2025.07.25, Péntek, 16:40
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Szerda, 2015.01.07, 11:45 | Üzenet # 801
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Bolond.*Vigyorgok még.* - Nem értem minek érdekel.*Mondom komoran, majd ahogyan megcsókolsz viszonozom, de nem az igazi, viszont az ölelésed az jól esik és csak bújok. A józan eszem az igen csak tompa ismét és nem jeleznek a vészjelzőim így elmondom azt amit múltkor.* - Viszont kérlek ne kérdezz többet. Nem tudom téged mennyire érdekel, de a életemnek olyan pontja, amiről nem szívesen beszélek és emlékszem.*Mondom komolyan, majd elhúzódom és mivel a cigim leégett újabbra gyújtok, de valahogy eltűnt az étvágyam és a jó kedvem is.*

-

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.07, 12:19 | Üzenet # 802
Yaoista
*Csöndesen hallgattalak végig és finoman cirógattalak. Hagylak elhúzódni, de látom, hogy nincs jó kedved.* - Ne haragudj. *Ez se sűrű, hogy én bocsánatot kérek. Finoman az arcodra simítok, majd adok egy újabb csókot.* - Nem akartam elrontani a kedved. *Mondom komolyan és finoman cirógattam az arcod. Tényleg olyan volt, mintha meg akartalak volna vigasztalni.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.07, 12:45 | Üzenet # 803
Yaoista
*Meglep, hogy bocsánatot kérsz, de jól esik.* - Nem haragszom.*Mosolyodom el picit és a csókod most már jobban viszonozom.*  - Jól vagyok.*Simul az arcom a kezedbe.* - Én kaja után szerintem lefekszek. Te úgyis elmész, én meg elfáradtam. Jó kis szex után egy cigi kaja és szundi, nagyon jó sorrend.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.07, 13:09 | Üzenet # 804
Yaoista
- Akkor jó. *Nem gondoltam, hogy így fog simulni az arcod.* - Na látod, egész jó életed van neked itt velem. *Jegyzem meg, hogy ok nélkül akadtál ki, mikor ideköltöztettelek. Lassan meg is jött a pizza. Kifizetem és behozom. Felszelem gyorsan és tányért is hozok. Egész normálisan viselkedek magamhoz mérten.* - Finomat főztem? *Kérdezem kicsit vigyorogva.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.07, 13:39 | Üzenet # 805
Yaoista
- Már amikor.*Teszem hozzá, azért nem kell elbíznod magad. Én hagyom, hogy intézd te a pizzát.* - Igen nagyon finomat.*Kuncogok és azért tudok enni és kedvem is jobb lesz. Kaja után még kicsit dumálunk, majd te elmész, amivel igyekszem nem foglalkozni. Sikerül is elaludnom, de pár óra múlva rémálmom lesz, hogy az a barom megtámad. Üvöltve kelek és folyik rólam víz. Kimegyek fürdőbe nagy nehezen és útközben mindenhol felkapcsolom a villanyt. Beállok a fürdő alá ruhástól és a hideg vizet magamra eresztem. Nem hittem volna, hogy ez most így kijön rajtam, hiszen múltkor is meséltem róla neked, de semmi bajom nem volt, nem úgy mint most.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.07, 14:02 | Üzenet # 806
Yaoista
*Én nagyon jól elvoltam Asamival. Ettünk, ittunk beszélgettünk, aztán felszedtem egy édes kis dugni valót, jól meg is fektettem egy hotelbe. Kiszolgáltam magam rendesen, de valahogy megint a te neved nyögtem, amitől kész voltam. Aztán persze ott hagytam a srácot. Hazaérve arra jövök, hogy minden tiszta fényárba úszik.* - Aaeron? *Kérdezem, de hallom, hogy folyik a víz. Bemegyek a fürdőbe és odamegyek hozzád.* - Jól vagy? *Kérdezem.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.07, 14:11 | Üzenet # 807
Yaoista
*Amikor megjössz felállok és gondolkozás nélkül hozzád bújok, de igen csak remegek. Még miattad se voltam ki így soha.* - Csak egy kicsit.... kérlek ne hagyj egyedül.*Suttogom és még mindig igen csak sokkos állapotban vagyok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2015.01.07, 14:14

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.07, 14:30 | Üzenet # 808
Yaoista
*Meglepődök, ahogy hozzám bújsz.* - Hééé, mi a baj? *Kérdezlek meg újra.* - Gyere, öltözzünk át. *Elengedlek kicsit, de a kezed nem. Bevezetlek a hálóba és levetkőztetlek. Rád adok egy pólót, majd átöltözök én is.* - Feküdj le. Egy pillanat és jövök. *Cirógatom meg az arcod. Kimentem és körbeoltottam a lámpákat, majd visszajöttem. Leoltottam a szobába is és lefekszek melléd. Magamhoz ölellek és finoman cirógatom a hátad.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.07, 14:37 | Üzenet # 809
Yaoista
*Nem tudok megszólalni, de szó nélkül megyek utánad. A kezed igen csak erősen szorítom és bent is hagyom magam neked.* - Siess.*Ennyit mondok és lefekszek. A sötéttől kicsit megremegek és rögtön bújok ismét, amikor mellettem vagy már.* - Rémálmom volt...*Mondom végül.* - Utána... sokszor előfordult.. most ismét... féltem nagyon...*Reszketek pedig nem szeretem gyengének mutatni magam mások előtt előtted meg főleg nem, de most nem bírom tartani magam.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.07, 23:44 | Üzenet # 810
Yaoista
*Nem hittem, hogy így fogsz reagálni, hogy ennyire kikészülsz.* - Értem. *Mondok csak ennyit, de nem piszkállak meg semmi.* - Már itt vagyok és nincs semmi baj. *Jobban magamhoz húztalak és a fölsőd alá nyúlva finoman cirógatom a hátad.* - Minden rendben, látod? Biztonságban vagy. Csak tőlem kell félned. *Csókollak meg lágyan, hiszen ezt kivételesen viccnek szántam.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 00:16 | Üzenet # 811
Yaoista
- Igen itt.*Ennek nagyon örülök. A cirógatásod kezd megnyugtatni meg úgy a jelenléted.* - Igen, mert te egy démon vagy.*Mosolyodom el picit és a csókod viszonozom.* - Szánalmasnak tartasz mi?*Kérdezem a csók után.* - Nem jössz haza vagy később jössz nem is tudom mi lett volna velem.*Suttogom.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 00:57 | Üzenet # 812
Yaoista
- Mondta a kisördög. *Azért már jó volt, hogy jobban vagy, a hangodon is hallatszódik.* - Nem tartalak szánalmasnak. *Végül is tényleg nem tartottalak annak.* - Kint ültél volna a nappaliba a fényárban. *Nyugtázom a dolgokat és adok egy puszit a buksidra. Nem hittem, hogy ilyen rémálmaid lesznek vagy ilyesmi. Magamra még mindig ki voltam az este miatt, erre itt ölelgetlek, mikor el akartalak kerülni téged.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 01:46 | Üzenet # 813
Yaoista
- Pontosan.*Mosolygok, nekem ez a jelző tetszik.* - Ennek örülök.*Suttogom.* - Igen vagy a fürdőbe, de nem is gondolok rá.*Hiszen itt vagy velem.* - Köszönöm.*Adok egy csókot és lehunyom a szemeim.* - Tényleg nem vagy rossz ember.*Suttogom és lassan el is nyom az álom.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 01:53 | Üzenet # 814
Yaoista
- Nem is kell. *Nem hittem, hogy ennyire fogsz bújni, de nem zavart, vagyis valahol zavart, de egyébként nem. A csókod viszonozom, majd eléggé meglepsz.* - De te nagyon lökött vagy. *Suttogom mikor már elaludtál. Finoman simogatom tovább a hátad és nézem, ahogy alszol. Annyira édes és ártatlan voltál így. Lassan én is elaludtam, de végig öleltelek és vigyáztam rád.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 02:26 | Üzenet # 815
Yaoista
*Most már rémálmom sincsen szerencsére és végig nyugodtan alszom. Reggel amikor felkelek rajtad ébredek és rögtön nem kapcsolok, de amikor igen elpirulok. Nem elég, hogy láttál részegen, már kiborult állapotba is, ami nálam nagyon ritka, de mégis te voltál aki megnyugtatott.* - Jó reggelt.*Köszönök, amikor kinyitod a szemed, de nem mozdulok, viszont egy csókot kapsz*

Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2015.01.08, 02:43

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 02:38 | Üzenet # 816
Yaoista
*Én jót aludtam szintén és nem is zavart, hogy rajtam alszol. Lassan ébredeztem és csókodra kelek.* - Neked is drága. *Cirógatom meg az arcod. Nem nagyon voltam még magamnál. Kóma voltam és laposakat pislogtam. Finoman hajadba túrok és elkezdtem cirógatni a hajad.* - Jót aludtál? *Kérdezem kíváncsian.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 02:44 | Üzenet # 817
Yaoista
*Nagyon meglep a köszönésed és elpirulok, most jól jön, hogy még kóma vagy na meg amúgy nem mondtad volna.* - Igen jól szerencsére és te?*Kérdezlek és a kócos hajadba túrok.* - Nagyon jól áll így is a hajad, olyan kisfiús.*Mosolygok.* - Köszönöm tegnapot még egyszer és bocsi, ha gondot okoztam.

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 13:37 | Üzenet # 818
Yaoista
- Igen. *Ásítok egy nagyot.* - Köszi. *Pislogok laposan. Nagyon kóma voltam még.* - Nem okoztál gondot. Nincsen semmi baj. *Simogatom meg a buksid.* - Legalább már nem volt rémálmod. *Puszillak meg, majd átfordulok veled és odabújok hozzád kicsit. Még félig tényleg aludtam.* - Nem akarok fölkelni... *Suttogom.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 13:51 | Üzenet # 819
Yaoista
*Furcsa, hogy megköszönöd és nem azt mondod, hogy tudod.* -  Akkor jó.*Nyugszom meg.* - Igen és ez csak neked tudható be.*Vallom be édesen. Meglep a mozdulat, de nagyon is tetszik.* - Akkor még pihenjünk egy kicsit.*Cirógatlak finoman. Ismét tényleg olyan volt, mintha együtt lennénk pedig nem, de sajnos tényleg egyre jobban megtetszettél, még ha nem is akartam, arról nem is beszélve, kitudja mikor váltasz ismét és leszel kegyetlen, hiszen mégis csak egy zsarolás miatt vagyok itt, ami szinte már hihetetlen.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.08, 14:30 | Üzenet # 820
Yaoista
- Ahha. *Motyogom, majd megint bólintok és még szundizok kicsit rajtad. Magamnál se voltam, hogy leessen, hogy mit művelek. Lassan felébredtem és kicsit zavarodottan ébredek.* - Hm, fura. *Ülök fel és nyújtózkodok egy jó nagyot. Föléd másztam és lesmároltalak.* - Főzöl egy kávét? *Kérdezem, de elég normálisan és nem is parancsba osztottam. A tegnap este még mindig itt volt az agyamba. Miért nyögtem én megint a te neved.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.01.08, 14:37 | Üzenet # 821
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad és tovább cirógatlak.* - Micsoda?*Kérdezem amikor felébredsz. A csókod viszonozom.* - Szívesen és reggelit is csinálok, találd ki mit ennél.*Adok még egy csókot, majd kimegyek és felteszek egy kávét és rágyújtok és próbálom lehűteni magamat.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 00:03 | Üzenet # 822
Yaoista
- Semmi, nem fontos. *Inkább nem akartam elmondani, hogy az a fura, hogy én fekszek rajtad  és nem fordítva.* - Rendben. -Ásítok egy nagyot, de csókod viszonozom. Visszapuffanok még az ágyba, azért későn jöttem és kicsit be is csiccsentettem az éjszaka. ~Biztos a piától...~ Nyugtázom magamban. Lassan kimászok és bemegyek a fürdőbe, mert azért érezni lehetett az alkohol szagot rajtam. Már a konyhába mentem miután végeztem.* - Pirítóst ennék, van hozzá minden a hűtőbe.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 00:23 | Üzenet # 823
Yaoista
*Bólintok és nem kérdezzek többet. A kávé meg van mire jössz és meg is terítek.* - Oké. Jól vagy? Nem vagy másnapos?*Kérdezlek és odaadom a kávédat, majd elkezdem a reggelit csinálni.* - Szerinted akkor jövő héten mehetek suliba?*Kérdezlek.* 

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 01:04 | Üzenet # 824
Yaoista
*A kávét el is veszem és belekortyolok.* - Igen, jól vagyok. Nem vagyok másnapos. *Válaszolok utána.*- Szerintem igen, nyugodtan. Már meggyógyultál és úgy látom nyugodtan mozogsz. *Mondom kedvesen és megsimogatom az arcod.* - Kössz a kávét. *Ülök le az asztalhoz és várom, hogy hozz valami kaját. Azért volt egy kis másnapos fáradtság bennem.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 12:01 | Üzenet # 825
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - De jó és igen tegnap is mozogtam rendesen és most is jól vagyok.*Kuncogok és az arcom kezedbe simul.* - Bármikor.*Elég hamar végzek és mindent eléd pakolok.* - Jó étvágyat.*Kezdek el enni.* - Jó volt Asamival tegnap?*Direkt csak őt kérdeztem.*

Keresés: