Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.10.18, 13:19 | Üzenet # 576 |
 Yaoista
| - Mindig. *Vagyis az ilyen dolgokat kimondom, a többiről meg nem kell neked tudni. Én is rágyújtok és hallgatom a magyarázatod.* - Ez semmi. Azt hittem ölre mentetek vagy valami. *Nyugtázom, majd nyújtózkodok egyet. Felállok és felemelem az állad és megcsókollak hosszan.* - Nézzük, mit nem értesz. *Intek a fejemmel a nappali felé. Bemegyek, nem várlak meg persze és leülök a kanapéra kényelmesen, pár gombot is gombolok az ingemen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.10.18, 13:32 | Üzenet # 577 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Az erőszak semmire nem megoldás és ezek viták éppen elegek voltak.*Jegyzem meg. A csókod viszonozom, majd csak bólintok. Elszívom a cigimet, majd utánad megyek és leülök melléd. Azért megnézlek és csak utána kérdezzek, de persze a füzetem a kezembe veszem. Látszik, hogy nem unatkoztam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 16:01 | Üzenet # 578 |
 Yaoista
| *Láttam a tekinteted, hogy megnéztél. Mindent elmagyarázok, amit nem értesz és igazából kicsit meg is lepődtem, hogy magadtól ennyi mindenre rájöttél.* - Ez nem jó,.. *Mutatom meg és kijavítom, de ami jó volt arra csak bólintottam.* - Egész jó. *Nyugtázom végül a dolgokat. Kezdted végre használni a kreativitásod is.* - Fejlődsz. *Ismerem be.* - Van még mit, de haladsz. *Simogatom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 16:14 | Üzenet # 579 |
 Yaoista
| *Mint mindig nagyon figyelek rád, hiszen tényleg jól is magyarázol és hát tehetséges vagy.* - Ohh már értem.*Bólintok, majd amikor megdicsérsz elmosolyodom.* - Köszönöm ezt még így sose mondtad csak az építő kritikát, ami persze nem baj.*Simítom az arcom kezedbe.* - Az lesz a legjobb, ha végre ötöst kapok, na először négyest.*Vigyorgok.* - Mert azért elég bosszantó kik kapnak jó jegyet, de úgy veszem, hogy a fejlődés miatt csinálod vagy nem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 17:02 | Üzenet # 580 |
 Yaoista
| - Majd meglátom hányast kapsz. *Jegyzem meg, mert attól szigorú voltam nagyon. Veled különösen, mert tudom, hogy te tényleg építész akarsz lenni, a többiek nagy részének ez csak időtöltés.* - Az én dolgom az osztályozás. Egyébként elmagyaráztam már, hogy mit várok tőled. *Mondom komolyan és leveszem a szemövegem, majd lerakom az asztalra.* - Úgy veszed, ahogy akarod.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 17:06 | Üzenet # 581 |
 Yaoista
| - Jó csak megjegyeztem.*Sóhajtok fel.* - Igen igen tudom.*Már bánom, hogy megszólaltam.* - Köszönöm a segítséget.*Teszem le a füzetem.* - Milyen ritka így látni.*Simítok az arcodra, majd megcsókollak és az öledbe mászok.* - Kihasználom a helyzetet.*Vigyorgok és tovább csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 17:20 | Üzenet # 582 |
 Yaoista
| - Szívesen. *Bólintok. Csókod viszonozom és azért se szólok, mert belemásztál az ölembe, gondoltam, hogy nem fogod magad visszafogni. Átkaroltalak és a pólód alá csúsztatva a kezem, hátad cirógatom.* - Sejtettem. *Suttogom ajkaidra és két csók között.* - Mit szeretnél? *Gondoltam valamit szeretnél, ha már így idemászol meg minden, bár igazából nem zavart.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 18:03 | Üzenet # 583 |
 Yaoista
| *Kezedre jól esően felsóhajtok.* - Hmm én csak úgy csókolgatlak.*Kuncogok és tovább csókollak, de abbahagyom.* - Na de jobb, ha leállok, mert beindulok.*Vigyorgok és kimászok az öledből.* - Mond csak, hogy hogy nem olyan lakásban laksz amit te terveztél? Vagy esetleg te tervezted?*Kérdezlek kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 19:03 | Üzenet # 584 |
 Yaoista
| - Csak úgy? *Kérdezek vissza gyanakodva.* - Az nem lenne jó, még pihenned kell. *Cirógatom meg az arcod.* - Elég, ha én tervezem őket. Így is folyamatosan dolgozok szinte. Akkor fogok egy saját építésű házba költözni, ha netalán családom lesz, bár erre semmi esély. *Nyugtázom a dolgokat.* - Úgyhogy ebben a lakásban elvagyok. *Nyugtázom végül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 19:18 | Üzenet # 585 |
 Yaoista
| - Csak úgy.*Kuncogok.* - Igen tudom pont azért.*Simítom az arcom kezedbe, ezek a mozdulatok egyre jobban esnek.* - Értem.*Bólintok.* - Családod is lehet akár. Te gondolkoztál olyanon, hogy örökbefogadás?*Kérdezlek, majd kapcsolok.* - Bocsi sokat kérdezek.*Motyogom zavartan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 20:02 | Üzenet # 586 |
 Yaoista
| *Csak megcsóváltam a fejem, kérdésedre meg elgondolkoztam.* - Nem, nem gondolkoztam. *Jegyzem meg.* - Egymagamra nem vállalnék be egy gyereket. *Magyarázom meg az okát. Én tényleg eldöntöttem már eleve, hogy senki se lesz, aki elvisel engem.* - Úgyhogy ez ennyiben is marad. *Mondom végül neked.* - És te? Hogy képzeled?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 20:21 | Üzenet # 587 |
 Yaoista
| *Nem mondok semmit erre, hogy te tényleg egyedül maradsz, éreztem lesz ez még köztünk téma. * - Nos én mindig is szerettem volna és akarok is. Tudod, a húgommal is sokat foglalkoztam és van némi gyakorlatom is, na meg élvezem is. Tudom nem lenne könnyű menet, de a sok hülye véleménye sose érdekelt. Lényeg, hogy szeretnék és remélem lesz is, persze nem egyedül. Minden olyan messze van még. Hiszen itt a suli, majd karriert szeretnék építeni, mindent a maga idejébe.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 20:58 | Üzenet # 588 |
 Yaoista
| *Csöndesen hallgatlak és biztos voltam benne, hogy ilyen életed lesz.* - Értem. *Mondom végül, de én nem mosolyogtam. Kinyújtottam a kezem és megsimogattam az arcod.* - Majd biztos befut a pasid, akire vársz. *Mondom, de én se tudom, hogy miért. Felállok és nyújtózkodok egyet.* - Elmegyek zuhanyozni. *Hagylak ott és bemegyek a fürdőbe, majd beállok a zuhany alá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 21:55 | Üzenet # 589 |
 Yaoista
| *Olyan furcsa a reakciód és az is, amit mondasz, de rád vallott. Lehunyom a szemem az érintésedre, de nem mondok neked semmit a megjegyzésedre.* - Oké.*Bólintok és kicsit várok, de végül utánad megyek.* - Nem baj, ha csatlakozom?*Kérdezlek és már vetkőzni is kezdek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 22:36 | Üzenet # 590 |
 Yaoista
| *Már bent álltam a zuhany alatt, mikor bejössz.* - Minek kérdezed, ha már eldöntötted? *Kérdezek vissza, persze nem volt baj. Már szappanoztam magam, úgyhogy tiszta hab voltam. Nagyon szexin festettem, ahogy szépen folyt rajtam végig a víz, a hajam is vizes volt és egy laza mozdulattal hátrasimítottam. Ahogy bejössz, rád nézek és végigsimítok az oldaladon. Látszódtak a foltok rendesen. Tőlem ez egyfajta bocsánat volt, csak nem futotta többre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.10.19, 22:42 | Üzenet # 591 |
 Yaoista
| - Tudod próbáltam legalább kicsit udvarias lenni.*Kuncogok és tovább vetkőzök, de lassan haladok, annyira nézlek, de csak sikerül csatlakoznom. A simításodra elmosolyodom és megcsókollak.* - Tudod ez nem fair, hogy ennyire szexi vagy.*Mérlek végig a csók után és végigsimítok a felsőtesteden.* - Jó gének is sokat számítanak mi?*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 01:26 | Üzenet # 592 |
 Yaoista
| - Azzal, hogy berontasz és már vetkőzöl is? Hűha, megerőltetted magad. *Jegyzem meg, de ezzel nem szállhatsz vitába.* - Szerintem nagyon is fair. *Mondom csókod után.* - Számítanak, persze. *Bólintok.* - De valószínű az is, hogy sokáig sportoltam és még mostanában is eljárok futni. *Azért szép kockás volt a hasam.* - Neked gének? *Kérdezem érdeklődve.* - Ha nem lenne farkad, azt hinném nő lennél, annyira finom a bőröd. *Azért érdekes tudtam bókolni xD. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 01:39 | Üzenet # 593 |
 Yaoista
| - Nem nem, hanem mert megkérdeztem.*Vigyorgok akkor se hagyom magam.* - Szerintem nem.*Kuncogok.* - Ohh értem.*Bólintok és a tovább simogatom a hasad.* - Igen gének leginkább. Mondjuk szoktam úszni meg néha futni, de nem viszem túlzásba.*Nevetek fel, majd ahogyan folytatod felvonom a szemöldököm.* - Ez nálad bók?*Csóválom a fejem, majd elmosolyodom.* - Azért nem csak a farkamon látszik, hogy pasi vagyok, de azért köszi. Oké tudom nem vagyok az a tipikus pasis kinézetű.*Kuncogok, majd a csempének tolva vadabbul megcsókollak.* - Ha gondolod megmosom a farkad, hogy szép tiszta legyen.*Markolok rá, eddig bírtam magammal.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 01:56 | Üzenet # 594 |
 Yaoista
| - Ahha. *Hagyom rád. Nem zavart, hogy simogatod a hasam.* - Értem. *Nyugtázom, majd kérdésed nem igazán értettem, szerintem tény volt, hogy az volt.* - Hát még talán abból, hogy nincsenek melleid. *Mondom őszintén.* - Na jó, meg az alapvető jegyek, de egy női ruhába simán el tudnánk adni téged csajnak bármikor. *Az volt a szép az egészbe, hogy komolyan is gondoltam. Nem tiltakoztam, hogy a csempének nyomsz és csókod is viszonozom.* - Nincs valami nagy kitartásod. *Suttogom ajkaidra és megmarkolom a feneked.* - Ha nemet mondanék se bírnád ki. *Vigyorodom el és belecsókolok nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 02:09 | Üzenet # 595 |
 Yaoista
| - Na attól még, hogy az arcomon a vonások finomabbak nem nőiesek.*Morgom.* - Na azért.*Mondom, de a folytatásra csak megcsíplek picit.* - Mocsok vagy, így bókolni.*Csóválom a fejem, de kuncogok azért.* - Eddig volt, de te ezt a kitartást igen csak eltüntetted.*Lehelem az ajkaid közé.* - Kend rám, de te meg hülye lennél nemet mondani.*Vigyorgok és felnyögök kicsit. Még picit csókollak, majd a nyakad kezdem csókolni és kicsit megszívom, majd lejjebb haladok és a felsőtesteden is előidőzök. Végül letérdelek eléd és a combjaid is csókolgatom, majd végül a farkadra simítok.* - Különben szép farkad van.*Jegyzem meg és végignyalok rajta, majd a makkod kezdem el szopogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 02:52 | Üzenet # 596 |
 Yaoista
| . De, az ajkaid kifejezetten nőiesek. *Már csak azért is húztalak, hogy morogj. Szerintem nem vagyok mocsok.* - Nem tüntettem én el semmit. *Nyalok végig az ajkaidon.* - Valahogy úgy. *Hagylak kibontakozni, nem irányítalak. Ha már ennyire rám vagy indulva, tényleg hülye lennék elutasítani, persze én nem vagyok köteles viszonozni. Néha halkan morranok, főleg mikor már makkom szopogatod.* - Tudom. A kis szádba különösen jól mutat. *Közlöm vigyorogva és fejed kezdem simogatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 02:58 | Üzenet # 597 |
 Yaoista
| - Az egy dolog.*Morgok édesen* - Pedig de.*Fogok rád mindent.* - Azt gondoltam.*Vigyorodom el és a végül a számba véve szopni kezdelek de nem siettem el és igen csak lassan kényeztetlek és kezeimmel a golyóid kényeztetem.* - Finom desszert.*Vigyorgok és le se veszem rólad a szemem miközben ízlelgetlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 03:55 | Üzenet # 598 |
 Yaoista
| *Én sem siettelek, hagytam, hogy kényeztess. Kényelmesen nekidőltem a csempének és megtámaszkodtam, közben persze tovább simogattam a fejecskéd.* - Egészségedre. *Vigyorgok én is. Halkan lihegek és morgok néha. Igen csak élveztem kényeztetésed, néha löktem is egyet, de nem direkt, egyszerűen csak ügyes voltál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 04:13 | Üzenet # 599 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom picit a szövegeden. A csípő mozgásod nem zavar, hiszen semmi durva nincs benne és ilyet én is csinálok. A tempómon gyorsítani kezdek és már rendesen szoplak. Így, hogy folyt rám a víz én is igen csak szexi vagyok és alapból az egész helyzet egyre túlfűtöttebb. A farkadról golyóidra térek és azokat szopogatom, de továbbra se veszem le rólad az igen csak kéjes tekintetem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 13:38 | Üzenet # 600 |
 Yaoista
| *Az biztos, hogy kellemes látvány voltál a szememnek, élvezetem a helyzetet nagyon. Ügyes is voltál, úgyhogy tényleg nem lehetett panaszom. Golyóim nyalogatására nyögtem egy kisebbet, tetszett a dolog láthatóan. Álltam a tekinteted és a szemeidbe néztem. Hagytam, hogy kiéld a dolgot.*
|
|
| |