2025.07.22, Kedd, 00:27
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.09.18, 14:37 | Üzenet # 476
Yaoista
*Felsorolva a dolgokat, beláttam, hogy túlzásba estem, de olyan pókerarcom volt, hogy nem láthattad rajtam. A megbánás is ott volt, de úgy tettem, mintha semmi se történt volna. Mintha csak a lábadra léptem volna véletlenül vagy valami. Mikor megállsz, feléd fordulok és úgy hallgatlak. Nem tudtam neked mivel visszavágni. Végig tudtam, hogy úgy sem fogsz elfogadni engem teljesen, hogy úgy sem kellenék neked, ha egy kicsit jobban is megismersz, vagy kimutatom a fogam fehérjét. Végül csak felhívtam Leightont, de mondtam neki, hogy csak holnap jöjjön és hozzám. Nem mondtam neki, hogy mi történt, de nem hülye, biztos voltam benne, ha rád néz, már tudja, hogy mit tettem és jól le is fog osztani. Később, mikor úgy gondoltam, hogy talán már alszol, halkan bementem hozzád és újra borogatni kezdtem az arcod. Nem mondtam semmit de olyan finoman és gyengéden értem hozzád, mintha egy drága kincs lennél. Félresimítom a hajad és finoman hűtöm az arcod.* - Hiába mondogatod, hogy te talán elfogadnál... én már az elején tudtam, hogy nem... *Suttogom és adok egy puszit a homlokodra. Felálltam és megigazítottam a takaród, majd kiindultam.*

MioDátum: Péntek, 2014.09.19, 10:36 | Üzenet # 477
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Igazából meglep, hogy nem szólsz vissza ez olyan mintha egyetértenél, de ez nálad annyira lehetetlenek tűnik, de már ezzel sincsen erőm törődni. Bármennyire akarok nem tudok elaludni így akkor is fent vagyok, amikor bejössz, de úgy teszik, mint aki alszik, nem akarok veled beszélni. Ahogyan hozzám érsz haloványan megremegek, de most ismét kezd jól esni az erőszak ellenére is. Nem értem, hogy megint miért vagy ilyen gyengéd, sőt ennyire még nem is voltál és a folytatásra nagyon nehéz, hogy ne szólaljalak meg. Amikor kimész a párnába csapok. Mindig amikor elhatározom magam és úgy hiszem nem kellesz, akkor teszel valamit és ismét megzavarsz. Mintha tudtad volna, hogy fent vagyok és szórakozol, de ez nem így volt és ebben azért biztos voltam, de hogy mit miért teszel abban nem. Nagyon nehezen jön álom a szememre, de végül sikerül elaludnom. Reggelre azért jobban vagyok. Arcomon csak nagyon halványa van a tegnapnak és a testem többi pontja és picivel jobb, de okosabb nem lettem. Kimászok az ágyból és lefürdök, majd felöltözök. Kimegyek a konyhába és mivel nem találtalak sehol gondoltam alszol még mert a holmidat látom. Mivel tegnap csak reggel ettem már igen csak éhes vagyok így elkezdek kaját csinálni, de neked is.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.09.19, 11:22 | Üzenet # 478
Yaoista
*Én nagyon rosszul aludtam, így mikor reggel felkeltem és kijöttem, elég morcos voltam, a hajam is elaludtam, úgyhogy elég viccesen néztem ki, ahogy kibotorkáltam.* - Mér nem fekszel? *Kérdezem morogva, de kivételesem nem miattad morgok.* - Még aludnod kéne. *Közlöm veled, majd csöndbe maradtam.* - Hogy vagy? *Magam felé fordítom az arcod és megnéztem, hogy feldagadt-e, d szerencsére nem.* - Ma be fog ugrani Leighton. *Veszek elő egy szál cigit és rágyújtok.*

MioDátum: Péntek, 2014.09.19, 11:29 | Üzenet # 479
Yaoista
*A hangodra odapillantok.* - Neked is jó reggelt.*Mondom, de én nem bunkón.* - Éhes vagyok, majd fekszek utána nyugi.*Mosolyodom el.* - Jobban.*Felelem és már meg se rezzenek az érintésedre.* - Oké.*Bólintok, majd jobban végigmérlek és a hajadba borzolok.* - Viccesen áll.*Kuncogok, ezt nem mostanság kaptam meg tőled.* - Éhes vagy? Neked is csináltam reggelit remélem nem gond, ha kiszolgáltam magam.

szela00Dátum: Péntek, 2014.09.19, 11:34 | Üzenet # 480
Yaoista
- Oké. *A jobbanra csak bólintottam, de nem nagyon tudtam mit mondani. Nagyon kóma voltam még. A hajborzolásra, csak egy elégedetlen morgást hallatok, de nem szólok be.* - Előfordul. *Motyogom, majd ásítok egy jó nagyot.* - Ahha, kösz. *Tőlem már ez is teljesítmény, mármint hogy önmagában megköszönök valamit. Én addig felraktam egy kávét, hogy lefőjön az is.* - Itt laksz, nem kell engedélyt kérni, hogy levegőt vegyél. *Jegyzem meg mellékesen.*

MioDátum: Péntek, 2014.09.19, 11:45 | Üzenet # 481
Yaoista
- Enyém is tud viccesen állni de csak összefogom és kész.*Mosolygok.* - Nincs mit.*Tényleg meglep, hogy megköszönöd.* - Igaz tudod még szoknom kell, hogy itt lakok.*Sóhajtok fel picit és megterítek, mert már körbenéztem. A kaját is kirakom, majd leülök bár kicsit felszisszenek, de nem mondok semmit.* - Jó étvágyat.*Kezdek el enni.* - Ma nincs órád mész valamerre? Persze nem tartozik rám tudom.*Teszem hozzá és szidom magam minek fecsegek.* biggrin

szela00Dátum: Péntek, 2014.09.19, 12:02 | Üzenet # 482
Yaoista
*Kicsit furcsa volt, hogy úgy csevegsz velem, mintha mi sem történt volna. Sóhajod nem igen érdekel, rád hagyom. Csak nézem, ahogy terítesz meg ilyenek, nem hittem, hogy így fogsz viselkedni.* - Neked is. *Kicsit elhallgattam, majd felálltam és hoztam neked egy párnát, de szó nélkül.* - Még nem tudom. Lehet estére elmegyek iszogatni. *Magyarán felszedni valakit és megdugni.* - Te meg pihenj rendesen, oké? *Jegyzem meg mellékesen, majd elhallgattam.* - Nem hittem, hogy így fogsz viselkedni.

MioDátum: Péntek, 2014.09.19, 12:09 | Üzenet # 483
Yaoista
*Párna meglep de én se mondok semmit csak magam alá teszem és így sokkal jobb.* - Értem.*Elég egyértelmű, hogy nem csak inni mész, de ugye csak én nem lehetek mással, meg kitudja te kiket dugtál meg azóta is. Furcsán érint de magam se tudom, hogy mit is érzek pontosan.* - Meg lesz bár már elegem van a bezártságból.*Szomorodom el, hiszen ideje a négy fal között vagyok.* - Megszokhattad, hogy nem vagyok százas.*Mosolyodom el.* - Igazából volt egy különleges álmom veled és amiket tegnap mondtam rólad lehet még se gondolom úgy. *Picit elhallgatok.* - Nem gyűlöllek téged ez biztos a pillanat hevében mondtam, pedig lenne okom rá.*Teszem hozzá.* - Persze tudom, hogy ez téged nem érdekel, na de lényeg, hogy magam se tudom mit akarok.

szela00Dátum: Péntek, 2014.09.19, 12:25 | Üzenet # 484
Yaoista
- Hamar rendbe jössz, *Biztos voltam benne, hogy Leighton seperc alatt kikupál téged.* - Igaz, nem vagy. *Értek egyet.* - Milyen álmod? *Kérdezek rá, mert hát érdekelt mit álmodhattál.* - Az se lepne meg, ha gyűlölnél, és igazából nem is érdekelne igazán. *Rántom meg a vállam és beleiszok a kávémba.* - Ez se újdonság. Figyelj, tőlem azt érzel, amit akarsz... nem hat meg. Gyűlölj, szeress... amíg én így akarom, addig így marad a dolog.

MioDátum: Péntek, 2014.09.19, 12:32 | Üzenet # 485
Yaoista
- Remélem.*Bólintok. Nem sért meg, hogy egyetértesz, hiszen így van. Nem felelek az álmomra elsőre és ahogyan folytatod lehajtom a fejemet. Ismét lehetetlennek tűnt, amit tegnap mondtál. Kicsit elhallgatok, majd elmondom mit álmodtam, ami persze a valóság volt, de már éreztem, hogy kifogsz nevetni.* - Kérsz még enni?*Váltok témát. Nem ettem sokat sőt az elmúlt időben jó pár kilót fogytam.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.09.19, 13:05 | Üzenet # 486
Yaoista
*Kicsit meglepődök, hogy részletezed az álmod, de nem mondom meg, hogy valóban bementem és ezt tettem. Nem akartam, hogy ezt tudd. Nem nevettem, nem tettem semmit, csak sóhajtottam egyet.* - Nem, kösz. *Be is fejeztem a reggelit és rágyújtottam.* - Te egyél még. *Mondom komolyan.* - Sokat fogytál... *Jegyzem meg, mert nem akartam, hogy rosszul legyél azért.* - Gyógyulnod kell. Gyógyszer kell? *Kérdezem meg azért, de még alig fejezem be a mondatot, csöngetnek. Felállok és beengedem Leightont.* - Hello. *Morgom neki, mire ős csak összehúzott szemöldökkel néz engem.* - Később beszélünk. *Kerül ki, majd odamegy hozzád.* - NA szia aranyom, hallom morcika nem bírt magával és átköltöztetett. Menjünk a szobádba, megvizsgállak. *Persze az ütésnyomot már látta.*

MioDátum: Péntek, 2014.09.19, 13:09 | Üzenet # 487
Yaoista
*Meglep, hogy nem reagálsz semmit de ez még jobban alátámasztotta, hogy az tényleg a valóság volt.* - Igen tudom és igyekszem tapasztalhattad, hogy szeretem a hasam.*Mondom és már válaszolnék, amikor csöngetnek. Rágyújtok én is, majd elmosolyodom amikor meglátom a dokit.* - Szia. Nos láthatod.*Kuncogok, erre igazán nem tudok mit mondani. Követem és persze a járásból nem nehéz kitalálni a dolgokat.* - Tegnap kicsit bevadultunk, tudod rég nem szexeltünk aztán kicsit messzire mentünk lehet nem volt legjobb ötlet.*Nevetek fel és mélyet szívok a cigimből. Annyira bennem voltak a dolgok de nem tudtam, hogy mit mondjak.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.09.19, 13:31 | Üzenet # 488
Yaoista
*A szabadkozásodra összehúzta a szemöldökét.* - Kérlek... ne nézz madárnak. *Közlöm veled és leveszem a felsőd.* - Fáj a bordád? *Kérdezi és sóhajt egy nagyot, ahogy finoman megnyomkodja.* - Szerencsére nem repedt meg újra. *Sóhajt egy nagyot.* - Azt hittem, hogy elmagyaráztam neki, hogy fogja magát vissza. *Morog és nagyon dühös.* - Legalább ne fedezd azt a faszfejt. Látom meg is ütött. *Dühösebb volt, mint bárki gondolta volna. Ír egy receptet és odaadja.* - Fájdalomcsillapító, ha még fájna a bordád és szeretnélek megvizsgálni odalent is. *Teszi hozzá.*

MioDátum: Péntek, 2014.09.19, 13:41 | Üzenet # 489
Yaoista
- Én nem nézlek.*Suttogom. Segítek levenni a felsőmet.* - Kicsit, de nem vészes.*Mondom és már nem is szisszenek fel nagyon. A cigit persze elnyomom az ottani a hamutálba.* - Igen.*Bólintok és kezdek kikészülni ismét de jól esik a törődése.* - Én csak nem akartam balhét meg meg vagyok zavarodva.*Mondom.* - Köszönöm.*Elveszem a receptet viszont a folytatásra nem számítok, de tudom nemet nem mondhatok.* - Oké.*Levetkőzök és felfekszek az ágyra és a lábaim felhúzom. Sose voltam ilyen helyzetbe, hogy így vizsgáljanak és nagyon kellemetlen volt. Eltakarom az arcom és picit remegek. Előbbi jókedvem eltűnt, mert ismét szembesültem vele, hogy mi történt. Fel se tűnt, hogy ahogyan takarom az arcomat és könnycsepp legördül az arcomon.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.09.19, 13:50 | Üzenet # 490
Yaoista
- Miért vagy megzavarodva? *Kérdez vissza. Látta, hogy nem szeretnéd, hogy megvizsgálja a feneked, de nem hagyhatta figyelmen kívül. Észrevette, hogy mennyire zavarban vagy, de ez kellett. Felvett egy gumikesztyűt és megvizsgált.* - Maradj még egy kicsit. *Kivett egy krémet és bekente a feneked.* - Így. Ezt itt hagyom neked, ha nagyon fájna, kend be. Fertőtlenít és nyugtat. *Veszi le a kesztyűt és lehúzza a lábad. Finoman megcirógatja az arcod.* - Ne sírj... nem érdemli meg. *Mondja kedvesen és felhúzva magához ölel téged.* - Minden rendben lesz...

MioDátum: Péntek, 2014.09.19, 14:03 | Üzenet # 491
Yaoista
- Mert túlságosan ellentmondásos.*Suttogom.* Jól tűröm a vizsgálatot, de persze felszisszenek, mert fáj és érzékeny. Bólintok, majd a sírásra csak akkor kapcsolok, amikor szól. Hozzábújok és nem bírom tovább.* - Zsarol és amíg ez nem változik semmi nem lesz rendbe.*Mindent elmondok, hogy hogyan kezdődött, hogy miért zavarsz meg, amikről már tudott de most így egybe állt a kép. A tegnapit is elmondom.* - Én nem tudom meddig fogom bírni..... hogy tényleg mit akar tőlem..... amikor azt hiszem tényleg csak egy játék olyat tesz, amivel megzavar, de mellette mindenbe beleszól. Itt kell élnem, dolgozni se tudok menni és a jövőm is tőle függ.*Tőr ki belőlem és könnyeim is folytak, de nem zokogtam.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.09.19, 14:19 | Üzenet # 492
Yaoista
*Teljesen kiakad azon, ahogy magyarázod.* - Tessék? Zsarol? *Egyre jobban megy fel benne a pumpa, ahogy kitörsz és mindent elmondasz. Hirtelen elenged, majd kijön hozzám és egy jó nagy mokkással kezdi.* - Te barom faszfej! *Üvölt a képembe.* - Mégis mi a jó bajod van neked!? Hogy csinálhatod ezt egy gyerekkel!? *Én csak pislogok és próbálok magamhoz térni, de már én is dühös voltam. Nem hittem, hogy elmondod neki, hogy elmondod bárkinek.* - Nem tartozik rád. *Közlöm, mire még jobban begurul.* - Hát baszd meg! Akkor ne engem hívogassál... hogy tudtad megerőszakolni!? Nem volt elég? *Dühöng, mire csak ott állok.* - Szart se tudsz, ne oszt neked az észt! Nem tudod mi történt! *Üvöltök vissza, mire csak dühösen fújtat.* - Mi történt veled? Soha nem csináltál ilyet... *Vesz vissza, mire elfordulok.* - Nem történt semmi. *Azon kívül, hogy megtetszettél és ez kikészített.*

MioDátum: Péntek, 2014.09.19, 14:28 | Üzenet # 493
Yaoista
*Akkor fogom fel igazán, hogy elmondtam mindent, amikor kirontasz és neki esel. Visszaöltözök és kimegyek én is. Nem sírok már de a szemeim ismét vörösek és még kicsit könnyesek.* - Elég volt ne veszekedjetek. Nem akartam elmondani.... sajnálom csak kitört belőlem...*Mondom de félve, attól tartottam, hogy ezért most fogok tőled kapni.* - Leighton ezt csak hagyd ránk tudom nehéz és segíteni akarsz és segítettél is, de ez kettőnkre tartozik.*Próbálom menteni a helyzetem.* - Ne feled a többi dolgot se.... nem csak rossz dolgok vannak..*Pillantok rád.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.09.19, 14:59 | Üzenet # 494
Yaoista
*Mikor kijössz, mindketten elhallgatunk. Én csak morogtam, de nem mondtam semmit, de Leighton odamegy és megsimogatja az arcod.* - Nagyon is jól tetted, hogy elmondtad. Nem kellett volna ezt tennie. *Közli veled, mire nekem összeszaladt a szemöldököm.* - Persze, gondolom. Akkor sem kéne ezt csinálnia! *Csattan fel nekem.* - Ha még egyszer azért kell jönnöm, mert bántottad, kitépem a beled, világos!? És nem csak én... *Dühöng, majd otthagy minket.* - Hívj fel, ha bármi van. *Hagy ott minket, én meg csak állok és nézek rád.* - Azért te is faszán bosszút tudsz állni. *Mondom végül. Nem volt sok barátom és most mg jobban megfogyatkozott.*

MioDátum: Péntek, 2014.09.19, 15:07 | Üzenet # 495
Yaoista
- Nem vagyok benne biztos.*Suttogom. A folytatás jól esik tényleg megkedveltem, de nem hinném, hogy fogom hívni.* - Oké. Szia.*Suttogom, majd a folytatásra rád pillantok.* - Ennek köze sincs a bosszúhoz csak kitört belőlem. Van fogalmad róla min megyek keresztül? Megzsaroltál, megaláztál nem egyszer, fenyegetsz, nem tudok dolgozni menni se, miattad megvertek, a suliban is égetsz, aztán ide költöztetsz és megerőszakolsz és ezek után én érezem magam rosszul, mert kitörtem?? Látják rajtam a barátaim, hogy valami van de nem köptem és most se akartam de egyszerűen sok volt már.*Fakadok ki és minden porcikám remeg.* - De mellette vannak jó pillanatok is.... fent voltam tegnap nem álmodtam.*Vallom be.* - Barátod fog maradni ebben biztos vagyok.*Teszem hozzá.* - Én most elmegyek úgy érzem megfulladok, ha maradok...

szela00Dátum: Péntek, 2014.09.19, 15:39 | Üzenet # 496
Yaoista
- Ahha. *Nem hittem el, hogy nem bosszút akartál állni. Csak sorolod a dolgokat, de én csak nézlek.* - Nem kell magad sehogy érezned. *Rántom meg a vállam és rád hagytam a dolgokat.* - Akkor fent voltál. *Hagyom rád.* - Én nem. *Tudtm jól, hogy milyen ember vagyok. Nem mondok neked semmit, csak bemegyek a hálómba, felöltözök, majd az ajtóhoz megyek.* - Feküdj el. *Közlöm veled, majd elmegyek. Egész nap nem megyek vissza, a telefont se veszem fel. Estére elmegyek iszogatni és összejövök egy kis ribivel. Látszik rajta, hogy sokan használták a seggét. Bemegyünk, de már én se voltam józan.* - Szóval dugunk? *Kérdezem, mire csak rám veti magát, már a hálóba menet dobáljuk a ruhánkat.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.09.19, 21:46 | Üzenet # 497
Yaoista
*Nagyon vacakul érzem magam és még az is jobb lett volna, ha veszekszel velem, mint ez a ridegség. Nem mozdulok, majd amikor közlöd, hogy elmész, én persze nem megyek. Várlak vissza, beszélni akartam veled és azt akartam, hogy tudd, ez nem bosszú, pedig megérdemelnéd, de nem ilyen formában tenném, mert előrébb így nem vagyok. Dokinak írtam, hogy bocsásson meg neked és emiatt ne legyetek rosszban, na meg hogy mindent köszönök. Nap folyamán pihenek kicsit, eszek és várlak. Végül lefürdök, majd gondoltam a szobádba megvárlak. Hallom, hogy megjössz és mintha mást is hallanék és igazam is lesz. Sokkol és fáj is, amit latok, ami még jobban kiakaszt.*- Jó mulatást. *Vágom hozzád és ebben minden érzelmem benne van. Elindulok ki, de nektek megyek.*:D

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 00:28 | Üzenet # 498
Yaoista
*Ahogy nekünk jössz, csak nézek utánad és valahogy már el is ment a kedvem az egésztől, pedig direkt azért hoztam fel a srácot, hogy téged idegesítselek, hiszen ha azt akarom, hogy ne nyiss rám vagy valami, akkor elviszem egy hotelbe és otthagyom. Általában ezt is szoktam tenni.* - Ne haragudj, de itt lezárjuk az estét. *Paskolom meg az arcát, majd kitessékelem, én pedig kicsit kigombolom a nacim és félmeztelenül, kicsit összekócolt hajjal bemegyek hozzád egy óra múlva, mintha akkor végeztünk volna a szexel.* - Mit kerestél a szobámba? *Kérdezek rá mellékesen és közben persze cigizek.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.09.21, 14:45 | Üzenet # 499
Yaoista
*Bevágom az ajtót képtelen vagyok visszafogni az indulataim, ami rossz. A szobámba cigizek és nem tudok aludni. Annak örülök, hogy nem melletted van a szoba, mert rohadtul nem akarom hallani, hogy mással nyögsz ő meg tőled. Magam se tudtam, hogy mit várok tőled, de jó lett volna, ha elküldöd de miért is tetted volna. Hiába próbálok aludni nem tudok és az is meglep, hogy megjelensz a szobába erre ne számítottam. Végigmérlek és bár sötét van a kinti fények megvilágítanak.* - Azt akartam, hogy tud tényleg nem hazudtam és nem direkt mondtam el a dolgokat. Mint mondtam nem állnék így bosszút, mert a zsarolás megmarad akkor is és nem vagyok ennyire szemét, hogy elmarjam tőled az embereket.*Hangom nagyon őszinte.* - El kell hinned.*Szinte már kérlek. Felállok és odasétálok, majd lehúzva elveszem a cigid és megcsókollak.* - Jó volt vele? Jobb mint velem?*Kérdezlek és még jobban idegesít, hogy mással voltál.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.09.21, 15:00 | Üzenet # 500
Yaoista
*Nekidőltem az ajtófélfának és úgy hallgattalak. Még mindig nem tudtam, hogy mit mondjak neked.* - Elhiszem. *Mondom végül, bár nem hittem el százszázalékben, de annyira őszintének is tűntél egybe, meg volt logika a szavaidba. Hagyom, hogy tedd, amit szeretnél, de határozottan meglep a csókod. Viszonozom és kérdésedre elvigyorodom kicsit.* - Féltékeny vagy? *Direkt nem válaszoltam még. Elvettem a cigim a kezedből, szívtam még egy slukkot, majd elnyomtam.* - Miért akarod tudni?

Keresés: