2025.07.21, Hétfő, 19:29
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Szerda, 2014.09.03, 14:20 | Üzenet # 426
Yaoista
- Köszönöm, köszönöm. *Vigyorog ő is száz wattos mosollyal.* - Minek kerteljek? *Kérdez vissza.* - Ahh... pedig már reménykedtem. *Neveti el magát.* - De hát mindegy, ez van. *Kérdésedre csak pislog kettőt.* - Még az egyetemről. Elég jó haverok voltunk és vagyunk. *Válaszol és közben lefektet az asztalra.* - Ahogy hívott meg minden, azt hittem végre összeszedett valaki tartósabbat.. *Sóhajt szomorúan.* - Nah, majd ha szólok nagy levegő és ne fújd ki, még nem mondom, oké? *Simogatja meg az arcod.* - Látom fém sincs benned. *Simít végig egyik mellbimbódon, azért kacérkodott.* - Na, majd figyelj. *Hagy ott. Szépen végigvezényeli a röntgent, majd visszamegy hozzád.* - Megvagyunk aranyom.

MioDátum: Szerda, 2014.09.03, 14:30 | Üzenet # 427
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Elmosolyodom rajta, tényleg helyes pasas.* - Reménykedtél?*Vonom fel a szemöldököm.* - Értem.*Örültem, hogy van haverod a főnökön kívül vagyis gondoltam vannak még akikkel el tudsz járni, de ő többnek tűnt, mint akivel csak iszol, persze tévedhetek is.* - Nos nem.*Mondom.* - Ez elszomorít?*Kérdezzem. Te jutottál eszembe, amit erről mondtál.* - Kitudja mi lesz velünk egyszer, nem egy hétköznapi ami van köztünk.*Mondok csak ennyit.* - Oké.*Bólintok és az érintésre felsóhajtok.* - Minden betegeddel ezt teszed?*Vigyorgok.* - Oké.*Úgy teszek, ahogyan mond, majd amikor visszajön felülök.* - Na és mi az ítélet Doktor Úr?*Kérdezem incselkedve én is és visszaveszem a felsőmet.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.09.03, 23:50 | Üzenet # 428
Yaoista
- Igen... tudom jól, hogy nem egyszerű hapsi, de amúgy amilyen mogorva, a maga módján annyira gondoskodó is. *Magyarázza meg.* - Na meg ahogy reagált nálad, de hát én se vagyok tévedhetetlen. *Vigyorodik el.* - A legtöbbel szeretek kacérkodni, de azért ismerem a határokat. *Mosolyodik el.* - Szóval egy nagymamának nem kezdem el fogdosni a mellét. *Neveti el magát.* - Egy kicsit várni kéne és mondom. Elő kell hívni... menj vissza a morcihoz, mert még a végén azt hiszi, gerincre vágtalak. *Nevetgél, majd ahogy felállsz, a popsidra csap vigyorogva.* - Tudod.. azért nem csodálom, hogy szemet vetett rád... mindig jó ízlése volt, de te szinte mindegyik kalandján túlteszel. *Ismeri be. Elmenj előhívni én meg kint vártalak.* - Na? *Kérdezem és ott lóg a cigi a számba, de nem gyújtottam rá.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.04, 13:18 | Üzenet # 429
Yaoista
- Igen nem egyszerű az biztos és még szépen fejezed ki magad.*Kuncogok.* - Valóban az tudod nagyon rendes volt velem és nem ez a első és emiatt teljesen összezavar.*Sóhajtok fel.* - Az meg a másik, tényleg nehéz rajta kiigazodni.*Csóválom a fejem.* - Ennyi a lényeg meg legalább így a vizsgálat is úgymond jobban telik.*Mosolygok.* - Oké oké megyek. Kinézzem belőle, de tudod mindenki magából indul ki.*Vigyorgok, majd felállva elindulok ki, amikor rácsap a seggemre.* - Jó kemény mi??*Vigyorgok és megsimogatom, de ahogyan folytatja magam se tudom miért de picit zavarba jövök.* - Jó tudni.*Mosolygok.* - Figyelj amiket mondtam az maradjon köztünk tudod orvosi titoktartás.*Kérem meg. Bár tudsz ezekről, de nem kell tudnod, hogy beszélek is róla. Kimegyek hozzád, majd leülök melléd.* - Még várni kell az eredményekre.*Mondom de ismét kattogok.* - Majd otthon visszaadom.*Kiveszem a cigit a szádból, majd adok egy gyors szájra puszit és kisietek amennyire tudok a kijelölt helyre és rágyújtok.* - Ne feledd... csak egy játék vagy neki.*Suttogom. Sose voltam ennyire zavart életembe, mint veled kapcsolatba.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.09.08, 13:47 | Üzenet # 430
Yaoista
- Nem mondom, hogy nem vágnálak. *Jegyzi meg egy kaján vigyorral, de persze nem nyúlna ahhoz, akivel én vagyok éppen.* - Hm, az. *Nyalja meg a száját.* - Persze aranyom, amúgy is lesz kicsit szívni a vérét. *Kacsint még rád, mielőtt kimész.* - Oké. *Mormogom, azért látszott, hogy nem örülök a helyzetnek túlzottan. Meglepődök, ahogy kiveszed a számból a cigit.* - Oké. *Puszid még jobban meglep és az egész. Csak pislogok utánad.* - Na, hova lett? *Jön ki a haverom a képekkel.* - Lement cigizni. Lenyúlta a cigim. *Morgom, mire csak kiröhög.* - Amúgy... viccen kívül, tényleg érdekel, vagy csak szórakozol vele? *Kérdezi, mire megrántom a vállam.* - Is-is talán. De inkább szórakozok. *Mondom, de nem nézek rá.* - Aha, persze. Csak mert hogy tudd, szerintem oda van érted. *Jegyzi meg, majd a képeket kezdi nézni.* - Hú, hát ez nem jó... egy bordája tényleg eltört, kettő pedig megrepedt. Pihennie kell és írok fel fájdalomcsillapítót. El nem mozdult, de így is feküdnie kell nagyjából két hetet. *Mondja végül komolyan.* - Még jó, hogy bejött... *Morgom, dühös voltam.*

MioDátum: Hétfő, 2014.09.08, 14:01 | Üzenet # 431
Yaoista
- Bóknak veszem ezt is.*Vigyorgok.*  - Tudom.*Kuncogok.* - Ilyenek a jó barátok.*Kuncogok még. Kint elszívom a cigit és próbálom az elmém kissé lenyugtatni. Visszamegyek és már sejtem, hogy nincs jó hír.* - Na mi az ítélet?*Kérdezem és leülök melléd.* - Ugye nincs gond? Pár nap múlva már suliba akarok menni meg ott van az..*Elharapom a szóvégét és nem mondom az építészetet.* - Hamar rendbe kell jönnöm.

szela00Dátum: Hétfő, 2014.09.08, 15:03 | Üzenet # 432
Yaoista
*Én csak morogva ülök, majd elmondja neked is a dolgokat.* - Suliba most nem mehetsz és máshova sem. Ha elmozdul a bordád, átszúrhatja a tüdőd és abba belehalsz. *Mondja komolyan, most nem viccelt.* - Ha nem bírsz a seggeden maradni, akkor beutaltatlak a kórházba. *Jelenti ki.* - Vagy kiküldök egy nővért, hogy figyeljen rád. *Sóhajt egy nagyot.* - Írok föl véralvadásgátlót is, nehogy rögöd legyen a töréstől.  *Magyarázza tovább.* - Ha nyugton tudsz maradni, akkor csak én fogok néha megnézni, meg morcika fog rád vigyázni. *Ellenkezést nem tűrve közli a dolgokat, de most nekem se volt kedvem vitatkozni.*

MioDátum: Hétfő, 2014.09.08, 15:06 | Üzenet # 433
Yaoista
*Már nyitnám a szám, de ahogyan folytatja még se teszem és azért igen csak megijedek kissé el is sápadok nem hittem volna hogy ennyire komoly. Elégé kiakadok, mert utálok kimaradni na meg kényszerpihenőn lenni. Nagyon ki vagyok arra pöcsre.* - Jól fogok viselkedni és nem kell kórház se nővér.  Jó leszek ígérem.*Suttogom.* - Köszönök mindent.*Mondom de nagyon letörve.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.09.09, 00:17 | Üzenet # 434
Yaoista
*Látom, hogy mennyire letörsz és sajnáltam.* - Figyelj, nem olyan vészes a helyzet, tényleg csak pihenned kell. Majd rád nézek többször, oké? *Elkezd receptet írni, majd odaadja. Én robbanni tudtam volna és ez látszódott is.* - Hé... vidd haza. *Állok föl és ott hagylak titeket. Bementem a suliba, bár nem volt órám. Elkaptam a grabancát a gyereknek.* - Na ide figyelj, te senkiházi kis patkány. *Kezdek bele.* - Ha még egy ujjal hozzáérsz Aaeronhoz, biztos lehetsz benne, hogy egy életre elintézlek, világos voltam!? *Nagyon ijesztő voltam és még magam is megleptem a viselkedésemmel. Senki miatt nem keltem még ki így magamból.* - Sőt... én a helyedbe megfontolnám, hogy átjelentkezek egy másik egyetemre. *Paskolom meg az arcát, majd otthagyom és visszamegyek hozzád, addigra a doki lelépett.* - Hogy vagy?

MioDátum: Kedd, 2014.09.09, 13:09 | Üzenet # 435
Yaoista
- Oké oké.*Bólintok. Amikor hirtelen elviharzol nem értelek, de leesik és sejtem, hogy hova mehetsz.* - Tényleg köszönök mindent és menj csak a dolgodra, visszafog jönni.*Mosolygok. Tényleg hálás vagyok, hogy segít és nem kell a rendőrséget beavatni és nem kell befeküdnöm se. El se mozdulok a helyemről és várlak. Reméltem nem csinálsz hülyeséget és nem mész messzire a kis görénnyel, mert elég nagy az esély, hogy odamentél. Tény egy figyelmeztetés nem árt neki és te okos pasi vagy nem fogod a munkád kockáztatni. Amikor megérkezel felpillantok rád.* - Meg vagyok.*Bólintok és felállok.* - Köszi neked is mindent.*Simítok az arcodra és bár akarnék de nem kérdezzek.* - Haza megyünk?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.09.09, 14:30 | Üzenet # 436
Yaoista
*Csak bólintok, majd átkarollak.* - Ahha. *Morgom. Szépen hazamegyünk, de hozzám viszlek.* - Maradj nálam, oké? *Tartottam tőle, hogy a lakásodon megkeres az a hülye.* - Később hozok át pár cuccod, ha adsz kulcsot. *Magyarázom és bevezetlek a szobámba.* - Pihenj le. *Simogatom meg az arcod, majd sóhajtok egyet.* - Az építkezés miatt pedig ne aggódj. *Adok egy puszit a homlokodra.* - Kiviszlek máskor.

MioDátum: Kedd, 2014.09.09, 14:42 | Üzenet # 437
Yaoista
*Meglep, hogy hozzád megyünk, de ahogyan kifejted a dolgokat nem is kötekedem.* - Oké.*Bólintok és odaadom a kulcsomat.* - Jó.*Bemegyek, majd csak elmosolyodom.* - Akkor megnyugodtam.*Adok neked egy csókot, majd kiterülök.* - Akkor kicsit pihenek.*Hunyom le a szememet.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.09.10, 00:24 | Üzenet # 438
Yaoista
*Meglepődtem, hogy csak úgy spontán lesmárolsz. Egyre inkább úgy viselkedtél velem, mintha járnánk vagy valami. Nem nagyon tudtam, hogy mit kezdjek veled. Felállok, majd az ajtóba megállok.* - Te összejönnél velem? *Kérdezem meg, de nem fordulok meg, neked háttal állok. Nem tudom, hogy miért kérdeztem meg. Valahogy olyan érzésem volt, hogy valamit akarsz tőlem. Talán, de fene se tudta. Engem idegesített, hogy egy kicsit is megmozdítottál valamit bennem.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 13:34 | Üzenet # 439
Yaoista
*Igen csak meglep a kérdésed és a komolysága is úgymond. Kinyitom a szemem és rád pillantok hiába vagy háttal.* - Te is tudsz kérdezni.*Jegyzem meg.* - Magam se tudom talán igen, de erre úgy sincs esély, mert hiába feltételezgetem te neked ugye csak egy játék vagyok meg a zsarolásod miatt van ez de ezt mostanság mégse érzem igazán, sőt jelenleg semmire.*Vallom be.* - Miért kérdezed?

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 15:16 | Üzenet # 440
Yaoista
*Én nem fordultam feléd. Hallgatom a válaszod és nem tudtam, hogy mire gondolsz pontosan. Igaz, hogy most nem kényszerítelek, de csak azért, mert önként mászol az ágyamba és nincs szükség más eszközökre.* - Csak érdekelt. *Suttogom és kijövök a szobából. Nagyon ideges volta, hogy egyáltalán foglalkoztat a sorsod, vagy hogy mi történt veled. Rágyújtok egy szál cigire, majd visszamegyek hozzád.* - Nem értem, hogy mi a faszt vársz tőlem. *Közlöm veled.* - Te vagy, aki úgy csinál, mintha együtt lennénk. *Vágom hozzád.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 16:13 | Üzenet # 441
Yaoista
*Nem is vártam tőled semmi választ. Nem megyek utánad, majd amikor visszajössz felsóhajtok.* - Semmit nem várok.*Mondom.* - Mert, hogy normálisan viselkedek? Vagy megcsókollak? Azért neked is vannak megmozdulásaid.*Jegyzem meg.* - De akkor nem csinálok semmit, ha úgy jobb neked.*Morgok, magam se tudom, hogy miért akadok ki ennyire.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 17:33 | Üzenet # 442
Yaoista
- Nem úgy fest. *Morgolódok neked még.* - Nekem aztán nincs semmilyen megmozdulásom. *Tagadom ezerrel, nehogy már igazad legyen.* - Nem értesz te semmit se. *Vágom hozzád, persze most jogtalanul, de egyszerűen mérges voltam magamra is, meg úgy a világra, hogy érzelmeim vannak irántad, amit nagyon nem akartam. Legszívesebben most simán megdugnálak és hagynálak szenvedni, egyedül a törött bordád fog vissza.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 20:11 | Üzenet # 443
Yaoista
- Akkor nincs.*Sóhajtok fel, nem volt erőm vitatkozni veled.* - Ebben igazad van és nem is fogok egyhamar vagy soha.*Suttogom és felállok.* - Legjobb lesz, ha haza megyek. Két hét az sok idő és nem akarom felborítani az életed. Szólok az egyik barátomnak és majd ő rám nézz meg tényleg pihenni fogok és haverod is rám nézz. Így lesz legjobb, nincs értelme maradnom, hiszen ami köztünk van az csak egy játék egy zsarolás nem több.*Suttogom és elindulok kifele.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 21:00 | Üzenet # 444
Yaoista
*Csak morogtam rád és hagytalak elmenni. Forrtam és nagyon dühös voltam. Két hétig nem mentem hozzád, de a haveromtól sokszor kérdeztem, hogy mi van veled és hogy vagy. Szerencsére szépen gyógyultál. Mikor már mozoghattál, Odamentem hozzád és becsöngettem.* - Van fél órád összeszedni magad. *Közlöm veled. Semmi szia, vagy hogy vagy. Pontosan tudtam mi van veled, kár tépni a szám ilyen felesleges apróságokkal.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 22:15 | Üzenet # 445
Yaoista
*Örülök, hogy elengedsz és nem tartasz vissza. Haza megyek és próbálok nem gondolni rád sokat. Barátom átjön és elmondom neki mit tett a görény. Nagyon kiakad, de megkérem, hogy semmit ne tegyen. Nehezen de belemegy vagyis reméltem. A napok teltek és elmondta, hogy a csávó kiiratkozott és tudtam, hogy miattad. Egyre jobban vagyok, de te nem mész ki a fejemből. Doki haveroddal jól elvagyok de rólad nem beszélünk. Persze azért tanulok, mert nem akarok lemaradni. Éppen otthon vagyok egyedül, amikor csöngetnek és megjelensz te és közlöd a dolgokat nem igen értem, de nem ellenkezek.* - Szia. Gyere be.*Elkészülök, azért látszik már jobban vagyok, de még a bordáim nem az igaziak de az arcom szép már egy két kisebb nyoma van a verésnek.* - Mehetünk.*Mondom.* - Megtudhatom hogy hova?

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 22:47 | Üzenet # 446
Yaoista
*Azért én is szemügyre vettem, hogy jobban vagy-e, de szerencsére úgy tűnt, hogy már nem fáj nagyon semmid.* - Rendben. Majd ha odaértünk, megtudod. *Közlöm veled és kinyitom az ajtót. szépen lemegyünk a kocsihoz, majd elmegyek veled egy építkezésre.* - Itt az ígért vendég. *Mondom az építésznek, aki csak rádnéz.* - Oké, csak nyugodtan, fel tudtok menni már az emeletekre is, *Mondja, majd lelép koordinálni. Én elveszek két sisakot, az egyiket odaadom neked.* - Tessék. *Fel is veszem, majd rád nézek.* - Szabályok egyszerűek. Gyere mindig utánam, nyugodtan kérdezhetsz bárkitől, sisak pedig a fejeden, ennyi. *Mondom és megfogom a kezed, hogy még véletlen se ess el vagy valami.* - Hogy tetszik? *Közben persze magyarázok.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.09.11, 23:02 | Üzenet # 447
Yaoista
- Oké.*Bólintok és tényleg nem tudom mire készülsz, de nem is kérdezzek és nem is beszélek veled. Nem tudtam, hogy álljak hozzád és hogy örülök e neked vagy sem, viszont amikor megérkezzünk már tudtam a választ, hogy örülök.* - Nem felejtetted el.*Mosolyodom el.* - Jó napot, nagyon köszönöm, hogy itt lehetek.*Kezet nyújtok és be is mutatkozok. A sisakot én is felveszem.* - Oké.*Bólintok. Meglep a kezem, de nem tiltakozom és kicsit meg is szorítom. Figyelmesen hallgatlak és lesek mindenhova. Kérdezzek is és teljesen elvagyok ámulva.*

MioDátum: Péntek, 2014.09.12, 01:13 | Üzenet # 448
Yaoista
- Amit megígérek, azt betartom. *Azért nem tetszett, hogy azt hiszed, nem hozlak ki. Tetszett,  hogy érdeklődsz és kérdezősködsz mindenkitől, na meg persze az is, hogy rám is figyeltél közbe. Sokkal jobb volt így, most elég fesztelen is volt a hangulat közöttünk. Közben bizonyos emberkék már a lakásodba voltak. A főbérlőddel már beszéltem, és fel is mondtam a lakásod. Pár ember összeszedte minden cuccod és nálam rakták le. Megmondtam pontosan, hogy mit hova tegyenek.* - Na tetszik? *Kérdezem végül, bár láttam, hogy oda-vissza vagy kétszer.*

MioDátum: Péntek, 2014.09.12, 01:40 | Üzenet # 449
Yaoista
- Nem azért mondtam, csak nem tudtam, hogy ilyen hamar kijutok.*Magyarázom meg. Tényleg nagyon élvezem felér az egész egy álommal és ez látszik is rajtam.* - Nagyon, köszönöm, hogy elhoztál bár ha tudtam volna akkor hozok magammal pár vázlatot, na de majd ha lesz rá még alkalom.*Mondom.* - Különben hogy vagy? Jövő héten már mehetek suliba, jó ápolást kaptam és pihentem is.*Mondom.* - Tényleg nem semmi a haverod, de feldobta a kedvem. Vicces figura.*Kuncogok.*

MioDátum: Péntek, 2014.09.12, 01:49 | Üzenet # 450
Yaoista
- Értem. *Hagyom ennyiben. Azt meg kellett hagyni, hogy jó diák voltál és becsülettel csináltál mindent.* - Most nem lett volna alkalmas, hogy megmutasd őket. azt máskorra beszéltem meg. *Mondom el őszintén, csak hogy örüljön a kis hülye fejed. Mikor felhozod orvoscimborám, nem nagyon tetszik.* - Ha ennyire bejött, aláfeküdhetsz... Leighton hol alul, hol fölül van, szóval még ki is élheted magad. Tudja riszálni a seggét. >Közlöm, de kicsit bunkómód, morgósan. Igazából nem rosszból mondtam, de így volt.* - Nem ribanc, de tud élni, legalább nem árulja magát.

Keresés: