Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 11:59 | Üzenet # 901 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ezzel nem fogok most megelégedni.*Mondom komolyan és a folytatás se jobb, de ahogyan egyre többet mondasz az annyira rád vall. A csókod viszonozom, majd csak elmosolyodom.* - Tudod senki nem adta ilyen módon a tudtomra, hogy bejövök neki.*Jegyzem meg.* - Menjünk be.*Így teszünk és leülünk.* - Azért kerested elő azt a görényt is, hogy eltaszíts magadtól? Azt mondtad sajnálod, de ha nem mondom a felvételt és nem mondok nemet, akkor hagyjon, hogy megdugjon?*Kérdezlek és megremegek ismét.* - Nem tudod, hogy mit okoztál ezzel és mennyire fáj, hogy ezt tetted és ez enyhe kifejezés. Te vágod ezek után hozzám, hogy egy hazug ribanc vagyok, pedig én tényleg nem akartam felhasználni a felvételt soha csak az erőszak után be kellett biztosítanom magam és nem mondhatod, hogy szemétség, mert kettőnk közül te vagy az.*Nem tudom magamba tartani.* - Egy szemét, önző seggfej vagy.*Vágom hozzád.* - De mellette megismerhettelek jobban és kiderült, hogy gondoskodó és kedves tudsz lenni és a szíved is a helyén vagy még ha jól tagadod is sokszor.*Mosolyodom el.* - Hülye vagyok igaz??*Kérdezlek, de nem rosszból.* - Magam se hittem volna, hogy ez lesz, hogy érdekelni fogsz. A testünk hamar kiderült, hogy összepasszol, de ez nem a szexről szól csak. Érdekelsz tényleg és veled akarok lenni.*Pirulok el.* - De te azt hajtogatod, hogy úgyse lennék meg melletted bla bla...*Felesleges felsorolnom.* - Viszont ez a állapot nem mehet így tovább és ezt te is tudod. Velem akarsz lenni?*Kérdezek rá konkrétan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 12:53 | Üzenet # 902 |
 Yaoista
| - Nem jössz be! *Vágom rá morogva. Beljebb megyek veled és leülök, közben előveszek egy szál cigit, aztán kapcsolok, hogy nem otthon vagyok, Leighton meg nem szereti, így el is teszem. * - Nem hiszem el, hogy nem használtad volna fel. *Ezt azért nekem is el kellett mondanom. Arra, hogy egy önző seggfej vagyok. A folytatás viszont meglep rendesen.* - Már mondtam párszor. *Jegyzem meg. Elhittem, hogy velem akarsz lenni, de nem voltam benne biztos, hogy kibírod-e.* - Pont a felvétel a bizonyíték, hogy nem bírnád ki mellettem. *Jegyzem meg.* - Nem ígérhetem meg, hogy nem leszek veled durva. *Mondom komolyan, majd kérdésedre elhallgattam. Nem tudtam, hogy mit mondjak neked. Komoly szemmel vizslatlak téged.* - Talán. *Na nálam ez felért egy igennel, de hát én ilyet nem mondok.* - De nem vagyok az a hűséges típus. *Ezt tudnod kellett.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 13:07 | Üzenet # 903 |
 Yaoista
| *Nagyon szarul esik a viselkedésed.* - Ne magadból induljál ki.*Jegyzem meg.* - Unalmas már ez a dumád.*Elegem volt abból, hogy azt hajtogatod, hogy nem bírnám ki.* -Tényleg nem értelek. Nekem esel most meg ezeket mondod.*Sóhajtok fel.* - Menjünk ki egy cigire.*Mondom és kint rá is gyújtok.* - Velem akarsz lenni de közben dugsz másokat?*Kérdezlek. Igazából még nem fogtam fel a dolgokat és nem tudom mit érezzek.* - Nem válaszoltál a kérdésemre. Hagytad volna, hogy megdugjon?? Felfogtad amit mondtam neked? Mert te csak azt hajtogatod, hogy nem hiszel nekem, hogy nem használtam volna fel, mintha én lennék a hibás.*Húzom fel magam ismét. Leteszem a cigimet és bemegyek, majd a egy kis kazettával jövök ki amit a földre dobva összetaposok.* - És most ha azzal jössz, hogy ez bármi lehet, vagy hogy van még másolat, akkor menj el és ne is gyere vissza.*Mondom komolyan. Tetszettél, de ez a viselkedés sok azért.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 13:45 | Üzenet # 904 |
 Yaoista
| - Nem magamból indulok ki. *Mondom komolyan.* - Ha unalmas, ha nem, így van. *Mondom komolyan. Kimentem veled egy cigire és igen csak jól esik rágyújtani.* - Nagyjából. *Mondom mellékesen. Igazából reméltem, hogy nem kérdezel rá újra.* - Nem tudom. *Vallom be őszintén.* - Valószínűleg igen. *Bólintok. Az más kérdés, hogy utána nem csak a csávót vertem volna laposra, hanem magamat is, mert megölt volna a féltékenység.* - Egy szóval nem mondtam, hogy nem a te hibád. *Jegyzem meg. Tényleg csak arról szólt az egész, hogy minél jobban eltaszítsalak magamtól. Mikor bemész és kihozod a felvételt, láthatóan meglepődök és nem is tudok mit mondani. Finoman az arcodra simítok és odahúzlak magamhoz. Nem mondtam semmit, csak így öleltelek.* - Visszajössz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 13:59 | Üzenet # 905 |
 Yaoista
| - Pedig de.*Morgok.* - Értem.*Bólintok. Ahogyan mondod, hogy valószínűleg igen elégé elszomorodom, bár bennem van, hogy miért is tetted volna.* - Tényleg nagyon elakartál lökni magadtól.*Suttogom.* - Pedig úgy tűnik.*Jegyzem még meg. Az arc simogatásod és az ölelésed meglep, de nagyon örülök neki. Hozzád bújok szorosan.* - Tényleg te leszel a vesztem.*Suttogom és megcsókoltalak. Még mindig nem fogtam fel teljesen a dolgokat, de boldog voltam viszont féltem is egyben, de veled akartam lenni.* - Visszamegyek.*Suttogom az ajkaid közé.* - Viszont valahogyan még bizonyítanod kell.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 14:04 | Üzenet # 906 |
 Yaoista
| - De aztán megbántam volna. *Teszem még hozzá halkan.* - Igen... *Igazából még mindig el akartalak lökni valahol, ezért mondtam, hogy melletted dugnék másokat.* - Örülj neki, hogy ilyen jóképű, szexi veszted van. *Suttogom ajkaidra és viszonozom a csókod.* - Akkor jó .*Mosolyodom el.* - Igen? *Kérdezem és elnyomom a cigit.* - És mire gondoltál? *Kérdezem, közben nyakad kezdem csókolgatni és megmarkoltam a popsidat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 14:09 | Üzenet # 907 |
 Yaoista
| - Azért ezt jó tudni.*Így már jobban hangzik, de örülök, hogy volt az a felvétel.* - Bolond vagy.*Suttogom és picit felnevetek.* - Ez így van és nagyon szerény is.*Kuncogok.* - Igen igen.*Bólintok. Én is elnyomom a cigimet.* - Hmm minimum egy randira elvihetnél még sose voltunk pedig együtt is lakunk ez másoknál fordítva van.*Kuncogok de fel is nyögök.* - Felfogsz izgatni te démon.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 14:18 | Üzenet # 908 |
 Yaoista
| - Természetesen. *Mondom a szerényre.* - Randira? *Nem hittem, hogy ezt fogod mondani.* - Lehet róla szó. *Bár mondjuk ötletem nem volt, hogy hová vinnélek, de valamit ki tudok találni.* - Részletkérdés, másokat leszarok. *Lazán közlöm veled és jó volt hallani a hangod.* - Azzal, hogy a nyakadba csókoltam és megfogtam a segged? *Kérdezem, hiszen semmit nem csináltam.* - Ha már valami ilyet csinálnék... *Markollak és masszírozni kezdem a farkad.* - Akkor már elhiszem. *Persze nem hagyom abba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 14:27 | Üzenet # 909 |
 Yaoista
| *Ez a egód igazából tetszik.* - Igen.*Bólintok.* - Helyes.*Vigyorodom el.* - Tudom és nem is baj.*Amíg engem nem szarsz le, na meg akik fontosak neked.* - Igen, ha tovább csinálod és inkább élveznéd, hogy ilyen hatással vagy rám.*Jegyzem meg és a farkam igen hirtelen ér és hangosan felnyögök.* - Ettől még inkább.*Nyögöm és a farkam a kezednek nyomom.* - Leighton ma nem jön haza és azt mondta bárkit hívhatok.*Kuncogok. Hajadba túrva vadul megcsókollak és én is simogatni kezdem a farkad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 14:35 | Üzenet # 910 |
 Yaoista
| - Úgy tűnik, hogy nem élvezem? *Kérdezem vigyorogva.* - Shh... meghallanak. Bár engem nem zavar, ha az erkélyen parádézunk. *Tényleg nem nagyon érdekelt, de tudtam jól, hogy téged igen.* - Helyes. *Nyalok végig nyakadon. Ahogy Leightont említed, meglepődök.* - Nem jön haza? De hát tegnap is éjszakázott asszem. *Én még nem tudtam, hogy visszajött a nagy szerelme. Ahogy megcsókolsz, elvigyorodom és kezedre felsóhajtok. * - Menjünk be. *Fogom meg a kezed és bemegyek veled a nappaliba. Leveszem a felsőd és félre dobom, majd mellbimbódnak esek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 14:46 | Üzenet # 911 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy élvezed.*Vigyorgok.* - Talán engem se..*Hiszen engem se kellett félteni és te melletted még jobban előjön a perverz énem és éreztem ez még csak a kezdet.* - Azt mondta, hogy egy barátja itt van és vele van meg, hogy nagyon rossz állapotba van, de többet nem tudok, majd bemehetnénk hozzá.*Jegyzem meg még mielőtt bemegyünk. Én is ledobom a felsődet és felnyögök.* - Ahhh finom.*Nyögöm és eldőlök veled kanapén és hátad karmolgatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.01.29, 22:53 | Üzenet # 912 |
 Yaoista
| - Egy barátja? *Gondolkozom el és volt egy sejtésem, de reméltem, hogy tévedek.* - Nem szívesen. *Tudtam, hogy ki van rám borulva. Finoman szopogatom és szívogatom bimbód, míg meg nem keményedik, majd a másikat veszem kezelésbe. A kanapén már a hasfalad csókolgatom és harapdálom. Lehúzom a nacidat alsóval együtt és eldobom. Megfordítalak és a feneked kezdem nyalogatni. Néha elvándorlok a fenekedről és a combjaid kényeztetem. Meg is szívom jó pár helyen, mert tudtam, hogy mennyire érzékeny vagy ott.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.01.30, 13:42 | Üzenet # 913 |
 Yaoista
| - Igen.*Bólintok.* - Nem úszod meg.*Egyértelmű volt, hogy miért nem akarsz menni, de hát vállald a felelősséget, ha már ilyen hülye voltál. Nagyon élvezem amit csinálsz és nem csak a bimbóim, hanem a farkam is kezd megkeményedni.* - Annyira jó vagy.*Túrok bele a hajadba. Amint lekerül rólam minden és megfordítasz nincs ellenemre főleg, hogy mit csinálsz.* - Ahh prof...*Nyögök fel hangosabban és már igen kemény lettem.* - Szívd meg erősebben.*Nyögöm. Most meg főleg más érzés veled lenni és most aztán igazán érzékeny vagyok rád jobban, mint eddig bármikor.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.01.30, 23:27 | Üzenet # 914 |
 Yaoista
| *Csak megforgattam a szemeim arra, hogy nem úszom meg. Ha akarom, úgy is megúszom.* - Szóval jó vagyok? *Kérdezem vigyorogva. Tudtam, hogy élvezni fogod, már úgy ismertem a tested, mint a tenyerem. Még jobban megszívom a combod kérésedre és szép kis foltok maradnak. Nem hittem, hogy ilyen érzékeny leszel. Megint megfordítalak és megcsókollak, majd feltolom a lábaid és úgy nyallak tovább.* - Milyen nedves. *Húzom picit, majd lassan beléd nyomom egy ujjam. Ki-be tologatom és a combod harapdálom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.01.31, 13:30 | Üzenet # 915 |
 Yaoista
| *Nem mondok semmit a szemforgatásodra most van jobb dolgunk.* - Igen nagyon jó.*Nyögöm. Nagyon élvezem, hogy jobban harapdálsz és nem is fogom vissza magam. A csókod viszonozom és a nyalásra ismét csak felnyögök.* - Miattad.*Pillantok rád igen csak kipirultan.* - Teljesen megőrjítesz.*Teszem szét lábaim amennyire csak tudom.* - Remélem.... nem fogod abbahagyni...*Jegyzem meg.* - Én is akarlak kényeztetni...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.02.02, 21:01 | Üzenet # 916 |
 Yaoista
| *Nagyon szexi voltál és nagyon jól néztél ki, csak úgy áradt belőled az erotika.* - Telhetetlen. *Vigyorgok, ahogy szétnyitod a lábaid még jobban.* - Nem terveztem, de még meggondolhatom magam. *Jegyzem meg gonoszkásan.* - Akkor kényeztess. *Abbahagyom a nyalásod, majd kényelembe helyezem magam. Elkezdem a farkam simogatni előtted.* - Gyere. *Közlöm veled a dolgokat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.02.04, 12:09 | Üzenet # 917 |
 Yaoista
| - Az..*Vigyorodom el.* - Mocsok...*Jegyzem meg de ezt is vigyorogva. A mozdulatod, ahogyan simogatni kezded nagyon ott van a szeren. Bár én úgy gondoltam, hogy te is kényeztetsz közben, de így is jó. Eléd mászok és a kezed nem lököm el, de én is simogatni kezdelek és a makkod kezdem el szopogatni a szemeim pedig le se veszem rólad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.02.04, 12:35 | Üzenet # 918 |
 Yaoista
| *Azért már a látványért megérte ez az egész. Nagyon szexi voltál. Végig simítottam a hátadon, majd a bejáratodon húztam végig az ujjam. Kettőt óvatosan betoltam, tényleg vigyáztam rád.* - Rohadt jó vagy... *Közlöm és élvezkedek közben. Miután ellazultál, még egy ujjam beléd nyomtam és gyönyörpontod izgattam.* - Ülj a farkamba, ha kész vagy.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.02.04, 12:51 | Üzenet # 919 |
 Yaoista
| *Hátamra is megremegek az ujjadra pedig felnyögök.* - Devan...*Nyögöm érzékien a neved.* - Te is...*Eltolom a kezedet és rendesen szopni kezdelek, de szemem nem veszem le rólad. Nagyon élvezem a kényeztetésed, de rólad se feledkezem meg, még ha picit nehezebben is megy a szopás kicsivel. Bólintok egy kicsit még szoplak, majd abbahagyom és az ujjaid is kihúzom, majd az öledbe mászok és megcsókollak, de nem ülök még rá a farkadra csak neki nyomom a fenekemet és így izgatlak, folyton csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.02.04, 13:31 | Üzenet # 920 |
 Yaoista
| *Meglepődtem, hogy nem kapsz az alkalmon és ülsz bele rögtön a farkamba, hanem csak izgatsz.* - Kisördög. *Suttogom az ajkaidra és szenvedélyesen csókollak. Egy darabig bírtam ezt, de aztán sok volt. Ledöntelek a kanapéra, majd egy lökéssel tövig csúsztam benned. Lábaid a nyakamba raktam és eleinte lassan, majd egyre gyorsabban mozogtam benned. Keményen mozogtam benned, de nem volt durva és vigyáztam rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.02.04, 13:46 | Üzenet # 921 |
 Yaoista
| - A te kisördögöd.*Mosolyodom el és olyan fura, de mégis jó volt kimondani. Ahogyan ledöntesz csak elvigyorodom és amint bennem vagy szinte felsikkantok.* - Türelmetlen.*Vigyorgok és én is mozogni kezdek és a farkadra simítok.* - Annyira jó vagy.....*Nyögöm kéjesen, teljesen oda vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.02.04, 14:05 | Üzenet # 922 |
 Yaoista
| *Hát ugyan az én kisördögöm voltál, az nem jelenti azt, hogy nem fog még szaladgálni pár kiscica melletted.* - Kicsit. *Imádtam viszont, ahogy reagáltál rám. Mélyeket lökök benned és persze gyönyörpontod célzom meg folyamatosan. Kényeztetni akartalak kicsit. A nyakad kezdem csókolgatni és keményebben kezdtem mozogni. Leraktam a lábaid, majd felhúztalak az ölembe.* - Hogy szorítasz. *Simogatom a farkad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.02.04, 14:15 | Üzenet # 923 |
 Yaoista
| *Nagyon élvezem minden egyes mozdulat és úgy mozdulok, ahogyan szeretnéd.* - De ezt csak jó nem??*Simítok az arcodra és megcsókollak és mozogni kezdek először lassan. A szádról áttérek a nyakadra és elkezdem szívogatni a tempóm pedig egyre gyorsabb lesz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 19:15 | Üzenet # 924 |
 Yaoista
| - Határozottan. *Csókod viszonozom és élvezem, ahogy mozogsz. Egyre jobban megszokta a tested a velem való szexet, ami nekem nagyon is tetszett. Nyakamra felnyögtem és nagyon jó érzés volt kényeztetésed. Nem hittem, hogy a mai nap után ilyen készséges leszel az ágyban, illetve jelen helyzetünkben a kanapén, de nem bántam, viszont reméltem az eljutott az agyadig, hogy nem csak téged foglak dugni.* - Ügyes... *Nyögöm és farkad folyamatosan simogattam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.02.05, 19:57 | Üzenet # 925 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Te is...*Lehelem a füledbe. Ismét fantasztikusat szeretkezünk, majd a fürdőbe is egymásnak essünk.* - Menjünk akkor?*Kérdezlek, amikor már felöltöztem.* - Írok akkor Leightonnak meg a kulcsot is vissza kéne adnom.*Mondom, de látszik, hogy nem vagyok a toppon most, hogy tiszta az agyam úgymond, de nem mondok semmit.*
|
|
| |