2025.07.22, Kedd, 19:25
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Hétfő, 2014.10.20, 13:53 | Üzenet # 601
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Én is élvezem a helyzetet és a tekinteted igen csak tetszik és jobban beindít. Ismét visszatérek a farkadra és hevesen szoplak. Felváltva kényeztetlek, egészen addig amíg el nem élvezel. Minden csepped lenyelem, majd felállok és megcsókollak.* - A farka tiszta Uram.*Vigyorgok.* - Te szeretnéd az enyémet megmosni?*Teszem a kezed a farkamra ami igen csak kemény már.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 14:27 | Üzenet # 602
Yaoista
* Elég nagyot élveztem és megtörlöm a szád, hiszen egy kicsit kifolyt. Csókod viszonozom, majd kezemre és kérdésedre csak néztelek.* - Én végeztem a fürdéssel. *Lépek ki a zuhany alól és a derekam köré tekerek egy törölközőt, majd ott hagylak álló farokkal. Senki nem mondta, hogyha letámadsz, én azt viszonozom.*

MioDátum: Hétfő, 2014.10.20, 14:43 | Üzenet # 603
Yaoista
*Ahogyan közlöd, hogy te végeztél gondoltam szívatsz de tévedek.* - Mocsok.*Sóhajtok fel, de jogos nem ígérted bár eddig ezzel nem volt gond. Gondoltam kimegyek és előtted verem ki, de ezt majd máskor. Nem marad más választásom így segítek magamon és igazából nem lehet rád dühös csak picit vagyok morcos de ezért nem akarok vitát, na meg majd úgyis gabalyodunk össze. Végezve lefürdök, majd én is egy száll törcsibe megyek ki.* - Annyira nem volt jó mintha te csináltad volna.*Jegyzem meg vigyorogva. Felöltözök, majd a konyhába elpakolok és rendet teszek, majd bemegyek hozzád nappaliba és elterülök fejem az öledbe teszem önkényesen.* - Tényleg démon vagy.*Mosolygok és lehunyom a szememet.* - Picit pihennek.

szela00Dátum: Kedd, 2014.10.21, 00:28 | Üzenet # 604
Yaoista
*Nem hatottál meg kicsit sem. Bementem a szobámba és megtörölköztem, majd felöltöztem. Kiültem a nappaliba és lazán cigizek, közben tévét nézek lazíts gyanánt.* - Az nem az én problémám. *Nyugtázom. Ahogy végül a fejed az ölembe teszed, már pont tolnálak el, mire mondod, hogy pihensz. Sóhajtok egyet és végül arcod kezdem cirógatni.* - Aludj nyugodtan. *Nagyon finoman cirógatlak.*

MioDátum: Szerda, 2014.10.22, 12:50 | Üzenet # 605
Yaoista
- Csak egy picit, ha elaludnék nyugodtan keltsél fel.*Suttogom.* - Ez finom.*Mosolygok. Kicsit helyezkedek és az oldalamra fekszek, ami nem fáj és az egyik kezem a combodra teszem. Bár már sokkal jobban vagyok, de hamarabb elfáradok még és ez így most hosszú nap volt. Lassan elnyom az álom, de igen csak békésen alszok az öledbe.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 18:26 | Üzenet # 606
Yaoista
*Bólintok, majd csak tovább nézem a tv-t nem is figyelek rád igazán. Érzékeltem, hogy elaludtál, de azért én nem hagyom abba a cirógatásod.* - Kis hülye... *Kibontom a hajad és lágyan beletúrok. Azért meg kellett hagyni, tényleg gyönyörű voltál. Nem is volt tiszta, hogy mi ez az egész veled, hogy így rám mászol, mikor előtte meg a gyomrod felfordult tőlem. Megcsörrent a telefonom, mire gyorsan felkaptam és lenémítottam. Egy darabig farkasszemet néztem vele, majd sóhajtottam egy nagyot és felvettem.* - Szia Leighton... *Elbeszélgetünk és mondja, hogy később beugrik, mivel mondtam, hogy alszol, de éreztem a hangján, hogy még dühös rám.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.10.23, 18:55 | Üzenet # 607
Yaoista
*Nem ébredek fel, ahogyan kibontod a hajamat és a telefonra se. Egy órát alszok, majd felébredek.* - Szia..*Pislogok rád kómásan és felülök.* - Bocsika jól elaludtam.*Nyújtózók egyet.* - Ki esett gumi a hajamból?*Kérdezem szinte magamtól és beletúrok.* - Kényelmes párna vagy.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 19:59 | Üzenet # 608
Yaoista
- Jó reggelt Szundi. *Látszik, hogy alig vagy még magadnál.* - Csak kicsit. *Azért most már megmozdultam én is kicsit.* - Aha. *Mondom, mintha nem én vettem volna ki biggrin .* - Leigthon mindjárt itt lesz. Jön megnézni, hogy vagy. *Mondom és félresimítok egy kósza tincset az arcodból.* - Hordhatnád gyakrabban is leengedve. *Jegyzem meg és beletúrok a hajadba. Épp befejezem a mondatot, de már csöngetnek is.* - Beengedem. *Állok föl, majd kinyitom az ajtót.* - Szia. *Köszönök neki, de csak morog nekem és inkább odamegy hozzád.* - Remélem nem csinált veled semmit ez a barom. *Jegyzi meg és megsimogatja az arcod.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.10.23, 20:08 | Üzenet # 609
Yaoista
*Elmosolyodom erre a megnevezésre.* - Oké.*Bólintok.* - Azt mondod?*Mosolygok és nem te vagy az első aki mondja, de így meg főleg megfogadom, ha már tetszik neked. Rágyújtok, amíg ajtót nyitsz.* - Szia neked is és nem csinált semmit.*Nyugtatom meg.* - Jól elvagyunk hidd el, éppen most keltem fel. Kérsz egy kávét? Meg főztem és van belőle, ha kérsz.*Észre se veszem, hogy úgy beszélek, mint egy asszonyka. biggrin *

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 20:38 | Üzenet # 610
Yaoista
- Ez a minimum. *Néz rám szúrós szemekkel, mire csk sóhajtok és inkább kimegyek. Sejtettem, hogy egy darabig ez fog menni.* - Nah, ha már kettesbe vagyunk. *Mosolyog, majd meglepődök.* - Mi vagy te? A felesége? Egyébként nem, köszi. *Kérdezi pislogva.* - Nem úgy festesz, mint akit most erőszakolt meg az, akivel együtt kényszerül élni. *Jegyzi meg.* - Biztos minden oké? Velem lehetsz őszinte.

MioDátum: Csütörtök, 2014.10.23, 20:49 | Üzenet # 611
Yaoista
- Micsoda? Milyen hülyeségeket beszélsz te.*Jövök zavarba.* - Oké.*Bólintok, majd a folytatásra felsóhajtok picit.* - Igen tényleg minden oké és hát most nem is érzem kényszernek. Tudom nehéz megérteni és én se tudom mi van köztünk, de most tényleg jól elvagyunk, bár nálunk nem lehet tudni, hogy meddig tart. Nem értem őt se, hogy mit akar tőlem, mert a viselkedéséből most az jó lenne, mintha érdekelném.*Látszik, hogy teljesen meg vagyok zavarodva.* - Hülye vagyok, igaz? Viszont béküljetek ki jó?*Simítok az arcára.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 21:26 | Üzenet # 612
Yaoista
- Hát úgy kezdtél itt kávét kínálgatni, mint egy piruló menyecske. *Vigyorodik el.* - Még én se értem és igazából más se érti igazán őt. *Sóhajtok egy nagyot.* - Nem tudom, hogy mennyire érdekled, de már nagy szó, ha megtűr maga mellett. Senkit nem hozott még ide rajtad kívül. *Persze a srácról, akit csak a bosszantásod miatt hoztam, arról nem tud.* - Beengedett az életébe. *Magyarázza.* - De akkor sem jogosítja fel semmi, hogy így viselkedjen veled. *Még dühös volt.* - Majd meglátom és igen, hülye vagy...

MioDátum: Csütörtök, 2014.10.23, 21:39 | Üzenet # 613
Yaoista
- Na elég legyen már.*Morgok édesen.* - Szerintem néha ő se érti magát.*Mosolygok. Nem említem meg neki a csávót, de viszont tényleg érdekes, amit mond.* - A családjáról is mesélt nekem.*Jegyzem meg.* - Inkább kezd beleengedi.*Mondom, majd ismét csak felsóhajtok.* - Igen tudom és igazad van és igen hülye vagyok, de mégis mit tegyek? Itt kell maradnom és nem mehetek el, de akkor már próbálok jól kijönni vele, mert kitudja meddig tart ez a állapot. Meg tényleg tetszik és nem csak külsője, hanem van benne valami és meg akarom fejteni és ismerni, pedig lehet a vesztembe rohanok.

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 22:45 | Üzenet # 614
Yaoista
- Ugyan miért? Nem szeretnéd? *Vigyorog még, ő is szeret incselkedni.* - Szerintem soha. *Nevettem el magát.* - Az nagy szó. *Csak elmosolyodik kicsit.* - Értelek vagyis nem, de értem, amit mondasz. *Cirógatja meg az arcod. Én takarásba álltam és hallottam minden egyes szavad. Még hogy én tetszenék neked? Ugyan már. Csak azt hiszed, hogy én kellek, aztán ott fogsz hagyni, mert hosszú ideig úgy se bírnád velem.* - Na nézzük. *Húzza fel a pólód.* - Egész szép. Szerintem a többihez menjünk be a hálódba, nem biztos, hogy itt szeretnéd, hogy megnézzem a feneked, igaz?

MioDátum: Csütörtök, 2014.10.23, 22:54 | Üzenet # 615
Yaoista
- Nem szeretnék mennyecske lenne, ha erre gondolsz. Tudod pasi vagyok.*Jegyzem meg, de vigyorgok.* - Meg lehet.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Bólintok. Jól esik a cirógatás, de tőle teljesen másként.* - Oké.*Megtartom a felsőmet.* - Akkor jó és hát ha muszáj akkor menjünk.*Bent levetkőzök és elterülök az ágyon. Még mindig kellemetlen a helyzet.* - Remélem jobb azért.

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.10.23, 23:10 | Üzenet # 616
Yaoista
- Ó, pedig jó kis feleség leszel. *Vigyorog tovább.* - Jó lenne. *Bemegyek veled és megvizsgállak megint.* - Rendben, szerencsére jobb a helyzet, mint vártam. *Elővett egy krémet és megint bekent jó alaposan.* - Tudom, hogy kellemetlen. *Miután befejezte rácsap a fenekedre.* - Kész vagy. *Kacsint és leveszi a gumikesztyűt.* - Pár nap és rendbe jössz mindenhol, ha csak rád nem ugrik az a baromarcú. *Mondja komolyan.* - Megyek beszélek vele. *Áll fel, majd ott hagy. Először csak veszekedést hallhatsz, majd lenyugszunk mind a ketten.* - Miért csinálod ezt vele? *Kérdezi már nyugodtan.* - Amíg meg nem unom, magam mellett tartom. *Mondom, de elfordítom az arcom.* - Neked senki nem elég jó. *Sóhajt.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.10.23, 23:24 | Üzenet # 617
Yaoista
- Mocsok vagy.*Morgok, de persze én is vigyorgok.* - Ennek örülök.*Szótlanul viselem el amíg leápol.* - Ez is hozzá tartozik?*Vigyorgok és elkezdek visszaöltözni.* - Nem fog szerintem és ő volt aki leállított engem.*Jegyzem meg.* - Oké, csak ügyesen.*Bent maradok, de a veszekedést így is hallom, majd csak csönd lesz. Reméltem nincsen baj, de azért kinéztem rátok, de semmit nem hallottam.* - Bocsi nem akarok zavarni csak érdekelt, hogy egyben vagytok e, akkor megyek is.*Indulok ki.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.10.24, 00:18 | Üzenet # 618
Yaoista
- Ez nem így van. *Makacskodok, majd mikor kijössz, odamegyek és elkapom a kezed.* - Jól vagy? *Kérdezem, mert ezt nem beszéltük meg Leightonnal.* - Pihenj egy kicsit, oké? *Simogatom meg az arcod és ezen még a doki is meglepődött.* - Nem, én megyek. Viselkedj, oké? *Mondja nekem, de sokkal kedvesebben.* - Még jövök párszor *Mondja és lelép én meg azért megvizslatlak.* - Remélem nem mondott semmi hülyeséget ez a sarlatán.

MioDátum: Péntek, 2014.10.24, 00:29 | Üzenet # 619
Yaoista
*Amikor megfogod a kezem megállok.* - Igen egyre jobban.*Mosolygok és az nem lep már meg, hogy megsimogat az arcomat, de hogy Leighton előtt az furcsa volt, de örülök neki.* - Oké.*Mondom, de ahogyan doki szól, hogy megy és hogy szól hozzád annak már örülök.* - Oké és köszi, szia.*Intek neki.* - Nem mondott semmi hülyeséget annyira vagyis csak velem kötekedett, de amúgy nem. Mondta, hogy jobban vagyok, mint várta.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.10.24, 01:20 | Üzenet # 620
Yaoista
- Az jó akkor. *Nyugtázom.* - Nem vagy fáradt? *Túrok hajadba, mivel még mindig le volt engedve.* - Egyébkén mi volt ez a kávés? *Kérdezem.* - Legalább mintha kis háziasszony lennél. *Akkor már nem volt itt, mikor Leighton húzott és nem is hallottam.* - Mondjuk az ebédet is úgy csináltad, mint egy kis bejárónő. *Jut eszembe és adok egy puszit.*

MioDátum: Péntek, 2014.10.24, 01:31 | Üzenet # 621
Yaoista
- Picit, de jót tett az alvás.*Mosolygok. Neked azt tényleg tetszik a hajam de nem teszek megjegyzést.* - Basszus ne kezd már te is.*Tényleg elpirulok, de  a puszid aranyos.* - Ő meg azzal jött, hogy mennyecske vagyok és jó feleség leszek, komolyan mintha nő lennék.*Morgolódom.* - Amúgy meg csak megszokás és hát mivel most itt lakok és ha jön valaki mindig megkínálom, hát ezért.*Magyarázom meg.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.10.24, 01:35 | Üzenet # 622
Yaoista
- Jól van, nyugodtan feküdj még le. *Mondom komolyan, vigyáztam rád azért most már.* - Hm, van benne való. Egész jól mutatnál egy kis csipkés köténybe. Mármint ha csak az van rajtad. *Méregetlek és szinte rám van írva, hogy éppen azon gondolkozok, hogy csipkés köténykét vegyek neked, vagy szobalány rucit.* - Jó magyarázat. *Ismerem el.* - Hm, elfelejtettem, hányas is a méreted?

MioDátum: Péntek, 2014.10.24, 01:49 | Üzenet # 623
Yaoista
- Oké, bár aludni nem akarok.*Mondom és a folytatás annyira nem tetszik.* - Ne is álmodj róla és ne méregessél baszki pasi vagyok.*Morgok édesen.* - Na ugye.*Bólintok.* - Nem baj, ha elfelejtetted.*Felsóhajtok tudom nem úszom meg, meg simán megnézheted.* - S - es, de ne vegyél semmit kérlek.*Bár tudom ezt se számít neked, hogy hiába kérlek, ha eltervezted megveszed.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.10.24, 02:06 | Üzenet # 624
Yaoista
- Pont azért méregetlek, mert pasi vagy. *Jegyzem meg neked.* - Meleg vagyok, szóval nem a csajokat méregetem. *Mondom komolyan.* - Majd meglátom, hogy mit veszek és mit nem. *Közlöm veled vigyorogva és odahúzva megcsókollak.* - És hidd el nekem, ha én akarom, fel is fogod venni, mert nem mondhatsz nemet. *Nagyon élveztem a dolgot.*

MioDátum: Péntek, 2014.10.24, 13:56 | Üzenet # 625
Yaoista
- Akkor meg miért akarsz rám ilyen cuccokat adni?*Kérdezlek, majd csak felsóhajtok, de azért a csókod viszonozom.* - Igen igen tudom.*De nem mondok többet hiszen mindketten tudjuk, hogy miért kell felvennem minden szó nélkül.* - De akkor már valami tényleg dögöset vegyél és olyat amibe nem nézzek ki nagyon hülyén.*Suttogom az ajkaid közé és most én csókollak meg.*

Keresés: