2025.07.24, Csütörtök, 05:14
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.02, 14:01 | Üzenet # 776
Yaoista
- Majd egyszer megtudod, de az vagy. *Nem adtam neked rendes választ. De ha még az én fejem is el tudod csavarni, akkor rosszabb vagy, mint én. Hangod nagyon édes volt, pedig alig csináltam valamit. Ahogy megfordulsz csókod viszonozom. Én fenekedre fogok és lassan beléd tolom két mutatóujjam és izgatni kezdelek belül.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.02, 14:28 | Üzenet # 777
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Kíváncsian várom.*Tényleg nem értettem. Ahogyan megérzem az ujjaid felnyögök hangosabban és még igen csak tág vagyok és szinte rögtön megkeményedek. * - Akarlak....*Kiveszem ujjaid és egy mozdulattal a farkadra ülök, amitől még kéjesebb lesz a hangom. Hozzád bújva megcsókollak és mozogni kezdek.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.01.03, 13:01 | Üzenet # 778
Yaoista
*Kicsit meglepődök, ahogy elhúzod a kezem, majd felnyögök, ahogy beleülsz a farkamba.* - Azt hiszem tanultál egy-két dolgot. *Vigyorodom el és elkezdem a combod cirógatni, ahogy mozogsz. Igazán szexi voltál, azt el kellett ismerni. Én is mozogni kezdek, mélyeket lökök és ajkaid falom. Megint valahogy más a dolog, de én se tudtam, hogy miért. Nem voltam durva, vagy akaratos, sem önző.*

MioDátum: Szombat, 2015.01.03, 13:18 | Üzenet # 779
Yaoista
- Igen egy démoni mestertől.*Vigyorgok, nekem akkor is az fogsz maradni. A mozgásodra még kéjesebb lesz a hangom, ami a fürdő miatt még visszhangzik is.* - Ez nagyon jó....*Nyögöm az ajkaid közé és a nyakadat kezdem el harapdálni.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.01.03, 13:30 | Üzenet # 780
Yaoista
- Téged nem lehet lelőni erről a démon dologról, mi? *Vigyorgok én is és a nyakadba harapok. Szinte csak a hangunkat hallottam, ahogy szexelünk. Nyakamra még keményebb leszek és élvezem a dolgot.* - Az... *Harapok az ajkaidra és kicsit megdöntve a mellbimbód kezdem harapdálni.*

MioDátum: Szombat, 2015.01.03, 13:44 | Üzenet # 781
Yaoista
- Nem igazán talán akkor, ha elmondod, hogy miért vagyok inkább én az, de akkor se biztos, hogy leállok.*Vigyorgok, ami a nyögésbe megy át.* - Még keményebb lettél.*Nyögöm. Megkapaszkodok az egyik kezemmel a kád szélébe, a másikkal a hajadba túrok.* - Isteni vagy...*Nyögöm.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.01.03, 14:06 | Üzenet # 782
Yaoista
- És még nem érted, hogy miért vagy rosszabb, mint én. *Sóhajtok megadóan, de nyögésedre azért vigyorgok.* - Azt mondod? *Simítok farkadra és lassú mozdulatokkal kényeztetni kezdelek. Egyre gyorsabban mozgok és keményebbeket lökök, de még mindig érezhetően vigyáztam rád.* - Tudom. *Suttogom ajkaidra, majd végignyalok rajta. Iszony jól néztél ki, azt meg kell hagyni.*

MioDátum: Szombat, 2015.01.03, 14:13 | Üzenet # 783
Yaoista
- Nem.*Vigyorgok.* - Ahhh és én is...*Nyögöm és egyre jobban feltüzelsz. Én is egyre hevesebb leszek és a farkadra szorítok amennyire csak tudok. Ahogyan végignyalsz ajkaimon megcsókollak, majd lemászok rólad. Túloldalra megyek és kipucsitok neked.* - Gyere te démon.*Nézzek rád kihívóan.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.01.03, 14:42 | Üzenet # 784
Yaoista
*Azért ahogy szorítottad farkam, kész voltam én is. Ahogy lemászol, nézem a pucásításod és megnyalom a szám szélét. Odamásztam mögéd és elkezdtem bejáratod nyalogatni, majd abbahagyom és farkam kezdem dörgölni bejáratodhoz.* - A farkam akarod? *Kérdezem és lassan beléd tolom tövig a farkam, de nem mozdulok rögtön. Végignyalok hátadon, majd kihúzom a farkam és ismét behatolok. Mozogni kezdek, de nagyon lassan és minden lökésnél szinte kihúztam a farkam.*

MioDátum: Szombat, 2015.01.03, 14:46 | Üzenet # 785
Yaoista
*Nem számítok a nyalásra és igen meglepetten nyögök fel.* - Igen azt akarom.*Nézzek rád búján és beleremegek, ahogyan megérzem a farkadat.* - Mondom..... hogy démon vagy...*Nyögöm, de nagyon élvezem a helyzetet és hagyom magam neked de igen csak lihegek és szinte lángolok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 00:30 | Üzenet # 786
Yaoista
- Te meg egy kisördög. *Harapok nyakadba.* - Sejtettem. *Éreztem, hogy milyen forró vagy és mennyire oda vagy. Ezt azért majd el kell mesélnem Asaminak, hogy tényleg te másztál az ágyamba minden erőszak ellenére is. Megragadom a karjaid és felhúzlak. Egyik kezemmel farkad simogatom tovább, de egy pillanatra nem állok le a mozgásba és igen mélyeket lökök benned.* - Szexmániás vagy. *Közlöm veled és tovább harapdálom nyakad.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.04, 01:03 | Üzenet # 787
Yaoista
- Talán az igen.*Vigyorgok. Ahogyan felhúzol neked simulok és veled együtt mozgok.* - Sose mondtam.... hogy nem vagyok az....*Nyögöm kéjesen és oldalra döntöm a fejemet, hogy jobban hozzám férj.* - Őszintén..... most nem is bírnám ki szex nélkül.... mint tapasztalhattad..*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 01:22 | Üzenet # 788
Yaoista
- Igaz. *Egyre túlfűtöttebb lett a hangulat közöttünk és valamiért ez tetszett.* - Igen, mert egy kis szexmajom vagy. *Vigyorgok én, majd fejed magam felé fordítva falom ajkaid. Kihúzódok belőled, majd megfordítalak és ledöntelek, de csak annyira, hogy könnyedén újra beléd csússzak.* - Kapaszkodj. *Ölellek magamhoz és hát most már elengedtem magam mozgás terén. Gyorsan és keményen mozogtam, de továbbra is vigyáztam rád valahol. Az érintéseim ugyan olyan gyengédek voltak, mint az elején.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.04, 02:26 | Üzenet # 789
Yaoista
- Szexmajom?*Nevetek fel.* - Ilyet se mondtak... te bolond.*Kuncogok és csak a csókod hallgattat el. Hagyom, hogy irányítsál és amikor ismét belém hatolsz felnyögök.* - Oké..*Így is teszek és nincs ellenemre a hevesebb mozgás, mert így is nagyon figyelsz rám. Engem se kell félteni és ugyan olyan heves vagyok és csak úgy falom az ajkaidat.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.04, 02:43 | Üzenet # 790
Yaoista
*Élvezettel szexelek veled egészen addig, míg el nem élveztünk mind a ketten. Én mélyen benned mentem el.* - Ez jól esett. *Túrok a hajamba és kényelmesen hátradőlök a kádba.* - Úgy látom, neked is jól esett a dolog. *Vigyorgok és látom, hogy ki vagy.* - Vizes lett a hajad. *Jegyzem meg és adok egy újabb csókot.*

MioDátum: Kedd, 2015.01.06, 12:14 | Üzenet # 791
Yaoista
*Ismét nagyon jót szexelünk és most már tényleg elfáradok. Nem zavar, hogy bennem mész el, már nem akadok fent ilyenen.* - Igen jól látod.*Kuncogok.* - Nem baj.*Túrok bele és a csókod viszonozom, majd ismét neked dőlök.* - Most már meg is éheztem.*Kezd normalizálódni a lélegzetem.* 

szela00Dátum: Kedd, 2015.01.06, 14:29 | Üzenet # 792
Yaoista
*Még mindig nem voltál teljesen tiszta a vonzerőddel.* - Ha jó host akarsz lenni, akkor tényleg hagyd azt a parókát. *Jegyzem meg a csók után.* - Lemozogtuk előre. *Én is már normálisan vettem a levegőt.* - És mit enne a pocakod? *Kérdezem és megsimizem az említett területed.* - HA fáradt vagy, rendelhetünk is kaját. *Csókolok nyakadba.*

MioDátum: Kedd, 2015.01.06, 14:50 | Üzenet # 793
Yaoista
- Igen igen ezt már mondtad és nem fogom.*Mosolygok.* - Az biztos.*Kuncogok és a simogatásra jól esősen felsóhajtok.* - Rendelhetnénk pizzát, ha neked jó már rég ettem.*Mondom és én a karod simogatom.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.07, 00:39 | Üzenet # 794
Yaoista
- Helyes. *Bólintok. Csak bólintok a pizzára, igazából nekem is jól esett volna. Olyan fura volt veled így lenni és rettentő zavaró. Lassan felállok, majd nyújtózkodok egyet. Kimászok a kádból és elkezdek törölközni. Felveszek egy köntöst, majd kimegyek, de egy szót sem szólok. Kint leülök a kanapéra és a gépet nézegetem valami jó pizzériát kutatva.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.07, 00:57 | Üzenet # 795
Yaoista
*Fura ez a csend, de én se szólalok meg. Csak nézzek utánad, de nem mondok semmit, rajtad tényleg nem lehet kiigazodni. Lassan én is kimászok, majd megtörülközőm és már felöltözve megyek ki. Egy melegítőt és egy atlétát veszek fel.* - Na találtál valamit?*Kérdezlek és hátad mögött behajolok.* - Nekem jöhet bármelyik.*Mondom és nyomok egy puszit az arcodra.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.07, 01:04 | Üzenet # 796
Yaoista
- Ahha. *Mondom, de nem fordulok feléd, sőt puszidra se reagálok különösebben.* - Rendben, akkor rendelek egy nagyot. *Közlöm a tényeket, gondoltam azon elleszünk ketten és hamarabb itt van. Meg is rendelem minden finomsággal, majd lerakom a laptopot és előveszek egy szál cigit.* - Kérsz? *Gyújtom meg a cigim, majd odanyújtom, hogy neked kell-e. Miután eldöntötted, felállok és felöltözök én is, de törölközővel jövök vissza. Elveszem a cigid, ha van és a fejedre borítom.* - Nem szárítottad meg. *Borzolom.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.07, 01:09 | Üzenet # 797
Yaoista
- Oké.*Ülök melléd és nem veszem magamra a dolgokat.* - Igen köszi.*Veszem el és cigizgetek, de törcsi nagyon meglep.* - Köszi, nem kéne megbetegedni, amikor végre meggyógyulok.*Megborzolom a hajamat és becsavarom, majd a számba veszem a cigimet.* - Nem beszólni.*Jegyzem meg a turbánomra.*

-

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.07, 01:56 | Üzenet # 798
Yaoista
- Valahogy úgy. *Értek veled egyet. Visszaülök és folytatom a cigizést.* - Pedig már pont mondani akartam, hogy hol hagytad a szőnyeged Aladdin. *Vigyorgok, de látszik, hogy csak szívatlak.* - Nagyjából egy fél óra és itt a kaja. *Mondom azért és kényelmesen hátradőlők. Bekapcsolom a tévét, de nem szólok semmit. Nem igazán tudtam mit kezdeni a jelenléteddel és a viselkedéseddel, de a sajátoméval se.* - A srác, aki kibaszott veled, hogy is volt? Meg mi a neve?

MioDátum: Szerda, 2015.01.07, 02:03 | Üzenet # 799
Yaoista
- Milyen kis humorosak vagyunk.*Vigyorgok és nem veszem sértésnek, sőt ez vicces volt.* - Oké, addig még kibírom.*Mosolygok és én se erőltettem a beszélgetést csak bámulom a tévét és pihenek, de amikor meghallom kérdésed megremegek.* - Ezt most miért kérdezed?*Nem értettem, hogy jött ide.* -Ne haragudj, de erről most nem akarok beszélni.*Mondom komolyan és rágyújtok egy cigire még mindig kicsit remegve.*

-

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.07, 02:10 | Üzenet # 800
Yaoista
- Tudom, a szex a legjobbat hozza ki belőlem. *Vigyorgok én is. Bólintok csak, hogy kibírod. Nem hittem, hogy így fogsz reagálni a kérdésemre.* - Csak érdekel. *Mondom komolyan. Elveszem a cigit és odarántalak magamhoz. Hosszan megcsókollak, majd fél karral átölelve a mellkasomra húzlak.* - Kivételesen semmi rossz szándék nincs bennem. *Puszilom meg a buksim. Nem mintha egyébként nem csak azért szívnám a véred, mert vicces.*

Keresés: