Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.02, 23:39 | Üzenet # 526 |
 Yaoista
| - Helyes. *Mondom a pihenésre.* - Akkor összeütök valamit. *Elveszem a kávém és belekortyolok, majd lerakom és előveszek mindenfélét.* - Ahha. *Mondom röviden és előveszek egy serpenyőt is.* - Menj, pihenj le, szólok, ha kész. *Közlöm a tényeket. Egy fél óra alatt fejedelmi reggelit csináltam neked. Megterítettem, majd kiabáltam neked.* - Kész van Aaeron, gyere! *Miután odajöttél és leültél, elkezdtem neked szedni.* - Mennyit kérsz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.10.02, 23:55 | Üzenet # 527 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Oké.*Bólintok.* - Megyek megyek.*Be is megyek a saját szobámba és felöltözök, majd elterülök és akkor megyek ki amikor szólsz.* - Vááóó micsoda lakoma.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Majd szólok, ha elég.*Kuncogok és elég sokat kérek.* - Jó étvágyat.*Eszek bele.* - Még mindig ügyes vagy.*Mosolygok és tényleg falok most.* - Jó volt úgy aludni.*Jegyzem meg, de magam se tudom miért, nálad már az aha is haladás volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.03, 00:19 | Üzenet # 528 |
 Yaoista
| *Csak szedek és szedek és szedek, amíg azt nem mondod, hogy elég, aztán magamnak is.* - Neked is. *Én még félmeztelen voltam egy melegítőnadrágba.* - Köszi. *Jó volt látni, hogy habzsolsz.* - Hé, nem fogom megenni előled, szóval nyugi. *Borzolom meg a hajad. Szavaidra nem tudom, hogy mit mondjak neked. Kezdtél érdekelni és ez kikészített, főleg azért, mert tudtam, hogy nincs jövője a dolognak. Tudom, hogy úgy se fogok neked kelleni a végén.* - Örülök. *Mondom és beleiszok a kávémba, mert még nem ittam nem.* - Azt hittem, félni fogsz tőlem.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.03, 00:25 | Üzenet # 529 |
 Yaoista
| - Köszi.*Mosolygok.* - Igaz bocsika, csak tényleg rám tört az éhség.*Kuncogok és visszaveszek. Örülök, hogy nem szólsz be éppen már ez is haladás. A kijelentésedre viszont nem számítok, de ugye mindig meglepsz.* - Én is és féltem is, de hamar elmúlt úgy látszik és igazából kívánlak is, bár ezzel biztos nem mondok újat. Lehet amikor lefekszünk a testem másként fog elsőre reagálni, de szerintem működni fog.*Magyarázom, majd kapcsolok.* - Sokat beszélek ismét.*Tömöm inkább a fejem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.03, 01:17 | Üzenet # 530 |
 Yaoista
| - Hát arra rájöttem, hogy kívánsz, mikor tegnap csak úgy hirtelen leszoptál. *Közlöm veled, de még csak bele se pirulok a szövegbe vagy valami.* - szóval működni fog, értem. *Mondom komolyan.* - Ugyan már. *Nevettem el magam.* - Nem tudsz olyat mondani, amit nem tudnék. *Vigyorodom el és odahajolva lenyalok egy kis kaját az ajkaidról.* - Kisdisznó. *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.03, 01:27 | Üzenet # 531 |
 Yaoista
| - Khmm nos igen.*Nevetek fel zavartan.* - Igen.*Bólintok, majd felvonom a szemöldököm, de mire mondanék valamit te lenyalsz egy kis falatot, amitől elpirulok kicsit.* - Nem is.*Motyogom.* - Különben meg párszor megleptelek, például tegnap is szóval tudok olyat tenni na meg mondani is amit nem tudsz.*Ezt nem tagadhatod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.10.03, 01:51 | Üzenet # 532 |
 Yaoista
| - Hmm... lehet nem tudok mindent, de ár elég jól kiismertelek. *Vigyorgok.* - Akkor csak kismalac? *Húzom az agyad.* - Egyébként a tetteid jobban meglepnek néha. *Vallom be.* - Mint most is. *Igazából nem értettelek.* - Egyébként hogy érzed magad? *Kérdezek rá burkoltan, hogy a feneked fáj-e illetve az oldalad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.03, 01:54 | Üzenet # 533 |
 Yaoista
| - Kezdesz.*Sok mindent nem tudtál rólam, de volt benne valami amit mondasz, de még magamnak se akarom beismerni.* - Mert az jobb.*Morgok édesen, majd felsóhajtok.* - Na jó tudok az lenni.*Ismerem el.* - Azt elhiszem.*Kuncogok.* - Kölcsönös.*Mosolygok.* - Én is meglepem magam folyton.*Nevetek fel és a kérdésed jól esik ismét.* - Egyre jobban vagyok.*Tudtam mikre gondolsz.* - Jövő héten már szerintem mehetek suliba meg a sex is menne.*Teszem hozzá ez úgy kicsusszan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.05, 14:58 | Üzenet # 534 |
 Yaoista
| - Talán. *Azért aranyos volt, ahogy morogtál, de erre a gondolatra meg kiakadtam. Mi az már, amit gondolok?* - Na látod. *Támasztom alá.* - Akkor nem csoda, ha én is meglepődök. *Azért ez jól esett az önbecsülésemnek. Szerettem kiismerni az embereket. A folytatásra bólintok és igen csak elgondolkozok, úgyhogy pár percig meg se szólalok.* - Kezdem úgy érezni ez már nem is zsarolás, ha ennyire élvezed. *Nyugtázom végül mire jutottam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.06, 23:06 | Üzenet # 535 |
 Yaoista
| - Nos nem.*Mosolygok, majd a folytatásra picit felsóhajtok.* - Igaz most se jutott eszembe, amíg nem említetted. Nem tagadom, hogy több olyan pillanat van, amikor elfelejtem, hogy miből indult ez az egész.*Direkt nem mondom ki a szakítást. Felállok és oda megyek, majd beleülök szemből az öledbe.* - Miért hozod ezt fel többször is?*Kérdezlek és az arcodra simítok.* - Hiszen téged nem érdekel, hogy állok hozzád vagy tévednék?*Kérdezlek, de mielőtt válaszolnál megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 09:36 | Üzenet # 536 |
 Yaoista
| *Nem értettem, hogy felejted el ezt az egészet. Olyan furcsa voltál. Megtartalak a hátadnál, ahogy az ölembe ültél.* - Semmi közöd hozzá. *Közlöm veled a tényállásom. Csókod viszonozom, majd nyakad kezdem csókolgatni.* - Ami azt illeti... tényleg nem érdekel, hogy mit akarsz vagy hogy állsz hozzám. *Közlöm és közben harapdállak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 12:06 | Üzenet # 537 |
 Yaoista
| *A válaszod meg se lep, de a nyakamra nem számítok és jobban felnyögök.* - Ha te mondod...*Suttogok csak ennyit valahogy nem tudlak komolyan venni, hiszen a tetteid meghazudtolnak.* - Most engem folytatsz reggelire?*Lehelem a füledbe és bele is nyalok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 12:46 | Üzenet # 538 |
 Yaoista
| *Kacérkodásodra elvigyorodom kicsit.* - Mivel útba vagy és nem tudom befejezni, nincs más választásom, nem igaz? *Azért sóhajtok egy aprót a fülemre, mert az egyik legérzékenyebb pontom volt.* - Kis mocsok, alig várod, hogy tövig benned legyek, mi? *Kérdezem vigyorogva és megcsókollak jó hosszan.* - De még pihenned kell. *Simítok ki pár tincset az arcodból.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 13:04 | Üzenet # 539 |
 Yaoista
| - Ezt úgy mondod, mintha nem tudnál egy mozdulattal kirakni az öledből.*Kuncogok és feltűnik a reakciód, viszont mire bármit tennék beszólsz amire elpirulok kicsit.* - Hmm talán.*Vigyorgok azért a zavarom ellenére és viszonozom a csókod.* - Igen tudom és pihennek is.*Vigyorodom el sunyin és finoman elkezdem az egyik füled rágcsálni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 13:23 | Üzenet # 540 |
 Yaoista
| - Most nem is, mert ha rosszul pakollak, még baj lesz. *Azért aggódtam érted rendesen.* - Csak talán? *Húzom fel a szemöldököm és elnevettem magam.* - Ahha, látom. *Fülemre sóhajtozok és hát érezhetted, hogy kezdek éledezni.* - Figyelj Aaeron... ha csak nem fogsz megint leszopni, a helyedbe leállnék, mert amint jobban leszel, úgy gerincre váglak, hogy utána azért nem fogsz tudni menni suliba és dolgozni. *Közlöm veled a tényeket és közben a nyakad kezdem csókolgatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 13:33 | Üzenet # 541 |
 Yaoista
| - Igazad van.*Mosolyodom el és feltűnik, hogy óvsz, de nem mondok semmit, úgyis tagadnád.* - Talán annál jobban.*Kuncogok.* - Tökre kényelmes itt nekem.*Vigyorgok és a reakciód nagyon tetszik.* - Igen?*Vonom fel a szemöldököm, majd csak elvigyorodom.* - Na és ha leszoplak akkor nem vágsz gerincre?*Kérdezlek, ami nyögésbe megy át.* - Különben nem mondtam, hogy nem vágyok pont erre, hogy jól megdugj...*Azért engem se kellett félteni és te ismét felkorbácsoltad a szenvedélyem, ami eddig szunnyadt. Megint a füled veszem kezelésbe és nem hagyom magam és a farkadra simítok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 14:11 | Üzenet # 542 |
 Yaoista
| - Azt sejtettem. *Gondoltam, hogy nagyon jó itt neked.* - Hm, jogos. Akkor nem annyira, hogy aztán ne tudj menni sehova. *Mosolyodom el és a nyakad tovább kóstolgatom.* - Jogos, de most akkor sem lehet. Valld be, hogy ezt külön élvezed. *Halkan sóhajtoztam, farkamra pedig morogtam kicsit. Én is farkadra simítok, de én már bele az alsódba.* - Fene beléd. *Mormogom, majd megcsókollak, de nem vagyok valami meggyőző.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 14:19 | Üzenet # 543 |
 Yaoista
| - Kivéve, ha belendülünk.*Kötekedek már csak azért is, na meg ezzel aláírom ismét, hogy vágyom rád.* - Az az igazság, hogy nagyon de nagyon élvezem.*Suttogom a füledbe és belenyalok, majd a markolásba a füledbe nyögök.* - Igen a fenébe velem.*Kuncogom és élvezem a helyzetet nagyon is, hogy úgymond kínozhatlak. A csókod viszonozom igen vadul és én is nacidba nyúlok és úgy kezdem el simogatni farkad és egyre jobban csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 14:38 | Üzenet # 544 |
 Yaoista
| - Na igen. *Vigyorodom el, azért én is élveztem, meg kell hagyni.* - Veszem észre kis aljas. *Sóhajtok fel nyalásodra.* - Ezt mondom. *Értek veled egyet, közben pedig igen csak megkeményedtem már. Ajkaid falom folyamatosan és közben simogatlak. Közelebb húzlak magamhoz és összefogom farkunkat, így hajtva magunkat az élvezet felé.* - De hamar elkezdtél csöpögni... *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.10.07, 14:44 | Üzenet # 545 |
 Yaoista
| - Az vagyok de élvezed.*Vigyorgok és én is hamar megkeményedem, most sincsen nehéz dolgod. Ahogyan összefogod a farkainkat én a tied elengedem.* - Ahh miattad van.*Erre ismét picit elpirulok, hogy ilyen könnyen zavarba tudsz hozni. A hátad kezdem el karmolászni és ismét a füled kényeztetem, hamár ennyire érzékeny vagy rá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.09, 15:44 | Üzenet # 546 |
 Yaoista
| - Más helyzetben jobban élvezném. *Csókolgatom a nyakad.* - Tudom. *Vigyorodom el. Kezdtem rájönni, hogy milyen kis szexmániás vagy. Jólesően sóhajtozok mindenre, amit csinálsz, néha kicsit morgok is. Közben persze én sem lustálkodom és folyamatosan simogatom magunkat. Pólód alá simítva én is simogatni kezdem hátad, de nagyon óvatosan, nehogy fájdalmat okozzak neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.10.11, 14:12 | Üzenet # 547 |
 Yaoista
| - Lesz hamarosan olyan is.*Suttogom érzékien. Jó érzés, ahogyan a hátam simogatod és egyáltalán nem okozol fájdalmat, tényleg nagyon jól esik a gyengédséged. Szabad kezemmel a hajadba túrok és vadul megcsókollak és a csípőm is mozgatni kezdem, hátad is jobban karmolom. Nem akarok bevadulni, de nem tudok veled betelni és teljesen beindítasz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.10.14, 12:17 | Üzenet # 548 |
 Yaoista
| *Tetszett, hogy ennyire beindultál, bár ezt be nem ismertem volna semmi pénzért. Lesimítottam fenekedre és megmarkoltam, majd benyúltam a nacidba és finoman simogattam bejáratod. Nem akartam messzebb menni, mert tudtam, hogy az fájna még, de gondoltam ennyi belefér. Mozgásodra persze morogtam és egyre hevesebben simogattam magunkat miközben csókod viszonozom, szinte tépem a szád, annyira belemerültem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.10.14, 21:21 | Üzenet # 549 |
 Yaoista
| *A popsimra felnyögök ismét, főleg ahogyan a bejáratomat kezded el simogatni. Nem ijedek meg és jól esik és tényleg várom, hogy letudjunk feküdni, ami tényleg furcsa azok után, hogy mi történt, bár a többi tetted miatt zavarsz meg és attól érzem, hogy érdekelek még ha sokszor tagadod is és minden kifog derülni és lehet rosszul fogok járni, de a józan eszemre nem tudok hallgatni és most nem is akarok belegondolni, csak a jelenre gondolok. Nem bírom már nagyon sokáig és elélvezzek. Hozzád bújok és igen csak lihegek a füledbe.* - Ez jó volt nagyon...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.10.14, 23:00 | Üzenet # 550 |
 Yaoista
| *El se hittem, mennyire ki vagy éhezve. Veled egyszerre élveztem el én is, és lihegve öleltelek. Megtöröltem egy szalvétába a kezem és megcsókoltalak.* - Telhetetlen... *Közlöm veled, de nem raklak ki az ölemből, sőt kicsit jobban odahúztalak, hogy le ne csússz. Nem értettelek és nagyon összezavartál engem, ami bosszantott. Kisimítok pár kósza tincset az arcodból és adok egy puszit.* - Elfáradtál?
|
|
| |