Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 14:44 | Üzenet # 376 |
 Yaoista
| - Miért lennék pimasz? Te kérted. *A vicces, hogy még igazam is volt.* - Ha most mégse tudnál jönni, akkor elmegyünk máskor. Ezen ne túráztasd magad. Az első az, hogy rendbe gyere. *az egyetem miatt nem aggódtam, hiszen jó tanuló voltál, mindenki csak áradozik rólad. Hagyom, hogy nekem dőlj és közben pocakod mosdatom.* - Nagyon fájnak a sérüléseid? Még jó, hogy semmi maradandót nem hagyott rajtad...
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 14:54 | Üzenet # 377 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ahogyan mondtad az volt pimasz.*Vigyorgok.* - Nem és nem. Rendbe fogok jönni.*Mondom komolyan és ennyire ismerhettél, hogy milyen makacs vagyok.* - Rendbe fogok jönni.*Magamnak mondtam.* - Elégé most ismét jobban elkezdtek fájni, majd veszek be gyógyszert, bár utálom őket, de most tudom, hogy kell.*Sóhajtok fel.* - Igen az biztos. Nem mondtam, de hozzá rakta, hogy az arcom szívesen elcsúfítaná de abból már neki is baja lenne.*Nem akartam elmondani, de kicsúszott.* - Ilyenkor utálom a külsőmet...*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.22, 23:41 | Üzenet # 378 |
 Yaoista
| - Ja értem. *Hagyom rád.* - Makacs vagy, mint az öszvér. *Sóhajtok egy nagyot.* - Úgy bizony, okos fiú. *Senki se szereti magát bogyókkal tömködni, de ha kell, akkor kell.* - Tudod... ha megtette volna se vesztettél volna semmit a vonzerődön. *Jegyzem meg és az állad alá simítok, majd magam felé fordítom az arcod és lágyan megcsókollak. Még egyszer se csókoltalak meg így. Finom volt és simogató, szinte már törődő.* - De akkor biztos kibeleztem volna, vagy ha nem én, lenne még önként jelentkező...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.08.23, 11:13 | Üzenet # 379 |
 Yaoista
| - Mondták már páran.*Kuncogok, ami vicc, hiszen nem páran, hanem mindenki.* - Okos bizony már amikor.*Mosolyodom el, hiszen veled kapcsolatba igen csak furcsán viselkedem és gondolkodom.* - Valóban?*Vonom fel a szemöldököm.* - Neked tényleg tetszem vagy legalábbis a külsőm.*De ezt már mondtad is. Amikor odafordítasz és megcsókolsz viszonozom, de ahogyan teszed az nagyon meglep, de jobban mint az eddigi cselekedeteid. Ugyanúgy csókollak, mint te engem és ez rettentő jólesik túlzottan is.* - Még jó, hogy nem tette meg..*Suttogom az ajkaid közé, tudtam jól, hogy nem a levegő beszélsz és azért tartottam tőle, meddig mész el.* - Kire gondolsz még?*Oké ott van a családom és a barátaim, de kíváncsi voltam te kire gondolsz. Nem fordulok vissza és úgy kémlelem a szemeid, próbáltalak szinte megfejteni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.24, 21:58 | Üzenet # 380 |
 Yaoista
| - Nem meglepő. *Jegyzem meg.* - Mert mikor nem? *Kérdezek rá érdeklődően, hiszen nem nagyon mondtál még hülyeséget.* - A vak is látja, hogy szép az arcod és jó a tested. Ezt kár túlragozni. *Ezt legalább beismertem, hogy a külsőd bejön.* - Még jó. *Morgom halkan.* - Szerintem a főnököd se örülne. Meg gondolom vannak neked is olyan haverjaid. *Mosom finoman a hátad.* - Na, tiszta vagy. *Állok fel és elveszek a egy törölközőt, majd a derekam köré csavarom. Elveszek egy másikat is és segítek felállni, majd becsavarlak vele. Kihúzom a dugót.* - Lekezellek megint. *Mondom, majd visszamentem veled és elkezdem újra lekenni és lekezelni a sérüléseid is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.27, 19:24 | Üzenet # 381 |
 Yaoista
| - Mondjuk veled kapcsolatba.*Leginkább veled kapcsolatba nem voltam a legokosabb.* - Köszi.*Sikerül kissé zavarba jönnöm pedig ilyen bókra nem szoktam de tőled nagy szó a dicséret, még ha csak a kinézetemre szól.* - Igaz és nem és pont ezért nem hangoztatom vagyis azért se.*Mondom.* - Köszi.*Mosolyodom el. Elfogadom a segítséged és követlek a szobába. Nem mondok semmit csak hagyom magam, többször felszisszenek, de nagyon óvatos vagy azért.* - Köszi.*Felveszek egy másik alsót és egy laza pólót de még ez is nagyon jól áll nekem.* - Nem igen tudok neked holmit adni, kicsit kicsi lenne.*Mosolygok és leülök a kanapéra. Még mindig igen csak el vagyok gondolkodva és téged akarlak megfejteni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.27, 22:14 | Üzenet # 382 |
 Yaoista
| *Nem mondtam semmit, hogy miattam vagy hülye, rád hagyom. Egész aranyos volt zavarod, de arra se mondtam semmi különlegeset.* - Értem. *Nagyon óvatosan láttalak el, nem akartam fájdalmat okozni még véletlenül se.* - Semmi gond. *Visszabújok az alsómba, de jobban nem öltözök fel. Látom rajtad, hogy nagyon agyalsz valamin és engem nézel. Levettem a szemüvegem szép lassan és keresztülnyúlva rajtad, leraktam az éjjeliszekrényre, közben odahajoltam és megcsókoltalak.* - Min gondolkozol ennyire?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.27, 22:23 | Üzenet # 383 |
 Yaoista
| *Nem moccanok sőt csak jobban nézlek a csókod pedig odaadóan viszonozom.* - Rajtad.*Felelem és ismét megcsókollak, majd kiterülök.* - Tudom azt mondtad, hogy felesleges és biztos nem értesz meg de akkor is csak agyalok és agyalok és ez csak erősebb lesz. Nem értem mit miért teszel és azt se, hogy én nem.*Vallom be ismét.* - Nem rég el akartalak téged zavarni, mert nem a legszebb dolgokat vágtad a fejemhez, de elég hamar jött váltás és most is.*Picit elhallgatok.* - Jól érzem magam veled.*Suttogom és bár zavarba vagyok de rád nézzek folyamatosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.27, 22:49 | Üzenet # 384 |
 Yaoista
| - Nem próbáld megfejteni, hogy mit miért teszek. Nincs különösebb oka, ezt elárulom. Csak azt teszem, amitől én jól érzem magam. *Mondom egyszerűen, persze élvezem, hogy szadizhatlak.* - Én nem fogok változni, mellesleg komolyan gondoltam, amit mondtam. *Közlöm veled, hiszen a tények, azok tények.* - Jól érzed? *Lepődök meg. Nem hittem, hogy jól érzed magad velem, hiszen egyébként utáltál és nem is viseltél el.* - Ez így már nem is zsarolás, ha élvezed.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.27, 23:01 | Üzenet # 385 |
 Yaoista
| - Akkor is próbálni fogom.*Közlöm veled komolyan. A folytatás nem esik jól, de most ezért nem is hibáztatlak.* - Mondtam, hogy veled kapcsolatban nem vagyok valami okos.*Mosolyodom el, de ez a mosoly egyben keserű is.* - Most éppen igen és most nem érzem a zsarolás súlyát, de ezt nem tudom, hogy meddig fog tartani. Elmondtam, hogy lehet tönkre fogsz tenni, de az is lehet, hogy beléd esek, na nem mintha mellette nem készíthetnél ki.*Mondom.* - Végén én fogom megszívni úgyis..
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.27, 23:41 | Üzenet # 386 |
 Yaoista
| - Gondoltam. *Hagyom rád a dolgokat.* - Hát tényleg nem. *Értek veled egyet, hiszen hülyeség, amin agyalsz. Nem értettem, hogy mi ez a keserűség, de nem kérdeztem rá.* - Nem lesz köztünk semmi. *Szögezem le. Tényleg nem akartam ámítást, bár őszintén belegondolva, eddig te viseltél el a legjobban, még akkor is, ha csak zsarolás miatt. Elgondolkoztam, milyen lenne veled lenni, de tudtam, hogy hamar feladnád.* - Nem bírnád mellettem. *Engedlek el és felülök törökülésbe.* - Cigit? *Kérdezem, mert nekem már rá kellett gyújtanom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.27, 23:59 | Üzenet # 387 |
 Yaoista
| - Akkor nem lesz köztünk semmi.*Erre nem tudok mit mondani, hiszen attól én még beléd szerethetek.* - Nem tudhatod és lehet te nem bírnád mellettem.*Jegyzem meg, de tényleg nem értem, hogy miért is beszélek erről.* - Az jöhet.*Rá is gyújtunk.* - Most legszívesebben innék, de tudom, hogy nem lehet most. Pedig egy kis erős most jól esne.*Sóhajtok fel.* - Tudod jól mutatna rajtad tetoválás.*Váltok témát.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 00:35 | Üzenet # 388 |
 Yaoista
| - De tudom. *Én komolyan gondoltam és ez látszott is, de az is, hogy magamban erősen gondolkozom ezen.* - Fene tudja. *Rántom meg a vállam, bár én se értem ez milyen téma már. Semmi értelme nem volt. A cigit élvezem, mint mindig.* - Hát ma kénytelen vagy alkoholizmus nélkül élni. Gyógyszer kell? *Kérdezek rá.* - Gondoltam már rá, csak nincs semmi, amit aztán magamra varratnék. Majd ha lesz valami, akkor csináltatok. *Mondom és közben elfekszem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 00:44 | Üzenet # 389 |
 Yaoista
| *Erről vitatkozhatnánk is, ami még viccesebbé tenné a helyzetet, na és látszik rajtad vagyis úgy tűnik, hogy azért te is elgondolkodtál rajta.* - Azért valahogy kibírom.*Mosolygok.* - Igen, majd a cigi után.*Bólintok.* - Hátadon nagyon jól mutatna.*Simítok végig rajta.* - De mondjuk a mellkasodon is.*Simítok azon is végig, mikor mellém fekszel.* - Még akarok én is.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 01:13 | Üzenet # 390 |
 Yaoista
| - Majd bepótolod. Vagy pótoljuk. *Vigyorodom el.* - Rendben. *Szívom tovább a cigit. Jól esett simításod, mind a hátamon, mind a mellkasomon is.* - Mit szeretnél? *Kérdezem és végigsimítok válladon, a tetoválásodon.* - Neked jól áll nagyon. Illik hozzád. *Ismerem be, majd kiveszem a hajgumit a hajadból. Most jöttem rá, hogy nem is láttalak még nagyon leengedett hajjal. Meg kellett hagyni, ez is jól állt, bár ilyen arccal nem volt nehéz dolgod. Beletúrók a hajadba, majd odahúzlak és megcsókollak. Most olyan volt, mintha együtt lennénk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 01:19 | Üzenet # 391 |
 Yaoista
| - Mindkettő elképzelhető.*Vigyorgok. Miattad is ihatok, majd ez is nagyon valószínű.* - Az építészettel kapcsolatba, de még teljesen nem gondoltam végig.*Felelem.* - Köszönöm.*Mosolygok. Nem mondok semmit, ahogyan kiveszed a hajamból gumit.* - Sokszor el is fejtem kiengedni.*Mondom, majd amikor megcsókolsz elnyomom a cigit és viszonozom. Rád fekszek és egyre inkább elmélyítem a csókunkat.* - Finomak az ajkaid.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 21:00 | Üzenet # 392 |
 Yaoista
| - Értem. *Nem kérdezgettelek tovább, gondoltam még nincs pontos elképzelésed. Azt hittem, hogy hisztizni fogsz azért, mert kibontom a hajad. Folyamatosan viszonozom a csókjaid és átfordulok veled, elfelejtettem hirtelen a sérüléseid, annyira inkább a csókra figyeltem. Finoman besimítok pólód alá, akkor éreztem meg és hirtelen leálltam.* - Bocs... *Suttogom, de nem engedlek el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 21:05 | Üzenet # 393 |
 Yaoista
| *Bár az átfordulásra kicsit felszisszenek de nincs ellenemre és csak csókollak tovább. Érintésedre felsóhajtok és akkor kapcsolok, amikor bocsánatot kérsz.* - Nem baj..*Simítok az arcodra.* - Kívánlak az a igazság.*Jelentem ki és ismét megcsókollak.* - Tudom nem kéne és fájnak is a sérüléseim, de a szex kikapcsolna, annyira csak nem lenne rossz utána nem?*Csókolok nyakadba is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 22:32 | Üzenet # 394 |
 Yaoista
| - Azaz igazság, hogy én is téged. *Ismerem be és viszonozom csókod.* - Honnan tudjam? A te tested, nem az enyém. az én farkam biztos nem fog fájni. *Mondom mellékesen és nyakamra sóhajtok, majd végignyalok a tiéden.* - Nem foglak megdugni... de... *Nyúlok be nacidba és farkad kezdem simogatni. Azért tényleg aggódtam érted kicsit. Valahogy most nem is éreztem azt, hogy zsarolnom kéne téged, hanem teljesen jó így, mintha együtt lennénk, de ez úgy se megy sokáig.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 22:41 | Üzenet # 395 |
 Yaoista
| - Ennek örülök.*Mosolygok.* - Őszintén még így senkivel, hogy ilyen állapotba vagyok.*Célzok a sérüléseimre.* - De?*Vonom fel a szemöldököm és erre hamar választ is kapok.* - Ahh ez jó ötlet.*Nyögöm. Hajadba túrva megcsókollak és a másik kezemmel az alsódba nyúlva én is simogatni kezdelek. Tényleg furcsa volt az egész helyzet, mintha járnánk.*
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2014.08.28, 22:53 |
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.29, 00:02 | Üzenet # 396 |
 Yaoista
| *Sejtettem, hogy senkivel nem feküdtél le még ilyen állapotba, meg is lepődtem volna, ha igen. Válasz helyett tovább csókollak. Belesóhajtottam csókunkba, ahogy simogatni kezdtél te is. Elég hamar meg is keményedek, az tény. Tényleg kívántalak, de még mindig furcsa volt ez az egész. Nem sűrűn fordult elő, hogy én bárkivel is gyengéd legyek. Nem tudtam elképzelni, hogy bárkivel így bánjak, mint most veled. Folyamatosan csókollak és simogatlak, meglepően gyengéden, mintha fontos lennél nekem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.29, 00:12 | Üzenet # 397 |
 Yaoista
| *Nem gondolná rólad az ember, hogy ennyire figyelmes és gyengéd tudsz lenni. Aki beéri, hogy csak így kényeztessék.* - Devan....*Nyögöm igen csak kéjesen a neved. Kicsit elveszem a kezem és eltollak téged is de csak annyira, hogy levegyem a felsőmet.* - Meleg lett..*Mosolyodom el és ismét megcsókollak és simogatni kezdelek és a hátad finoman karmolgatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.29, 21:35 | Üzenet # 398 |
 Yaoista
| *Igazából most azt sem vártam el, hogy te bármit is csinálj, de ha már csinálod, akkor hajrá. * - Mi az? *Vigyorodom el és megcsókollak újra. Hagyom, hogy eltolj, majd kicsit elmosolyodom.* - Lökött vagy. *Simítok végig óvatosan mellkasodon, majd újra farkad simogatom. Lesimítom rólad alsó nacid is, nem kell az, így sokkal kényelmesebben férek hozzád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.29, 21:53 | Üzenet # 399 |
 Yaoista
| - Semmi.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Csak amennyire kell.*Kuncogok. Érintésedre megremegek és a lábaim is jobban szétteszem, azért szívesen tovább mentem volna, de hát nem lehet.* - Ahh még ebben is jó vagy.*Nyögöm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.29, 22:05 | Üzenet # 400 |
 Yaoista
| *Láttam én, hogy tovább mennél, de én akkor sem akartam még.* - Tudom. *Vigyorodom el és folyamatosan simogatlak és kényeztetlek. Még így is aggódtam a sebeid miatt, mert nem akartam, hogy felszakadjon bármilyen sebed. Nyakad kezdem csókolgatni és harapdálni, de azt is sokkal finomabban. Tényleg úgy csináltam, mint akit érdekelsz.*
|
|
| |