2025.07.22, Kedd, 19:43
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 18:20 | Üzenet # 626
Yaoista
- Mert jól állna rajtad. *Vigyorgok tovább és végül a szobalány ruha mellett döntöttem. A folytatáson meglepődtem és mielőtt válaszolnék megcsókolsz.* - Ó, már nem is bánod? Egyébként nem nagyon tudnék olyat venni, amibe hülyén néznél ki. *Nyugtázom a dolgokat és közben megcsapott az ihlet.* - Tudom mit fogsz kapni. *Vigyorodok el és megmarkoltam a feneked.* - Tetszeni fog. *Csókolok nyakadba.* - De megnyugtatlak, nem szobalány ruha lesz.

MioDátum: Vasárnap, 2014.10.26, 18:50 | Üzenet # 627
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nem tudom, hogy bóknak vegyem e.*Vigyorgok.* - Nos ugye fel kell vennem így is úgyis és akkor jobb, ha én is élvezem valamennyire. Nagyon remélem, bár ha hülyén nézzek ki, akkor téged se foglak izgatni.*Vigyorgok.* - Bár röhögni igen.*Sóhajtok fel.* - Na mit?*Kérdezlek, bár tudom, hogy úgysem válaszolsz.* - Igen?*Vonom fel a szemöldököm és halkan felnyögök.* - Oké, akkor.*Elgondolkozom.* - Fogalmam sincs, de inkább nem is gondolkozom rajta.

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 21:51 | Üzenet # 628
Yaoista
- Hát te tudod minek vedd. *Hagyom rád.* - Valahogy úgy, szóval megnyugtatlak, nagyon szexi lesz. *Meg persze megalázó.* - Azt hiszed megosztom veled? *Nevettem el magam, már a gondolat is vicces volt.* - Ne akard kitalálni. *Csókollak meg szenvedélyesen jó hosszan és közben hajadba túrok mind két kezemmel így emelve fel a fejed.* - De nagyon kis édes leszel benne. *Vigyorgok, azért abban biztos lehetsz, hogy valami nagyon perverz.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.10.26, 22:13 | Üzenet # 629
Yaoista
- Jogos.*Magam se tudtam.* - Oké azért ez megnyugtató.*Vigyorgok.* - Nem, de próbálkozni szabad.*Vigyorgok.* - Úgyse fog menni.*Törődök bele és a csókod viszonozom és amennyire tudok hozzád simulok.* - Ezt se mondtad még nekem.*Harapok az ajkaidra és most én csókollak meg, nem igen tudok bírni melletted magammal.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 22:47 | Üzenet # 630
Yaoista
- Hamar feladtad. *Nagyon jót mulattam rajtad, már csak ezért is be kellett vásárolni.* - Hogy édes vagy? *Kérdezek vissza. Csókod persze viszonozom. Finoman a fenekedre simítottam, majd lassan megemeltelek és besétáltam veled a nappaliba. Végül leültem veled a kanapéra, de nem raktalak ki az ölemből.* - Feketét vagy fehéret szeretnél? *Kérdezem, de többet nem mondok.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.10.26, 23:00 | Üzenet # 631
Yaoista
- Kivételesen. Olykor tudom, hogy mikor kell vissszavonulót fújni.*Vigyorgok.* - Igen azt vagy neked rémlik, hogy mondtad?*Kérdezlek. A fenekemre felsóhajtok és nem bánom, hogy bent kötünk ki.* - Legyen fekete akkor már, de most már tényleg kíváncsi vagyok.*Ismerem be és kicsit kezdett izgatni a helyzet.* - Senkivel nem játszottam még ilyet.*Lehelem a füledbe és bele is nyalok, majd a nyakad kezdem el harapdálni. biggrin *

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.10.26, 23:23 | Üzenet # 632
Yaoista
- Ritka pillanatok egyike. *Piszkállak kicsit.* - Nem mondtam, igaz. *Ismerem be. Tényleg nem nagyon bókolok neked, ha mégis, azt sajátosan teszem.* - Rendben, az amúgy is jobb lesz. *Bólintok, majd elvigyorodom.* - Szerintem izgat a dolog. *Közlöm veled. Nyalásodra sóhajtok egyet, majd nyakamra is.* - Megint felfogsz izgatni, ugye tudod? *Kérdezem, és elkapva az arcod lesmárollak.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.10.26, 23:53 | Üzenet # 633
Yaoista
- Pontosan.*Vigyorgok.* - Na látod.*Szeretem, ha igazam van még ha ilyen ügyben is. Erre nem mondok semmit, hiszen nem tudom, hogy miről beszélsz.* - Kezd izgatni.*Kár tagadni.* - Igen tudom és ez zene füleimnek.*Közlöm még a csók előtt és igen vadul viszonozom a csókodat.* - Bár nem akarom ismét kiverni magamnak.*Harapok erősebben az ajkaidra.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 00:25 | Üzenet # 634
Yaoista
- Csak kezd? *Kérdezek vissza kíváncsian. Nem értettem miért jó neked, ha megint felizgatsz.* - Pedig ha így folytatod, az lesz a vége. *Közlöm veled. Ha felizgattál volna, nincs menekvés.* - De majd pár nap múlva úgy játszunk, hogy minden igényed kielégítem. *Suttogom füledbe és megharapdálom nyakad.* - Estére viszont elmegyek. *Szexelni volt kedvem, de veled nem lehetett.*

MioDátum: Hétfő, 2014.10.27, 00:29 | Üzenet # 635
Yaoista
- Igen.*Bólintok.* - Igen tudom.*Azért virul a fejem, hogy szavakkal is elismered milyen hatással vagyok rád.*  Már várom.*Vallom be és felnyögök viszont a folytatásra lefagyok.* - Értem.*Suttogom és kimászok az öledből.* - Akkor a saját szobámba alszok ma vagyis a vendégszobába.*Mondom és próbálok úgy tenni, mint akit nem zavar. Rágyútok egy cigire.* - Jó szórakozást.

szela00Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 01:38 | Üzenet # 636
Yaoista
- Sejtettem. *Meglepődtem, hogy lefagytál és kimásztál az ölemből.* - Tőlem ott alszol, ahol akarsz. *Nem terveztem, hogy hazahozok bárkit is. Láttam én, hogy zavar, de át ez van.* - Meglesz. *Előveszek egy szál cigit én is és rágyújtok.* - Bár nem értem most ezt a hirtelen váltásod. *Jegyzem meg, hiszen eddig gond nélkül bújtál és nincs köztünk semmi továbbra sem.*

MioDátum: Hétfő, 2014.10.27, 01:59 | Üzenet # 637
Yaoista
- Valahogy nem érdekel, hogy dugsz meg valaki mást.*Jegyzem meg hiszen nálad nem lehet tudni, hogy mit találsz ki.* - Semmi én csak... olyan hirtelen ért ez az egész.*Mondom, de nem nézzek rád. Semmi jogom kiakadni, hiszen nem vagyunk együtt.* - Lehet tényleg féltékeny vagyok ki tudja.*Sóhajtok fel és elnyomom a cigit.* - Lefekszek aludni inkább.*Indulok a vendégszoba felé.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.10.27, 02:41 | Üzenet # 638
Yaoista
- Ez érdekes gondolat. *Elmélkedem.* - Hirtelen? Miért hirtelen? Talán írásos kérvényt kéne írnom, hogy elmehessek? *Kérdezem úgy mellékesen, mert amúgy semmi közöd hozzá.* - Majd meg pukkadsz, annyira. *Jegyzem meg neked.* - Mehetsz az én szobámba is. Nem fogok senkit felhozni. Ez az én lakásom, és a tegnapit eltekintve nem enged be minden jött-mentet. *Ebből levehetted, hogy tegnap tényleg csak bosszantani akartalak.* - Az életemhez semmi közük.

MioDátum: Hétfő, 2014.10.27, 02:50 | Üzenet # 639
Yaoista
- Meg lehet.*Bólintok.* - Igen tudom.*Ebben igazad volt és még vissza se szólhatok. A megpukkadásra se mondok semmit, nincs már erre erőm.* - Valóban?*Vonom fel a szemöldököm, de ezt se tudom hova tenni.* - Megértelek. De jó lesz most itt amúgy is egyedül alszom. Akkor holnap találkozunk. Szia.*Nyitom ki a szobám ajtaját.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.10.28, 13:59 | Üzenet # 640
Yaoista
*Bólintok, majd hagylak bemenni a szobádba. Én este tényleg elmentem és meg is dugtam egy aranyos kis srácot, de mikor elmentem, olyat mondtam, amitől kikészültem: a nevedet. Kissé kiakadva jövök haza, még csak együtt sem szoktam aludni azokkal, akiket megdugok. Veszek egy gyors zuhanyt, majd elfekszek, de valahogy nem az igazi, így felkelek és átmegyek hozzád, majd lefekszek és megcirógatom az arcod, majd magamhoz ölellek. Nem is volt olyan nagy baj, hogy olyan kis bújós voltál.*

MioDátum: Kedd, 2014.10.28, 14:29 | Üzenet # 641
Yaoista
*Én nagyon nem tudok magammal mit kezdeni és ki vagyok magamra, hogy kiakadok ennyire rád. Nagy nehezen végül sikerül elaludnod, majd amikor este magadhoz ölelsz nem ébredek fel, de automatikusan odabújok hozzád és reggelig fel se ébredek, amikor felkelek nagyon meglepődöm és kell egy kis idő, mire kapcsolok, hogy te feküdtél be hozzám, ami még jobban összezavar, de kár lenne tagadni, hogy nem örülök. Meg se moccanok, majd amikor felébredsz rád mosolygok.* -Jó reggelt.*Nem bírva ki adok egy csókot.* - Hogy hogy itt vagy?*Kíváncsi voltam, mégha nem is adsz egyértelmű választ.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.10.28, 14:42 | Üzenet # 642
Yaoista
*Melletted már jót tudtam aludni. Mikor felébredek álmosan pislogok rád.* - Neked is. *Ásítok egy jó nagyot, majd csókod viszonoztam. Kérdéseden kicsit elgondolkoztam, hogy mégis mit mondjak neked, de végül kézenfekvően jött a válasz.* - Fáztam. *Mondom végül, én ennyivel elintézettnek tekintettem a dolgot és nem is óhajtottam jobban belemenni.* - Hogyhogy már fent vagy? Még aludnod kéne...

MioDátum: Kedd, 2014.10.28, 14:54 | Üzenet # 643
Yaoista
*A válaszon először ledöbbenek, majd elmosolyodom. Ez olyan válasz, ami rád vall. Nem mondok semmit, mert vitát nem akarok és tudom, hogy mást úgyse mondanál. Itt voltál és ez sokat elmond még akkor is, ha nem tudom mi lesz velünk.* - Most úgy érzem, hogy elég volt az alvás, de még pihenni fogok.*Mosolygok és nyújtózok egyet.* - Reggelizünk? *Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.10.29, 08:54 | Üzenet # 644
Yaoista
- Helyes. *Kezdelek el finoman cirógatni.* - Persze. *Dörzsölöm meg a szemem. Megint tiszta kóc voltam, inkább hasonlítottam egy kisfiúra, mint egy felnőtt férfire.* - Mit szeretnél enni? *Kérdezem még kicsit kómásan.* - Csinálhatunk valamit, ha szeretnéd. *Kicsit borostás is voltam, úgyhogy nagyon jól festettem.*

MioDátum: Szerda, 2014.10.29, 14:23 | Üzenet # 645
Yaoista
*Simogatásod nagyon jól esik.* - Tudod jól áll ez a haj.*Túrok belel.* -Nem is tudom mondjuk omlett?*Kérdezlek.* - A borosta is nagyon jól áll.*Simítok végig az arcodon és megcsókollak szenvedélyesen.* - Tényleg nem ér, hogy már reggel így felkelés után ennyire dögös vagy ezt már büntetni kéne.*Sóhajtok fel és ismét megcsókollak a kócos hajadba túrok.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.10.31, 08:34 | Üzenet # 646
Yaoista
- Ha azt szeretnél, oké. *Ásítok megint egy nagyot. Simításodra öntudatlanul, de simul az arcom.* - Dögös? Kócosan félig kómásan? Érdekes ízlésed van. *Azért csókjaid viszonoztam, majd kicsit gonoszkodva neked dörzsöltem az arcom.* - Majd azért megborotválkozok. *Puszillak meg. Kibontom én is a hajad és belefutottam az ujjam, majd gonoszkodva összekócollak.* - Nem, te nem vagy így szexi. *Közlöm vigyorogva.*

MioDátum: Péntek, 2014.10.31, 13:56 | Üzenet # 647
Yaoista
- Igen azt.*Bólintok. Nekem feltűnik, hogy reagálsz de nem mondok semmit.* - Igen igen.*Bólintok.* - Az meg lehet, de szerinted csak nekem jön be ez? Sőt meglep, hogy te így nem tartod magad dögösnek.*Vigyorgok.*- Oké bár ez a kis szúrás nem zavar.*Vigyorgok. A puszid jól esik ez teljesen más mint egy csók.* -Na mit csinálsz?*Morgok és megcsíplek.* -Mocsok vagy.*Vigyorgok és visszaigazítom a hajam és igazán szexin túrok bele, ami fel se tűnik. Hiába vagyok tisztában a kinézetemmel, teljes mértékben még se.* - Na akkor menjünk.*Rajtad keresztül kezdek át mászni direkt.* biggrin

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.11.02, 22:53 | Üzenet # 648
Yaoista
- Jobb szeretem rendbe szedve magam. *Nyugtázom a dolgot, Persze tudtam, hogy így is dögös vagyok.* - Lehet meg kéne növesztenem? *Simogatom meg az állam.* - Ne csipkedj. *Csíplek meg én is.* - De mégis tetszik ez a mocsok. *Vigyorodom el. Azért jól néztél ki, ahogy a hajadba túrtál. Ahogy mászni kezdesz, a fenekedre csapok.* - Nyomás, vagy megharaplak. *Közlöm veled.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.11.02, 23:35 | Üzenet # 649
Yaoista
- Értem értem.*Bólintok.* - Hmm akár.*Gondolkodom el és a csípésre morranok egyet.* -Te se.*Vigyorgok.* - Valami olyasmi.*Csak azért se mondom ki ilyen nyíltan. A fenék csapásra felnyekkenek és nem mászok át hanem inkább rád ülök.*-Hol?*Kérdezzem incselkedve.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.11.02, 23:58 | Üzenet # 650
Yaoista
- Valami olyasmi? *Kérdezek vissza, hiszen mindketten tudtuk,hogy majd megdöglesz értem. Mikor rám ülsz, meglepődök és elvigyorodom.* - Kíváncsi vagy? *Ledöntelek, de finoman, majd megfordítalak és felhúzva a feneked egy jó nagyot harapok, de még fogmintát is lehetne venni.* - Itt. *Vigyorgok, mint a tejbe tök.*

Keresés: