Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.09, 00:06 | Üzenet # 751 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Nagyon jó, ahogyan ölelsz magadhoz és kényeztetsz.* - Igen tudom.*Mosolyodom el, túlságosan jól esik a kedvességed de most csak jelennel foglalkozom.* - Oké..*Suttogom és minden csókod viszonozom, majd lassan megmozdítom a csípőm.* - A farkad.... olyan forró...*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.12.09, 00:48 | Üzenet # 752 |
 Yaoista
| *Csípőmozgásodra nyögök egy aprót.* - Mert fel vagyok izgulva nagyon. *Közlöm és lassan mozogni kezdek, de óvatosan és gyengéden. Nagyon figyeltem rád és nem vittem túlzásba. Igyekeztem gyönyört adni és nem megijeszteni. Tovább csókolgattalak és mozogtam.* - Jó? *Suttogom füledbe. Lábaid a nyakamba rakom, hogy mélyebbre jussak benned.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.09, 01:02 | Üzenet # 753 |
 Yaoista
| - Ennek örülök.*Élvezem, hogy ilyen hatással vagyok rád. Minden egyes mozdulatodra felnyögök és vissza se fogom a hangomat. Most nagyon is érzékenyen érezlek és nem csak a kihagyás tesz rá, hanem gyengédséged, meg minden más most.* - Igen nagyon és neked?*Mégis csak lassabban kellett most mozognod és nem tudom mennyire a te műfajod.* - Ahhh igen...*Nyögök fel még jobban amikor még mélyebbre jutsz bennem.* - Még mindig jó vagy...*Mondom édesen én is mozogni kezdek és a farkam kezdem el simogatni és le se veszem rólad a szemem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.15, 10:33 | Üzenet # 754 |
 Yaoista
| *Azért ilyen reakciót még én se váltottam ki belőled, amit nagyon élveztem és nagyon szexi voltál. Kicsit gyorsabban kezdtem mozogni, de még így is óvatos voltam.* - Igen, jó. *Suttogom az ajkaidra és megharapdálom ajkaid. Imádtam a hangod.* - Tudom. *Vigyorgok és két oldalt lefogom a kezeid, hogy ne tudd simogatni a farkad. Én sem veszem le rólad a szemem. Letettem vállaimról a lábaid, majd felhúztalak az ölembe.* - Mozogj, ahogy jól esik... *Gondoltam, ha felül vagy, még annyira se fogsz megijedni. Finoman arcodra simítottam, majd hajadba túrva húzlak oda egy szenvedélyes csókra. Valahogy most más volt ez a szexünk, de nem tudtam miben. Az agyam teljesen elöntötte a vágy, jobban, mint valaha.* - Aaeron... *Sóhajtom füledbe és nyakad harapdálom közben.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.17, 11:56 | Üzenet # 755 |
 Yaoista
| *Örülök, hogy te is élvezed. A tudomra csak elvigyorodom egy kicsit, de hát ami igaz az igaz. Nem bánom, hogy lefogod a kezem és tényleg semmi rossz érzés nincs bennem. Meglep a helyzetváltoztatás, de nincs ellenemre.* - Oké.*El is kezdek mozogni és a hátad cirógatom. Nem vadulok be inkább vagyok szenvedélyes, de tényleg minden más ez már szinte olyan, mint egy szeretkezés. A csókod viszonozom és a nevemre szinte kiver a víz, de jó értelembe és ez látszik is rajtam. Oldalra döntöm a fejemet, hogy még jobban hozzám férj. Ennyire még sose vágtam szexi arcot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.12.17, 12:33 | Üzenet # 756 |
 Yaoista
| *Én is máshogy viselkedtem veled az ágyban. Finoman simogatom a hátad és lassan azért én is mozogni kezdek, de veled összhangba. Iszony szexi volt az arcod, a tekinteted, mindened. Közénk simítva farkad is kényeztetni kezdem, de nem kapkodok, ráhagyom. Szinte már törődően érek hozzád és vigyázva. Nyakad folyamatosan kényeztetem, majd visszatérek ajkaidhoz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.12.19, 13:48 | Üzenet # 757 |
 Yaoista
| *Mozgásodra még jobban felnyögök és a farkam simogatása ez még csak tetézi.* - Ahhh basszus.... annyira jó vagy...*Nyögöm az ajkaid közé és hevesen csókollak és a mozgásom is gyorsabb lesz és hátadat is karmolászni kezdem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.20, 00:29 | Üzenet # 758 |
 Yaoista
| *A hátamra igen csak sóhajtozni kezdek és néha morranok egy aprót. Nagyon élveztem, hogy előbújt belőled a vadmacska. Maga a gondolat viszont tényleg kikészített, hogy tetszel, talán. Igazán odavoltam. Ledöntelek ismét és szenvedélyesen mozgok benned. Kicsit gyorsítottam és mélyeket löktem beléd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.23, 22:01 | Üzenet # 759 |
 Yaoista
| *Nem bántam, hogy ismét alattad kötök ki, minden mozdulat nagyon élvezem. Jó hosszasan szexelünk és többször is elmegyünk a végére igen csak kimerülök.* - Ez isteni volt.*Lihegek még igen csak, de nagyon elégedett is vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.12.25, 19:25 | Üzenet # 760 |
 Yaoista
| *Kezdtem elfelejteni teljesen a gondolataim és csak rád koncentráltam. Mit ne mondjak, azért megkönnyebbültem, hogy mennyire élvezed a szexet közöttünk. Tényleg tartottam attól, hogy megijedsz tőlem, de nem így volt.* - Ja, jó volt. *Nyugtázom én is. Persze ez nem jelentette azt, hogy este a vacsi közbe nem szedek föl senkit megdugni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 21:51 | Üzenet # 761 |
 Yaoista
| *Keresek két cigit és meggyújtom magunknak. Gondoltam, hogy azért te ma még simán felszedsz valakit miért is ne tennéd.* - Elfáradtam.*Mosolyodom el.* - Mikor mész?*Pillantok rád. Jó lett volna ha nem mennél vagyis nem pasiznál, de ez gondolat is kiakasztó és látszik kattogok nem kicsit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 22:05 | Üzenet # 762 |
 Yaoista
| *A cigi ellen semmi kifogásom se volt.* - Úgy gondolod? Pedig most nem is vittem túlzásba. *Hiszen nem szórakoztam veled nagyon és semmi játékszert sem használtam rajtad.* - Fél hét fele indulok a klubbhoz, aztán beülünk valahova vacsorára, utána pedig ahova kedvünk tartja. *Sose kellett félteni minket. Ha úgy tartja kedvünk elmegyünk még egy-két bárba, aztán meg ki-ki a maga útján haza, vagy egy hotelbe.* - Szóval még ráérek.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 22:14 | Üzenet # 763 |
 Yaoista
| - Jogos, de azért a testemnek ennyi pont elég volt most.*Azért hamarabb elfárad.* - Értem.*Bólintok.* - Akkor gondolom nem is eszel vagy kérsz ebédet?*Érdeklődöm, meg hát magamnak csinálok valamit.* - Biztos sikeretek van mindig.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 23:02 | Üzenet # 764 |
 Yaoista
| - Azt elhiszem. *Mondom kicsit lágyabban és megcirógatom az arcod.* - Mert az ebédnek mi köze a vacsorához? *Kérdezem értetlenül. Jó kajára mindig vevő voltam.* - Hát nem volt ránk még panasz. Pont most mondta, hogy várnak minket még mindig vissza. *Azért erre én büszke voltam nagyon is.* - Legendás páros voltunk mi ketten az biztos. *Fújom ki lassan a füstöt.* - Nem volt senki, aki ellen tudott volna nekünk állni. *És ezt nem beképzeltségből mondtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 23:05 | Üzenet # 765 |
 Yaoista
| *Simidre és a mosolyodra amitől kész vagyok elmosolyodom.* - Semmi csak nem nagyon tudtam mennyire akarsz előtte menni.*Mondom.* - Azt elhiszem.*Minek tagadjam engem is elcsábítottál valamilyen szinten, bár a mi helyzetünk azért más.* - Szegény kis ukék, ha tudnánk kinek a karmaik közé kerülnek.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 23:36 | Üzenet # 766 |
 Yaoista
| - Ja, értem. *Mondom és elmosolyodom kicsit.* - Ugyan, nem panaszkodhattak. *Vigyorgok.* - Mindig rendesen megdugtuk őket, szóval sosem volt rossz dolguk. *Mondom komolyan és csak mosolygok a múlton elmélkedve.* - Nem volt tartós kapcsolatunk, csak visszajáró vendégeink. Azért az már te is tudod, hogy nehéz visszajáró vendéget faragni valakiből. *Jegyzem meg neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.12.26, 23:43 | Üzenet # 767 |
 Yaoista
| - Komolyan mondom én, hogy démon vagy.*Nevetek fel.* - Nos ez igen.*Bólintok és felülök.* - De tudod én rajtad kívül senkivel nem fekszem le, bár tény többen is azért jönnek vissza, hátha beadom a derekam vagyis inkább a seggem.*Vigyorodom el.* - Asami is mondta többször, ha szexelnénk, akkor még több pénzem lenne, de szerencsére nem erőszakoskodik.*Túrok a hajamba.* - Meddig voltál host?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.29, 23:24 | Üzenet # 768 |
 Yaoista
| - Akkor ezt mond Asaminak is. *Jegyzem meg, hiszen őt se kellett sose félteni.* - Benned pont ez a jó. az elérhetetlen szépség. *Mondom komolyan.* - Ezzel lehet kaszálni. Ha egyszer elmennél egy vendégeddel, onnantól egy átlagos kis host lennél szép pofival. *Jó persze annyira még se átlagos, mert az arcod és a tested önmagáért beszél, de akkor is oda lenne a bájod és az ártatlanságod.* - Sosem volt az az erőszakos fajta... persze ilyen téren. *Vigyorodom el. Azért az ágyba szeretett ő is játszani.* - Egyetem alatt végig, meg még utána egy kicsit. Sok kapcsolatot lehet kiépíteni, plusz legalább nem untam magam halálra.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 12:30 | Üzenet # 769 |
 Yaoista
| - Már, mint most mit is mondjak?*Kissé elvesztettem a fonalat.* - Miket beszélsz.*Nevetek fel zavartan és el is pirulok, ami ismét csak bosszantó, hogy így reagálok rád. * - Igazad van.*Bólintok, hiszen rajtam kívül mindenki más lefekszik a kuncsaftokkal.* - Nem hiányzik?*Persze nem a szex miatt, mert amúgy is sikered van, de maga az érzés.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 13:29 | Üzenet # 770 |
 Yaoista
| - Hogy egy démon. Semmivel sem jobb, mint én... legalábbis semmivel sem volt jobb, mint én. *Vigyorodom el. Hiszen ugyan úgy sorra hódítottuk meg a kicsikéket.* - Tudom, hogy igazam van. *Engem nem érdekelt, hogy zavarba jöttél.* - Néha. Jó buli volt. De egy host nem kapna megrendeléseket, legfeljebb lebujokra. *Ezzel tisztában voltam.* - Főleg akkor, ha történetesen a melegek a célközönség. *Nem voltak hiú ábrándjaim.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 13:37 | Üzenet # 771 |
 Yaoista
| - Simán megmondom ennyire ismersz. Oké persze a főnököm és tisztelem, de ha hülye simán megmondom neki.*Nevetek fel.* - Azért szerintem te vagy itt a fő démon.*Vigyorgok és adok egy röpke csókot.* - Hmm jogos, na meg ez nem egy olyan munka, amit örök életedig tud csinálni az ember.*Számít nagyon is a kinézett.* - Érdekes egy világ az már biztos.*Mosolyodom el.* - Mész először fürdeni vagy megyünk együtt?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 14:24 | Üzenet # 772 |
 Yaoista
| - Tudom, de légyszi akkor mond, mikor ott vagyok. Látnom kell a fejét. *Vigyorgok gonoszkásan.* - Én lennék? *Kérdezek vissza kíváncsian. Szerintem te sokkal ördögibb voltál, mint én valaha is leszek.* - Attól függ. Vannak emberek, akik még öregen is jól néznek ki, bár azok általában nem a dugni valók. *Ismerem el.* - Mehetünk együtt, ha nem bánod, hogy akkor valószínűleg újra megduglak. *Közel sem múlt el az étvágyam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 14:35 | Üzenet # 773 |
 Yaoista
| - Mindenképpen, de ennél jobban csak a hisztijére vagyok kíváncsi.*Nevetek fel.* - Igen te bizony.*Bólogatok.* - Ez biztos, de érted mire mondom.* - Hmmm nos nem is tudom.*Hallgatok el és elnyomva a cigim az öledbe mászva vadul megcsókollak.* - Vállalom a kockázatot.*Harapok az ajkaidra és ismét megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.12.30, 22:06 | Üzenet # 774 |
 Yaoista
| - Majd meglátod. *Tetszett a nevetésed én csak elmosolyodtam kicsit, majd magam szidtam erre a reakcióra.* - Szerintem te sokkal rosszabb vagy nálam. *Mondom ki gondolataim, majd csak bólintok. Elnyomom én is a cigit, majd ajkaid falom.* - Ez nem kockázat. Ez tény közlés volt. *Csókolok nyakadba, majd letollak magamról és kimászok az ágyból. Engedtem vizet és visszamentem érted. Felkaplak a karomba és a fürdőbe a kádba teszel majd bemászok mögéd és vállad, hátad kezdem harapdálni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.01.02, 13:39 | Üzenet # 775 |
 Yaoista
| - Oké.*Vigyorgok.* - Én? Miért is?*Vonom fel a szemöldököm és tényleg nem értettem, hogy lehetnék nálad rosszabb.* - Akkor tény közlés.*Vigyorgok. Várlak vissza és nincs ellenemre, hogy kiviszel.* - Ez finom...*Nyögök fel, majd megfordulok, hogy szembe legyek veled és megcsókollak, lesimítva a farkadra fogva izgatni kezdelek.*
|
|
| |