Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 02:15 | Üzenet # 451 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Jól hangzik.*Mosolygok, de hamar el is tűnik a mosoly az arcomról, ahogyan kifejted a dolgokat.* - Semmit nem tudsz rólam az égvilágon szóval tartsd meg magadnak a kibaszott véleményed.*Húzom fel magam és ezt te se kaptad meg tőlem mostanság.* - Jól kijöttünk ennyi pont, bár nem mintha közöd lenne hozzá ja vagy várj a játékod nem dughat senki mással ugye?*Kérdezlek gúnyosan. Legalább ismét kimutattad a fogad fehérét.* - Megjegyezném, hogy én se árulom magam.*Teszem még hozzá és most nagyon felhúztál és felidegeltél.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 02:46 | Üzenet # 452 |
 Yaoista
| - Ajj, már uncsi ez a szöveg. Kitalálhatnál már valami újat is. *Jegyzem meg a kelleténél kicsit bunkóbban.* - Látod? Tudod te a szabályokat. *Vigyorodom el kicsit, most nem érdekeltél. Rövid távon úgy is az enyém leszel, sőt már "haza" jössz velem, amiről nem is sejtesz.* - Félig-meddig mégis csak, bár most beteg szabin voltál, előtte meg én fizettem az időd, szal... végülis az én ribim vagy, nem is olyan rossz a helyzet, mint gondoltam. *Elmélkedem hangosan. Elkapom az állad és lesmárollak, nem érdekel, hogy te akarod-e vagy sem.* - Van valami, amit még megnéznél?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 02:55 | Üzenet # 453 |
 Yaoista
| *Egyre jobban felhúzol és a kezem ökölbe szorul. Nagyon szarul esik, amit hozzám vágsz és a csókod se viszonozom.* - Én idióta még elgondolkoztam azon, hogy te meg én. Legalább ismét kiderült, hogy egy görény vagy és nem is kicsi.*Vágom hozzád persze tudom, hogy nem érdekel.* - Megnézem egyedül amit akarok.*Ott is hagylak, nem akarok a közeledbe lenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.09.12, 03:23 | Üzenet # 454 |
 Yaoista
| - Nem az én hibám, hogy ilyen hülyeségeken gondolkozol. *Végül az volt a szép ebben az egészben, hogy még igazam is volt a dologgal kapcsolatban.* - Nem vagyok görény. Asszem kihoztalak ide, meg amúgy is elég jófej vagyok veled. *Azért ezt meg kellett jegyeznem. Mikor elindulsz amarra, utánad megyek és megragadom a karod.* - Mit mondtam!? Utánam... még nem látod, hogy merre lehet menni és merre nem. Kis hülye. Leesel valahonnan, a félig forrt bordáid szilánkosra törnek. *Ezzel el is árultam magam, hogy beszéltem Leightonnal és attól, hogy téged nem kerestelek, vele még tartottam a kapcsolatot miattad.* - Ne legyél hisztis kis takony.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 20:27 | Üzenet # 455 |
 Yaoista
| - Ez igaz.*Bólintok.* - Igen ki és még normális is voltál velem de ez elmúlt már.*Jelentem ki még. Ahogyan elkapod a karom elrántom. Némán végighallgatlak és a bordáimmal úgy vagyok azért tudod, mert sex miatt kérdezted. Veszek egy mély levegőt és akkor veled megyek tovább, de nem szólok hozzád és látszik, hogy a kedvem is rossz. Igaz élvezem, hogy itt vagyok de nem úgy mint az elején. A kint dolgozók azért igen csak megnéznek azért meg főleg, hogy te veled vagyok, mert még senkit nem vittél ki, amiről én nem tudok persze.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 20:48 | Üzenet # 456 |
 Yaoista
| - Szerintem még nem múlt el... nem tudod milyen, ha én bunkó vagyok. *Közlöm veled komolyan. Nem tetszett, hogy elrántod a karod, de rád hagyom most kivételesen. Nem érdekelt, hogy be vagy durvcázva, tőlem aztán a segged is verhetted volna a földhöz, akkor sem adtam volna neked igazat. Tényleg mindenkinek majd kiesik a szeme, nem értik, hogy ki vagy te és honnan szalajtottak, na meg egyáltalán az, hogy ilyen közvetlenül beszélgetsz velem, hiszen azért ezt nem sokat teszik meg, főleg nem egy építkezésen.* - Hogy tetszik? *Kérdezek rá.* - Van még egy meglepetésem mára. *Már nagyjából minden cuccod nálam lehet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 21:06 | Üzenet # 457 |
 Yaoista
| - Amit tapasztaltam bőven elég volt.*Morgok. Nem veszem észre, hogy néznek, mert nem az emberekkel vagyok elfoglalva.* - Tetszik tényleg.*Bólintok és valahogyan a folytatás nem tetszik.* - Nem tudom miért de úgy érzem, hogy ez nekem nem fog tetszeni.*Jegyzem meg gúnyosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 21:29 | Üzenet # 458 |
 Yaoista
| *Nem érdekelt a morgásod.* Akkor jó. *Sétálgatunk még és megmutatok több dolgot.* - Akkor szar ügy neked. *Közlöm veled. Tényleg megmutatok mindent neked, mi milyen, hogyan készül, az alaptól a falakig, mindent. Végül miután végeztünk, beültetlek a kocsiba és beszállok én is.* Ha akarsz, máskor is jöhetünk. *Jegyzem meg, ha már akkor tapló vagyok. Elhajtok hozzám és szépen bevezetlek a lakásba.* - Szóval kicsi csillag... fogkeféd fürdőben, cuccaid a vendégszobába és itt a kaukciód. *Teszem le eléd a lakásod felmondott szerződését és a kaukciót, na meg a kulcsot.* - Kérdés?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 21:54 | Üzenet # 459 |
 Yaoista
| *Ismét nem mondok neked semmit, persze mindenre figyellek, meg azért ami érdekel. A kocsimba meglep azért a kijelentésed.* - Oké.*Mondok csak ennyit. Nem szólok arra, hogy hozzád megyünk gondolom, akarsz szórakozni még velem. Felmegyek veled, de ahogy beszélni kezdesz azt hiszem ez valami rossz vicc.* - Micsoda? Ugye te most szórakozol?*Kérdezlek, de ahogyan meglátom kulcsot és a kaukciót berontok a vendégszobába, ahol tényleg ott vannak a cuccaim.* - Mégis mi a jó francot képzelsz magadról te féreg?*Vágtátok hozzád.* - Nem vagyok a tulajdonod. Most túl messzire mentél te fasz.*Váglak pofon.* - Biztos nem maradok itt.*Ennyire még sose akadtam ki rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 22:29 | Üzenet # 460 |
 Yaoista
| - Nem szórakozok. *Vigyorodom el egy kicsit. Nézem, ahogy elvágtatsz,én várlak vissza, de a folytatásra nem számítottam.* - Nem vagyok féreg. *Kezdek bele és igazából kivételesen ezt jóból csináltam, de neked ezt nem kell tudnod.* - Szerintem ne... *Befejezni már nem tudtam, mert felpofoztál, amire begurultam és visszakézből én is lekevertem egy kiadós nyaklevest.* - Soha... értetted? Soha ne merészelj engem megütni. *Ragadom meg a csukód és berángatlak a szobámba, majd rádoblak az ágyra. Föléd mászok, de most elég ijesztő vagyok. Ha eddig szemét voltam és erőszakos, na akkor most rádobtam még egy lapáttal szex közben. Tényleg nem vettelek figyelembe, szinte már erőszak volt, amit csináltam. Végül az ágy szélén ültem és csak cigiztem. Nem akartam elmenni idáig.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 23:13 | Üzenet # 461 |
 Yaoista
| - Igaz annál is rosszabb vagy.*Közlöm veled. Ahogyan te is megütsz visszakézből az igen csak fáj és felszisszenek.* - Miért mi lesz? Agyonversz?*Kérdezem gúnyosan.* - Mit csinálsz?? Eressz el.*Kezdem el rángatni a kezemet. Erre amit teszel viszont nem számítok. Próbálok küzdeni ellened az elején de utána feladom és csak várom, hogy végezzél. Nagyon fáj amit teszel minden értelembe, de nem sírom el magam és visszatartom a könnyeim. Amikor végzel kicsit még fekszek, majd felkelek de alig állok a lábamon és az egész testemnek nem tett jót amit tettél.* - Nem csoda hogy nem marad melletted meg senki.*Suttogom.* - Gyűlöllek....*Elcsukló hangom mondom miközben megyek ki a szobámból.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2014.09.15, 23:14 |
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.09.15, 23:41 | Üzenet # 462 |
 Yaoista
| *Nem gondoltam, hogy ennyire eldurran az agyam. Fel se fogtam igazán, csak utólag, hogy most mit is műveltem, főleg, hogy a bordád sem gyógyult meg rendesen. Kívülről nem látszik semmi, hogy bármit reagálnék a beszólásodra, de egyébként fájt, nagyon is. Tudtam, hogy ez lesz előbb-utóbb, függetlenül a helyzettől. Utánad megyek és felkaplak, nem érdekel, ha nem akarod. Beviszlek a fürdőbe és beleraklak a kádba.* - Szóljak Leightonnak?*Kérdezem, de valahogy kicsit fura voltam.* - Ha azt mondod nem, nem szólok. *Vártam a válaszod és megnyitottam a vizet neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 00:09 | Üzenet # 463 |
 Yaoista
| *Persze, hogy morgok, de nem úgy ahogyan szoktam. A kádba összehúzom magam és nem pillantok rád.* - Csak hagyj magamra..... nem akarom hogy így lásson..... nem akarom hogy bárki megtudja, hogy mit tettél velem.*Suttogom. Ahogyan vizet megnyitod elkeveredik a véremmel lassan. Még mindig nem fogtam fel, hogy képes voltál ezt megtenni velem.* - Pedig... tényleg kezdtelek megkedvelni...*Kezdek el remegni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 00:42 | Üzenet # 464 |
 Yaoista
| *Nagyon elhallgattam és látom a vért keveredni a vízzel. Nem értem hozzád és nem is igen tudtam, hogy mit mondjak neked erre.* - Engem soha nem fog megkedvelni senki. *Jegyzem meg, bár én ezt már eleve eldöntöttem. Átváltottam a vizet zuhanyra és finoman a hátadra engedem, majd a válladra. Kellemes langyos volt, nehogy megsüssön. Volt egy kis bűntudatom azért, de nem annyi, mint amennyinek lennie kellett volna. Visszaváltom folyóvízre, majd bedugom a kádat, mikor már nem láttam vércsíkot.* - Menni fog egyedül?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 01:08 | Üzenet # 465 |
 Yaoista
| *Erre nem mondok semmit, hiszen nem én tehetek róla. Hagyom, hogy a vizet rám enged, de nem szólok hozzád csak arra várok, hogy kicsit egyedül legyek.* - Menni fog...*Suttogom és amikor kimész kiterülök a vízbe és amint nagyobb lesz elállítom és a víz alá merülök. Amíg tudok lent maradok, majd feljövök. Bármennyire próbálom a könnyeimet nem tudom visszatartani de mégis szinte némán sírok. Jó darabig áztatom magam, majd kimegyek, de nem vagyok jobban egyáltalán. Úgy éreztem a pokol még csak most kezdődik számomra.* - Lefeküdhetek?*Kérdezlek de továbbra se nézzek rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 01:31 | Üzenet # 466 |
 Yaoista
| *Felvettem egy köntös és magadra hagytalak. Kint ültem a nappaliba és vártam, hogy kigyere, közben én csak cigiről cigire gyújtottam rá. Mikor kijössz, felállok és felveszlek a karomba, hogy ne nagyon mászkálj. Beviszlek a hálóba, majd leteszek. Gyorsan megágyaztam neked, majd szépen lefektettelek és betakartalak. Pár percre eltűntem és hoztam egy pohár vizet és fájdalomcsillapítót. Leraktam az éjjeliszekrényre, hogyha akarod, be tudd venni. Vettem elő ruhát neked és kiraktam.* - Ha akarod, vedd fel nyugodtan. *Veszek elő magamnak is és elmentem letusolni gyorsan, majd visszamentem hozzád. Leültem melléd az ágyra és csak elgondolkozva néztelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 02:06 | Üzenet # 467 |
 Yaoista
| *Már nem is tiltakozom, de azt se értem, hogy most miért viselkedsz így, ami persze nem új. Hangulatváltozásaid kezd az agyamra menni nem kicsit. Továbbra se mondok neked semmit. Amint kimész azért felöltözök és a gyógyszert is beveszem, mert minek játsszam a keményet, ha egyszerűen fáj. Amikor visszajössz egy darabig még csöndben maradok, majd csak megszólalok.* - Miért hoztál ide? Egy kis nyugalmat se hagysz nekem. Van fogalmad róla, hogy milyen nehéz egy ilyen kérót megtalálni? Megunsz és akkor mehetek az utcára? Mert erre biztos nem gondoltál.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 02:15 | Üzenet # 468 |
 Yaoista
| *Kérdésed meglep és igazából nem tudtam volna neked egyenes választ adni.* - Tök mindegy, mit mondok most neked. Egyébként én se tudom pontosan, hogy miért akartam, hogy ide gyere. *Ezt legalább beismertem.* - Ha rád unok és kidoblak, előtte visszaszerzem neked azt a lakást, vagy egy hasonlót. *Rántom meg a vállam, nekem ez nem volt kihívás ilyen szempontból. Csak csöndben végigsimítottam az arcodon. Felállok és hozok be rá egy kis borogatást. Finoman ráteszem az arcodra.* - Jól esik? *Kérdezem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 12:50 | Üzenet # 469 |
 Yaoista
| *Miért is adtál volna értelmese választ.* - Persze.*Nem voltam benne biztos, hogy megbízhatok e benned, hiszen elég sok rosszat tettél ellenem. Ahogyan végigsimítasz az arcomon megremegek halványan, de most félelemből. A borogatás viszont jól esik.* - Igen..*Suttogom. Elégé kivagyok, hogy ismét itt tartok. Nem tudtam dolgozni és suliba se menni a végén még tényleg tönkreteszel teljesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 12:58 | Üzenet # 470 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Finoman nyomogatom az arcodra a borogatást.* - Majd beszélek a főnököddel. *Teszem hozzá, mivel így biztos nem mész még pár napig dolgozni.* - Próbálj meg aludni kicsit. *Hagylak magadra. Bementem a dolgozószobába és kicsit lefoglaltam magam, majd pár órával később rád néztem újra. Megint leültem az ágy szélére és néztelek kicsit. Nem tudtam, hogy éhes leszel-e, de hoztam neked kaját, biztos ami biztos.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 13:29 | Üzenet # 471 |
 Yaoista
| - Lassan fel is mondhatok.*Mondom gúnyosan. Oké most a lakásra nem kell a pénz, de akkor se akarok függni senkitől tőled meg főleg nem.* - Oké.*Végül el is alszok picit, de nagyon szarul alszok. A kaját látom de nem eszek, mert egy falat se menne le a torkomon. Éppen te kint vagy, amikor megcsörren a telefonom. Anyukám keress, hogy érdeklődjön, hogy vagyok. Szinte minden héten beszélünk. Kíváncsi mikor megyek és ők mikor jöjjenek. Mondom én megyek, mert azt úgyis terveztem, na meg ők hozzám nem is tudnak jönni. Darabig beszélünk, majd kimegyek és leülök a nappaliba veled szembe és rágyújtok.* - Mit fogok mondani a barátaimnak és a családomnak? Bocs mostantól a tanárommal élek vagy mi?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 13:54 | Üzenet # 472 |
 Yaoista
| - Ott még azért nem tartunk. *Attól nem kellett félned, hogy kirúgnak, az tuti. Túl jó voltál ahhoz, hogy kirúgjanak. Kint ülök és cigizek, reméltem eszel. Meglepődtem, hogy kijöttél.* - Azt. *Mondom lazán.* - Tőlem jöhetnek, engem aztán nem zavar. *Közlöm mellékesen, persze egészen addig nem érdekelt, amíg nem a szeretőd vagy olyasvalakit hoznál, aki azzá válhat. Az enyém voltál, amíg meg nem unlak és kész.* - Az enyém vagy Aaeron. *A hangom nagyon komolyan csengettek. Nem tudtam miért, de akkor is le akartalak láncolni, hogy függj tőlem.* - Szólok Leihtonnak, hogy itt keressen. A bordád még nem jött rendbe, igaz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 14:30 | Üzenet # 473 |
 Yaoista
| - Még.*Mondok csak ennyit, mert a végén nem csak onnét, hanem a suliból is kirúgnak de abba nem akarok belegondolni se.* - Nem zavar? Nos tudod engem igen és szerinted nem fogják furcsállni? Mert én még ilyenről még nem hallottam.*Jegyzem meg mellékesen. A folytatás meglep vagyis nem az, hogy tied vagyok, hanem ahogyan mondtad.* - Komolyan nem értem miért mész ennyire messzire.*Suttogom, de nem várok rá választ, mert úgyse kapok.* - Még nem és tudod most még rosszabb.*Teszem hozzá és elszívva cigit még egy cigire.* - Különben semmi nem volt köztünk és nem is lesz. Csak jól kijövünk és nem értem, hogy miért vágtad azokat dolgokat hozzám. Tényleg csak egy babának tartasz akivel kedved szerint játszatsz? Mert, ha így van, akkor ne legyél velem kedves se rendes, mert tényleg befogok kattanni vagy arra játszol? Ebbe örömödet lelnéd?*Fakadok ki ismét.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.09.16, 15:09 | Üzenet # 474 |
 Yaoista
| - Nem. Szar lehet, ha téged igen. *Hagyom rád. Én se tudtam, hogy mit akarok veled pontosan, csak azt tudtam, hogy egyenlőre nem foglak elengedni. Hallgatom a hisztidet, majd sóhajtok egyet.* - Úgy értelmezed, ahogy akarod. Nem érdekel hogy jössz ki Leightonnal, vagy hogy nem. De megmondtam, az enyém vagy, amíg mást nem mondok. *Közlöm veled és én is rágyújtok egy újabb cigire.* - Azért mondtam, mert ahhoz volt kedvem. *Rántom meg a vállam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.09.18, 11:39 | Üzenet # 475 |
 Yaoista
| *Morgok egyet és a folytatásra is.* - Szóval csak ahhoz volt kedved értem.*Mosolyodom el gúnyosan és elszívva a cigit elnyomom és felállok és elindulok a vendégszoba felé.* - Tudod azért vicces, hogy amikor átjöttél hozzám mennyire rendes és figyelmes voltál velem még amikor beindultam is te állítottál le az állapotom miatt, most meg megerőszakoltál, mert jogosan neked estem és pofon vágtalak, amit persze visszaadtál, mert már az arcom se érdekel és az se, hogy van köztünk egy testi különbség.*Mutatok az arcomra, amin látszódik a kéznyomod.* - Nem igazán látok rajtad megbánást.*Segítettél, de csak ennyi.* - Viszont a tetteid most már tényleg észhez térítettek, mert amíg nem találkoztunk is kattogtam.*Vallom be. A szoba ajtajához érek de mielőtt bemegyek még meg torpanok de továbbra se nézzek rád.* - Ne aggódj Prof már el se gondolkozok, hogy össze akarnék e veled jönni mert elég egyértelmű, hogy nem.*Jegyzem még meg, majd bemegyek a szobába és kiterülök az ágyon. Minden értelembe teljesen kikészítettél.*
|
|
| |