Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 15:06 | Üzenet # 501 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Megnyugodtam, hogy elhiszed, még ha egy kicsi kétely is van benned van. Örülök, hogy viszonozod a csókom, de a vigyorod annyira nem tetszik és a kérdésed se.* - Talán magam se tudom, de rohadtul idegesített és ez bosszantó.*Morgok.* - Mert akkor tudni azt nem tudom megmondani, hogy miért de érdekel. Szóval?*Simítok végig a mellkasodon.* - Nyomokat nem látok rajtad..*Mérlek végig amennyire látlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 15:49 | Üzenet # 502 |
 Yaoista
| - Ha idegesít és ez bosszant, akkor bizony féltékeny vagy. *Teljesen pókerarccal mondom, mintha nem érdekelne, közben pedig mocskosul élvezem, hogy szenvedsz a féltékenységtől és a kételyeidtől.* - Hm... *Még mindig nem válaszoltam, csak finoman átöleltem a derekad, mint aki fél, hogy rosszat tesz.* - Mert nincsenek nyomok. *Direkt nem mondtam el, hogy nem feküdtem le vele. Igazából nem sok mindenkit tudok hozzád mérni szexben. Nem nagyon szoktam velük foglalkozni, csak magam elégítem ki, a többi már csak plusz.* - Mit kapok a válaszért?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 16:18 | Üzenet # 503 |
 Yaoista
| - De téged úgyse érdekel, ha az lennék vagy vagyok.*Teszem hozzá halkabban. Jobban hozzád simulok, amikor átölelsz.* - Igen nincsenek.*Ez nem jelent semmit.* - Hogy mit kapsz? Mit kérsz cserébe?*Kérdezlek és nem engedlek sőt a kérdésem igen csak a füledbe lehelem. Tudtam ismét csak én veszíthetek de nem bírtam magammal.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 16:31 | Üzenet # 504 |
 Yaoista
| - Nem tudhatod, hogy érdekel-e. *Jegyzem meg, hiszen érdekelt, bár neked ezt nem kell tudnod.* - Mit kérek? *Suttogom és belecsókolok a nyakadba.* - Főzz nekem egy kávét, amíg lezuhanyzok. *Nyalok végig nyakadon. Éreztem, hogy most egyébként simán lefeküdnél velem, önként és dalolva lovagolnád meg a farkam.* - Aztán elmondom. *Haraplak meg finoman, majd elengedlek.* - Aztán finom kávé legyen. *Hagylak ott, de magamban vigyorgok. Tényleg elmegyek lefürdeni, majd odamegyek hozzád és hátulról átölellek. Finoman a csípődre simítok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 16:53 | Üzenet # 505 |
 Yaoista
| - Na látod ez igaz.*Hiszen téged megérteni tényleg nagyon lehetetlennek tűnik, de akkor se adom fel.* - Igen mit?*Kérdezzek vissza és a csókra felsóhajtok, de a folytatás tényleg meglep és picit felnevetek.* - Nem semmi pasi vagy.*Kuncogok, ami ismét sóhajtásba megy át és tényleg jól esik amit teszel.* - Oké.*Bólintok azért a harapásra felnyögök halkan már.* - Finom lesz.*Mosolygok és meg is csinálom és igen izgatottan várlak vissza. Amikor megérkezel és hátulról átölelsz hozzád simulok.* - Szóval?*Kérdezlek, de nem fordulok meg.* - Haragszol rám?*Kérdezlek hirtelen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 17:14 | Üzenet # 506 |
 Yaoista
| *Meglepődtem, hogy hozzám simultál, mikor nem rég még a félelemtől remegtél az érintésemtől.* - Mi szóval? *Adom a hülyét, de csak hogy kicsit húzzalak még.* - Dühös voltam, de már nem vagyok az. *Mondom komolyan és adok egy puszit a buksidra. Elveszem a kávém és beleiszok, de téged nem engedlek el.* - Finom... *El akartam mondani, hogy nem is feküdtem le vele, de még kicsit élveztem, hogy bosszant a dolog.* - Tényleg azt hittem, hogy így akarsz bosszút állni... nincs sok ember, aki elvisel. Egy kezemen meg tudnom számolni és ebben a szüleim is benne vannak. *Soha nem mondtam még neked ilyet, de nem is folytatom most sem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 17:32 | Üzenet # 507 |
 Yaoista
| - Tudod te. Milyen volt a sex?*Kérdezzem meg ismét.* - Akkor jó.*Tényleg hallatszik, hogy megnyugszom.* - Mondtam én.*Kuncogok és folytatás ismét meglep, de a meglepődés a te esetedben normális. Nem mondok semmit csak megfordulva megcsókollak.* - Engem szerintem már hozzá vehetsz félig.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 18:51 | Üzenet # 508 |
 Yaoista
| - Milyen szex? *Kérdezek vissza, hiszen nem is volt szex. Elengedlek, hogy megtudj fordulni és csókod is viszonozom.* - Hogyhogy? *Kérdezek vissza, nem értettem, hogy mi az, hogy hozzávehetlek? - Nem úgy volt, hogy gyűlölsz? *Kérdezek rá.* - Közben féltékeny vagy... *Te se voltál valami érthető. Ha én nehéz eset voltam, akkor az tuti, hogy te is.* - Fura vagy....
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 19:05 | Üzenet # 509 |
 Yaoista
| - Micsoda? Nem feküdtél le vele?*Kérdezlek értetlenül.* - Mondtam reggel, hogy még se.*Emlékeztetlek.* - Igen az vagyok talán.*Igazából ezt már makacskodásból teszem hozzá.* - Tudom és ezt sose tagadtam és hülyeség is lenne.*Mosolyodom el.* - Szóval én is egész jól elviselek... amit éjszaka mondtál még se igaz rám szóval érted...*Suttogom.* - Bár téged nem és most ezt sexet se.*Csóválom fejem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 21:02 | Üzenet # 510 |
 Yaoista
| - Mondtam egy szóval is, hogy lefeküdtem vele? *Igazából én ilyet nem mondtam.* - Igaz. *Tényleg mondtad, csak azt hittem azóta újra érvénybe lépett a dolog.* - Még változhat és én nem mondtam semmit. *Tagadom a dolgokat, mintha semmit se mondtam volna az este.* - Mit nem értesz? *Kérdezek rá és finoman megcsókollak. Kezdtem kicsit ellágyulni miattad, ami nagyon zavart. Nem akartam, hogy bárki is elgyengítsen egy kicsit is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 21:31 | Üzenet # 511 |
 Yaoista
| - Tessék? De hát ahogyan kinéztél..*Elhallgatok.* - Tényleg nem feküdtél le vele?*Igaz nem mondtad, de olyan furán tűnt, hogy elküldted és nem volt semmi, de jó lenne. A tagadásra nem mondok semmit ennyire ismerlek már, hogy kár ilyen témába belemenni veled, mindketten saját igazunkat mondjuk.* - Téged szokásosan...*Suttogom és a csókod viszonozom, ami nagyon jól esik és igen csak elnyújtom, majd a csók után letérdelek eléd.* - Nem tudom, hogy más volt e sráccal vagy mi történt, de így biztos, hogy kielégülsz valamennyire.*Előveszem a farkad és párszor végignyalok rajta, majd szopni kezdelek rendesen. Csak sodródtam az árral.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 21:59 | Üzenet # 512 |
 Yaoista
| - Hogy néztem ki? *Annyira élveztem, hogy így összezavarlak.* - Mondtam olyat, hogy lefeküdtem vele? *Kérdezem meg újra tőled, hiszen a válasz egyértelmű volt.* - Ne is törd a szép kis buksid. *Suttogom még a csókunk előtt. Eléggé meglepődök, ahogy letérdelsz elém. Meg se moccanok, csak nyögök egy aprót, mikor a szádba veszel.* - Ugye tudod, hogy nem kell ezt csinálnod? *Kérdezem finoman a fejedre simítok. Eszemben sem volt most ezt kérni tőled, hogy leszopj vagy lefeküdni veled, hiszen tudtam jól, milyen állapotban van most a tested.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 22:09 | Üzenet # 513 |
 Yaoista
| - A hajad... meg a nacid..*Motyogom.* - Nem mondtál igazad van.*Egy szóval se állítottad.* - Úgyis fogom te is tudod.*Mosolyodom el.* - Igen tudom, de akkor szóval csak élvezd.*Jó volt, hogy mondtad nem muszáj csinálnom, de tényleg kényeztetni akartalak pedig nem igen érdemelted meg. Tövig nyelem a farkad és egyre hevesebben szoplak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 22:15 | Üzenet # 514 |
 Yaoista
| - Nem szundíthatok egyet kényelmesen? *Vigyorodom el kicsit, megmozdult bennem a kisördög.* - Na látod. *Mikor végre válaszoltál.* - Oké.. *Azért annyira nem voltam elszánt, hogy megállítsalak, ha már ennyire le akarsz szopni, hülye azért nem vagyok. Tovább simogatom a fejed, de nem kényszerítelek, vagy mozgatom a csípőm pluszba, csak hagyom hogy csináld, ahogy jól esik, mivel az nekem is jól esett. * - Ügyes a kis szád... *Sóhajtom és néha nyögök vagy morranok egyet. Kőkemény voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 22:21 | Üzenet # 515 |
 Yaoista
| - De igazad van..*Örülök neki de egyben igen csak zavarba is vagyok, de legalább meg tudtam a dolgokat, mert ha nem kérdezzek rá ki tudja, hogy kiderül e. Örülök, hogy ennyire élvezed és meg vagy velem elégedve. Igen csak szexi vagy és bár tegnap szörnyen alakult azért előtte is csak veled voltam és kezdtem visszaszokni a testiséghez, szóval most a két kihagyás is furcsa volt.* - Finom vagy....*Vigyorgok és kezdek én is kemény lenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 22:56 | Üzenet # 516 |
 Yaoista
| - Meghiszem azt. *Vigyorodom el perverzen.* - Úgy látom te kis kezdesz felizgulni. *Kuncogok. Hagyom, hogy befejezd, de szólok, mielőtt elmegyek. Felállítalak és megcsókollak, majd felültetlek a konyhapultra. Finoman végigsimítok a farkadon, majd kiszabadítva szopni kezdelek én is minden teketória nélkül.* - És még én vagyok finom... *Nyalom meg ajkaim és igen csak élvezettel kényeztetem a kis aranyos farkad.* - El se hiszem, hogy lehet valaki farka ilyen kis édes rózsaszín. *Kuncogok és tovább kényeztetlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 23:09 | Üzenet # 517 |
 Yaoista
| - Igen úgy van..*Vigyorgok. Tovább szoplak és akkor is amikor mondod, hogy lassan elmész. Lenyelem magvad majd a csókod viszonozom. Nem tiltakozom, amikor felraksz és a folytatáson se.* - Ahhh Devan..*Nyögöm kéjesen a neved.* - Akkor jó.*Mosolygok, de a folytatásra elpirulok.* - Ne mondj ilyeneket...... basszus...*Még ilyet se mondták és tőled hallani főleg zavarbaejtő.* - Bassszus de jó vagy.*Teszem fel az egyik lábam és a hajadba markolok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 23:31 | Üzenet # 518 |
 Yaoista
| *Nem kérdezek most vissza, mert akkor abba kéne hagynom a kényeztetésed és most nem akartam. Szívesen mentem volna messzebbre, de a feneked tudtam, hogy még nem gyógyult meg és így nem is akartalak kínozni ezzel. Elengedve farkad golyóid nyalogatom és szippantom a számba, majd újra farkad nyelem tövig. Eléggé elhúzom, hol gyorsítok fejem mozgásodon, hol lassítok, egészen addig még el nem mész. Akkor lenyelem a spermád, majd megcsókollak.* - Miért ne mondjak ilyeneket? *Kérdezem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 23:43 | Üzenet # 519 |
 Yaoista
| *Igen csak élvezem a tevékenységed és bosszant, hogy nem mehetünk tovább most se, pedig már szeretnék veled lefeküdni, hiszen tényleg jó vagy az ágyba azt a tegnapit leszámítva, de reméltem, hogy többé nem fordul elő. Szólok én is amikor már érzem nem fogom bírni.* - Ez jó volt.*Lihegem és viszonozom a csókod.* - Mert zavarba hozol vele, bár te értesz ehhez.*Mosolyok és az arcodra simítva ismét megcsókollak.* - Miért küldted el? Ha nem titok.*Teszem hozzá, de közben simogatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.09.22, 00:10 | Üzenet # 520 |
 Yaoista
| - Örülök. *Mosolyodom el.* - Az nekem nem baj, ha te zavarba vagy. *Kuncogtam el magam.* - Elment a kedvem. *Nem akartam beismerni, hogy amúgy is csak bosszantani akartalak vele, semmi többet. Meglep, hogy mennyire közvetlen vagy velem most.* - Neked egyébként pihenned kéne, szóval tegyünk magunkat vízszintesbe, jó? *Puszillak meg, majd felkaplak a karomba, de a szobámba mentem és ott fektettelek le és lefeküdtem melléd én is.* - Aludnod kell... *Csókollak meg lágyan és magamhoz húzlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.22, 12:52 | Üzenet # 521 |
 Yaoista
| - Sejtettem.*Csóválom a fejem, de mosolygok.* - Értem.*Nem mondok többet, de látszik rajtam, hogy mennyire tetszik ez a válasz.* - Ez jó ötlet.*Puszidon elmosolyodom és éppen szállnék le az amikor te felkapsz és nem tiltakozok az ellen meg főleg nem, hogy magadhoz viszel.* - Igen..*Mosolygok és viszonozom a csókod, ami így lágyan még jobban esik.* - Szép álmokat.*Bújok hozzád és rögtön el is alszom, karjaidban olyan jól tudok és a nap is végül nagyon jól zárult.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.09.30, 23:40 | Üzenet # 522 |
 Yaoista
| *Nagyon furcsa voltál most és nem értettelek egy kicsit sem. Bántottalak, többször is és igazából az erőszakot leszámítva kicsit se bántam a dolgot, sőt. Még élveztem is. Erre úgy bújsz hozzám, mint egy kiscica, önként és dalolva leszopsz és csókolgatsz úgy, hogy nem is vársz cserébe semmit, mindezt csak azért, hogy én kielégüljek. Egyáltalán nem értettelek. Magunkra húzom a takarót és közben nézem, ahogy alszol. Igazából én kicsit se voltam álmod.* - Mi ütött beléd...? *Suttogom, majd azért lassan engem is elnyomott az álom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.02, 22:19 | Üzenet # 523 |
 Yaoista
| *Reggelig fel se kelek annyira jól alszol. Kinyitva a szemem az első akit meglátok te vagy és még mindig összeölelkezve vagyunk. Picit így vagyok, majd kimegyek és felteszek egy kávét és rágyújtok. Sokkal jobban vagyok, de annál jobban meg vagyok zavarodva. Nem tudtam, hogy mi lesz velünk, hogy te mit akarsz és én mit akarok tőled.* - Démon.*Sóhajtok fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.02, 22:55 | Üzenet # 524 |
 Yaoista
| *Én nem ébredek fel rögtön, csak kicsit utánad. Feltápászkodom, nyújtózok egy nagyot, majd pont akkor mentem ki, mikor mondtad, hogy démon.* - Hívtál? *Kérdezem vigyorogva, majd kiveszem a szádból a cigit, megszívom, majd visszaadom.* - Remélem nekem is főztél. *Mondom a kávéra, közben megvakargattam a hasam és kinyitom a hűtőt.* - Mit kérsz reggelire? *Végignézek rajtad, majd elkapom az állad és megcsókollak.* - Ma pihenj, világos? *Adom parancsba. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.02, 23:09 | Üzenet # 525 |
 Yaoista
| *Meghallva a neved kicsit megijedek, mert hirtelen ér.* - Szia.*Kuncogok, ez jó volt. A cigire nem szólok nem zavar.* - Persze.*Bólintok és előveszek két csészét. Már éppen válaszolnék, amikor megcsókolsz, amit forrón viszonozok.* - Meg lesz főnök.*Kacsintok és jól esik az aggódásod.* - A reggeli pedig most bármit felfalnék végre farkaséhesnek érzem magam.*Kuncogok és elszívom a cigit. A kávét megcsinálom és odaadom a tied.* - Jól aludtál?
|
|
| |