Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.08.16, 14:12 | Üzenet # 351 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Kellett nekem megszólalnom.*Sóhajtok fel és mielőtt válaszolnék megelőzöl.* - Attól még, hogy rajtad kívül mostanság nem sexeltem nem jelent gondot vagyis elég sokan környékeznek meg.*Jegyzem meg.* - Mikor hogy, ha ennyire kíváncsi vagy, de ez se volt mostanság, mert időm se volt rá. Minden miattad változott meg.*Jegyzem meg, hiszen az egész életem pár nap alatt felborítottad.* - Hagyjuk.*Legyintek.* - Csak annyit mondtam, hogy jól áll.*Javítalak ki, persze igaz amit mondasz, de így egyben nem mondtam ki. A nyalintás után végignyalok a saját ajkaimon én is.* - Igen tetszik.*Kimászok az ágyból.* - Behozom kaját.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 18:52 | Üzenet # 352 |
 Yaoista
| - Igen, ezt mondtad, de azt is, hogy nem volt senkid már jó ideje. *Jegyzem meg neked.* - Most rosszul kéne magam éreznem? *Kérdezek rá, mert igazándiból, fogalmam sem volt.* - De arra gondoltál, hogy szexi. *Vigyorodom el. Ahogy kimászol, elkapom a karod és finoman visszahúzlak. Megtámaszkodom a fejed mellett és lágyan megcsókollak.* - Majd én, te csak pihenj. *Meg se várom válaszod, már ki is mentem a konyhába. Egy tálba teszem a főztöm, viszek tányért, tálcát, mindent, ami csak kellhet, elég könnyen megtalálok mindent.* - Nem kicsi ez a lakás? *Kérdezem és közben lerakom a dolgokat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 19:09 | Üzenet # 353 |
 Yaoista
| - Így van.*Bólintok.* - Nem tudom. Most ha azt mondanám, hogy igen akkor se éreznéd magad rosszul.*Jegyzem meg.* - De magam se tudom.*Felelem.* - Na jó örüljél igen.*Vallom be végül. Amikor visszahúzol már kérdezném miért teszed, de megcsókolsz, amit viszonozok.* - Oké.*Élvezem a kiszolgálást úgyis én szoktam másokat a munkám miatt. Kényelembe helyezem magam és úgy várlak.* - Hmm jól nézz ki és még mindig jó az illata köszi.*Veszem el a tálcát.* - Micsoda kérdések.*Beleeszek előbb.* - Isteni finom.*Mosolygok.* - Nekem teljesen megfelel meg nagyobbra nem is telne meg tényleg megfelel, miért?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 20:09 | Üzenet # 354 |
 Yaoista
| - Nem, de legalább tudnám, hogy kellene-e. *Vallom be őszintén.* - Jól van akkor. *Hagyom rád.* - Én ezt eddig is tudtam. *Vigyorogtam. Tudtam én, hogy éled a helyzetet, de majd szolgálsz ki te még engem.* - Finom is. *Teszem oda.* - Mondtam. *Ülök le és eszek én is közben.* - Csak kérdeztem, mert olyan kicsinek tűnik. *Nézelődök közben, persze neked nem kell tudnod, hogy mire gondoltam, majd rájössz a tervemre.* - Nincs is elég hely egy tisztességes alaprajz vagy teljes épületet megtervezni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 20:25 | Üzenet # 355 |
 Yaoista
| *Neked is meg volt a magad gondolatmenete az is biztos.* - Tényleg az.*Múltkor is bebizonyítottad az más, hogy utána igen csak szarul sültek el a dolgok.* - Jó a tiedhez képest kicsi, de nekem jó. Megfogom oldani és ha nem tetszik el lehet menni.*Morgok picit, nem bírtam, ha a lakásom fikázzák, ami nekem így se volt legolcsóbb.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 20:51 | Üzenet # 356 |
 Yaoista
| - Csak furcsa. *Vonom meg a vállam.* - Úgy se megyek el, ha elküldesz, sőt... akkor már csak azért is maradok. *Vigyorodom el.* - Csak aztán pontos legyen. Hamarosan elég nagy feladatot fogtok kapni. *Mondom komolyan.* - És nem fog menni egy normális tervezőasztal nélkül. Aki eddig nem szerzett, annak itt az ideje, hogy szerezzen. *Jegyzem meg neked, mert nem láttam nálad ilyesmit, persze ez nem jelentette azt, hogy nincs is.* - Csak hogy tudd... azért csak vannak előnyei, ha a professzorod dug, nem? *Vigyorodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 21:20 | Üzenet # 357 |
 Yaoista
| - Jaja tudom.*Sóhajtok fel és tovább eszek.* - Nem kell aggódnod mindent meg fogok oldani és van asztalom.*Jegyzem meg.* - Összecsuktam múltkor és nem nyitottam ki és egyáltalán nem rossz minőségű sőt.*Teszem azért hozzá.* - Ja vannak és mégis mi?*Kérdezem pimaszul.* - Ezt úgyis megtudtam volna.*Eszek még pár falatot.* - Eleget volt köszi.*Lerakom és elfekszem a hátamra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 22:21 | Üzenet # 358 |
 Yaoista
| - Nem aggódok, csak mondtam. *Most komolyan nem baszogatni akartalak.* - Helyes. *Azért ezt elismertem, hogy nem vetted félvárról a dolgokat.* - Hm.. talán hogy jössz építkezésre? Vagy előre tudod a feladatot? *Kérdezek vissza.* - Biztos? Alig ettél. *Mondom komolyan, azért elég sok sérülésed volt.* - Egyél rendesen, ne szégyenlősködjél. *Cirógatom meg az arcod, de ez most nem tukmálás akart leni, kicsit úgy tűnt, hogy talán a lelkem legmélyén aggódok érted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 22:44 | Üzenet # 359 |
 Yaoista
| - Jó jó.*Bólintok.* - Na jó ezek igazak.*Persze az más, hogy miért is vagyok veled, de ebbe most nem akarok belemenni.* - Tudom és azt is láthattad már, hogy szeretek enni és imádom a hasam, de nem megy most több.*Éhesebbnek gondoltam magam.* - Eszek még ígérem.*Mosolyodom el. A kezedre simítok.* - Nem igazán érzem jól magam... rám tört a rosszullét.*Szorítom meg kicsit kezed.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 23:49 | Üzenet # 360 |
 Yaoista
| - Igen, pont ezért mondtam. *Mondom, de most nem bunkón.* - Rendben. *Ahogy mondod, hogy nem érzed jól magad, elhúzom a kezem, és lepakolok az ágyról, majd befekszek melléd és odahúzlak.* - Nyissak ablakot? *Kérdezem, de továbbra sem vagyok bunkó. Nem tudtam eldönteni, hogy fizikailag vagy lelkileg vagy most ki. Finoman simogatlak és nem erőszakoskodok veled. Azért valahol én is ember voltam, nem csak démon.* - Hamar meggyógyulsz.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.08.18, 00:10 | Üzenet # 361 |
 Yaoista
| *Odabújok hozzád.* - Nem tudom, hogy mi lenne a jó.*Suttogom. A simogatásod tényleg jól esik.* - Az biztos főleg az építkezés miatt.*Mosolyodom el.* - Nem bánom, hogy kiderültek a dolgok bár remélem nem tudják annyian és minden csoda 3 napig tart.*Na meg akiknek nem kéne nem hallják, bár a legjobb haverom ő ma nem volt bent.* - Na de a lényeg most szar lenne egyedül.*Látom be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.08.18, 00:40 | Üzenet # 362 |
 Yaoista
| - Akkor csak pihenjünk. *Simogatlak lágyan és védelmezően ölellek magamhoz. Azért az igaz volt, hogy nem bírtam, ha az én dolgaimba üti valaki az orrát.* - Hidd el nekem, senki nem fog a szájára venni azt a barmot leszámítva. *Mondom komolyan, de őt még mindig el akartam intézni.* - Látod? Tudtam én, hogy jönnöm kell. *Vigyorodtam el.* - Te meg még el akartál zavarni már kétszer ma. *Közlöm veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.08.18, 00:52 | Üzenet # 363 |
 Yaoista
| - Oké ez jó ötlet, az biztos jót tesz és bocsi előre is ha bealszom.*Még mindig nagyon erőtlen vagyok.* - Legyen igazad. Sajnálni tudom a hozzá hasonlókat.*Jegyzem meg.* - Igen igen és milyen jó, hogy ilyen makacs vagy.*Kuncogok. Tényleg nagyon furcsa volt így és most a józan eszem nem is működött és a kis vészjelzőim és tompák voltak veled szembe.* - Már nagyom várom, hogy kivigyél telepre. Komolyan el se hiszem. Életem egyik legjobb napja lesz.*Igen csak izgatott hangon mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.08.18, 01:13 | Üzenet # 364 |
 Yaoista
| - Nyugodtan aludj. Nem azért jöttem, hogy ébren tartsalak, vagy mert piszkálni akarlak... kivételesen. *Mondom félig viccelődve.* - Majd megtanulja a leckét. *Hagyom ennyiben a dolgot.* - Ezt se mondták még nekem. *Mosolyodtam el.* - Ki is megyünk, tetszeni fog biztos. *Puszillak meg.* - Már megbeszéltem... ott lesz az építésvezető is és a kivitelező. Így tudsz majd kérdezni is tőlük, ha akarsz. *Húzlak jobban magamhoz.* - Tudod... minden rendben lesz. Ne félj...
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.08.21, 14:18 | Üzenet # 365 |
 Yaoista
| - Igen kivételesen.*Mosolyodom el.* - Jó lenne, de ne feled, mit beszéltünk.*Kérlek meg ismét.* - Új dolgokat mondok neked.*Mosolygok. A puszid meg lep de jól esik, ami látszódik is.* - Nagyon jó és fogok is, szóval jobb ha felkötik a gatyájukat, mert nagyon sokat fogok kérdezni.*Mosolyodom el. Jobban bújok a húzásra és a folytatás még inkább ledöbbent és a legfurcsább, hogy biztonságban érzem magam most melletted. Nálad én még inkább fura vagyok.* - Remélem és köszönöm.*Nem bírva ki odahajolva megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 00:08 | Üzenet # 366 |
 Yaoista
| - Jó, jó. Nagy fiú vagyok, tudom, hogy mit csinálok. *Hagyom annyiban a témát és ezzel lezártnak is tekintettem.* - Meglepő mód igen. *Ismerem be.* - Minél többet kérdezel, annál jobb. *Igazából nem kis lehetőséget szerváltam most neked, hiszen így kapcsolatokat is tudsz kiépíteni ebben a világban, ami nagyon sokat számít.* - Lehet elhozhatnád pár munkád is. *Jegyzem meg mellékesen. Tényleg kis bújós nyuszó voltál, nem hittem, hogy ennyire, azt hittem, csak túlzol. Csókod meglepett, de viszonoztam.* - Na, most már pihenjél... *Azért még ha geci is voltam veled, legalább valamennyire vigyáztam rád, bár a magam módján az igaz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 12:12 | Üzenet # 367 |
 Yaoista
| - Tudom tudom.*Én se mondok többet.* - Ezzel nem lesz probléma.*Mosolygok.* - Ez remek ötlet és mindenképpen, olyan jó lesz.*Egyre lelkesebb vagyok és csak a sérüléseim miatt nem ugrálok örömömben.* - Oké oké.*Bólintok a csók után és ismét visszabújok és lassan el is nyom újból az álom, azért tényleg megviselt az egész eset.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 12:38 | Üzenet # 368 |
 Yaoista
| *Nem hittem, hogy ennyire várni fogod a dolgot és ennyire oda leszel. Finoman simogattalak és néztem, ahogy lassan elalszol. Kicsit elgondolkoztam rajtad. Nem értettem, hogy mit miért csinálsz. Menekülnöd kéne tőlem, erre itt fetrengsz rajtam gyakorlatilag és békésen alszol. Úgy ölelsz, mintha legalább egy picit érdekelnélek. Láttam mennyire ki vagy készülve.* - És még én vagyok fura... *Suttogom és kisöprök pár tincset az arcodból és adok egy csókot a homlokodra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 12:44 | Üzenet # 369 |
 Yaoista
| *A puszira elmosolyodom és tovább szundikálok, de most sokkal többet. Amikor kinyitom a szemem és megpillantalak elmosolyodom.* - Szia. Nem volt kényelmetlen így? Most többet aludhattam, sőt biztos már sötétedik.*Nézzek ki, majd lassan felülök és nyújtózom egyet. Nem tudtam meddig fogsz maradni de már meg se szólalok meg jelenleg tényleg nem zavarsz, sőt jó, hogy itt vagy.* - Mit gondolsz egy fürdő mennyire tenne jót a sérüléseimnek?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 13:22 | Üzenet # 370 |
 Yaoista
| *Nem bántam, hogy alszol, legalább pihensz egy kicsit.* - Szia. Nem volt. *Mondom kurtán.* - A te pehelysúlyod nem nyom. *Ezt viccen kívül mondtam, ez egyszerűen így volt. Azért én felültem és átmozgattam magam kicsit, mert ettől függetlenül elgémberedtem.* - Nem biztos, hogy jó ötlet feláztatni a sebeid. De nyugodtan fürödj meg, csak ne órákig, aztán újra lekezelem őket. *Húzom föl a pólód és szemügyre veszem a sebeket, közben finoman végig simítok hasfaladon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 13:43 | Üzenet # 371 |
 Yaoista
| - Annyira nem vagyok pehelysúlyú, de hozzád képest igen.*Kuncogok.* - Oké igazad van.*Bólintok és az érintésedre megremegek, de jó érzésből.* - Akkor megyek.*Állok fel, de a járásom igen csak ingatag. Kimegyek a fürdőbe és levetkőzve a kádba mászok és fürdeni kezdek, elég kevés erőm van.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 13:57 | Üzenet # 372 |
 Yaoista
| - Annyira nem... *Hagyom rád, mert azért felszedhettél volna nyugodtan pár kilót. Láttam, hogy alig állsz a lábadon. Sóhajtok egyet és levetkőzők én is, majd bementem hozzád. Odamentem, majd bemásztam mögéd.* - Kinézem belőled, hogy elájulsz itt. *Jegyzem meg és meglepő gondoskodással mosdattalak. Még mindig dühöngtem belül, mérges voltam.* - Majd még pihensz, oké? És holnap tényleg meg ne lássalak akár az egyetem épületénél. Majd elhozom megint az anyagot.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 14:04 | Üzenet # 373 |
 Yaoista
| *Ahogyan bejössz meglepődök ismét, de ez nem új, hogy folyton meglepsz.* - Még ha meg is történne se lenne szándékos.*Jegyzem meg, de csak, hogy mondjak valamit.* - Köszönöm.*Suttogom. Látszik, hogy nekem is szükségem van a gondoskodásra bármennyire vagyok önálló.* - Oké oké. Tényleg rám fér a pihenés, talán ennyi jó volt a verésben, mert amúgy nem pihennék.*Tényleg túlhajszolom magam.* - Itt alszol?*Kérdezlek hirtelen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 14:29 | Üzenet # 374 |
 Yaoista
| - Valahogy sejtettem. *Ez a visszavágás nem jött össze nagyon. Nem mondok semmit a köszönmdöre, mondhatni figyelmen kívül hagyom.* - Tudom, hogy nem. *Hiszen többnyire velem vagy, legalábbis az utóbbi időben.* - Nem terveztem, de ha már ennyire marasztalsz... *Jegyzem meg, szóval ezt egy igennek veheted, bár tényleg nem terveztem eredetileg, de annyira gyengének tűnsz most, hogy féltem, hogy elájulsz és valamivel kinyírod magad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 14:38 | Üzenet # 375 |
 Yaoista
| - Akkor ezt megbeszéltük te kis pimasz.*Mosolyodom el, de nem vitatkozok.* - Tényleg csak pihenni fogok, mert ez a állapot szörnyű, na meg ott van az egyetem, a munka és persze az építkezés. Nem maradhatok le egy ilyen lehetőségről. Most ezzel még közelebb kerülök az álmomhoz.*Mosolyodom el és kicsit neked dőlök. Nem mondok köszönetet, mert mondtad, hogy ne hálálkodjak.*
|
|
| |