2025.07.25, Péntek, 16:41
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 13:16 | Üzenet # 826
Yaoista
- Igen, meg megmozgattalak. *Vigyorodom el kicsit és a popsidra csapok.* - Vigyázz, mert szavadon foglak. *Jegyzem meg a kávéra. Várom a kaját és bólintok.* - Köszi, neked is. *Kezdek el én is enni.* - Igen. Már rég ültünk így össze. *Bólintok és közben kenegetem a kenyeret.* - Jó volt az étterem, ahol voltunk. Mondjuk az a barom kicsit leitatott. *Morgom.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 13:42 | Üzenet # 827
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Meg.*Vigyorgok és csapás ellen sincs kifogásom.* - Köszi.*Mosolygok.* - Miért téged itatni kell?*Kuncogok.* - Azért szerintem téged se kell félteni, ahogyan Asamit se, már láttam inni és tényleg bírja. Na de lényeg, hogy elvoltatok.

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 13:56 | Üzenet # 828
Yaoista
- Nem kell itatni, de vele még én se tudok lépést tartani. *Ismerem be.* - Annyit tud inni... szinte már kár belé. *Mondom komolyan és közben persze továbbra is eszek.* - Felszedett ő is egy srácot. Gondolom reggelig dolgozott rajta. *Túrok a hajamba.* - Neki egyedül csak az alkalmazottai szentek, bárki más szabad préda.

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 14:02 | Üzenet # 829
Yaoista
- Legalább elismered.*Ez is nagy szó nálad.* - Ez jó.*Kuncogok.* - Akkor még nem is láttad részegen?*Kérdezlek. A folytatás nem lep meg és az se, hogy te is felszedtél valakit hiszen nem tagadtad.* - Néha a vendégek is nála kötnek ki.*Vigyorgok.* - Jó pasi az tény.*Más körülmények között találkozunk és rám hajtana biztos nem küldeném el.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 14:21 | Üzenet # 830
Yaoista
- Ó, dehogy nem. Egyetem, emlékszel? *Vigyorodok el.* - Láttam már talaj részegen, sőt volt, hogy én vittem haza meg Leighton. *Nyugtázom a dolgokat, azért nem kellett minket félteni.* - Igen, aki megtetszik neki, azt megszerzi. *Persze téged is levett volna a lábadról tutira.* - De én jobb vagyok. *Közlöm makacsul. Persze nem voltam jobb, nagyon is egy szinten voltunk, de ő is mindig ezt mondja, hogy nálam jobb.* - De kettőnk közül téged én dugtalak meg. *Vigyorodok el és az arcodra simítok. A szavaim ellenére nagyon is gyengéden.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.09, 14:33 | Üzenet # 831
Yaoista
- Vicces lehetett.*Nevetek fel.* - Jó lenne, ha én is látnám és nem csak hisztizni, de szerintem a hisztire nagyobb az esély.*Nevetek fel.* - Ez meg se lep.*Mondom, majd csak felnevetek.* - Ez nagyon gyerekes volt remélem tudod.*Közlöm veled, de mosolygok főleg az arc simogatásra.* - Tényleg nem vagy semmi.*Csóválom a fejemet.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.09, 23:55 | Üzenet # 832
Yaoista
- Addig vicces volt mindig, míg nem hányt. *Nevettem el magam én is, persze ez ránk is igaz volt.* - Nem hiszem, hogy fogod így látni, ebből már kinőttünk. *Jegyzem meg, hiszen azért már nem úgy iszunk mi se.* - Szerintem nem volt gyerekes. Én csak a tényeket közöltem. *Nyugtázom a dolgokat.* - Ezt most miért mondod? *Kérdezem kissé sértetten.*

MioDátum: Szombat, 2015.01.10, 13:35 | Üzenet # 833
Yaoista
- Azt elhiszem, de ilyen mindenkivel történik.*Persze velem is, de annyiszor nem, ritkán csapom szét magam és persze a múltkorit nektek látni kellett, de inkább nem is gondolok rá.* - De igen gyerekes volt ez a tény közlés.*Kuncogok.* - Miért? Ahogyan elődadód magad azért, meg alapból nem egy hétköznapi pasi vagy, bár egy démonka nem is lehet az.*Nevetek fel és nem is látszik rajtam, hogy tegnap ki voltam.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.01.10, 14:03 | Üzenet # 834
Yaoista
- Hát igen. *Volt hogy engem húztak haza, úgyhogy egy rossz szavam se lehetett. Csak megforgatom a szemem, szerintem akkor sem volt gyerekes és kész.* - Értem. És te ezt élvezed? *Kérdezem, de úgy mint akit nem érdekel. Igazából nagyon is kíváncsi voltam, hogy alapból élvezed-e ezt az egészet. Közben persze kattogtam azon, hogy miért a te neved nyögtem az éjszaka.*

MioDátum: Hétfő, 2015.01.12, 12:44 | Üzenet # 835
Yaoista
- Nos valamikor igen, valamikor nem. Nem olyan könnyű erre válaszolni.*Mondom és befejezem a reggelit.* - Szólj ha kérsz még valamit.*Mosolygok, amúgy igen csak házias és gondoskodó tudok lenni.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.01.13, 02:15 | Üzenet # 836
Yaoista
- Értem. *Nyugtázom a válaszod és közben téged nézlek elgondolkozva.* - Oké. *Közben kajálok is azért. Jól megtömtem a pocimat és úgy nézlek.* - Fura vagy. *Nyugtázom.*- Hajtogatod, hogy kényszerből vagy itt, meg milyen szemét vagyok, közben nagyon is élvezed, hogy megduglak és főzöl rám. *Gyújtok rá egy cigire.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.14, 21:20 | Üzenet # 837
Yaoista
- Sokszor említed.*Kuncogok és éppen rákérdeznék, hogy most éppen miért, de megelőzöl.* - Szeretem a szexet és főzni is.*Mondom és elkezdem leszedni az asztalt.* - Különben áruld el már nekem, hogy mikor említettem ezt legutoljára? Mert nekem úgy rémlik nem mostanság, de szólj ha tévedek.*Mondom.* - Különben ez zavar téged? Rossz, hogy jól érzem magam? Neked így nem izgalmas játék?*Kérdezlek. Nem értettem minek hozod ezt az egészet fel.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.14, 21:41 | Üzenet # 838
Yaoista
*Nem egészen erre gondoltam. Szerintem te azt élvezted, hogy itt vagy velem.* - Hm, mikor leittad magad. *Persze kamu volt, legalábbis hirtelen én se tudtam, hogy akkor mondtál-e ilyet, de jól hangzott.* - Nem zavar. Úgy érzed magad, ahogy akarod. A játék nem ettől izgalmas, hogy te szenvedsz, bár meg kell hagyni, aranyos fejet tudsz vágni. *Jegyzem meg, majd lekaplak.* - Tetszem neked? *Kérdezek rá egyenesen.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.14, 21:52 | Üzenet # 839
Yaoista
- Arra nem emlékszem.*Na ezért se szabad sokat inni.* - Gondolom.*Forgatom meg a szemeimet. Nem ellenkezek és viszonozom a csókod.* - Igen tetszel.*Felelek őszintén.* - Nem tagadom kár is, de ugye téged ez se érdekel nem de?*Kérdezlek és nem mozdulok. Persze nem emlékszem, hogy ittasan kérdeztelek.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2015.01.14, 22:17

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.14, 22:36 | Üzenet # 840
Yaoista
*Elvigyorodom válaszodra.* - Erre már megkaptad a választ, te bajod, hogy elfelejtetted. *Közlöm veled pimaszul.* - Hm, tényleg nem kéne ennyit innod. *Kuncogom el magam gonoszkásan.* - Könyörögtél, hogy mondjam meg utállak-e, hogy tetszel-e. Nem akartál tágítani én meg válaszoltam, de a te bajod, hogy nem emlékszel. *Suttogom füledbe. Igazából ugye kikerültem a választ, de annyira élveztem, hogy szívhatom a véred.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.14, 23:06 | Üzenet # 841
Yaoista
- Micsoda?*Akadok ki főleg a folytatásra és el is vörösödöm.* - Befoghatod te tuskó.*Csaplak meg de finoman és ez csak durci meg nagyon is zavarba vagyok.* - Akkora egy mocsok vagy.*Pakolok tovább.* - Remélem befejezted.*Veszem el a tányérod. biggrin * - Nem is értem, miért tetszel.*Morgok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.01.14, 23:31 | Üzenet # 842
Yaoista
- Na most tuskó, nem démon? *Vigyorgok, én remekül szórakoztam továbbra is.* - Szerintem nem. *Nevettem el magam, majd felállva elkapom a derekad és kiveszem a kezedből a tányért.* - Közel sem kicsikém, közel sem. *Nyalok végig a nyakadon.* - Látod? Ezt is élvezem, pedig te nem szenvedsz. *Jegyzem meg, maximum a hülyeséged miatt.* - Vicces szívni a véred. *Szívom meg a nyakad.*

MioDátum: Szerda, 2015.01.14, 23:46 | Üzenet # 843
Yaoista
- Egy tuskó démon.*Közlöm veled.* - Szerintem igen.*Morgok, de nem tollak el, ahogyan elkapsz.* - Valóban?*Kérdezlek és fel is nyögök.* - Annyira nem szenvedek.*Vigyorgok.* - Igen tudom, de én jobban szeretem, ha a nyakam szívod.*Nyögöm és oldalra döntöm a fejem és a hajam is félresimítom, hogy jobban hozzám férj.* - Én vagyok a folytatás?*Simulok hozzád.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.01.15, 00:21 | Üzenet # 844
Yaoista
- Ez egyre jobb, te kis égetni való kisördög. *Nevettem el magam.* - Mégis ennek a mocsoktól az érintésétől áll fel a farkad. *Jegyzem meg vigyorogva.* - Látom. *Hiszen nagyon is élvezed most a helyzetet.*- Sejtettem. *Szívom meg még egyszer a nyakad. Nagyon tudtad, hogyan kell csábítani az biztos.*- Telhetetlen kis segged van, tudod? *Vigyorgok.* - Fordulj meg és támaszkodj meg az asztalon. *Mikor így teszel lesimítom nadrágod, majd széthúzva popsid nyalogatni kezdem a bejáratod.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.16, 13:09 | Üzenet # 845
Yaoista
- Hmm ez tetszik.*Vigyorgok.* - Erre mit mondjak, nem vagyok normális.*Nevetek fel édesen, hiszen tagadni nem tudok a dolgokat.* - Ki ne élvezné ezt.*Nyögöm és hát tényleg érted a dolgod.* - Csak amennyire kell.*Kicsit zavarba jövök. Nem kell kétszer mondod és megfordulok és meg is támaszkodok, majd ahogyan rögtön nyalni kezdesz hangosan felnyögök és jobban szétteszem a lábaimat.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.01.16, 13:45 | Üzenet # 846
Yaoista
- Hát nem. *Értek veled egyet.* - Annál sokkal jobban. *Persze ez nekem nem volt gond. Nem hittem, hogy egy kis nyalogatásra így fogsz reagálni. Amennyire tudtam, betoltam a nyelvem. Egyik kezemmel a golyóid kezdem simogatni, másikkal a farkadra fogtam és lassan mozgattam rajta a kezem. Kíváncsi voltam, meddig bírod.*

MioDátum: Péntek, 2015.01.16, 14:12 | Üzenet # 847
Yaoista
- Na jó talán picit, de miattad van.*Vigyorgok ezt még bóknak is veheted. Az asztalba kapaszkodva nyögdécselek és egyre keményebb és forróbb leszek.* - Devan..... menj tovább.*Pillantok rád igen csak kéjesen, tényleg nagyon kívántalak és ez csak egyre jobban fokozódik.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 17:09 | Üzenet # 848
Yaoista
- Én nem bánom. *Csak azt bántam, hogy már nem tudlak annyira lazán kezelni és ez nagyon, nagyon bosszantó.* - Majd ha úgy gondolom. *Közlöm veled. Amennyire csak tudtam, beléd nyomtam a nyelvem. Végül felálltam és a fenekednek dörzsöltem a farkam. Már kő kemény voltam, de én se tudtam mitől. Lassan beléd hatolok, szép fokozatosan, hiszen az ujjaim most nem használtam.* - Nem fáj? *Csókolok a nyakadba.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.01.18, 18:09 | Üzenet # 849
Yaoista
- Gondoltam.*Vigyorgok.* - Démon..*Közlöm veled és már igen csak kínlódok persze élvezem is, de a nyelved nem elég már. Arra is megremegek, ahogyan a farkadat nekem simítod és élvezem is, hogy ilyen kemény vagy pedig hozzád se értem. Jobban felnyögök, ahogyan farkad megérzem.* - Kicsit.... de jó..*Húzom félre a hajam és nem bírva magaddal a popsim hátranyomom így teljesen bennem van már a farkad. Kicsit várok, majd mozogni kezdek és már hangom se fogom vissza. Totál beindítottál.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.01.18, 18:33 | Üzenet # 850
Yaoista
*Vártam nyugodtan, de helyette te mozdultál, így hagytam magam. Addig nem mozdultam meg, amíg te nem mozogsz.* - Kis kanos. *Nyögök fel és én is mozogni kezdek. Egyik lábad felhúztam, hogy még jobban beléd tudjak menni. Keményen mozogtam benned, de nem voltam durva. Nagyon jó volt a segged, így külön, hogy nem készítettelek annyira fel és szűkebb voltál. Nem gondoltam, hogy már ilyen korán így beindulsz.*

Keresés: