2025.07.23, Szerda, 17:23
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Kedd, 2014.11.18, 11:08 | Üzenet # 701
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Erre nem mondok semmit.* - Oké.*Így is teszek. Mindent hagyok neked és csöndbe maradok egészen amíg nem kérdezed, hogy mit akarok. Kiveszem a kezedből a törülközőt és az öledbe mászva megcsókollak.* - Téged akarlak... ha nem hiszed el, hogy tetszel.... akkor fogd a piára..*Suttogom az ajkaid közé.* - A külsőm legalább tetszik nem?*Harapok finoman a nyakadba.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.18, 12:17 | Üzenet # 702
Yaoista
*Kicsit meglepődök, ahogy elveszed a törölközőt és az ölembe mászva megcsókolsz. Nem mondok neked semmit, csak ledöntelek és föléd hajolva hossza megcsókollak. Lefekszek melléd és magamhoz ölellek.* - Pihenj... *Csókollak homlokon. Még gyógyulnod kellett, már főleg a popsidnak.* - Majd bepótoljuk. *Jó idő volt a lakásba, így nem aggódtam, hogy megfáznál a hajad miatt.* - Aludj egy kicsit...  abba nekem semmi üzlet, ha elalszol szex közbe.

MioDátum: Kedd, 2014.11.18, 12:25 | Üzenet # 703
Yaoista
*Azt hiszem nyert ügyem van és igen csak hevesen viszonozom a csókod, de a folytatás nem tetszik, persze jó, hogy ilyen figyelmes vagy, de most főleg nem tudok józanul gondolkodni.* - Igen igen.*Morgok édesen.* - Nem vagyok álmos és nem aludnék el.*Dacoskodok, de csak bújok.* - Holnap úgyse fogok emlékezni, ezért válaszolj. Tényleg nem kedvelsz bennem semmit a külsőmön kívül?

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.18, 13:25 | Üzenet # 704
Yaoista
- Persze, persze. *Hagyom rád és adok egy puszit.* - Hidd el nekem, akármit mondok, erre biztos emlékezni fogsz. *Mondom komolyan és finoman cirógatom a hátad. Magunkra húzom a takarót és adok egy puszit a buksidra.* - A lényeg, hogy teljesen mindegy. *Mondom végül. Kerülöm meg a választ. Amúgy se akartam beismerni, meg azt se akartam, hogy te reménykedni kezdj.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.18, 13:42 | Üzenet # 705
Yaoista
- Nem biztos.*Makacskodom.* -  De nekem nem...*Suttogom és rád pillantok.* - Kérlek csak ennyit mondj el..*Simítok az arcodra.* - Annyira szeretném tudni, hogy mit gondolsz rólam.*Csókollak meg.* - De ha utálsz, akkor mond meg.*Mondom csók után.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.18, 14:47 | Üzenet # 706
Yaoista
- Dehogynem. *Én makacsabb voltam. Csak nézlek és csókod viszonozom.* - Ha utálnálak, nem mondtam volna, hogy költözz ide. *Jegyzem meg.* - Vagyis... nem költöztetlek ide. *Kerülöm meg a választ. Akkor se voltam hajlandó kimondani azt, hogy lehet, de csak lehet, hogy tetszel. Esetleg. Véletlenül.*

MioDátum: Szombat, 2014.11.22, 13:28 | Üzenet # 707
Yaoista
- Nem biztos.*Makacskodás terén versenyezhetnénk.* - Pontosan ide költöztettél és ez mind lehet azért, hogy szívással engem.*Picit elhallgatok.* - Akkor is megzavarsz a tetteiddel.*Fogom a fejemet.* - Tényleg megőrjítesz.*Fogom a fejem, majd visszabújok.* - Tényleg egy démon vagy.*Suttogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.11.23, 22:33 | Üzenet # 708
Yaoista
- Nem az én bajom. *Hagyom rád a dolgokat.* - Jól van, de ez a démon most azt várja, hogy elaludj végre. *Jegyzem meg és közben finoman simogatlak. Mikor végre elaludtál, sóhajtottam egy nagyot. Levetkőztem, majd levettem rólad is a köntöst és úgy bújtam veled vissza, magunkra húzva a takaród.* - Te vagy a démon... *Suttogtam és homlokon csókoltalak, majd én is elaludtam. Másnap reggel elég hamar felébredtem, de nem mozdultam, hagytalak még aludni. Gondoltam milyen másnapos leszel és ki akartalak röhögni. biggrin *

MioDátum: Vasárnap, 2014.11.23, 22:54 | Üzenet # 709
Yaoista
- Szemét...*Morgom de édesen. Darabig szenvedek, majd elalszok és reggel igen csak szarul kelek, arról nem beszélve, hogy nem is emlékszek.* - Prof? *Pillantok rád és próbálok felülni, de visszadőlök.* - Picsába szétmegy a fejem.*Fogom meg.* - Khmmm kiesnek a dolgok... mi történt?*Kérdezlek de igen csak vörösödöm.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.11.23, 23:50 | Üzenet # 710
Yaoista
- Hm? *Kérdezek vissza, majd ahogy felülsz és visszadőlsz, elkuncogtam magam.* - Csak nem macskajajj? *Kérdezem vigyorogva.* - Semmi különös, csak berúgtál. *Közlöm veled. Azért se mondom el, hogy miket mondtál vagy műveltél, kiélveztem a helyzetet.* - De szép piros színed van. *Vigyorodom el és föléd hajolva megcsókoltalak.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.24, 00:31 | Üzenet # 711
Yaoista
- De, nagyon.*Sóhajtok fel.* - Igen arra emlékszel.*Rég voltam piától ennyire szarul.* - Fogd be.*Morgok de a csókod viszonozom és kapcsolok, hogy pucérak vagyunk.* - Rád másztam ugye?*Ismertem magam, na meg pia nélkül is megtettem, de abban is biztos voltam, hogy nem szexeltünk, mert nem is fájt, na meg eddig is visszafogtad magad.* - Bocsi, ha kellemetlen perceket okoztam. Azt hiszem jobb lesz, ha elsüllyedek.*Fúrom a fejem a nyakadhoz és fülem is vörös.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.24, 01:58 | Üzenet # 712
Yaoista
- Csak kicsit, de ez nem meglepő. *Vigyorgok.* - Ugyan, ugyan. Csak úgy ráztad magad, mint egy sztriptíztáncos... egész jó volt. *Kíváncsi voltam, elhiszed-e.* - Ja és itt volt még Asami, szóval látta ő is a műsort. *Vigyorodok el gonoszkásan.* - Neki is bejött a formás kis hátsód. *Puszillak meg és visszadőlök.* - Hozzak gyógyszert vagy egy gyógyító felest? *Piszkálódok.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.24, 02:05 | Üzenet # 713
Yaoista
- Pia nélkül is megteszem tény.*Bólintok, de a folytatásra egyre jobban vörös leszek, ha ez lehetséges. Tudtam jól, hogy kitudok kelni igen csak magamból, ha nagyon részeg vagyok.* - Egy ásót kérlek... azt adjál. Ez annyira ciki basszus miért kellett nekem innom..... ez is miattad van....*Jut eszembe miért is mentem el.* - Mi történt még? Asamival ugye nem volt semmi?

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.24, 02:42 | Üzenet # 714
Yaoista
- Így van. *Értek veled egyet. Imádtam, hogy még el is hitted, amit mondok.* - Nem kell az, nagyon jó volt. *Kuncogtam el magam.* - Nem én öntöttem le a torkodon az akoholt, nem? *Vigyorodok el.* - Minek az neked? *Túrok finoman a hajadba és simogatni kezdem.* - De volt. *Hazudok, mint a vízfolyás. Gondoltam majd később egyeztetek Asamival.* - Rámásztál, majdnem lekaptad, gyakorlatilag kapott egy öltáncot, de ő nem nagyon hagyta magát, mert a kis hostja vagy. Szomorú is miatta. *Adom elő magam.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.24, 02:49 | Üzenet # 715
Yaoista
- Nektek igen, de nekem nem.*Mondom.* - De miattad mentem el.*Közlöm veled, de a folytatásra teljesen kiakadok.* - Például ezért. Basszus a főnökömre másztam.*Most még kezeddel se foglalkozom. Felülök és rágyújtok.* - Miért nem állítottál le?? Tenned kellett volna valamit, ha már úgyse lehetek mással.*Ez is hülyeség, de valamit mondanom kell.* - Oké jó pasi de hát főnököm és sose néztem úgy rá....*Pia miatt biztos nem másznék rá, hacsak nem téged akartalak idegesíteni és féltékenyé tenni, ami még jobban kiakasztó.* - Nem bírok szeme elé kerülni..*Szívom remegve cigim.* - Soha többé nem iszom...*Tényleg nagyon kiborultam.* - Francba.... csak szívok.....

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.24, 23:52 | Üzenet # 716
Yaoista
- Nem zavartalak el. *Akkor se fogadom el, hogy az én hibám. Hagylak felül és nagyon élvezem a dolgod.* - A főnököd a munkája ellenére egy nagyon erkölcsös ember és tényleg nem nyúl az alkalmazottaihoz. *Ebben sosem kételkedtem. Hihetetlen volt, hogy eszedbe se jutott kételkedni a szavahihetőségemben, mikor még te sem érezted azt, hogy rámásznál Asamira.* - Ugyan, szerintem nincs miért aggódnod. *Vigyorgok, én rettentő jól szórakozok.* - Hidd el, fogsz. *Nevettem el magam. Elvettem a cigidet, beleszívtam, majd elnyomtam és ledöntöttelek. Ajkaid kezdem csókolni szenvedélyesen.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.25, 00:06 | Üzenet # 717
Yaoista
- Jogos.*Bólintok.* - Igen tudom.... annyira szégyellem magam.*Ismerem Asamit és biztos, hogy szívni fogja a véremet, na meg irtó kínos.* - Pedig van, oké neked vicces, de nekem nem.*Szenvedek tovább.* - Az se ma lesz.*Persze, hogy fogok inni, de nem mostanság. Venném vissza  cigim de te elnyomod mielőtt megszólalnék már rajtam vagy, ami ellen nem tiltakozok és magamhoz ölelve viszonozom a csókod, legalább addig nem gondolkozok semmin.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.25, 00:39 | Üzenet # 718
Yaoista
- Aranyos voltál. *Pusziltalak meg.* - Majd neked is az lesz. *Nevettem el magam.* - Majd kiderül. *Csókolok nyakadba. Speciel ha nekem iszogatni támad kedvem veled, akkor nem sok választásod maradt. Ajkaid falom jó hosszan és megmarkolom a feneked.* - Jah meg közölték velem, hogy adjalak vissza, mert hiányolnak a klubból már. *Jegyzem meg, de tovább csókolgatlak.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.25, 01:09 | Üzenet # 719
Yaoista
- Aranyos?*Lepődöm meg, hiszen ilyet nem sűrűn mondasz, de a helyzet ellenére jól esik.* - Az nem most lesz.*Sóhajtok fel. Nem igen értem a piás megjegyzésed, de nem is foglalkozok most ezzel. Csókod nagyon jól esik és a popsimra felsóhajtok.* - Valóban? Nos nekem is a srácok hiányoznak..*Suttogom és amennyire tudok hozzád simulok és így ágyékunk összefér.* - Devan....*Suttogom érzékien neved és hátad kezdem el karmolászni.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.11.26, 23:30 | Üzenet # 720
Yaoista
- Rosszat mondtam? *Kérdezek vissza, mert olyan meglepett fejet vágsz, hogy azt hittem már megint olyat szóltam, amit nem kellett volna.* - Hamar így lesz. *Vigasztallak kicsit, bár én okoztam a bűntudatod.* - Gondolom a vendégeid... *Piszkállak kicsit és a nyakadba csókolok. Hátamra és ágyékunkra sóhajtok egyet csókunkba. Lassan eltolom kezeid és felemelkedem rólad.* - Majd ha Leoghton azt mondja... *Cirógatom meg az arcod és homlokon csókollak.* - Kérsz reggelit?

MioDátum: Csütörtök, 2014.11.27, 12:58 | Üzenet # 721
Yaoista
- Nem, csak ritkán mondasz ilyen kedveset.*Magyarázom meg.* - Remélem igazad lesz.*Sóhajtok fel. A beszólásodra csak morranok egyet, ami nyögésbe megy át, de nem mondok semmit. Ahogyan most is leállítasz elmosolyodom.* - Igen igen.*Bólintok.* - Már nagyon kanos vagyok.*Nevetek fel.* - Nem vagyok éhes, de pár falatot eszek, mert amúgy sose leszek jobban.*Mondom és betakarom magam és csak nézlek. Tényleg nem értettelek, miért vagy velem ennyire figyelmes, de a szavaid tegnap meg ismét ridegek voltak.* - Tényleg nem értelek.*Simítok végig a karodon.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.11.30, 14:55 | Üzenet # 722
Yaoista
- Vagy csak te nem érted, ha kedveset mondok. *Hiszen azért elég sokat bókolok neked, csak sajátos stílusba. Nem érdekelt a morranásod.* - Veszem észre, de majd kapsz eleget *Nyalok végig nyakadon.* - Rendben, akkor hozok neked valami könnyűt. *Mit ne mondjak, azért örültem, hogy nem emlékszel, hogy tegnap megfürdettelek meg miegyéb.* - Mert? *Kérdezem, majd adok egy puszit.* - Mindjárt hozom. *Hagylak ott. Fél óra múlva vissza is tértem egy kis könnyű kajával. Leteszem az ölebe, majd leültem melléd.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.11.30, 15:14 | Üzenet # 723
Yaoista
- Az is meg lehet.*Mosolyodom el.* - Abban biztos voltam.*Nyögök fel kicsit.* - Köszi.*Bólintok.* - Szerintem ezt már jó párszor kifejtettem.*Sóhajtok fel. Amikor kimész elterülök és próbálom felidézni, hogy mi történt de még semmi se ugrik be, ami lehet jobb főleg amiket meséltél.* - Ohh köszönöm szépen.*Ülök fel és enni kezdek lassan.* - Finom.*Mosolyodom el.* - Kérsz?*Nyújtok egy falatot.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.12.02, 00:52 | Üzenet # 724
Yaoista
*Egyre jobban élveztem a dolgot, hogy te nem tudsz semmit.* - Ne szokj hozzá. *Jegyzem azért meg csak úgy mellékesen.* - Akkor jó. *A falatot kieszem a kezedből, majd félrehúzom és megcsókollak. Egyébként kezdtünk tényleg úgy kinézni, mint a szeretők, ami bosszantott egy kissé. Ugyanis nekem nem kell szerető, csak egy szobalány, extrákkal és te ennek a kritériumnak pont megfelelsz. Viszont én se értem, hogy akkor minek hozok én neked reggelit.*

MioDátum: Szerda, 2014.12.03, 00:58 | Üzenet # 725
Yaoista
- Nem fogok ne aggódj.*Eszembe se jutott. Meglep, hogy ismét megcsókolsz de készségesen viszonozom.* - Remélem hamitól jobban leszek.*Eszek tovább.* - Hülyeség volt annyit inni ilyen állapotba. Legviccesebb, hogy életembe nem ittam még egyedül.*Ez is miattad volt.* - Különben te nem eszel? Adok még, nekem úgyis sok lesz.

Keresés: