2025.07.23, Szerda, 05:58
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Hétfő, 2014.11.03, 00:11 | Üzenet # 651
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igen igen.*Bólogatok.* -  Naná.*Vigyorgok. Hagyom magad neked, na nem mintha erőm lenne. Ahogyan lehúzod a nacim és belém harapsz azért felnyekkenek. * - Baszki te aztán tudsz harapni.*Simítok a popsimra, de látszik, hogy élveztem.* - De azért többre számítottam.*Jegyzem meg pimaszkodva.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 00:39 | Üzenet # 652
Yaoista
- Szép a fogsorom. *Közlöm veled vigyorogva.* - Miféle többre? *Kérdezem és föléd mászva nyakadba is beleharapok.* - Sajnos a feneked még nem üzemkész, úgyhogy itt abba is hagyom. *Közlöm veled és lemászva rólad, nyújtózkodok egy nagyot.* - Menjünk, csináljuk a reggelit. *Bár ma nem siettem, mert nem volt sok órám.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.03, 01:01 | Üzenet # 653
Yaoista
- Az.*Vigyorgok.*- Nos többre.*Ismétlem magam és a nyakamra felnyögök.* - Akkor majd bepótoljuk ezt is.*Szólok utánad és jól esik a figyelmességed. Megyek utánad és a konyhába először kávét teszek fel.* - Ma az órák után haza jössz?*Kérdezlek és elkezdek előpakolni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 01:23 | Üzenet # 654
Yaoista
- Szerintem miután meggyógyultál azért nem fogsz tudni menni dolgozni és suliba, meg úgy megduglak, hogy nem fogsz lábra állni egyhamar. *Közlöm veled a zord tényeket és láthatóan nagyon komolyan gondoltam a dolgot. Azt, hogy leszopsz, egy dolog. De az édes kevés nekem.* - Igen, jövök. *Nézlek, ahogy előpakolsz és mögéd lépve csípődre simítok és nyakad kóstolgatom.* - Nehéz visszafogni már magam. *Suttogom füledbe és neked dörgölöm a farkam. Itt sétálgatsz ilyen lenge cuccba és ne induljak be rád.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.03, 01:45 | Üzenet # 655
Yaoista
- Hmmm meg lehet, de azért nem akarok többet hiányozni.*Mondom én is komolyan. Meglep, ahogyan mögém kerülsz és fel is nyögök.* - Ezzel nem vagy egyedül.*Suttogom és amennyire tudok neked nyomom a popsimat.* - Lehet megpróbálhatnám nem?*Pillantok rád hátra, de nem mozdulok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 02:25 | Üzenet # 656
Yaoista
- Ez úgy is rajtam múlik. *Közlöm veled, mert bizony meg foglak dugni keményen.* - Addigra beszerzem a ruhád is. *Suttogom füledbe.* - Nem lehet még. *Húzom végig az orrom nyakad vonalán.* - Leighton is mondta, hogy még várni kell. Nem akarok kárt tenni a formás kis fenekedbe, különben oda a játék. *Jegyzem meg és belecsókoltam nyakadba.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.03, 14:34 | Üzenet # 657
Yaoista
- Fontos nekem az iskola tudod jól.*Mondom komolyan.* - Oké.*Sóhajtok fel. Nem értettelek most se. Most annyira figyelmes vagy de a kijelentéseid pont az ellenkezőjét sugallják.* - Igaz.*Nyögök fel halkan és ellépek. Kávé pont lefőtt ezért meg is csinálom magunknak.* - Még ha lábra se tudok állni akkor is elvonszolom magam az egyetemre. Ösztöndíjas vagyok és már így is sokat hiányoztam, ha elveszítem akkor oda minden.*Mondom komolyan és lerakom eléd kávét.* - Ezt ne vedd el tőlem kérlek.*Azért féltem még tőled, de legjobban ettől, hogy miattad szívok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 15:02 | Üzenet # 658
Yaoista
- És? *Engem igazából ez nem érdekelt, legalábbis látszólag. Ha valóban nem érdekelne, akkor nem is segítenék neked.* - Legfeljebb kikötözlek az ágyhoz. *Jegyzem meg beszólásodra. Elveszem a kávét és beleiszok.* - Én ugyan nem veszek el tőled semmit. *Szabadkozok és lerakva elkezdem felverni a tojást.* - Mit kérsz bele? *Kérdezem, mintha semmiről se beszéltünk volna az előbb.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.03, 15:25 | Üzenet # 659
Yaoista
*Elég szarul esik a viselkedésed és tartom is tőled a távolságot hiába fél percre még akartalak. Elmondom mit akarok de semmi mást nem szólok hozzád. Segítek megcsinálni, megterítek, majd amikor elkészül csak pár falatot eszek egyszerűen elment az étvágyam. Neked lehet,hogy ez tényleg csak egy játék, de nekem az életem. Én nem vagyok gazdag, mint te és nem tudtam volna megfizetni ezt a sulit.* - Köszönöm reggelit.*Mondom igen üres hangom és a saját tányérom elpakolom.* - Lepihenek.*Indulok be.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 22:18 | Üzenet # 660
Yaoista
*Engem személy szerint nem nagyon zavart a csend és az sem, hogy ott hagytál az asztalnál. Csak bólintottam a dolgokra. Miután megkajáltam én is elpakoltam magam után, majd bementem hozzád, de továbbra se szólaltam meg. Kíváncsi voltam, meddig bírod ki, hogy ne szólj semmit és ne kezdj el nyavalyogni a suli miatt. Egy idő után meguntam és elmentem zuhanyozni és hajat is mostam, majd vizesen visszajöttem hozzád, csak egy köntös volt rajtam.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.03, 22:32 | Üzenet # 661
Yaoista
*Én olvasni kezdek és amikor bejössz rád pillantok de nem mondok semmit. Nem igen értem, hogy minek vagy így bent, de nem foglalkozok veled. Amikor kimész, majd visszajössz, azért végigmérlek. Már éppen kérdezném, hogy nem e kell menned, amikor csöngetnek és nem más mint főnök.* - Csá.*Lép be amikor kinyitod az ajtót.* - Gondoltam beugrok.*Vigyorog és a kezedbe adja az öltönyét.* - Adj piát te rossz életű.*Közi veled.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 22:49 | Üzenet # 662
Yaoista
*Ajtót nyitok és meglepődök, kit látok.* - Hát téged mi szél fújt erre? *Lerakom a zakóját, majd kezet fogok vele azért.* - Aaeron, tölts egy dupla whiskyt... tudod mit? Legyen kettő. *Kiabálok be.* - Gyere be. *Még vizes voltam és köntösbe.* - Mindjárt felöltözök. *Hagyom ott. Belebújtam egy farmerbe és egy ingbe, elég dögös voltam még így is.* - Na mesélj? Hogy vagy?

MioDátum: Hétfő, 2014.11.03, 23:14 | Üzenet # 663
Yaoista
- Nem jártál mostanság klubba így kénytelen voltam én jönni.*Közli veled.* - Aaeron?*Lepődik meg én pedig kijövök.* - Helló főnök rég láttalak.*Köszönök neki.* - Nem mostanság és őszintén nem hittem, hogy itt talállak. Nem pihened kéne? Hogy vagy?*Kérdezi miközben én töltök piát.* - Kérdezd a haverod, hogy miért vagyok itt és már jobban köszönöm. Jövő héten már mehetek ha minden jól megy dolgozni, ha ő is elenged.*Célzok rád és te pont vissza is térsz.* - Szépségem pihenjél hagyj beszélgessek ezzel a pokolfajzattal és utána társalgunk.*Cirógatja meg az arcom.* - Köszönöm az italt.*Suttogja fülembe és persze ő csak azért is nyomul rám előtted.* - Oké oké.*Kezedbe nyomom a piát és ott hagylak titeket.* - Remekül, de most inkább te mesélj. Mi folyik itt?*Kérdezi komolyan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.11.03, 23:51 | Üzenet # 664
Yaoista
- Elfoglaltam voltam, bocs. *Én csak hagyom, hogy tegye, amit akar, de persze nem tetszik valami nagyon.* - Menjünk beljebb. *Én meg se köszöntem a piát, majd bemegyünk a nappaliba.* - Hosszú történet. Rövide, tudtad, hogy a kedvenc kis alkalmazottad az órámra jár? *Kérdezem vigyorogva.* - Nos, bizonyos körülmények miatt, most nálam lakik. *Iszok bele a whiskybe.* - Maradjunk annyiba, hogy jelenleg azt teszi, amit mondok. *Közlöm vele.*

MioDátum: Hétfő, 2014.11.03, 23:59 | Üzenet # 665
Yaoista
- Igen már látom.*Követ téged és helyet foglal.* - Valóban? Milyen kicsi a világ. Tudtam, hogy egyetemre jár, de azt nem, hogy hova. Nem szoktam a magánélettel törődni amíg nem keveredik a munkával.*Mondja és bele iszik a piába.* - Értem.*Leteszi a piát és rágyújt egy cigire.* - Nem hittem, hogy ez is szerepelni fog a listádon a zsarolás is. Mindenesetre érdekes, még egy kis hostom se bérelted ennyire időre, már nagyon hiányolják.*Sóhajt fel.* - Viszont bírom a kölyköt szóval ne szedd darabokra.*Mondja komolyan, majd csak elvigyorodik.* - Na és milyen a kicsike? Ha nem lenne a hostom biztos megdugtam volna már egyszer - kétszer. Szar ilyenkor tulajnak lenni.*Csóválja fejét.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.04, 00:53 | Üzenet # 666
Yaoista
- Egyszerűbb, mint most udvarolgatni neki, aztán ott hagyom. Ez sokkal kötetlenebb és élvezetesebb. *Én is rágyújtok egy szál cigire.* - Hm, benne van valami. Nem önként ugrik alám. *Magyarázom és elmélkedem.* - Igyekszem, de nem ígérek semmit. *Vigyorgok.* - Úgy mondanám, hogy nagyon is szenvedélyes. *Elmélkedem.* - Eléggé készséges és telhetetlen kis segge van. *Elnevettem magam a tulajos dolgon.* - Igazi kis szexmániás... ha még én is kiképzem, egy valódi kis szajha lesz az ágyba. *Szívok egy mélyet a cigibe.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.04, 01:30 | Üzenet # 667
Yaoista
- Aljas vagy.*Vigyorog.* - Nos igen a többiek közül és kitűnik még a hülye álcával is hódít.*Mondja.* - Nem viccelek. Jó gyerek ne tedd tönkre.*Mondja komolyan.* - Látszik is rajta és minden vendég akarja na meg hostok közül is de mindenkinek nemet mondott, de értem már akkor neked miért mondott igent mert kényszerítetted.*Pimaszkodok.* - Tényleg te vagy a legrosszabb.*Csóválja fejét.* - De szeretném már a klubban látni szóval nem adom neked mindig.*Jegyzi meg.* - Különben mi történt az arcoddal?Kit bosszantottál fel?*Kuncog.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.04, 01:48 | Üzenet # 668
Yaoista
- De egyébként jól állt neki a fekete. *Vigyorogtam.* - Nem rajtam múlik, hogy tönkre megy-e. *Közlöm én is komolyan. A te kitartásodon múlt minden.* - Enélkül is ágyba vittem volna, ha akarom, te is tudod jól. *Nem szerettem, ha lenézik a képességeim.* - Hát ez van. *Nem mondok többet, tudtam, hogy én vagyok a legrosszabb, de ez van.* - Nem kell, tőlem mehet dolgozni. *Rántom meg a vállam. Kérdésére kicsit megrándul az arcom, mert tudom, hogy ezen ki fog bukni.* - Leightont. *Mondom és a hajamba túrok.* - Kiakasztott Aaeron és durvább voltam vele a kelleténél. *Szépítem a dolgot, de ebből levehette, hogy mi történt.* - Felhívtam, hogy nézze meg és behúzott.

MioDátum: Kedd, 2014.11.04, 02:04 | Üzenet # 669
Yaoista
-Igen de az eredeti jobb, meg szegénynek nem jött össze és felismerted, azért ezzel szívni fogom a vérét.*Nevet fel.* - De nagyon is rajtad múlik.*Mondja.* - Tudod, hogy így imádlak.*Paskolja meg az arcod.* - Hmm talán egyszer.*Kuncog, persze hogy imádja szívni a véred.* - Leighton? A miénk?*Kérdezi döbbenten, mert nem az a fajta aki ilyet tesz csak nyomos okkal. Ahogy elmondod a dolgokat megremegek és letéve cigit megragadja a pólód nyakát.* - Ezek után van képed azt mondani nem rajtad múlnak dolgok? Csak azért nem ütlek meg mert kaptál már egyet.*Morog és elenged.* -Ilyeneket mind kitiltom a klubból szóval viselkedj.*Jegyzi meg majd visszaveszi cigit.* - Mondjuk érdekes, hogy mit váltott ki belőled, na meg Aaeron se tűnt úgy mint aki szenvedne.*Elmélkedik.* - Tetszik igaz?

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.04, 02:24 | Üzenet # 670
Yaoista
- Már abból felismertem, ahogy megszólalt és megmozdult. *Elég jellegzetes voltál.* - Rajta múlik, hogy kitart-e. *Makacskodok.* - Te meg tudod, hogy csak azért nem morgok, mert imádsz. *Vigyorgok.* - Igen... *Bólintok, majd ahogy megragadja a pólóm nyakát, meg se lepődök.* - Kiprovokálta. *Morgom, persze ez is makacsság volt. Egyébként azt hittem te is megütsz engem. Elbírok még pár pofont.* - Van. *Mondom komolyan, de nem a szemedbe, ami tőlem fura és ritka dolog.* - Másnap már ő mászott rám és szopott le önként és dalolva. *Rántom meg a vállam, majd kérdésedre elhallgatok.* - A segge. *Mondom végül.*

MioDátum: Kedd, 2014.11.04, 13:03 | Üzenet # 671
Yaoista
- Nos nem egy hétköznapi fiú.*Jegyzi meg mosolyogva.* - Nem csak rajta.*Forgatja meg a szemeit.* - Igen tudom.*Vigyorog szélesen.* - Basszus akkor se tehetsz ilyet, ez már tőled is durva.*Morog.* - Komolyan nekem szakad le a pofám helyetted.*Csóválja a fejét.* - Hmm érdekes, de miért érzem úgy, hogy te se viselkedtél vele állat módjára már. Na de majd beszélünk a kis dokinkkal tőle több infot kapok meg meg.*Jegyzi meg. Megissza az italát és elszívja a cigijét.* - Hazudsz. Ismerlek jól. Soha senkit nem hoztál fel ide, akit dugsz és az is ritka, hogy valakit többször dugj meg az is nagy szó, de ez meg főleg.  Biztos nem csak a segge tetszik, ennek nem dőlök be. Talán eljött az pillanat, amikor tényleg érdekel valaki és talán te is őt? Ez egyre érdekesebb.*Vigyorog.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.04, 13:46 | Üzenet # 672
Yaoista
*Csak megrántom a vállam arra, hogy tőlem is durva.* - Hajrá. *Nem hatott meg. Persze jól ismertél, tudhattad, hogy azért engem is bánt a dolog egy icipicit.* - Én ugyanúgy viselkedtem vele, mint előtte. *Az volt a legszebb az egészben, hogy tényleg. biggrin * - Beszélj, nem hiszen, hogy mást mondana, mint én. *Én is megiszom a piát, de én újabb szálra gyújtok rá.* - Igaz, de az már unalmas volt. Így gyakorlatilag hazajövök, kész kaja vár és akkor dugom meg, amikor jól esik. *Nyugtázom a dolgot.* - Egyszerűbb, mint előadni a hős lovagot. *A nagyon ribancokat sosem bírtam, kellett a kihívás.* - Nem tetszik. *Szögezem le szúrós tekintettel.* - Csak egy taknyos kölyök. Amint megunom, mehet, amerre lát.

MioDátum: Kedd, 2014.11.04, 13:57 | Üzenet # 673
Yaoista
*Persze tudtam, hogy van bűntudatot, ami a minimum.* - Érdekes érdekes.*Gyújt rá ismét ő is.* - De többet mond te és semmi erőm téged faggatni olyan unalmas.*Neki volt egy érdekes stílusa.* - Tudod ezt hívjuk úgy, hogy szerető.*Vigyorgok.* - Micsodát? Komolyan mikor adtad te elő? És én lemaradtam róla?? Basszus.*Szenvedek, majd felnevetek.* - Aha aha persze. Nyugodtan becsaphatod saját magadat de engem nem tudsz. Nagyon jól ismerlek, olykor jobban, mint te saját magadat. Tetszik ez biztos. Még össze is illetek külsőleg mindenképpen, na meg egy igazi kis makacs vadmacska. Lehet megtalálta a gazdáját.*Szórakozik.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.11.04, 14:18 | Üzenet # 674
Yaoista
- Unalmas? Te sem vagy a legizgalmasabb társaság. *Morgom oda, persze csak pimaszkodtam.* - Nem, ezt úgy hívják, hogy cseléd extrákkal. *És én ezt komolyan is gondoltam.* - Hát, ha éppen valaki megtetszett és meg akartam dugni, akkor volt rá példa. *Persze többet nem láttuk egymást.* - Álmodozz csak Asami. *Hagyom rá.* - Elég ebből. *Azért már komolyabban szólaltam meg.* - Nem akarok tőle semmit, amúgy is gyűlöl.

MioDátum: Kedd, 2014.11.04, 14:29 | Üzenet # 675
Yaoista
- Chhh el is mehetek.*Persze csak szórakozok én is.* - Ez annyira rád vall és így még csodálod, hogy nem akar veled lenni senki?*Vonja fel a szemöldökét.* - És én nem láttam.*Sóhajt fel.* - Miért baj ha jót akarok neked?*Kérdezi komolyan.* - A viselkedésed elárul, ha nem érdekel minek húzod fel magad? Az elmondások alapján lehet, hogy mégse. Bár voltak húzásaid de te mondtad, hogy simán rád mászik és kitudja még mi volt. Majd vele is elbeszélgetek.

Keresés: