon finom volt a kaja. Közben téged néztelek elgondolkozva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.01.25, 21:59 | Üzenet # 875 |
 Yaoista
| *Nagyon örülök, amikor veszel még magadnak.* - Köszönöm. Tudod ez olyan családi recept. Nagyimtól tanultam, persze az övé sokkal finomabb, de a család oda van érte így megnyertem magamnak.*Kuncogok.* - Meg szeretek főzni csak magamra annyira nem főztem.*Mondom, de már kezdek zavarba lenni, ahogyan nézel.* - Van rajtam valami?
|
|
| |