Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.11.11, 22:47 | Üzenet # 676 |
 Yaoista
| - Az ajtó nyitva. *Tromfolom még meg a dolgot.* - Megmondtam, hogy nem akarok tőle semmit. *Jegyzem meg.* - Részvétem. *Paskolom meg a vállát komoly fejjel, majd elvigyorodtam.* - Nem baj, ha jót akarsz. *Jegyzem meg.* - Ne kavarj. *Nézek rád, de ez most kérés volt.* - Nekem így jó. *Komolyan mondtam és beletúrtam a hajamba.* - Nekem nem kell ennél komolyabb, nincs rá szükségem. Tőlem beszélhetsz akárkivel, de ennél több nem lesz köztünk. *Persze az is benne volt, hogy tudtam jól, hogy nem bírnád mellettem és annál jobban megkedveltelek, minthogy egy olyan alak mellett köss ki, mint én.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.11.12, 13:01 | Üzenet # 677 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Még fárasztalak egy kicsit.*Vigyorog.* - Én meg mondtam, hogy nem hiszek neked.*Jegyzi meg.* - Nekem úgy tűnik baj.*Sóhajtok fel.* -Ugyan én nem kavarok.*Adja az ártatlant.* - Te is tudod, hogy ez nem így van.*Tudtam jól, hogy nem jó neked így.* - Tényleg nem értelek. Még egy ilyen alak is mint, te megérdemli a boldogságot.*Tényleg szeret téged csak érdekes fejezi ki magát.* - Na de mára befejeztem a szívatásod, de jövök holnap is.*Vigyorog.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.13, 14:47 | Üzenet # 678 |
 Yaoista
| - Sejtettem. *Nyögök fel fájdalmasan, de persze csak vicc volt.* - Amíg nem kavarsz és én nem tudok róla, addig nem baj. *Mondom végül.* - Én meg most jöttem le a falvédőről.. még ragasztós a hátam. *Vigyorodok el az ártatlan dologra.* - Te meg azt tudod, hogy komolyan mondom és így van. *Nem akartam ebből vitát.* - Én boldog vagyok. *Nem értettem, miért kéne boldogtalannak lennem. * - Holnap elölről kezdjük? *Kuncogok, majd nyújtózok egyet.* - Még egy italt?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.11.13, 15:00 | Üzenet # 679 |
 Yaoista
| - Oké ezt megbeszéltük.*Vigyorog.* - Hmm ilyen most hogy mondod.*Nézi meg hátad vigyorogva.* - Nem vagyok benne olyan biztos.*Csóválja a fejét.* - Igen igen, ahogyan mondod. Elmehetnénk ebédelni nyílt egy új étterem ott környéken és már ki akartam próbálni. Benne vagy?*Kérdezi.* - Ihatunk, de nem kell szólnod Aaeronnak, én megkímélem.*Mondja és felállva tölt neked és magának.* - Lásd kivel van dolgod.*Adja oda és visszaül melléd.* - Mond csak Aaeronnak van valami édes kis haverja? Vagy akár több?*Kérdezi perverz vigyorral.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.13, 19:19 | Üzenet # 680 |
 Yaoista
| - Hülye. *Mondom, mikornézi a hátam.* - Pedig az lehetsz. *Én tényleg nem éreztem magam szarul.* - Megbeszéltük. Hol találkozzunk? *Az nem is érdekelt, hogy Aaeron itthon fog egyedül ülni a kis seggén.* - Pedig ezért van. *Én nem kímélem, minek. A piát azért elveszem tőled.* - Köszönöm kedvességed. *Koccintok veled, majd beleiszok. Kérdésedre én is elvigyorodok.* - Én csak azokat tudom, akikkel az egyetemen mászkál, ott akad egy-kettő, akik megérnének egy misét. Van egy, aki szerintem kifejezetten bejönne neked. Hasonló a stílusa, mint Aaeroné.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.11.14, 13:10 | Üzenet # 681 |
 Yaoista
| - Amennyire kell.*Vigyorog. Nem mondok neked többet vagyis mára.* - Gyere oda a klubhoz csak mond meg hányra jössz.*Mondja. Ahogyan azt mondod, hogy erre van megforgatja a szemeimet, de semmit nem mond.* - Oszd be egy évre.*Vigyorog és figyelmesen hallgat.* - Hmm amikor visszatér a suliba akkor véletlenül meglátogatom meg ha itt lakik talán áthívja valamikor. Jó lenne egy igazi kis szépséggel játszani végre, mondjuk ha Aaaron egyszer már nem dolgozik nekem, akkor őt csábítom el, ha neked csak egy játék.*Vigyorog persze csak húzza az agyad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.11.14, 13:50 | Üzenet # 682 |
 Yaoista
| - Odamegyek 7-re. *Kortyolgatom az italom.* - Rendben, beosztom. *Nevettem el magam.* - Azt hív ide, akit akar, szóval lehet. *Bólogatok.* - Ha így lenne, felhívlak. *Vigyorodom el.* - Arra még várhatsz barátom. Szerintem addig nem fog felmondani, amíg be nem fejezi az egyetemet. *Tudtam jól, hogy azért dolgozol, hogy eltartsd magad. Igazából azzal, hogy belem élsz, spórolsz.* - De ha így lenne és meguntam a tiéd. *Mondom komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.11.14, 13:59 | Üzenet # 683 |
 Yaoista
| - Megbeszélve és most én fizetek.*Szögezi le.* - Nagyon helyes ez a minimum.*Vigyorog.* - Hmm akkor lehet kivételt teszek és rámászok az egyik hostomra.*Persze ezt se gondolja komolyan csak szívja a véred viszont a végére ő se számít.* - Devan ő nem egy tárgy.*Komolyan mondta. Ő is szeretett szórakozni és voltak húzásai de ennyire nem. Én viszont közben kijöttem és ezeket a mondatokat pont hallottam és nagyon szarul esik. Bemegyek a szobába felöltözök és a következő, amit halhattatok az ajtó csapódása. Levegő kellett tényleg már.* - Meglógott a cicád.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.11.14, 14:15 | Üzenet # 684 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük. *Mosolyodom el.* - Amíg velem van, ne érj hozzá. *Ezt még komolyabban mondtam.* - Tudja jól, hogy én nem gondolok rá komolyan. Közöltem vele, hogy egy játék. *Mondjuk azt nem lehetett elmondani rólam, hogy ámítalak. Mikor csapódik az ajtó, csak megrántom a vállam.* - Szeszélyes fajta, majd vissza fog jönni. *Mondom és rágyújtok még egy szél cigire.* - És ő fog dorombolni nekem anélkül, hogy bármit tennék. *Jegyzem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.11.14, 14:27 | Üzenet # 685 |
 Yaoista
| - Majd meglátjuk.*Szórakozik tovább.* - Visszajön, mert nincs más választása.*Jegyzem meg.* - Devan ne legyél ekkora barom. Ez a kölyök semmit nem ártott neked. Komolyan nem értem, hogy ez miért jó neked.*Mondja komolyan és lehúzza a piáját.* - Tényleg nem tudom hogy mit gondoljak, de úgyis rajtad tartom a szememet. Mert, ha tényleg igaz, amit mondtál és így vélekedsz róla, akkor az még tőled is nagyon aljas.*Jegyzi meg, én pedig sétálni megyek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.11.14, 23:12 | Üzenet # 686 |
 Yaoista
| - Úgy sem engedné, mert tudja jól, hogy akkor veszélybe sodorja a seggét. *Nem tudtál ezzel idegesíteni.* - Azért jó, mert kötetlen. *Komolyan mondtam én is. Csináltam, amit akartam, anélkül, hogy számon kérnének, de mégis itt van valaki, akit ha akarok megdughatok.* - Tőlem aztán tartsd. *Hagyom rád.* - Ilyen vagyok. *Fordítom el az arcom.* - Tényleg nem akarok tőle semmi többet. Semmi értelme. Úgy sem bírna elviselni, akkor meg már kár az energiát belefektetni. Nincs nekem időm ilyesmire.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.11.15, 14:13 | Üzenet # 687 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Sóhajt fel.* - Kötetlen lenne, ha nem lenne szó zsarolásról is.*Jegyzi meg.* - Igen tudom milyen vagy, de még neked sincsen rá jogod arra, hogy másokat tönkre tegyél.*Mondja komolyan.* - Tudod az a baj, hogy így állsz hozzá alapból.*Sóhajt lemondóan, majd csak elmosolyodik.* - Azért tőlem nem fogsz sose szabadulni.*Mondja kedvesen.* - Azért idióta vagy.*Teszi hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.11.15, 15:20 | Üzenet # 688 |
 Yaoista
| - Nem azt mondtam, hogy az ő részéről kötetlen. *Javítom ki a dolgot.* - Nem teszek tönkre senkit. *Makacskodtam. Tényleg nem gondoltam, hogy azért annyira szar dolgod lenne, persze ez nem jelentette azt, hogy később nem találok még ki dolgokat.* - Ez van. *Rántom meg a vállam, majd elmosolyodok én is kicsit azért.* - Szegény én. *Sóhajtok, mintha baj lenne, pedig nem így volt.* - De jól áll. *Vigyorgok.* - Meg amúgy is... ha normális lennék, hogy tudnálak mondjuk téged elviselni? *Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.11.15, 15:29 | Üzenet # 689 |
 Yaoista
| - Ne kötekedj.*Morogja.* - Szerinted.*Csóválja a fejét.* - Igen szegény te.*Vigyorog.* - Nem mindig.*Javít ki, majd felnevet.* - Na jó ebben van némi igazság.*Kuncog ő is.* - Különben jó lesz egy kicsit lazítani.*Gyújt rá.* - Imádom a munkámat, de betudok sokallni.*Sóhajt fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.11.17, 01:11 | Üzenet # 690 |
 Yaoista
| - Én? Kötekedni? Ugyan kérlek. *Adom az ártatlant.* - Szar dolgom van, mi? *Kuncogok. A többire direkt nem reagáltam különösebben.* - Na látod. *Vigyorgok tovább.* - Hát már igen. *Sóhajtok egy nagyot. Oké, eljártam én, nem arról van szó, de barátokkal lazítani más volt.* - Nekem mondod? Neked legalább nem foglalkoznod a szeszélyes gazdag seggfejekkel, akiknek semmi közük az építészethez, de mégis úgy érzik, hogy igen. Legalább egész nap kis édesekkel vagy körülvéve. *Vigyorodom el.* - De szép idők is voltak...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.11.17, 13:20 | Üzenet # 691 |
 Yaoista
| - Tudod én ennek nem dőlök be.*Vigyorog.* - Legrosszabb.*Kuncog és most ő se erőlteti tovább a dolgot.* - Igen ez igaz, de ezek a szépségek is tudnak idegesítőek lenni a vendégekről meg nem is beszélve.*Mondja, majd csak elmosolyodik.*- Ne is, mai napig hallgatom, hogy nem akarunk e visszatérni.*Mosolyodom el, hiszen igen csak meg van most a hírnevünk. * - Majd holnap mindent átbeszélünk megyek is a klubba. Akkor holnap és csak ügyesen.*Int és elmegy. Én nekem nagyon elegem van és végül elmegyek inni, de csak egyedül. Nem vagyok ott sokat, de a pia az igen csak hatással van rám. Szerencsére bárki aki betalál ért a szép szóból és lelép. Végül elindulok vissza hozzád és sikerül az ajtón is bejutni. Amikor megpillantalak igen csak érdekesen nézzek rád.* - Uram a játékszere haza talált.*Mondom gúnyosan, de fel is nevetek.* - Remélem tudod, hogy egy kibaszott nagy seggfej vagy.*Közlöm veled és a felsőtested bökdösöm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.11.17, 13:34 | Üzenet # 692 |
 Yaoista
| *Én is elmentem még kicsit otthonról, miután Asami lelépett. Még előtted hazaértem és főztem kaját. Jó fej voltam, mert kettőnkre. Mikor megjössz és odajössz hozzám, csak felhúzom a szemöldököm.* - Várható volt. *Csak ennyit mondok, de mikor odajössz és bökdösöl, elkapom a kezed.* - Mennyit ittál? Cefre szagod van. *Közlöm veled.* - Nem ihatsz a gyógyszerre, kis hülye gyerek. *Morgok.* - Egyébként, miért is lennék seggfej?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.11.17, 13:39 | Üzenet # 693 |
 Yaoista
| - Mert nincs más választásom.*Közlöm és ahogyan elkapod a kezem elrántom.* - Közöd? Nem vagy az anyám. Annyit iszok és akkor amikor akarok. Leszarom a gyógyszert is, amit miattad kell szednem.*Kezdem felhúzni magam, de közben összeakad a nyelvem.* - Komoly? Még van pofád megkérdezni? Komolyan ilyen nincs.*Kezdek el nevetni és rágyújtok egy cigire.* - Tudod azon elmélkedtem... hogy mi lett volna, ha azok közül akk megkörnyékeztek az egyiknek engedek, még ha nem is szexig mit tettél volna. Ismét megerőszakolsz? Vagy még durvább lennél?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.11.17, 14:01 | Üzenet # 694 |
 Yaoista
| - Ne mond, hogy nincs egy haverod se, akinél eléjszakázhatsz. *Jegyzem meg.* - Ne az én lakásom hányd össze. *Közöltem veled.* - Van. Semmi olyat nem mondtam, amit ne tudtál volna eddig is. Mellesleg nem illik hallgatózni. *Nem igazán értettem a problémádat. Kérdésed, viszont elég szarul esett, de nem mondtam semmit. Elkaptam a karod és bevittelek a fürdőbe, majd betoltalak a zuhany alá és rád eresztettem a hideg vizet. Persze bent álltam veled alatta, és nem engedtelek.* - Most inkább józanodj ki. *Bűntudatom volt amiatt, amit tettem és szar volt, hogy feltételezed, hogy még egyszer megteszem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.11.17, 14:07 | Üzenet # 695 |
 Yaoista
| - Ja azt megtehetem? Nos ha előbb tudom nem ide jövök.*Jegyzem meg. Nem tudtam mik a játékszabályok.* - Nem szoktam hányni.*Tényleg nagyon ritka.* - Csak meghallottam...*Suttogom, de ezt már szomorkásan. Nem igen értem, hogy hova viszel, de hamar kiderül és nem igen tetszik.* -Te rohadék ez hideg... basszus engedj már ki..*Küzdök de hiába. Pár percig így tart, majd feladom.* - Tényleg... tényleg csak ennyire vagyok jó? Egy játék... egy segg, aki faszról faszra lehet adni?*Kérdezlek de igen fájdalmasan.*- Kicsit se kedvelsz?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.11.17, 14:18 | Üzenet # 696 |
 Yaoista
| - Szar ügy. *Hagyom rád. Nem mondok semmit a többire, kár lett volna. Ahogy küzdesz a zuhany alatt, nem engedlek el. Akkor engedek a szorításból, mikor lehiggadtál. Csöndben hallgatlak és nem tudom, mit feleljek neked. Szavak helyett elkaptam az állad és megcsókoltalak. Ez nem volt válasz, de legalább addig is csöndben maradtál.* - Kurvára mindegy, hogy mit gondolok. *Szólalok meg végül.* - Pár napja vagy itt és már nem tudsz elviselni. *Közlöm a tényeket. megnyitom a meleg vizet is és elkezdelek vetkőztetni teljesen pucérra, majd levetkőzök én is. Nyomok egy kevés tusfürdőt a kezembe és elkezdelek fürdetni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.11.17, 14:27 | Üzenet # 697 |
 Yaoista
| *Csókod meglep, de viszonozom. Nem hittem, hogy normális választ kapok, de reménykedni szabad.* - Mindig csak támadsz...*Suttogom és hagyom neked magam. Kibontom a hajam és halkan sóhajtozok.* - Én utállak.*Mondom és az arcodra simítok.* - De kedvelek is, rég érdekelt ennyire valaki mint te, pedig neked csak egy bábu vagyok, mégis most is annyira gyengéd vagy...*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.11.17, 15:19 | Üzenet # 698 |
 Yaoista
| - Te veszed támadásnak. *Nagy különbség. Nem lep meg, hogy közlöd, hogy utálsz. Tudtam jól. A folytatás már viszont kicsit megdöbbent.* - Mert most hagyjalak a kanapén haldokolni? *Kérdezem mellékesen.* - Fordulj meg, megmosom a hajad is. *Még mindig éreztem a kocsmaszagot belőled és nagyon zavart. Nyomtam sampont is és elkezdtem mosni a hajad.* - Kijózanodtál?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.11.18, 10:30 | Üzenet # 699 |
 Yaoista
| - Mi másnak lehetne venni?*Kérdezlek, bár úgyis más állásponton leszünk.* - Nem tudom.*Magam se tudtam, hogy mi lenne jobb. Jól esik a törődésed, de a kettős viselkedéseddel meg fogsz szépen lassan őrjíteni. Nem ellenkezek és megfordulok.* - Finom.*Suttogom.*- Az nem fog ma összejönni, majd holnapra, amikor másnapossággal fogok küzdeni..... nem mostanság ittam...*Suttogom.* - Egyre nehezebb állni..*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.11.18, 10:51 | Üzenet # 700 |
 Yaoista
| - Bármi másnak. *Tovább mosom a hajad, de nem mondtam semmit sem.* - Oké. Mindjárt kész, kicsit tart még ki. *Befejeztem a hajad megmosását, majd ha már itt voltam, én is megfürödtem gyorsan, majd elzártam a vizet. Elvettem a köntösöd és rád adtam, a hajad is betekertem egy törölközőbe, majd én is felvettem a köntösöm és felkaptalak a karomba. Bevittelek a szobámba és leraktalak az ágyra, de úgy, hogy ülj. Leültem melléd és elkezdtem törölgetni a hajad.* - Akarsz enni vagy inni egy kis vizet?
|
|
| |