2025.07.21, Hétfő, 12:53
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Péntek, 2014.08.29, 22:09 | Üzenet # 401
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Jó volt hogy legalább te figyelsz, mert ha rajtam múlna akkor sexelnék, ami vicces, hogy te fogod vissza magad.* - Ahh imádom...*Döntöm oldalra a fejem és gyorsabban mozgatom a kezem és a csípőm is mozgatni kezdem. Oda vagyok teljesen ennyitől.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.08.29, 23:17 | Üzenet # 402
Yaoista
*Láttam mennyire oda vagy, nem gondoltam, hogy ennyitől már így ki leszel.Mi lett volna, ha most még szexelünk is? Addig kényeztettelek folyamatosan, míg el nem élveztél és én is kezedbe nem élveztem.Elvettem két zsepit és szépen megtörölgettem a kezem meg a tiéd is, majd visszafeküdtem melléd.* - Mostmár jobb? *Kérdezem, de közben arcod cirógatom.* - Úgy nézel ki, mint egy szilva. *Közlöm veled a tényeket.*

MioDátum: Péntek, 2014.08.29, 23:24 | Üzenet # 403
Yaoista
*Nem kell sok, hogy elélvezzek azért rendesen le vagyok gyengülve és ezek után még jobban de nem bánom.* - Köszi.*Mondom a kezemre.* - Sokkal.*Kuncogok és hozzád bújok most nem is zavartatom magamat.* - Hmm de még ez is jól áll nem?*Mosolyodom el.* - Most nem is érzem, hogy kéne a gyógyszer.*Suttogom.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.08.30, 21:53 | Üzenet # 404
Yaoista
- Akkor jó. *Mondom halkan és magamhoz ölellek.* - Hát.. annyira nem. *Valljuk be, azért lila foltok nélkül jobban néznél ki, hiszen nem kéne így kinézned, ha az a fasz hozzá se ér.* - Azért lehet be kéne venned. *Úgy néztél ki, mint aki mindjárt elalszik. Magunkra húzom a takarót és adok egy puszit.* - Aludjunk... *Simogatlak finoman, én el is alszom elég hamar, azért kimerült voltam és nem sokat szoktam pihenni.*

MioDátum: Szombat, 2014.08.30, 22:06 | Üzenet # 405
Yaoista
- Jogos.*Sóhajtok fel.* - Még egy picit ne kelljen.*Mondom édesen.* - Oké...*Suttogom és jobban bújva el is alszom, fel se kellek reggelig. Tény, hogy jót aludtam, de reggel nagyon szarul érzem magam. Mivel te még alszol és nem akarlak felébreszteni így kimegyek. Konyhába sétálok, hogy töltsek magamnak egy pohár vizet, de ügyesen leejtem a poharat.* - A rohadt életbe.*Morgok és elkezdem összeszedni, de a vége az, hogy még az ujjaim is megvágom.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.08.30, 23:04 | Üzenet # 406
Yaoista
*Nyugodtan aludtunk reggelig, semmi gond nem volt és vigyáztam rád. Nem ébredtem fel, hogy te kimászol, sőt kiterültem és jobban húztam a lóbőrt. A csörömpölésre ébredtem fel, így álmosan, kicsit morogva botorkáltam ki hozzád.* - Hát te mit csinálsz? *Kérdezem és pont akkor vágod el a kezed.* - Már korán reggel béna vagy? *Megyek oda hozzád és elhúzom a kezed.* - Gyere. *Fogom meg a kezed és beviszlek a fürdőbe és víz alá nyomom.* - Mindjárt jövök. Összetakarítottam helyetted, majd visszamentem egy ragtapasszal.* - Tessék.

MioDátum: Szombat, 2014.08.30, 23:11 | Üzenet # 407
Yaoista
- Semmit.*Morgok.* - Nem kell beszólni.*Morgok tovább, de azért nem ellenkezek és bent a kezem se veszem el csak leülök a kád szélére.* - Rátennéd?*Kérdezlek, majd amikor megcsinálod megköszönöm.* - Köszi és bocs, ha felébresztettelek. Csak rám jött nagyon rosszullét aztán ez lett vége. Koncentrálni se tudok.*Fogom a fejem és nem, hogy javultam, de sebeim csak rondábbak és igen csak sápadt vagyok.* - Oldalam fáj a legjobban... minden egyes levegő vételnél..*Suttogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 00:14 | Üzenet # 408
Yaoista
*Persze ráragasztottam, mikor mondod.* - Semmi baj. *Csöndben hallgattalak, majd felhúztam a pólód.* - Orvost kéne hívni. *Ez most nem tanácsnak mondtam.* - Lehet megrepedt pár bordád, vagy el is törhetett, akkor meg pláne jó, hogy nem szexeltünk tegnap. *Morgom halkan.* - Oké.. vagy dokit hívok, vagy beviszlek a kórházba. Mi legyen? *ennyi választási lehetőséget adtam.* - Az "egyik sem" nem opció. *Teszem hozzá és látszott rajtam, hogy nagyon komolyan gondolom.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 00:25 | Üzenet # 409
Yaoista
- Nem szeretném.*Suttogom. Nem ellenkezek a póló felhúzásra és hát szépen festek. Ahogyan mondod a dolgokat tudom, hogy igazad van, de esélyem se lenne.* - Akkor hívjunk valakit, de nincs ismerősöd? Most gondolj bele az orvos kérdezz és nem akarok rendőrségi ügyet ebből, elég volt egyszer.*Remegek meg.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 01:31 | Üzenet # 410
Yaoista
*Sóhajtok egyet és ott hagylak, majd megkeresem a telefonom és felhívom egy ismerősöm, aki engem is sok balhéból szedett ki és látott el.* - Egy óra múlva jön, azt mondta feküdj le és ne nagyon mozogj, szóval nyomás az ágyba. *Közlöm veled és segítek bemenni, majd lefektetlek és leülök melléd.* - Az a faszfej... Ma nincs órám, tudok maradni. *Lett volna dolgom, de most az fontosabb volt, hogy szarrá ne menjen a kis játékszerem.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 01:50 | Üzenet # 411
Yaoista
*Ott várlak, majd amikor visszajössz meghallva a dolgokat elmosolyodom. * - Köszönöm és oké.**Bent ki is terülök.* - Akkor gyógyszert ne vegyek be hátha ad mást?*Kérdezlek.* - Igen az.*Sóhajtok fel.* - Nem kell vagyis biztos van jobb dolgod.*Valahogy éreztem ezért fizetni fogok, de most nem akarok erre gondolni.* - Szóval milyen ismerőseid vannak még?*Kérdezem mosolyogva.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 13:41 | Üzenet # 412
Yaoista
- Igen, azt ne, majd ő megmondja. *Mondom és finoman simogatom a fejed.* - Nem sürgős egyik se. Kibír nélkülem egy napot. *Jegyzem meg, de közben forrongok.* - Mindenféle... általában minden szakról van egy-két jó menő ismerősöm. *Magyarázom meg.* - Sosem árt. *Azért látszódott, hogy aggódok. Fölállok és hozok borogatást, abból biztos nem lesz baj. Finoman ráterítem az oldaladra.* - Egyenlőre be kell érned ezzel...

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 13:49 | Üzenet # 413
Yaoista
- Oké.*Bólintok.* - Rendben.*Mosolyodom el.* - Valahogy ez nem lep meg. Nem semmi fickó vagy te, de igazad van.*Mosolygok, de azért járt a buksim vajon kiket is ismersz még csak most a fájdalmam nagyobb, de úgyis fogok rajtad kattogni eleget.* - Hideg.*Remegek meg.* - Köszönöm..*Suttogom és lehunyom a szememet.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 15:00 | Üzenet # 414
Yaoista
- Hát... valahogy el kell indulni. *Mosolyodtam el kicsit. Elég sok embert ismertem, de neked nem kell tudni, hogy kiket.* - Tudom. De kell. *Simizem tovább a buksid. Most egyáltalán nem voltam veled goromba és tényleg csak azért nem rúgattam ki most rögtön azt a barmot, mert te azt mondtad, hogy ne tegyem. Lefeküdtem melléd és odahúztalak óvatosan.* - Nem vagy éhes vagy szomjas?

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 15:10 | Üzenet # 415
Yaoista
- Ez biztos.*Mosolyodom el.* - Igen igen és jól esik.*Mondom. Amikor odahúzol a fejem az öledbe fektettem.* - Nem és nem, de köszi.*Lábad kezem el simogatni.* - Látod jól kitudnánk jönni vagyis most megy ez.*Suttogom, de magam se értem, hogy miért.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 20:39 | Üzenet # 416
Yaoista
- Akkor jó. *Puszillak meg finoman, nem is tudom, hogy miért vagyok veled ennyire gyengéd.* - Rendben, csak szólj. *Simogatom folyamatosan a buksid.* - Most.. meddig? Két-háro óra hosszáig? aztán úgy sem... Ismerem magam... nem fogsz elviselni. *Közlöm veled, hiszen tudtam jól, hogy ez a helyzet.* - Inkább most csak pihenj, jó?

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 20:46 | Üzenet # 417
Yaoista
*Nagyon jól esik a simogatásod és puszid is persze.* - Oké.*Bólintok.* - Tegnap egész nap elvoltunk.*Jegyzem meg.* - Oké oké.*Tényleg kár ezen vitatkozni, de jó lett volna, ha nekem lenne igazam.* - Tényleg jó az illatod és ez nem parfüm.*Suttogom.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.09.02, 21:01 | Üzenet # 418
Yaoista
- Aha, azért akartál kivágni, ugye? *Kérdezem meg.* - Hát akkor örülök, hogy nem vagyok büdös. *Cirógatlak tovább. Elbeszélgetünk, amíg nem jön meg a doki. Csöngetésre felállok és beengedem.* - Aeeron, ő itt Leighton. Majd ő rendbe hoz. *Veregetem meg a vállát.* - Szia. *Megy oda hozzád, majd kinyitja a táskáját és felteszi a sztetoszkópot, közben már az arcod nézegeti.* - Durvára vette a figurát Devan, vagy mi? *Jó képű hapsi volt, velem egyidős.* - Nagyon vicces vagy. *Gúnyolódok vele, mire csak nevet.* - Nah hol fáj pontosan?

MioDátum: Kedd, 2014.09.02, 21:20 | Üzenet # 419
Yaoista
- De csak egy pillanatig és volt ez fordítva is.*Leginkább elzavarni akartalak.* - Attól messze vagy.*Kuncogok. Simogatásod nagyon jól esik legalább lenyugodom. Amikor kimész az ajtóhoz felülök.* - Szia Aaaeron.*Nyújtok neked kezet.* - Köszönöm, hogy eljöttél.*Mosolygok. Ahogyan beszól elvörösödöm.* - Micsoda?? Dehogy nem ő csinálta és más se vagyis nem szex miatt van.*Magyarázkodok zavartan.* - Az oldalam elégé.*Lekapom felsőmet.* - Itt meg az orrom is szóval nehezen kapok levegőt, a többi sérülésem annyira nem fáj. Tényleg az a legrosszabb, hogy levegőt alig tudok és nehéz is venni.*Mondom.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.09.02, 21:58 | Üzenet # 420
Yaoista
- Semmiség. Gyakran hívogat ez a barom, de legalább most okkal. *Vigyorodik el, mire csak felhúzom az orrom. Egyébként ivócimborák voltunk.* - Persze, persze. *Neveti el magát, főleg azon, hogy elvörösödtél.* - Szóval akkor tényleg lefekszik veled. Hm, érdekes.  *Vigyorog, mire adok neki egy tockost* - Elég ebből. *szólok rá, mire csak röhög tovább.* - Rendben, akkor előbb nézzük az orrod. *Szépen megnézte.* - Ez kicsit be van dagadva, de nem vészes. Hamar lelappad majd. *Közli veled, majd az oldalad nézi.* - Feküdj le. *Segít és finoman megnyomkodja.* - Erről jó lenne egy röntgen felvétel, mert sajnos nem látok át rajtad, pedig cuki vagy. *Vigyorog.* - El a kezekkel. Az enyém. *Közlöm, mire még ő is meglepődök.* - Oké, oké. *Mosolyodik el.* - Szóval... bejönnél? Szerintem nincs eltörve, de lehet meg van repedve, amivel vigyázni kell.

MioDátum: Kedd, 2014.09.02, 22:07 | Üzenet # 421
Yaoista
- Akkor jó.*Kuncogok. Arra, hogy lefekszünk nem mondok semmit, de nem nehéz kitalálni, de te rendezed.* - Akkor jó ez már jó hír.*Mosolygok, majd elfekszek. Ahogyan nyomkodni kezd, azért felszisszenek. Nem igen örülök, hogy be kell mennem, de a folytatás meglep. Nem az, hogy cuki vagyok ezt megkapom sokszor, hanem te. Nem is tudtam, hogy ezt bóknak vegyem vagy se, de most nem ezzel kell törődnöm. Vicces, hogy már is leáll vagyis most.* - Nos köszi a bókot.*Mosolyodom el és hát tényleg jóképű de nem mondom.* - Nos, ha nagyon muszáj akkor igen.*Sóhajtok fel.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.09.02, 23:47 | Üzenet # 422
Yaoista
- Ó hát ezek tények aranyom. *Kacsint neked.* - Hát... *Gondolkozik el, majd még egyszer végig tapogat kicsit erősebben, mint az előbb.* - Ha nem ennek a morcinak lennél a kis aranybogara, mondanám, hogy ne gyere, de ha meg bajod lesz, letépi a tökeim. *Neveti el magát.* - Fogd már be. *Morgok rá már, kezd felhúzni.* - Öltözz fel, hamar megjárjuk. *Mondja, majd én elkapom a karját és elhúzom.* - Majd beviszem. *Közlöm vele, de szinte fortyogva, de ő nagyon jól szórakozik rajtam.* - Jól van... bent találkozunk. Pá. *Köszön el tőlünk, mire én csak morgok az orrom alatt.*

MioDátum: Szerda, 2014.09.03, 00:07 | Üzenet # 423
Yaoista
*Elvigyorodom tényleg értette a dolgát. Ahogyan ismét nyomogatni kezd jobban felszisszenek.* - Szóval amúgy nem kéne? Ejnye doktor bácsi.*Viccelődöm és rajtatok azért felnevetek, ami fáj, de annyira édes vagy.* - Oké.*Fogadom el a segítséged, de ahogyan átveszel nos az ismét érdekes, de nem mondok semmit.* - Szia.*Intek.* - Érdekes egy doki látszik, hogy a te haverod.*Kuncogok, majd bent felöltözök.* - Akkor mehetünk. Biztos nem vagyok a terhedre?

szela00Dátum: Szerda, 2014.09.03, 12:51 | Üzenet # 424
Yaoista
- Az orvosi szakon évfolyamelső ként végzett ugyan azon az egyetemen, mint amelyikre én jártam. *Mondom azért. Értette ő a dolgát.* - Ha a terhemre lennél, nem lennék itt, nem igaz? *Kérdezem, majd én is felöltözök. Felgyűröm az ingem úját és begyűröm kicsit a derekát, hogy ne látszódjon annyira, hogy tegnap is ez volt rajtam.* - Menjünk. *Fogom meg a kezed és szépen letámolygunk a kocsimhoz. Persze a kis takony még kicsit móresre akart tanítani és végignézte, ahogy kézen fogva vigyázok rád. A kórház felé vettem az irányt és az úton meg se szólalok. Kiszállva megcsörgettem a haverom, hogy itt vagyunk. Felvezettelek a dokihoz, majd be is mentünk már is.* - Na, akkor... vetkőzz aranyom. *Vigyorog el kicsit kajánul, mire azért morgok.* - Egy kicsit itt hagyjuk Mr. Morcost. *Vezet el hátra.* - Mond csak... ti most jártok? *Kérdez rá konkrétan.*

MioDátum: Szerda, 2014.09.03, 13:03 | Üzenet # 425
Yaoista
- Az szép teljesítmény.*Mosolygok és persze rólad tudtam.* - Igazad van.*Bólintok. Végignézlek azért, de nem mondok semmit a tekintetem mindent elmond. A segítséget elfogadom és a taknyot nem veszem észre. A kocsimba én is hallgattok kivételesen. Követlek téged, majd megcsóválom a fejem.* - Nem egy hétköznapi doki vagy, bár nem is várok mást Devan haverjától.*Mosolygok, de nem rosszból.* - Akkor később Morcoska.*Kacsintok rád tetszik ez a becenév. Hátul lekapom a felsőm a kérdése meglep.* - Egyenes kérdés.*Mosolyodom el.* - Nem járunk, mondjuk azt, hogy sexpartner félék vagyunk.*Nem akartam fenyítést mondani meg azt leszámítva se tudom, hogy mi van köztünk.* - Te mennyire ismered?*Kérdezzem.*

Keresés: