Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.12.03, 23:35 | Üzenet # 726 |
 Yaoista
| - Biztos, felszívja az alkoholt. *Vigyorgok, igazából én egyre jobban élveztem a dolgot.* - Legközelebb meghívlak. Én élveztem, hogy ilyen részeg voltál. Nem semmi volt, milyen durcát bevágtál, mert elutasítottalak. *Nevettem el magam, de ez most érezhetően nem gonoszkodás volt.* - Köszi, majd később. Játszok konyhamalacot. *Cirógatom meg az arcod.* - Este a főnököddel vacsorázok, szóval ne várj, nem tudom mikor jövök. *Feltehetőleg a végén úgy is egy bárba vagy a klubba kötünk ki, ami azt jelenti, hogy ma én ha törik, ha szakad, de megdugok valakit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.12.04, 20:49 | Üzenet # 727 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Amennyit ittam tuti.*Sóhajtok fel.* - Csak kérlek ne a napokba.*Tényleg nem akartam inni.* - Na jó fogd már be.*Morgok édesen. Na igen ki szereti, ha visszautasítják és tudom, hogy milyen tudok lenni részegen és azt is, hogy nem túlzol. Bár annak nem örülök, hogy rajtam nevetsz, de mégis érzem, hogy ez most nem bunkóságból teszed, meg jó hallani a nevetésed.* - Oké.*Nevetek fel édesen.* - Oké jó szórakozást.*Nem voltam hülye sejtettem, hogy ismét megdugsz valamit, de most semmiféle érzelem nem látszódik rajtam, hogy zavar bár a múltkoriból kiindulva sejtheted.* - Én meg tanulok.*Mondom bár nem kérdezted. Nem nézzek rád és tovább eszek és azért tényleg vicces ez a egész helyzet, mert tényleg olyan mintha együtt lennénk pedig nem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.12.04, 22:41 | Üzenet # 728 |
 Yaoista
| - Jól van, jól van. *Simogatom meg az arcod.* - Miért? *Vigyorgok.* - Köszi, meglesz. *Meglepett, hogy nem szóltál be, mit dugok össze-vissza, mint a múltkor, mikor majd megpukkadtál a féltékenységtől.* - Helyes. *Nyugtázom, majd kicsit elgondolkozom.* - Ha nem értesz valamit, jegyezed fel és másnap elmagyarázom, oké? *Puszillak meg ismét.* - És ha rendbe jössz annyira, akkor a hétvégén megint elviszlek egy építkezésre. *Persze ennek feltétele volt az is, hogy jó fiú legyél és semmi hiszti.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.12.04, 22:53 | Üzenet # 729 |
 Yaoista
| *Ma reggel tényleg nagyon gyengéd vagy persze nem jegyzem hiszen élvezem.* - Tudod te jól.*Mormolódom.* - Oké ez nagyon jól hangzik, köszönöm.*Mosolygok és én is adok egy puszit neked.* -Tényleg?? Az nagyon jó lenne.*Csillannak fel a szemeim.* - Meg addigra lehet annyira jó leszek, hogy játszhatunk is.*Simítok végig a farkadon, majd elvéve a kezed megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.12.04, 23:49 | Üzenet # 730 |
 Yaoista
| - Mit tudok én jól? *Azért se hagytam abba, mert élveztem, hogy húzom az agyad. A puszidra nem reagáltam különösebben, de egy kicsit azért elmosolyodtam azon, ahogy felcsillannak a szemeid.* - Kiderül. *Csókod viszonozom, majd kirakom a tálcát az öledből és közelebb húzlak magamhoz.* - Előbb menj dolgozni, de nem kell az a béna paróka. *Mondom komolyan és a nyakadba csókolok.* - Jól áll a fekete is, de a te színed a szőke, hidd el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.12.05, 00:04 | Üzenet # 731 |
 Yaoista
| - A beszélgetés ezen részét nem folytatom veled.*Közlöm veled igen hivatalosan. * - Igen.*Készségesen bújok hozzád.* - Most meg már munkába akarsz küldeni?*Kérdezlek és halkan felnyögök.* - Oké oké már úgyis mindegy.*Sóhajtok fel.* - Azt hiszem, amint jól leszek az első az lesz, hogy letepersz, de tévedtem.*Csókolok most én a nyakadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 13:29 | Üzenet # 732 |
 Yaoista
| - Ugyan már, én szeretném, hogy folytasd. *Vigyorgok, mondjuk ez a hangnem tetszett. Nem hittem, hogy le fogsz tudni szerelni.* - Csak mert nincs kedvem Asami rinyáját hallgatni. *Magyarázom neked, hiszen tényleg unalmas, ahogy rágja a fülem.* - Tudod... egy paróka téged nem rejt el. Jellegzetes arcod van. *Nyalok végig az ajkaidon.* - Pedig az lesz, de csak akkor, ha Leighton azt mondja, hogy lehet. *Közlöm veled kajánul.* - De akkor úgy megduglak, hogy azért nem fogsz tudni menni dolgozni. *Azért legalább tájékoztatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 13:41 | Üzenet # 733 |
 Yaoista
| - De én.*Akkor se fogom. A folytatásra felnevetek.* - Senkit nem hallottam még róla beszélni, de ez tetszik.*Nevetek tovább.* - Köszi.*Pirulok el kicsit, a bókjaid egyre jobban hatással vannak rám, ami kiakasztó. Nyalásra felsóhajtok és finoman a nyelvedre harapok.* - Most már mondhatná.*Vigyorgok. Vicces mennyire várom már főleg, hogy az elején, hogy álltam hozzád.* - És ezt Asamival is közölted? Vagy majd hallgathatod a rinyáját?*Vigyorgok most nem jövök azzal, hogy kell a munka, na meg suliba is akarok menni, ahova úgyis bevonszolom magam.* - Tényleg vicces. A főnök rinyál.*Nevetek jóízűen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 14:15 | Üzenet # 734 |
 Yaoista
| - Nekem nem a főnököm, hanem a riválisom és a barátom. *Hiszen régen a klubban mindig mi versenyeztünk az első helyért. Pirulásod aranyos volt és egyre jobban kiakasztottak a gondolatim.* - Szerintem nemsokára mondja. *Puszilom meg a buksid.* - Persze, hogy közöltem vele. Bele is egyezett. *Vigyorgok.* - Szokott, néha sokat is. *Sóhajtok egyet szenvedősen.* - Bár engem nem igazán hat meg. *Közlöm és ledöntelek. Föléd mászok és tovább csókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 14:26 | Üzenet # 735 |
 Yaoista
| - A két macsó.*Nevetek fel.* - Csak tudod olyan vicces hallani, hiszen mi ezt az oldalát nem ismerjük, pedig egyszer szívesen látnám.*Kuncogok.* - -Helyes.*Vigyorgok.* - Na, ha beleegyezett, akkor nincs oka a rinyálásra.*Kuncogok.* - Azt sejtetem és te nem szoktál?*Kérdezlek pimaszkodva. A csókod igen váratlanul ér most, de igen csak hevesen viszonozom és magamhoz ölellek közben.* - Ez kínzás...*Annyira ki vagyok már éhezve, hogy egy csóktól képes vagyok felizgulni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 00:01 | Üzenet # 736 |
 Yaoista
| *Édes volt, ahogy szórakoztál, én meg fejbe verem magam ezért a gondolatért.* - Lehet fogod, még előtted van. *Cirógatom meg az arcod.* - Sokat fogod úgy is itt látni. *Mondom, majd kérdésedre felhúzom a szemöldököm.* - Én nem. Én sose rinyálok, mint ő. *És ezt komolyan is gondoltam. Azért meg kellett hagyni, hogy élveztem, ahogy egy csóktól így beindulsz.* - Én élvezem... *Suttogom ajkaidra és közben tovább csókollak.* - Hmmm... van egy ötletem. *Falom ajkaid közben.* - Mi lenne, ha elkezdenénk és ha fáj, leállok, oké? De szólj rögtön. *Mondom komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 17:19 | Üzenet # 737 |
 Yaoista
| - Az jó lenne.*Nevetek tovább.* - Az is igaz, bár most tényleg nem merek a szeme elé kerülni.*Jut eszembe, hogy mit mondtál.* - Igaz rólad nehéz elképzelni bár a főnökről is, de inkább róla tudom elképzelni.*Vigyorgok.* - Azt gondoltam.*Sóhajtok fel picit, de a csókot egy pillanatra se hagyom abba.* - Mi lenne?*Kérdezlek és az ötleted nagyon tetszik.* - Oké benne vagyok, de ha mégse menne akkor azért ugye nem fogsz álló farokkal hagyni?*Kérdezlek meg édesen, mert nem akartam magamnak kiverni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 23:52 | Üzenet # 738 |
 Yaoista
| - Ne aggódj, látott már részeg kiscicát. *Vigyorgok.* - Hát én nem is szoktam, jó? *Morgom azért. Gondoltam, hogy élvezed a csókokat, én is élveztem.* - Hát ezt a kockázatot vállalnod kell, mert attól függ, milyen kedvem lesz. *Közlöm veled.* - Szóval, így folytassam, vagy abbahagyam? *Kérdezem és megtámaszkodok fölötted, de nagyon szexin festek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 00:06 | Üzenet # 739 |
 Yaoista
| - Ez nem nyugtat meg.*Sóhajtok fel.*- Oké oké.*Mosolygok. A folytatás nagyon rád vall, de hát nem tudtam neked ellenállni.* - Folytad te szexi démon.*Húzlak vissza és vadabbul megcsókollak, majd a nyakad kezdem el csókolgatni és lesimítva farkadra izgatni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 00:38 | Üzenet # 740 |
 Yaoista
| - Pedig tényleg nincs miért aggódnod. Nekünk tetszett, te élvezted. *Vigyorgok tovább. Hát nem nagyon kellett győzködni, az tény. Ahogy lehúztál faltam ajkaid, nyakamra pedig sóhajtoztam, farkamra még inkább.* - Rögtön a lényegre, mi? *Vigyorgok és leszedem a ruháid, majd a sajátom és visszamászok föléd. Már kemény voltam. Én is farkadra simítottam és könnyed mozdulatokkal izgattalak.* - Szopj le. *Közlöm veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 00:46 | Üzenet # 741 |
 Yaoista
| - Már nem élvezem.*Jegyzem még meg.* - Persze.*Vigyorgok. Hagyom magam neked és már én is csak igen kemény vagyok és örülök, hogy te is az vagy. A kezedre felsóhajtok és a kijelentésed nem zavar. Fordítok a helyzeten, majd még megcsókollak. Végigcsókolom a felsőtested, de most nem húzom el és a farkadra térek, amit pár nyalás után szopni kezdek. Nagyon kívántalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 01:59 | Üzenet # 742 |
 Yaoista
| *Hagyom, hogy fölém kerekedj, és mit ne mondjak, nem bántam, hogy nem cicózol és leszopsz. Fejedre simítok és lágyan hajadba túrok. Nem mozgatom a fejed, vagy a csípőm, hagylak kibontakozni.* - Még mindig ügyes a kis szád. *Közlöm veled és élvezkedek. Egészen addig hagylak, míg el nem élvezek. Utána felhúzlak, megfordítalak és lenyomlak. Végignyaltam a fenekednek és bejáratod kezdem nyelvemmel kényeztetni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 02:06 | Üzenet # 743 |
 Yaoista
| - Örülök, hogy nem jöttem ki a gyakorlatból.*Vigyorgok és tovább szoplak, egészen addig amíg el nem élvezel. Minden csepped lenyelem és hagyom, hogy felhúzz és megérezve nyelved igen csak felnyögök.* - Basszus...*Fogom be a szám, most ez is sokkal intenzívebben hat rám, de bennem van azért izgalom hogy mi lesz és tudunk e tovább menni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 21:59 | Üzenet # 744 |
 Yaoista
| - Elég szar lenne, ha ennyi idő alatt kijönnél. *Közlöm veled vigyorogva. Nem gondoltam, hogy ennyire érzékenyen fogsz reagálni, bár tetszett.* - Hallani akarlak. *Közlöm veled és amennyire tudom, beléd nyomom a nyelvem. Egyik kezemmel combod, másikkal heréid cirógattam. Lehet azért mégis csak van abban valami, ha hagylak kicsit kiéhezni. Sokkal jobban reagálsz rám.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 22:06 | Üzenet # 745 |
 Yaoista
| - Az tuti bár akkor se jöttem ki amíg nem voltam hosszabb ideig együtt. Hmm ez olyan, mint a biciklizés nem lehet elfelejteni.*Nevetek fel. Ahogyan közlöd, hogy hallani akarod a hangomat elveszemet a kezemet.* - Nagyon jó vagy...*Nyögöm kéjesen és a farkam igen csak keményen meredezett, magam is meglepem, hogy ennyitől így beindultam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 22:32 | Üzenet # 746 |
 Yaoista
| - Tudom. *Vigyorgok, hiszen tudtam, hogy mennyire jó vagyok. Végighúzom ujjam a bejáratodon és a nyelvem mellett óvatosan beléd tolom. Rögtön megerestem gyönyörpontod és izgatni kezdtelek. Vártam, hogy elélvezz. Azt akartam, hogy minél inkább ellazulj és ne gondolj semmi rosszra.* - Finom. *Nyalok végig heréiden is és beszívom a számba, közben végig ujjazlak, majd visszatérek fenekedhez.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 22:42 | Üzenet # 747 |
 Yaoista
| *Egod most is a helyén van, de okkal. Az ujjadra felszisszenek, de mivel hamar megtalálod a gyönyörpontom és még nyalsz is így a fájdalom hamar eltűnik.* - Ahh igen nagyon....*Nyögöm kéjesen és lassan mozgatni kezdem a csípőmet, a testem csak úgy lángolt.* - Nem fogom bírni....*El is élvezzek nem sokra rá, de ismét kemény leszek.* - Nagyon akarlak már.*Fordulok meg és szétteszem a lábaimat.* - Gyere.*Gátlásaim megint eldobtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 23:23 | Üzenet # 748 |
 Yaoista
| *Hagyom, hogy mozogj és nem állok le. Nem hittem, hogy ennyire hamar el fogsz élvezni, de persze nem bántam. Elvigyorodom, ahogy felajánlod magad.* - Legyen. *Benyúlok a fiúkba és azért veszek elő síkosítót. Bekenem a feneked alaposan, na meg a farkamról se sajnálom és bejáratodhoz illesztem.*- Lassan csinálom, ha fáj, szólj. *Mondom komolyan. Megemelem a csípőd és szép lassan fokozatosan beléd csúszok.* - Fáj? *Kérdezem és farkad kezdem simogatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 23:31 | Üzenet # 749 |
 Yaoista
| *Nem bánom most a síkosítót.* - Hideg.*Remegek meg.* - Oké.*Bólintok és amennyire tudok lazítok, de még így is felszisszenek a farkadra.* - Kicsit, de menni fog...*Suttogom. Nem attól féltem, hogy fájni fog, hanem, hogy önkéntelenül, de megijedek tőled.* - Devan...*Suttogom érzékien a neved és sokat segít a gyengeséged. Amikor bennem vagy teljesen magamhoz ölellek.* - Kicsit várj...*Meg kellett hogy szokjalak és igen csak szorítalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 23:54 | Üzenet # 750 |
 Yaoista
| *Én is magamhoz ölellek és a nyakad kényeztetem.* - Amíg szeretnéd... ha szeretnéd, abba is hagyom, érted? *Most tényleg figyeltem rád, úgy még előtte sosem. Oké, kielégítettelek, de te csak a második voltál a rangsorba, most viszont fontosabb volt, hogy ne félj tőlem.* - Lazíts... *Suttogom füledbe és belenyalok, majd magam felé fordítom az arcod és ajkaid falom. Addig nem akartam mozogni, míg nem mondod, hogy lehet*
|
|
| |