Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.10.14, 23:14 | Üzenet # 551 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *A csókod viszonozom, majd elvigyorodok.* - Nem tudom tagadni.*Kuncogok. Eszem ágába sincsen kimászni az öledből még mindig kényelmes. Rád pillantok, ahogyan kisimítasz egy tincset az arcomból. Gyengéd mozdulatok egyre többek tőled.* - Picikét, de jól vagyok.*Mosolygok és adok én is egy puszit.* - Lassan menned kell nem?*Kérdezlek és cirógatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.10.14, 23:52 | Üzenet # 552 |
 Yaoista
| *Kuncogásodra csak elmosolyodom picikét, de nem feltűnően.* - Pihenj nekem. *Közlöm veled, puszidra pedig csak megcirógatlak.* - Lassan igen. Ma van pár órám, de aztán ráérek. *Csókollak meg.* - Úgy is van mit pótolnod, nem? *Azért a tanár ott volt bennem és igen szigorú is volt.* - Nincs mentség, ha nem lesz kész valami időre. *Szerettem volna, ha tudod, hogy attól még, hogy ideköltöztettelek és netán szadizlak, akkor se érdekel, nincs késés.* - Vagy megbuksz. *Ez a két variáció volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.10.15, 00:02 | Üzenet # 553 |
 Yaoista
| - Pihenek.*Bólintok. Fura, ahogy mondod a dolgokat, ismét úgy hangzik mintha járnánk. A csókod viszonozom a folyatáson pedig elvigyorodom.* - Ez már hiányzott.*Vigyorgok és kimászok az öledből.* - Készülök és alap amiket mondasz Prof.*Pimaszkodok, de egyben komolyan is gondolom.* - Tudod, hogy mit jelent nekem a suli és már alig várom, hogy visszamehessek.*Nagyon hiányzott.* - Na akkor nem tartalak fel. Amúgy minden kaját megeszel?*Kérdezlek és rágyújtok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.10.15, 00:43 | Üzenet # 554 |
 Yaoista
| *Rácsapok popsidra.* - Vigyázz, mert elfenekellek. *Közlöm veled a tényeket.* - Még egy kicsit itthon kell maradnod. *Ezzel nem vicceltem.* - Szerintem már túl vagyunk a feltartáson. *Vigyorodom el.* - Nem. Sok mindent nem eszek meg. *Eszek tovább.* - Nem esem meg a gombát, a kapros ételeket, a tököt, a zöldbabot... igazából semmilyen babot. Utálom a brokkolit, a répát, fehérrépát... *Sorolom nagyjából.* - Hm, azt hiszem ennyi.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.10.15, 00:55 | Üzenet # 555 |
 Yaoista
| - Aucs.*Vigyorgok, de persze nem fájt.* - Hmm lehet azt akarom pont.*Incselkedek, majd csak felsóhajtok.* - Igen tudom.*Bólintok, majd felnevetek.* - Jogos, szószerint.*Nevetek tovább, majd megjegyzem, amiket nem szeretsz.* - Mint egy gyerek, de komolyan mondom.*Kuncogok.* - Megjegyeztem.*Leülök és eszek még én is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.10.15, 01:30 | Üzenet # 556 |
 Yaoista
| - Még a végén kiderül, hogy egy igazi mazochista vagy. *Vigyorodom el. Csak bólintok, hogy tudod.* - Szó szerint. *Értek egyet.* - Miért? Te mindent megeszel? *Kérdezek vissza.* - Csak több minden nem ízlik nekem. *Érdeklődve mézek, nem értelek.* - Miért jegyezted meg? *Kérdezek vissza.* - Ja a karalábét se szeretem. *Jut még eszembe pluszba, bár azt nem is nagyon szoktak használni, de jobb, ha tudod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.10.15, 01:41 | Üzenet # 557 |
 Yaoista
| - Egy picikét az vagyok, de lehet annál jobban ki tudja.*Vigyorgok.* - Nem csak pont olyanokat mondasz, mint egy kisgyerek. Különben szinte mindent megeszek kivéve a gesztenyét meg kaprot mást megeszek még ha nem is a kedvencem, bár sok kaját nem kóstoltam még.*Jegyzem meg.* - Mivel gondoltam, hogy akkor olyan kaját csinálok, amit te is szeretsz.*Felelem.* - Oké, akkor az se lesz. Viszont, akkor a húsokból nem vagy válogatós.*Jegyzem meg magamnak.* - Körülnézzek, hogy mi van meg ha van bolt a környéken, akkor lemegyek, az még belefér a pihenés keretébe.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.10.15, 02:00 | Üzenet # 558 |
 Yaoista
| - Hát sok mindent akkor utáltam meg. *Rántom meg a vállam. A folytatáson viszont eléggé meglepődtem.* - Főznél? Egyre jobb ötlet volt ideköltöztetni téged. *Vigyorgok.* - Húsokból nem nagyon, csak ne legyen rajta minden csüngő izé. Színhús. *Közlöm a tényeket.* - Inkább fizetek érte többet... *A folytatáson aztán elkezdtem tépelődni, nem tudtam, hogy legyen.* - Inkább mond meg mi kell és megveszem én, oké? Van bolt nem messze, de inkább még ne nagyon sétálgass.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.10.15, 02:11 | Üzenet # 559 |
 Yaoista
| - Megértem vannak így sokan főleg ha erőltették rájuk.*Mondom.* - Azt mondod?*Kérdezzek vissza.* - Különben meg persze. Magamra is szoktam főzni és akkor miért ne főznék két személyre? Különben másnak sokkal jobb és otthon azért nem mindig vettem rá magam, de így már más lesz.*Mondom mosolyogva.* - Persze nem ígérem, hogy mindig lesz főtt kaja.*Jegyzem meg.* - Oké így lesz, azokat úgyis leszoktam vágni.*Meg se lep, hogy nem eszed meg, ami nem baj. A fizetésre nem mondok semmit még, de belefogok szállni a költségekbe most mindegy, hogy kerültem ide és engeded e.* - Jól van, de még magam se tudom, de amíg készülsz kigondolom.*Fura, tényleg hogy ennyire aggódsz de jól esik.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.10.15, 12:32 | Üzenet # 560 |
 Yaoista
| - Nem erőltették soha. *Nem akartam azért, hogy rosszat gondolj a szüleimről.* - Hát... hazajövök, főznek rám, még dugok is egy jót. *Nyugtázom a dolgokat, mert végül is ez így van.* - Oké. *Nem nagyon zavart, ha nincs mindig kaja.* - Jól van, vagy van telefonom, fölhívsz. *Befejezem a reggelit, majd felállok és odahajolva adok egy puszit a fejedre, de igazából le se esik. Szépen bemegyek a fürdőbe és lezuhanyzok, egy száll törölközőbe jövök ki.* - Ha nem akarsz a vendégszobába aludni, aludhatsz nálam is. *Jegyzem meg, majd bemegyek és felöltözve jövök ki. Elkezdem összeszedni, ami kelleni fog ma, majd odamegyek hozzád.* - Tényleg maradj a seggeden. *Csókollak meg.* - Na kitaláltál valamit?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.10.15, 12:51 | Üzenet # 561 |
 Yaoista
| - Nem is a szüleidre gondoltam, hanem az oviba.*Eszembe se volt rosszat gondolni a szüleidről, hiszen nem is ismerem őket, bár kíváncsi lennék rájuk.* - Jogos.*Kuncogok és legalább kizökkentettél az elmélkedésemből egy időre.* - Majd amikor haza jössz megkérdezzem, hogy előbb enni szeretnél vagy fürdeni vagy engem, tudod mint a mangákba.*Nevetek fel.* - Oké.*Bólintok. A puszin elmosolyodom, majd rendet teszek, mert én is jól laktam. Éppen cigizek, amikor kijössz és azért rendesen végigmérlek.* - Tényleg? Kényelmes nagyon az ágyad.*Jegyzem meg és halványan elpirulok, hiszen az ágyadnál te magad vagy kényelmesebb.* - Úgy lesz.*Bólintok és a csókod viszonozom.* - Igen itt lista.*Adom oda.* - Mikorra jössz? Mert akkor úgy készülök, hogy friss legyen az ebéd.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.10.15, 13:37 | Üzenet # 562 |
 Yaoista
| - Ja, magánoviba jártam, ott meg figyeltek az ilyenekre. *Magyarázom még. Mikor kijöttem, az ágyamra csak elmosolyodtam.* - Még a farkad is kiverheted benne, ha gondolod. *Vigyorodom el.* - Csak ne koszold össze. *Teszem hozzá. Elveszem a listát és végigszaladok rajta.* - Oké. Olyan kettő fele már itthon leszek a vásárlásból is, ma csak egy órám van. *Nyugtázom, és elrakom a cetlit.* - Na mentem, légy jó. *Csókollak meg és le is léptem. Mindent úgy teszek, ahogy megbeszéltük. Leadtam az órát, utána elmentem boltba és bevásároltam. Kettő fele haza is értem és téged kereslek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.10.15, 13:55 | Üzenet # 563 |
 Yaoista
| - Akkor csak nem szereted.*Mosolygok és valahogyan meg se lep, hogy magánoviba jártál, sőt ezek után a gimit is így gondoltam.* - Hülye nem fogom.*Vörösödöm el.* - Megteszed te.*Teszem hozzá, azért huncutul.* - Oké.*Bólintok, azt hittem előtte vásárolsz, de simán feltalálom magam vagy maximum utána főzök neked, hiszen megígértem, hogy nem megyek boltba. A csókod viszonozom, majd kicsit pihennek, majd kipakolom a ruháimat. Kimegyek utána a konyhába és van pár dolog így csinálok egy csirkés rizottót, ahhoz van minden és remélem megfelel. Mindennel végzek és amikor megjössz éppen a nappaliba tanulok.* - Szia.*Pillantok rád, majd odamegyek és adok egy csókot.* - Milyen napod volt? Éhes vagy?*Kérdezlek és elveszem amiket vettél.* - Kipakolok.*Indulok el konyhába.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.10.15, 14:25 | Üzenet # 564 |
 Yaoista
| - Szia. *Csókod viszonozom, majd megrántom a vállam.* - Elment és az vagyok. *Bólintok, majd odaadom a kaját.* - Csak rakd le, inkább együnk, aztán majd én kipakolok. *Mondom és megyek a konyhába, hogy megterítsek. Fura így enni valakivel, nagyon megszoktam, hogy egyedül kajálok.* - Mit csináltál? *Kérdezem kíváncsian, azért a hasam szerettem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.10.15, 14:32 | Üzenet # 565 |
 Yaoista
| - Helyes.*Mosolygok.* - Csirkés rizottót zöldséggel persze csak olyan van benne, amit szeretsz. Remélem ízleni fog.*Azért igen csak izgulok. Kicsit rámelegítek, majd teszek neked és magamnak és leülök.* - Jó étvágyat.*Le se veszem rólad a szemem.* - Milyen?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.16, 02:05 | Üzenet # 566 |
 Yaoista
| - Azt szeretem. *Nyugtázom a kaját terítés közbe, majd várlak. Hagylak szedni, majd bólintok.* - 'étvágyat. *Mondom és nekiesek a kajának. Eszek pár falatot, majd rád pillantok. Láttam, milyen ideges vagy, alig várod, hogy mondjak rá valamit, gondoltam akkor miért ne húzzam vele az agyad.* - Hááát... *Eszek tovább még.* - Nem is tudom. *De azért eltüntettem, amit kiszedtél és még repetáztam is.* - Finomat főztél. *Mondtam azért, mikor már másodjára szedek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.16, 13:30 | Üzenet # 567 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Én alig eszek amíg nem mondasz semmit.* - Igen?*Kérdezlek és nem szép, hogy így hozod az agyam, de ez rád vall. Ahogyan a végén közlöd, hogy finom, a szemeim felcsillannak és igen boldogan elmosolyodom.* - Akkor jó. Egyél csak.*Mosolygok és már nyugodtabban eszek én is.* - Különben szorgoskodtam, bár lenne pár kérdésem, ha nem baj.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.16, 14:19 | Üzenet # 568 |
 Yaoista
| *Nagyon élveztem a szenvedésedet, de meglepődök, mennyire örülsz annak, hogy ízlik a főztöd.* - Mit szorgoskodtál pihenés helyett? *Kérdezem kicsit morogva. Beszélhet neked az ember, nem érdekel mit mondok.* - Nem baj egyébként. *Teszem hozzá.* - Elmagyarázom, amit nem értesz. *Hamizok közbe tovább. Miután befejeztem, nyújtózkodtam egy nagyot.* - Kérsz egy kávét? *Meglepően normális voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.16, 14:24 | Üzenet # 569 |
 Yaoista
| - Nyugi tanultam és fekve szóval a testem nem erőltettem meg.*Nyugtatlak meg, de édes a reakciód, persze ezt inkább nem említem meg. * - Oké, akkor nem kímélek.*Mosolygok.* - Igen kérek köszönöm.*Igen élvezem a helyzetet, hogy így meg vagyunk.* - Különben, hogy hogy magánoviba jártál? Persze, ha nem titok.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.16, 16:02 | Üzenet # 570 |
 Yaoista
| - Helyes. *Mondom azért, bár látszik, hogy nem vagyok tökéletesen elégedett.* - Nem engem kímélni. *Én bírtam a strapát. Csak bólintok és felállva a konyhába megyek.* - Elég tehetős a családom, magánovi, magánsuli, különórák. Megtehették, ezért jó helyre járattak, bár a suliban is az elsők között végeztem, mint az egyetemen. *Magyarázom közbe, majd odaadom neked, mikor elkészültem, majd visszaültem.* - Szerették volna, ha rendesen foglalkoznak velem. *Iszok bele.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.17, 12:58 | Üzenet # 571 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad picit, de nem teszek megjegyzést most.* - Oké akkor nem kímélek.*Nevetek fel, majd ahogyan beszélni kezdesz valamiért nem lep meg.* - Tudod abban biztos voltam, hogy éltanuló voltál, sőt tuti élsportoló és az egyik legnépszerűbb, na meg diákelnök.*Kuncogok, de nem rosszból mondom.* - Köszi.*Veszem el a kávét.* - Amúgy ez jó dolog. Igaz én nem jártam sose magánsuliba, de nem lehet okom panaszra. Semmi pénzért nem cserélném el a családom.*Mosolyodom el édesen.* - Mióta nem laksz velük? Egyke vagy ugye?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.17, 13:41 | Üzenet # 572 |
 Yaoista
| - Valahogy úgy. *Mondjuk nem volt nehéz kitalálni. A családodra én nem mondtam semmit, igazából nem is nagyon érdekelt, de ha már mondod, akkor mondjad. Mosolyod azért bejött, bár nem látszódik rajtam.* - Az egyetem óta. Bár itt azóta lakok, mióta tanítok. *Utalok erre a lakásra.* - Hála az égnek nincs testvérem, még az hiányzott volna. *Túrok a hajamba. Én nem akartam testvért.* - És te? *Azért visszakéredztem xd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.17, 13:51 | Üzenet # 573 |
 Yaoista
| - Értem.*Bólintok, majd a folytatásra felnevetek.* - Vicces vagy.*Nevetek fel.* - Igen nekem van. Van egy bátyám és egy húgom, szóval nagy a család. A húgom még otthon lakik ovis , a bátyám már külön, dolgozik és menyasszonya is van.*Mesélem el, szeretek a családomról beszélni.* - Jól kijövök velük imádom őket, bár a bátyámmal volt több vitánk, de mára minden jó, szerencsére.*Mondom.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2014.10.19, 19:54 |
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.17, 14:59 | Üzenet # 574 |
 Yaoista
| - Akkor vagytok egy páran. *Nyugtázom és még a hideg is kirázott a gondolatra. Nem csak azért nem volt sok barátom, mert olyan vagyok, amilyen, hanem azért sem, mert nehezen viselem el az emberi hülyeséget.* - Min vitatkoztatok? Nem tetszett neki, hogy az öcsike a faszra bukik? *Kérdezem csak úgy mellékesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.10.18, 12:32 | Üzenet # 575 |
 Yaoista
| - Igen. Fura is volt, amikor elköltöztem.*Mosolyodom el.* - Te aztán kimondod amit gondolsz.*Csóválom a fejemet, de mosolygok. Rágyújtok egy cigire.* - Nos emiatt nem voltak vitánk, oké ő volt az aki nehezebben fogadta el és próbálkozott, hogy menjünk csajozni, de pár nem után felfogadta és elfogadta a dolgokat és az exemmel is jobban volt. Igazából a személyiségünk eltérő emiatt voltak kisebb vitáink, aztán igazából az aggódása miatt, miután tudod volt a zaklatom. Persze mindenki féltett, de ő meg főleg és hát nyugton se volt. Elején nem volt baj, mert jó volt, hogy velem van, de aztán kezdett idegesíteni, még ha tudtam, hogy jóból is teszi. Végül elengedte úgymond a kezem. Szóval sose volt olyan igazi nagy balhénk.*Mesélem el.*
|
|
| |